Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Cuties, ikke på agendaen.

NYTT TEMA
FjodorDVD

Innlegg: 1304
FjodorDVD
23.09.20 09:14

Cuties på Netflix har skapt en viss røre siden den setter fokus på seksualisering av barn.

Dessverre handler det da mest om å sensurere filmen uten at innholdet kommer fram i ønsket grad. Youtube gir tilstrekkelig innhold til at saken kan forstås.

Hvorfor er ikke seksualisering av barn på agendaen til de myndigheter og organisasjoner slikt sorterer under?

Min første tanke er at særlig feministiske organisasjoner i dag utelukkende bearbeider sitt eget hat mot menn og da disse slemme mennene er fraværende er saken uinteressant? Så gjenstår markedskrefter og mødre som pådriverne til seksualiseringen og det interesserer ikke Kvinnegruppa Ottar eller Kvinnefronten.

Eller tar jeg feil. Er det ikke bloggere og mødre som er pådrivere til klesstil og sminke for altfor unge jenter? Eller er det perverse pappaer som sleper datteren til H&M for å prøve miniskjørt og sexy topper?

Kistespiker

Innlegg: 1968
Kistespiker
20.10.20 12:01
FjodorDVD: Eller er det perverse pappaer som sleper datteren til H&M for å prøve miniskjørt og sexy topper?

Som far til en på nå 17 er jeg ikke skyldig i å ha dratt henne inn på HM, men jeg er nok skyldig i "pappa kan jeg få 500,- for å dra på shopping". Ja, her har du, bare jeg slipper å være med. 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg