Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hvem er det som truer journalister?

NYTT TEMA
KapteinMark
KapteinMarkInnlegg: 3120
17.02.18 21:24

https://www.nrk.no/urix/_raddis-pissoaret-nrk-ma-faen-meg-kvitte-seg-med-svin-som-deg._-1.13899529

Lite intervju med Ander Magnus fra Nrk.

Det dreier seg ikke om at journalister mottar kritikk, men mer i retning av at han og hans barn skal tas.

Hva er det for slags mennesker som ringer folk de har sett på tv, og serverer trusler?

Mennesker i psykisk ubalanse? Undertrykkede halvpsykopater som må ha noen å ta det ut på?

Eller hvermannsen med en ryddig fasade?

Slutter aldri å undres over hvordan folk egentlig har det.

B.O.B
B.O.BInnlegg: 910
19.02.18 13:17

Man kan vel anta at det er folk som er i en litt stresset livssituasjon. Motivasjonene kan være så mangt, men jeg kan skjønne at folk ønsker sjølgode raddisser med millionlønn og et vestkantliv ditt peppern gror. Jævlig irriterende å høre på disse folkene til tider.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 44621
24.02.18 09:51

Det verste er jo at dette rammer enda flere enn journalister. Det er nok folk i kjellerleilighet dette, for å si det slik...

Men Magnus har jo en litt spesiell stil da, og sparker litt til alle sider. Stusset her på Dagsrevyen en dag der han sa at "vi håper" og tolk munnen litt feil, fordi han snakket om våpenlovene og la til sitt "vi" til motstanderne av loven. Litt over kanten.

aIseboy
aIseboyInnlegg: 4285
28.02.18 22:38
KapteinMark: Hva er det for slags mennesker som ringer folk de har sett på tv, og serverer trusler? Mennesker i psykisk ubalanse? Undertrykkede halvpsykopater som må ha noen å ta det ut på?

Det er nok både og. Både mennesker uten nettverk og som sliter me psykiske problemer. Samtidig har vi jo de "koselige" og "skikkelige" som lever et dobbeliv på nettet. (sistnevnte er nok i større grad anonymt/falsk profil. 

Førstnevnte gruppe har lett for å trekkes mot radikale ekkokamre hvor det i stor grad utøves stor mistillit mot det etablerte samfunnet, det være seg media, samfunnstopper, de "vanlige" partiene etc.

Sjakktrekket til FrP er jo at de har klart å selge en historie om at de er en "outsider" utenfor maktappratet. Samtidig som de sitter på noen av de høyeste maktposisjonene i landet. Derfor unnslipper de det aller meste av hetsen. Selv om de får sine doser de også. Har fått med meg at spesielt i antibarnevernsmiljøet var det mange som hadde stor tro på at FrP ville endevende norsk barnevern slik at (ubrukelige) foreldre skulle få full kontroll over sine biologiske barn. Så her får FrP mye hets fra svært forbanna (ubrukelige) foreldre. 

Det sagt - det er nok atskillig lettere å trollbinde disse menneskene enn folk generelt. 

(Innlegget ble redigert 28.02.18 22:40)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg