Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Ekstremistisk journalistikk, et eksempel.

NYTT TEMA
nostalgikern

Innlegg: 12482
nostalgikern
03.02.21 11:38

De som måtte ha interesse av å høre et ferskt eksempel på ekstremistisk journalistikk, de kan med fordel søke opp programinnslaget "Politisk kvarter" på den lisensfinansierte statskanalens "Nyhetsmorgen" i dag (kl. 07.45).  Det grenset vel til nærmest useriøse forslag om heller å stille seg i kø sammen med fattige land for å få tildelt vaksiner når den tid kom at de skulle få tildelt noe, (eller sågar gi til fattige land først var det vel forslag om også?..) samt massiv bruk av midler fra Oljefondet for å nærmest alene å finansiere vaksineinnkjøp til hele den fattige verden osv.

Slike journalister synes tydeligvis NRK er greit å kjøre fram i viktige politiske programposter altså...  (Men kanalens politiske kommentatorer er derimot flinke til å fremstå som rel. nøytrale og profesjonelle i sin posisjon, for man må jo regne med at de er "velgere" de også, men lar altså ikke sine politiske preferanser skinne såvidt tydelig igjennom...).

(Innlegget ble redigert 03.02.21 11:40)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg