Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Er folk redd regn?

NYTT TEMA
Oslogg123
Oslogg123Innlegg: 531
10.08.17 10:45

I går kjedde det igjen. Det kom litt regn og umiddelbart så går trafikken mye saketere og det var tendenser til kork enkelte steder. Hva pokker er dette for noe tull? Nei det var ikke fare for vannplanning, jeg snakker om sideveier, rundkjøringer etc med forholdsvis lav fart. Er folk så forbanna dårlige sjåfører at de ikke klarer å opprettholde normal fart bare fordi det regner??

fargerik
fargerikInnlegg: 50962
10.08.17 18:47

HAV, vettu.

Paragraf 3.

Hensynsfull, aktpågivende og varsom.

Referee799
Referee799Innlegg: 6883
22.09.17 12:38
Oslogg123: Er folk så forbanna dårlige sjåfører at de ikke klarer å opprettholde normal fart bare fordi det regner??

Bare vent til november når det MELDES snø om to dager... Da skal du se farten går ned da...

BornOnThe4thOfJuly
BornOnThe4thOfJulyInnlegg: 40840
22.09.17 23:13
Oslogg123: I går kjedde det igjen. Det kom litt regn og umiddelbart så går trafikken mye saketere og det var tendenser til kork enkelte steder. Hva pokker er dette for noe tull? Nei det var ikke fare for vannplanning, jeg snakker om sideveier, rundkjøringer etc med forholdsvis lav fart. Er folk så forbanna dårlige sjåfører at de ikke klarer å opprettholde normal fart bare fordi det regner??

Når det regner går friksjonen mellom hjul og vegbane ned. Enhver fornuftig sjåfør senker da farten, velger litt større tidsluker mellom seg og bilen foran og når han skal igjennom kryss.

Da går alt litt senere enn når det er tørt. heldigvis er det såpass mange som forstår at friksjonen reduseres når det regner at de få som ikke har skjønt dette ennå blir tøylet i sin iver etter å kjøre nøyaktig likt som om når det var tørt.

Hadde de fått viljen sin så hadde køene vært enda lenger da det fort hadde skjedd ulykker som kraftig hadde redusert farten på alt og alle.

NonHuman
NonHumanInnlegg: 362
23.01.18 13:30

Norsk trafikk går da sakte uansett, men som TS sier er det vel enda værre når det regner litt.Alt for mye snileri og luserikjøring der ute...folk må se å våkne opp litt!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg