Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Nytt på nytt og NRK avslørt

NYTT TEMA
Langveg

Innlegg: 18121
Langveg
13.02.21 15:33

Skreiprodusentane kjenner seg uthengde  i Nytt på nytt, og kva svarar ansvarlege i NRK? 

.Regjeringen har stengt grensene for arbeidsinnvandring, for å få bukt med importsmitte, særlig av muterte varianter. Det er en viktig sak, og vi vil gjerne lage satire om de viktige sakene, sier Kooyman til avisen.

Det er altså ei viktig sak for NRK å løpa ærend for  regjering og styringsverk, å fornærm vanlege folk på falskt  grunnlag, er derimot heilt ok. Visste ein det  ikkje, så veit ein det no; statskanalen er  talerøyr for STATEN og MAKTA. Det gjeld så vel i klimasurret  som coronafantasiane og sjølvsagt  også når det  gjeld alle andre  pk-tema. 

Og lisens må ein betala anten ein vil eller  ikkje. Noreg vert meir  og meir  eit diktatur med  statspropaganda. . 

(Innlegget ble redigert 13.02.21 15:36)

aIseboy

Innlegg: 9674
aIseboy
15.02.21 23:06
Langveg: Og lisens må ein betala anten ein vil eller

Nei. Du er ett år for sent ute med den gamle melodien der. 
NRK får bevilgninger over Statsbudsjettet. Burde også vært godt kjent i diverse sokkelleiligheter i Gokk nå. 

Langveg

Innlegg: 18121
Langveg
19.02.21 19:42
aIseboy: Nei. Du er ett år for sent ute med den gamle melodien der. 
NRK får bevilgninger over Statsbudsjettet. Burde også vært godt kjent i diverse sokkelleiligheter i Gokk nå.

Pengne vert tekne frå peronfrådrraget ditt. Alle som har så høy alminnelig inntekt at de utnytter hele personfradraget, vil være med på å betale for NRK. Alminnelig inntekt er summen av lønn/pensjon, kapitalinntekter mv. fratrukket minstefradrag og andre fradrag.

(Innlegget ble redigert 19.02.21 19:43)

perchri

Innlegg: 11808
perchri
06.03.21 21:45
Langveg: Skreiprodusentane kjenner seg uthengde  i Nytt på nytt, og kva svarar ansvarlege i NRK?  .Regjeringen har stengt grensene for arbeidsinnvandring, for å få bukt med importsmitte, særlig av muterte varianter. Det er en viktig sak, og vi vil gjerne lage satire om de viktige sakene, sier Kooyman til avisen. Det er altså ei viktig sak for NRK å løpa ærend for  regjering og styringsverk, å fornærm vanlege folk på falskt  grunnlag, er derimot heilt ok. Visste ein det  ikkje, så veit ein det no; statskanalen er  talerøyr for STATEN og MAKTA. Det gjeld så vel i klimasurret  som coronafantasiane og sjølvsagt  også når det  gjeld alle andre  pk-tema.  Og lisens må ein betala anten ein vil eller  ikkje. Noreg vert meir  og meir  eit diktatur med  statspropaganda. .

..vel ikke helt, diktatur, da. Men allt ned til den minste ting, er jo regulsrt eller ulovlig.....så lukta er jo der.

Jeg pleier å si det slik: man kunne spare seg flertals tusen i 2 tjukke lovbøker....det hadde holdt med et A4 ark med hva som er lovlig.

TheJedi

Innlegg: 6854
TheJedi
22.04.21 13:34
Langveg: Visste ein det  ikkje, så veit ein det no; statskanalen er  talerøyr for STATEN og MAKTA. Det gjeld så vel i klimasurret  som coronafantasiane og sjølvsagt  også når det  gjeld alle andre  pk-tema.

Velkommen etter. Dette har jeg sett i over 50 år. Indoktrineringen starter med barne-TV der man skal lære barna å bli gode sosialdemokrater. Leikestue, med daglig besøk på en eller annen fabrikk som lager noe(hvilken interesse har barn av å besøke fabrikker??), To hus tett i tett, hvor vi lærte å bli miljøvennlige, "Ngoro spiller fotball med vennene i Afrika" osv. Mens TV3 hadde hyperamerikanske helter som power rangers osv(er vel en form for innføring i det amerikanske og patriotismen der og da, sant skal sies...).

Og slik fortsetter indoktrineringen med Halvsju, Smørøyet og topper seg med dagens godnyhet på Dagsrevyen, en god Nordmann fra nord, eller en innvandrer som gjør det greit.

Kong Olav sa vel i sin tale i 1960 at statskanalen hadde et ansvar for å drive opplæring, så de gjør jo bare hva de har fått beskjed om...

Men gud så utmattende av og til. Særs når man har fått den røde pillen og ser det hver gang man svitsjer over til statskanalen...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg