Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Skaper media dårlig stemning mellom kjønnene?

NYTT TEMA
Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 12891
11.01.18 14:04

Jeg tenker ikke på #metoo her, men vinklingen i diverse andre saker. Vg og db kjører i dag saker om at Mark Walberg fikk betalt millioner for reshooten i en filmproduksjon, mens Michelle Williams ble avspist med småpenger. Men det har seg jo samtidig sånn at resten av castet og produksjonsstaben også jobbet for minstelønn disse dagene det tok å spille inn scener på nytt. Hvorfor fremstilles da dette som en likestillingssak?

Langveg
LangvegInnlegg: 12703
14.01.18 10:47
Fokkeslasken77: Hvorfor fremstilles da dette som en likestillingssak?

Også i idretten skriv pressa om likestilling. Men der konkurrerer jo ikkje kvinner med menn.. Hadde det vori likestilling der, ville kvinnelege fotballspelarar og langrennsløparar t.d. ikkje kunna gjera krav på høgare løn enn det like gode eller rettare like svake menn får. Kvinner i idrett vil altså dra nytte av at dei er kvinner.  Det same gjeld forresten ved opptak i politiet, på befalsskular og ingeniørstudiar. Vil den kvinnelege verdmeisteren i sjakk tena like mykje som Carlsen, får ho møta han over sjakkrikkane. Likestilling på kvinners premissar er ikkje likestilling.

(Innlegget ble redigert 14.01.18 10:49)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg