Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Nrk og hijab

NYTT TEMA
bulmerson
bulmersonInnlegg: 2086
27.10.17 08:16

Det er ingen hemmelighet at Nrk i henhold til deres ideologi og agenda er nesegrus tilhenger av dette særdeles undertrykkende symbolet hijab. De har gjort alt for å skape inntrykk av at dette forkvakla symbolet er endel av Norge på linje med flagget og brunosten. 

Man kan f.eks minne om denne karakteren Sana. Eller hva med vedkommende i "Faten tar valget" (for øvrig hvilken overraskelse at hun endte opp på venstresiden), og de har endog begynte å "plotte" hijaben inn i grafikk i nyhetssendinger. 

Samtidig er det andre som har et litt annet forhold til hijab. Som f.eks kvinnegruppen "My Stealthy Freedom" Deres varemerke er å legge ut bilder over forholdene for kvinner i Iran. Og i forbindelse med noen av disse bildene kan man lese en mor som forteller om: "Min lille jente er tvunget til å bruke hijab, men jeg går med henne hver dag til skolen uten det obligatoriske sløret. Å tvinge ei jente på syv år til å bruke hijab er barnemishandling og vi bør ikke tie.".

Det hadde vært relevant å spørre denne sosialistiske, marxistiske hijab-hyllende "varmestua" som ellers kalles NRK, om hvem er det egentlig som har førstehåndskjennskap til hijab og hva det representerer av Nrk eller kvinner i Iran? 

fargerik
fargerikInnlegg: 49951
27.10.17 09:01
bulmerson: Det hadde vært relevant å spørre denne sosialistiske, marxistiske hijab-hyllende "varmestua" som ellers kalles NRK, om hvem er det egentlig som har førstehåndskjennskap til hijab og hva det representerer av Nrk eller kvinner i Iran?

Det er da ingen som nekter deg å gjøre det.

Kom tilbake med fasit når du har fått svar, da.

Jeg råder deg til å moderere språkbruken litt slik at de tar deg på alvor.

(Innlegget ble redigert 27.10.17 09:02)

Blekkpenn
BlekkpennInnlegg: 1130
14.11.17 23:22

Hver eneste dag skal den lille minoritet her i verden kaldt Nordmenn  hjernevaskes med innslag om muslimer fra statskanalen NRK. Også TV2 med flere. Alltid med positiv vinkling. Aldri Jøder  eller Buddhister kun Muslimer. Og ikke kun en gang men helst ved enhver passende anledning. Programspekteret utvis hele tiden. Nå også med egne programmer i beste sendetid. Ideologien er å hjernevaske alle til å forberede for det som er bestemt i direktivet Barcelonatraktaten, muslimer skal ha full adgang til hele Europa gjerne på bekostning av de som allerede har sin historie her fra før.

Det den lille verdensminoritet kalt Nordmenn skal hjernevaskes til er å samordne seg til å godta venstresidens politikk. Og disse kjører løpet helt ut, henter de inn, legge til rette for med så gode ordninger at muslimen ikke kan avslå tilbudet. Ikke skal Nordmannen bare godta men også betale for moroa. Målet er at fremmede skal få muligheten til å bygge seg opp til å bli en majoritet som skal ha rot.  I Oslo kjøper kommunen opp dyre boliger vanlig Nordmenn aldri kan få råd til for å bosette til overpris. Og hvordan skal dette finansieres, jo med forhøyede miljøavgifter, eiendomsskatt, astronomiske bompenger, avkortede pensjoner, i fremtiden antagelig en særskatt, fantasien er uendelig for de som har satt seg dette i hodet. 

I gammel tid slåss Nordmannen sin rett mot Svensken i dag betaler de samme for at de på andre siden av Jorda skal overta. Og NRK gjør sitt for at Nordmannen skal ta de vell i mot. Dette er ideologien som har herjet som pesten i 10 talls år allerede.

Jeg har ikke ord men antar en eller annen som nyter godt av det har mange.

puma1
puma1Innlegg: 19170
15.11.17 00:08
Blekkpenn: det som er bestemt i direktivet Barcelonatraktaten, muslimer skal ha full adgang til hele Europa

Hvor i Barcelonatraktaten står det?

Klikk for å gå tilbake til toppen