Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Venners venners fest på Beat for Beat

NYTT TEMA
rogerns
rogernsInnlegg: 800
27.10.17 20:54

har Norge virkelig gått tom for artister, eller rettere sagt vokalister ? Denne gangen med 2 skuespillere som elsker sin egen stemme, og en forferdelig voldtekt av den kvinnelige skuespilleren med god hjelp av programlederen av låten "total ellipse of my heart"

syntes programmet var tvilsomt i " gamle dager" men nå har det blitt et totalt promo program for en vennegjeng som frekventerer i de riktige miljøene.

noen ganger inviterer de noen ekte musikere for å legitimere programmet, men alle disse såkalte impulsive opptredene har blitt enda mer oppkonstruert.

timy3
timy3Innlegg: 4623
28.10.17 18:16
rogerns: har Norge virkelig gått tom for artister, eller rettere sagt vokalister ? Denne gangen med 2 skuespillere som elsker sin egen stemme

Er det ikke det som er det vanlige i NRK, de fleste programmene er promo for artister som vill opp og frem, reklame programmer for vaskepulver er bedre.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg