Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

På tide med ny gruppe: "Mannssaker"

NYTT TEMA
pisces4

Innlegg: 666
pisces4
17.02.04 02:09
På tide at VG Diskutér ser seg sitt ansvar bevisst og etablerer en gruppe med navn Mannssaker siden de har en gruppe som heter Kvinnesaker.
Trodde det var noe som het likestilling her i landet, og at det gjelder begge veger.
Trodde også vi har to kjønn her i landet; kvinne og mann.
Kvinnesaker? Er det mest relevant fordi kvinner har det verst, fordi de blir diskriminert? Menn har kortere levealder enn kvinner.
Men representanter for kvinnegruppa Ottar påstår sikkert det er menns egen feil.
majken

Innlegg: 905
majken
17.02.04 14:52
ja, det er det jo ingen som har spurt om før....

pisces4

Innlegg: 666
pisces4
17.02.04 15:22
Nei og ting som noen har spurt om før er det selvfølgelig helt idiotisk å spørre om igjen......
majken

Innlegg: 905
majken
17.02.04 22:23
jeg skjønner bare ikke hva dere skal med en ny gruppe! dere ser da fint ut til å klare dere med *denne* som det er. 90% av brukerne her er menn uansett og 90% av innleggene går ditto ut på å syte mest mulig over hvor fæle vi kvinner er.

hva annet skulle dere liksom diskutere under *mannesaker*? sex og fotball har dere jo eksisterende grupper til allerede.
MyFoot

Innlegg: 1266
MyFoot
17.02.04 22:42
Et godt spørsmål du har der majken. Jeg har kan heller ikke begripe hva de skal bruke en mannesaker-side til.
pisces4

Innlegg: 666
pisces4
17.02.04 22:48
majken skrev:
"hva annet skulle dere liksom diskutere under *mannesaker*? sex og fotball har dere jo eksisterende grupper til allerede."

Vel, andre såkalte "mannesaker" som kunne diskuteres der er for eksempel filosofi, verdenshistorie, likestilling, menns rettigheter, matriarkatet osv.
Hva skal man liksom diskutere under *kvinnesaker*?
Det er like relevant med en gruppe som heter kvinnesaker som en som heter mannesaker.
majken

Innlegg: 905
majken
18.02.04 00:50
nå finnes det faktisk grupper for både filosofi og historie her allerede, og det *i tillegg* til de typiske mannsgruppene: bil, motor, hi-fi, jakt og fiske, for ikke å glemme de 16 sportsgruppene dere har å boltre dere i, så ikke skjønner jeg hva dere har å klage over!

"kvinnesaker" er tross alt et langt mer omfattende begrep enn "mannssaker", og ideen bak denne gruppa var kanskje å ha et sted hvor vi jenter/kvinner kunne samles for å diskutere alt fra likestilling til sminke, tamponger og mote i fred, men *det* nytter jo ikke, slik dere herjer på!
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg