Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hva er media?

NYTT TEMA
anitafs
anitafsInnlegg: 45
03.04.02 22:07
Media er informasjon. På flere forskjellige måter. Radio, tv, aviser, blader, magasiner, internett, leksikon, bøker, bibliotekinfo osv. Informasjonen skal til alle tider være nøyaktig og for all del ikke oppfunnet.

Vi, som medias brukere, er "pliktet" til å tro på den informasjonen, grunnet dette. Men har du noen sinne hørt utsagnet; "Du skal ikke tro på det pressen sier!"?
Da tyder jo dette på at det ovenfor er løgn. Media lyver. De forteller ikke sannheten. Ikke den grunnleggende sannheten i det minste. Vi får enten høre det verste, eller bare det beste. Aldri den ene rene sannhet.

Jeg bare spør: Er dette noe å finne seg i? At vi hver dag blir proppa fulle med løgn? Kanskje Orderud-saken er et skuespill? Kanskje krigsbildene fra Midt-Østen er gamle bilder? Hvem vet?

Ikke vi.


*Forvirret og forundret*
pony
ponyInnlegg: 4651
04.04.02 00:26
Hmm....hadde det ikke vært den store fæle satan du kaller Media, hadde ingen fått lese dette innlegget ditt? For i motsetning til hva media skriver, er vel dine ord 100 % sannhet?

PONY
ExDeath
ExDeathInnlegg: 712
04.04.02 09:22
Medias informasjon er aldri 100% objektivt. Sannheten blir alltid fordreid av talerørene, bevisst eller ubevisst.

ExDeath
MisterMister
MisterMisterInnlegg: 364
04.04.02 09:53
Finnes det en objektiv sannhet?
Og hvem forvalter i så fall den?
Chuckie
ChuckieInnlegg: 267
04.04.02 13:29
Den objektive sannhet avgikk ved døden rett etter Platon... Forøvrig er det ikke bare informansjon som er media, men kommunikasjon...
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg