Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

E16 Arna-Voss NTP

NYTT TEMA
JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 733
04.03.17 15:57

Siden utbedringen av E16 i Hordaland er utsatt til 2024, vil veien bli rassikret imens? Eller skjer det ingenting inntil 2024?

fargerik
fargerikInnlegg: 50962
04.03.17 17:14
JadeFalcon: Siden utbedringen av E16 i Hordaland er utsatt til 2024, vil veien bli rassikret imens? Eller skjer det ingenting inntil 2024?

NTP offentliggjøres den siste arbeidsdagen før påskeferien. Slike ting bør komme fram der.

Det regjeringen har drevet med nå, er jo bare å plukke ut noen godbiter for å drive valgkamp, og de har ikke ønsket å snakke om det som ikke kommer til å skje.

Og når de legger fra seg NTP på vei ut av døra og stikker på påskeferie, er det lite trolig at noen fra regjeringen vil være tilstede for å debattere og svare på spørsmål før de er tilbake fra ferie.

(Innlegget ble redigert 04.03.17 17:16)

JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 733
04.03.17 18:31
fargerik: NTP offentliggjøres den siste arbeidsdagen før påskeferien. Slike ting bør komme fram der. Det regjeringen har drevet med nå, er jo bare å plukke ut noen godbiter for å drive valgkamp, og de har ikke ønsket å snakke om det som ikke kommer til å skje. Og når de legger fra seg NTP på vei ut av døra og stikker på påskeferie, er det lite trolig at noen fra regjeringen vil være tilstede for å debattere og svare på spørsmål før de er tilbake fra ferie.

Skjønner. Nekter å tro at den veien ikke vil bli rassikret frem til 2024. Tror ikke regjeringen gambler med livet til de som kjører den strekningen daglig. 

BornOnThe4thOfJuly
BornOnThe4thOfJulyInnlegg: 40840
05.03.17 08:53
JadeFalcon: Skjønner. Nekter å tro at den veien ikke vil bli rassikret frem til 2024. Tror ikke regjeringen gambler med livet til de som kjører den strekningen daglig.

Dersom man ønsker å spare liv på strekningen så bør man vel heller konsentrere seg om tiltak knyttet til det folk dør av på strekningen enn det ingen dør av på strekningen.

I de rundt 25 årene dette har vært europavei så har ingen dødd av rasrelaterte ulykker. De vanligste dødsulykker er knyttet til møteulykker og utforkjøringsulykker pluss et par fotgjengerulykker.

Så dersom de ikke ønsker å gamble med livet til folk så bør de bruke pengene på å forhindre slike ulykker istedenfor å bruke dem på ting som svært svært sjeldent tar liv.

JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 733
05.03.17 18:10
BornOnThe4thOfJuly: Dersom man ønsker å spare liv på strekningen så bør man vel heller konsentrere seg om tiltak knyttet til det folk dør av på strekningen enn det ingen dør av på strekningen. I de rundt 25 årene dette har vært europavei så har ingen dødd av rasrelaterte ulykker. De vanligste dødsulykker er knyttet til møteulykker og utforkjøringsulykker pluss et par fotgjengerulykker.

Jo, men er jo greit å sørge for at risikoen for en ulykke kan bli vesentlig mindre enn hva det er i dag? Rassikring er det minste regjeringen kan bevilge til den strekningen. 

BornOnThe4thOfJuly
BornOnThe4thOfJulyInnlegg: 40840
05.03.17 18:17
JadeFalcon: Jo, men er jo greit å sørge for at risikoen for en ulykke kan bli vesentlig mindre enn hva det er i dag? Rassikring er det minste regjeringen kan bevilge til den strekningen.

Risikoen er jo tilnærmet null når det gjelder å dø av et ras. Ønsker man å spare menneskeliv er rassikring den dårligste investeringen man kan gjøre.

Er det å spare menneskeliv du ønsker så ønsk deg alle andre investeringer på strekningen enn rassikring.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg