Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Nok et mageplask fra TV2-profil

NYTT TEMA
GiPazzini_85

Innlegg: 88253
GiPazzini_85
16.11.20 11:15
DrSchwei: Hvoran der det mulig å være så klønete? https://www.nettavisen.no/nyheter/tv-2-profilens-innlegg-skaper-kraftige-reaksjoner--vi-lever-i-et-diktatur/3424047319.html Er det ikke på tide å ta henne av plakaten snart? Det er joi så fall ikke første gang: https://www.dn.no/medier/tv-2/metoo/sosiale-medier/tv-2-fjernet-innslag-med-sparket-medarbeider-tar-programmet-av-luften/2-1-292543

Ved siden av å være klønete så er hun jo ikke noe flink. "Underhuset" med Yama Wolasmal og Jon Hustad, og ofte med Mímir Kristjánsson, var jo et bra detbattprogram som turte å ta i litt på en saklig måte. Da Linn Wiik tok over så køddet de til hele konseptet.

DrSchwei

Innlegg: 52369
DrSchwei
16.11.20 11:24
GiPazzini_85: Ved siden av å være klønete så er hun jo ikke noe flink. "Underhuset" med Yama Wolasmal og Jon Hustad, og ofte med Mímir Kristjánsson, var jo et bra detbattprogram som turte å ta i litt på en saklig måte. Da Linn Wiik tok over så køddet de til hele konseptet.

Ja, jeg har ikke sett på dette programmet hun har. Det burde for meg være falglig interessant, men det lille jeg har sett av referat virker å være en sånn intern humor- og internonani for politkere og journlaister. Det er allerede fjasete nok som det er i de vanlige programmene om man ikke skulle få presentert dette som et eget program. I gamle dager forble en del av slike ting på Thostrupkjelleren. Der der det hørøer hjemme, over masse halvlitere.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg