Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

...hvorfor maser damer så fælt?

NYTT TEMA
MrWaco
MrWacoInnlegg: 1026
02.07.02 15:29
De fleste har lagt merke til at særlig damer maser en del og plager guttene sine med allskens svadapreik hele tiden. I begynnelsen av alle forhold er det nødvendig å kjøre meningsløse samtaler med dama si for å få litt sex. Men etter hvert blir sexen kjedelig og man går lei, - og det er de gangene man ikke gidder jatte mer med idiotiske samtaler om klær, sminke, brylluper, allianser, sladder, sjalusi og sluhet.

Når dama skjønner at typen har gjennomskuet fasaden, finner dem en annen gutt for å rettferdiggjøre sine tulle-illusjoner.

Kan det forklare at 80% av alle skillsmisser er etter kvinnens initiativ?

Jeg tror vi er inne på noe vesentlig her.

Waco

…..reflekterer over kvinne-væremåte……
Tickle
TickleInnlegg: 22296
02.07.02 15:32
Tips: Hørselvern med radio.


T ϊ © К Ļ Ĕ

Va fan ska självinsikter vara bra för om dom ändå bara gör en deprimerad..?
midas
midasInnlegg: 515
02.07.02 15:35
Hvis de fleste hadde lagt merke til at damer er masete villi de vel ikke ha giftet seg med dem?
Er naturlig å ha sex ofte i begynnelsen av alle forhold,tror du har gått på ei lei blemme her hvis du føler at du må prate noen i seng.
Ser du er veldig inne på tall og statistikk ang. hvem som tar initiativ til skilsmisse,det er ikke jeg,men hvis det er slik du beskriver betyr vel det at kvinner generelt går fortere lei av menn enn omvendt,hvilket i seg selv stiller ditt innlegg i et merkelig lys.
MrWaco
MrWacoInnlegg: 1026
02.07.02 15:56
Midas...tydelig at du liker å snakke tull....

Menn aksepterer dama si selv om hu er ei skikkelig hurpe... det er jo kvinnene som slår opp.... vi får vel anta at kjønnene er jevnt fordelt for faenskap, men hvordan forklarer vi at damene først finner seg elskere og slår opp med sine x'er hele fire av fem ganger?

Vi bør komme til bunns i denne saken!
vampy
vampyInnlegg: 1481
02.07.02 15:59
siden du alltid klager over damer og hvor masse problemer de forårsaker, hvorfor blir du ikke homo mrwaco siden du mener menn er supreme beings?
f512bb
f512bbInnlegg: 1011
02.07.02 16:02
....Hvordan blir man homo da Vampy? Har du erfaring på området?
midas
midasInnlegg: 515
02.07.02 16:06
"MrWaco skrev:
Midas...tydelig at du liker å snakke tull....

Menn aksepterer dama si selv om hu er ei skikkelig hurpe... det er jo kvinnene som slår opp.... vi får vel anta at kjønnene er jevnt fordelt for faenskap, men hvordan forklarer vi at damene først finner seg elskere og slår opp med sine x'er hele fire av fem ganger?

Vi bør komme til bunns i denne saken!
"

Spørs hva du legger i begrepet "å akseptere dama si".Synes ikke det høres særlig aksepterende og tolerant ut at du mener deg utsatt for "idiotiske samtaler ,bryllup,sjalusi" osv.Vil også nevne at jeg ikke tuller når jeg mener det bør tas på alvor at enkelte menn ikke innser at å innlede et forhold av og til resulterer i barn.
Ellers kan jeg ut fra måten du beskriver kvinner på ikke forstå hvorfor det i det hele tatt skulle være ønskelig for deg å beholde en bestemt kvinne over tid.Hvis jeg hadde følt at min partner hadde vært en jeg måtte jatte med og som fylte enhver samtale med intetsigende pjatt og i tillegg var sjalu,,ja da ville jeg vært rimelig fornøyd med at han fant seg noen andre å plage
MrWaco
MrWacoInnlegg: 1026
02.07.02 16:08
ser at du fremdeles er uvillig til å svare på spørsmålet mitt.... er dette et typisk kvinnetrekk......?
vampy
vampyInnlegg: 1481
02.07.02 16:14
mener du meg? at jeg unngår spørsmålet ditt? jeg liker ikke å svare deg for du har slike ekle meninger om kvinner. sorry :)

klart man kan bli homo!!!! bare å narre seg selv det! drikk deg drita og ta deg en tur på homopub!
midas
midasInnlegg: 515
02.07.02 16:17
"MrWaco skrev:
ser at du fremdeles er uvillig til å svare på spørsmålet mitt.... er dette et typisk kvinnetrekk......?"

Et typisk trekk ved meg er at jeg ikke synes alt i livet er like viktig.Å sette seg ned å ta dine innlegg på alvor er ikke en prioritert oppgave.
Tok du deg tid til å stille et gjennomtenkt spørsmål fikk du sikkert ordentlige svar fra fler enn meg.
Du virker å være veldig fiksert på å få svar fra kvinner ......er dette usikkerhet....eller et typisk mannstrekk.....?
MrWaco
MrWacoInnlegg: 1026
02.07.02 16:20
Å tolke innleggene mine som at dem må bero på usikkerhet er en veldig velkjent mobbe-metode.... og særlig damer vet å benytte seg av dens virkemidler....
midas
midasInnlegg: 515
02.07.02 16:23
"MrWaco skrev:
Å tolke innleggene mine som at dem må bero på usikkerhet er en veldig velkjent mobbe-metode.... og særlig damer vet å benytte seg av dens virkemidler...."

Og dermed var vi vel kommet til sakens kjerne:mobbing.Er det så at du føler deg mobbet av damer?Å reagere med å slenge ut beskyldning om mobbing mot andre når man selv omtaler mennesker i negative ordelag er lavmål.
posefant
posefantInnlegg: 7603
02.07.02 16:24
Jeg kjenner meg ikke igjen ... du må ha vært særdeles uheldig med dine valg av kvinner ... evt. så leker de med deg fordi noe er galt ... med deg ja ... :o)

---

mvh

PoseFant som synes synd på MrWaco ...

************************************************************************************************
Dagens Otto : Å bygge en vei krever at 100 millioner mennesker får mat og vann hver dag et helt år.
************************************************************************************************
MrWaco
MrWacoInnlegg: 1026
02.07.02 16:29
midas...jeg bare lurer på hvorfor kvinner maser mer....akkurat som gutta prøver å være tøffe..... hva er de bakenforliggende årsaker... det jeg prøver å finne ut.....
individualist
individualistInnlegg: 4709
02.07.02 17:30
Fisketur...med whisky og porno.... kurerer gruff!
individualist
individualistInnlegg: 4709
02.07.02 17:32
Tviler på om det funker. Har vært drita på homopub, hysterisk morsomt men ikke faen om jeg blir homo av den grunn.
midas
midasInnlegg: 515
02.07.02 18:19
"MrWaco skrev:
midas...jeg bare lurer på hvorfor kvinner maser mer....akkurat som gutta prøver å være tøffe..... hva er de bakenforliggende årsaker... det jeg prøver å finne ut....."

Ettersom tiden går velger vi alle vår omgangskrets.Kan ikke si at jeg kjenner meg igjen i dine beskrivelser av hvordan menn og kvinner er,velger gjerne vekk mennesker jeg opplever som masete eller påtatt tøffe.For deg gjenstår det da ,hvis dette er viktig for deg,å lete etter bakenforliggende årsaker til at nettopp din hverdag er så preget av disse stereotype menneskene
Timanka
TimankaInnlegg: 3212
02.07.02 18:59
Beklager, Waco
Jentene vurderer stort sett guttas intelligens og legger lista deretter.
Liten vits å diskutere seriøst med en som bare tenker med det han har mellom beina, ikke sant ?
Tyekanik
TyekanikInnlegg: 2024
02.07.02 19:01
Man burde ikke gifte seg med sånne folk til begynne med...
Lucieng
LuciengInnlegg: 3
29.10.17 11:43

Leste dette gamle innlegget og holdt på å le meg i hel!! Ikke alle damer maser, og du burde sagt det til henne om å finne en venninne hun burde snakke usaklige jenteting til. Men virker som du drar alle under en kam. Tenker at du sliter litt med å finne deg en dame enda. Feilen med noen menn er at de ikke finner damer som er lik seg selv, derfor brudd.....

jeg er ingen forhold ekspert, men virker uansett at alle spør meg om forhold. Jeg maser aldri i et forhold. Heller omvendt! 

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 13932
05.11.17 22:32

Her blir selskapsrobotene fine å ha. Snakker kun om du ber dem om det, avbryter deg ikke.

Og kan snakke om ting menn bryr seg om

Roser deg også.

(Innlegget ble redigert 05.11.17 22:33)

perchri
perchriInnlegg: 10257
26.05.18 08:34
MrWaco: De fleste har lagt merke til at særlig damer maser en del og plager guttene sine med allskens svadapreik hele tiden. I begynnelsen av alle forhold er det nødvendig å kjøre meningsløse samtaler med dama si for å få litt sex. Men etter hvert blir sexen kjedelig og man går lei, - og det er de gangene man ikke gidder jatte mer med idiotiske samtaler om klær, sminke, brylluper, allianser, sladder, sjalusi og sluhet. Når dama skjønner at typen har gjennomskuet fasaden, finner dem en annen gutt for å rettferdiggjøre sine tulle-illusjoner. Kan det forklare at 80% av alle skillsmisser er etter kvinnens initiativ? Jeg tror vi er inne på noe vesentlig her. Waco

Problemet er : Kvinner forelsker seg. Deretter prøver de allt de kan og "omforme" sin kjære, til å passe inn i sitt bilde. Med tiden går de lei, fordi de ikke kjenner igjen sin utkårede, hun kjenner ikke igjen den mann hun engang ble forelsket i...........

Man kan spørre hvoefor ikke kvinner kan slappe av og ta livet ganske så rolig? Mas...mas...mas er nok en riktig iaktagelse....

joplina
joplinaInnlegg: 64681
26.05.18 23:40

Ser at trådstarter "reflekterer" over masete damer dom bare bryr seg om overfladiske og uvesentlige ting...og som går fra sine menn når disse avslører dem og ikke gidder å jatte med dem lengre.

Trådstarter mener at det kan forklare at kvinner i 80% av skilsmissetilfellene et de som tar initiativet til skilsmisse.

 

 - Merkelig at disse mennene ikke har evnet å tilføre forholdet interessante og seriøse/givende samtaletemaer som har beriket  kommunikasjonen og dermed samholdet. 

Da tyder det jo på at mennene er like hule og intetsigende som damene. Og når ingen av partene har noe av verdi å tilføre et forhold , så er det jo den mest oppegående som skjønner at det ikke er liv laga og avslutter det

bjoro33
bjoro33Innlegg: 4151
26.05.18 23:49
perchri: Problemet er : Kvinner forelsker seg. Deretter prøver de allt de kan og "omforme" sin kjære, til å passe inn i sitt bilde. Med tiden går de lei, fordi de ikke kjenner igjen sin utkårede, hun kjenner ikke igjen den mann hun engang ble forelsket i........... Man kan spørre hvoefor ikke kvinner kan slappe av og ta livet ganske så rolig? Mas...mas...mas er nok en riktig iaktagelse....

......han du svarer, var sist innlogget i oktober.....for 16 år siden 

perchri
perchriInnlegg: 10257
16.01.19 21:04
MrWaco: De fleste har lagt merke til at særlig damer maser en del og plager guttene sine med allskens svadapreik hele tiden. I begynnelsen av alle forhold er det nødvendig å kjøre meningsløse samtaler med dama si for å få litt sex. Men etter hvert blir sexen kjedelig og man går lei, - og det er de gangene man ikke gidder jatte mer med idiotiske samtaler om klær, sminke, brylluper, allianser, sladder, sjalusi og sluhet. Når dama skjønner at typen har gjennomskuet fasaden, finner dem en annen gutt for å rettferdiggjøre sine tulle-illusjoner. Kan det forklare at 80% av alle skillsmisser er etter kvinnens initiativ? Jeg tror vi er inne på noe vesentlig her.

Var det ikke engang en ganske oppgående person som uttalte:

Damer gjør allt de kan for å forme sin man i sitt bilde. Det tar tid. Tilslutt syter hun over at hun ikke lenger kjenner igjen den mannen hun en gang giftet seg med.

sjarlenns
sjarlennsInnlegg: 9586
17.02.19 11:44
perchri: Var det ikke engang en ganske oppgående person som uttalte: Damer gjør allt de kan for å forme sin man i sitt bilde. Det tar tid. Tilslutt syter hun over at hun ikke lenger kjenner igjen den mannen hun en gang giftet seg med.

He, he.. En eldre søster av min mor ble enke i en alder av 68 år. Min mor spurte om hun kunne tenke seg å finne en ny mann. Nei i helv... heller det orket hun ikke, for hun hadde brukte 50 år av sitt liv til å forme den hun hadde... :-)

Ellers ser jeg at noen kvinner gremmer seg over at bare èn av 16 kokker på internasjonalt nivå er kvinne. Nå må noe gjøres med det hevder de... Men når skal de gremmes over at nesten alle topp posisjonen i norsk samfunnsliv er besatt av kvinner. Når begynner de å gremmes over at 75% av lege og juss studenter er kvinner? 

Jeg tror toget for lengst har gått.. om 10-15 år vil menn bare sporadisk være å finne i topp posisjoner på samtlige samfunnsområder bortsett fra i tekniske fag. 

Undres forresten på når kjønnskvoteringen tar til når det kommer til undersjøisk tunneldrift? :-) 

perchri
perchriInnlegg: 10257
21.02.19 19:25
bjoro33: ......han du svarer, var sist innlogget i oktober.....for 16 år siden

..og kvinnene maser og maser og maser enda.......

Bacalao64
Bacalao64Innlegg: 1195
25.02.19 13:25
MrWaco: og det er de gangene man ikke gidder jatte mer med idiotiske samtaler om klær, sminke, brylluper, allianser, sladder, sjalusi og sluhet

Følgende forklaring fra en herværende dame:

Feil strategi fra start. Når du jatter med på disse samtalene så tror dama du er interessert i tema (Damer er mindre interessert i dette enn du tror, men holder seg gjerne blindt til det tema mannen viser interesse for). Nå du ikke orker å jatte med lenger, tror dama du har mista interessen og får bekreftet den opprinnelige mistanken om at du egentlig er homo. Tross alt, hvem ellers viser stor interesse for klær, sminke etc. for så å bare miste interessen helt.

Altså, det er ikke du, men dama som jattet med og pratet i vei om tema du opprinnelig var så dypt interresert i. Ho var jo til og med interessert i deg til tross for din dype interesse for klær og sminke. Så da bet hun tenna sammen og fortsatte å prate om de forjammelige kjedelige tingene med håp om at du egentlig bare var en hetero mann interessert i både henne, klær og sminke. For henne er du nå en mann som kun er interessert i klær og sminke.

...og alt du hadde behøv å gjøre, var å skifte tema til øl, fotball og motorer helt i starten. Da hadde dere levd lykkelig sammen.

Kistespiker
KistespikerInnlegg: 1563
03.03.19 11:30
MrWaco: Jeg tror vi er inne på noe vesentlig her.

Det tror ikke jeg. Gjensidig ekte livslang kjærlighet bygges over svært lang tid, og er tidvis så skjør at det trengs godt med lim for å holde ting i sammen. 


I dag er ingen helt avhengig av den andre og med det forsvinner også deler av limet som betyr at altfor mange forhold rakner før limet har rukket å størkne. 


Så kan jo mene hva man vil om det er bra eller dårlig. 

Hyrro
HyrroInnlegg: 20613
08.03.19 11:58
MrWaco: idiotiske samtaler om klær, sminke, brylluper, allianser, sladder, sjalusi og sluhet.

Jeg er kvinne og har kvinnelige venner, men dette er meg totalt ukjent. 

Klikk for å gå tilbake til toppen