Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hvilken folkerett bryter Israel ?

NYTT TEMA
Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 14:33

Media her i Norge og i hele Vesten går fullstendig bananas etterat Netanyahu signaliserte at Israel vil annektere hele Jordan-dalen om han vinner valget på tirsdag.  Alle hyler om at Israel i så fall bryter internasjonal lov.  Hvilken lov ?  For ennå har jeg ikke hørt noen politikere eller journalister referere til en spesiell lov om dette.  Men det finnes en lov, og den ble vedtatt under San Remo-konferansen i 1920 og Folkeforbundet 1922.  Der ble det klart og tydelig vedtatt at Palestina-området skulle fungere som et jødisk hjemland.  Jøder kunne bosette seg fritt vest for Jordan-elven.

Områdene etter Det Tyrkisk/Osmanske fall i 1917/1918 ble folkerettslig fordelt på arabere og jøder ved fredsoppgjøret etter 1. verdenskrig. Enstemmig vedtatt av alle 51 land i Folkeforbundet, inklusiv Norge ved Fridtjof Nansen den 24. juli 1922.  Jødene fikk ved bindende internasjonal lov tildelt områdene mellom Jordanelven og Middelhavet. Araberne fikk mest (77 %), områdene øst for Jordanelven. Det ble først staten Transjordan,,og senere kongedømmet Jordan (fra 1946).

http://www.verdidebatt.no/innlegg/11750158-jodenes-rett-til-landet-israel

https://www.miff.no/vestbredden/2017/01/14israelskebosetningerogfolkeretten-hvasvarerisrael.htm

Det som har vært typisk gjennom hele historien, er at en jødefiendtlig verden raser når jøder skal besitte mer jord og land.  Lenge var det slik i et antisemittisk Europa at jøder ikke fikk eie jord, og langt mindre landområder.  De ble ofte prisgitt å leve i gjettoer.  De ble ikke tilgodesett å eie jord som de kunne dyrke og bygge.  Slik også i dag.  Verden raser når jøder bygger på eget kjerneland, som Judea og Samaria.  Jordan-dalen er også et strategisk militært område, hvor Israel kan lettere forsvares mot truende fiender.

Og det som de aller færreste vet eller ønsker å vite, er at de arabiske bøndene i Jordan-dalen har stor nytte av de mange forbedringer jødene allerede har gjort i denne frodige dalen.  Jeg har kjørt mange ganger gjennom denne dalen, og kan bekrefte dette.

Den Internasjonale Ambassade Avd. Norge skriver veldig klart i dag om Netanyahus utspill.  Anbefales å lese:

https://icej.no/kommentarer/netanyahu-gjor-det-eneste-rette-nar-han-na-vil-hevde-israelsk-suverenitet-over?fbclid=IwAR2CQzOwc-jDy0-t8OxVM8p144ZrTRdcBVDFqn05X5UuvUaluXzRj5w0x8E

 

Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 14:36

Legger like godt noe av ICEJ sin artikkel ut her:

Og VG mener at om Israel annekterer store deler av vestbredden (Judea og Samaria) vil en tostatsløsning være død.

Da kan det være på sin plass å minne våre to største aviser om at palestinaarabiske forhandlere gang på gang har takket nei til fredsavtaler og initiativ fremforhandlet under flere amerikanske presidenter. Fredsforhandlinger med tilbud som også ga palestinaaraberne råderett over Jordandalen. 

Israels endelige kartoppsett etter Camp David II forhandlingene, viser for eksempel at palestinaaraberne gis myndighet over Jordandalen.

«Palestinerne nektet gang på gang, og avviste initiativer under presidentene Clinton, Bush, Obama og Trump. Israel har nå bestemt at folket i disse områdene ikke kan holdes i en svevende tilstand for alltid; Israelere skal ikke betale prisen for palestinsk uforsonlighet.», sa professor Eugene Kontorovich, spesialist på internasjonalrett og israelsk-arabiske spørsmål, til nettsiden JNS nylig. 

Uttalelsen kom i sammenheng med Netanyahus uttalelse om ønsket suverenitet over Jordandalen.

Vi må også minne Aftenposten på at dette området ikke er et palestinsk område. Hele Judea og Samaria inklusive Jordan dalen er en del av det området som ble gitt som et hjemland til det jødiske folk. Det er dette som er gjeldende folkerett. 

«Statsministerens kunngjøring er helt i tråd med Israels internasjonale juridiske rettigheter. Fordi disse territoriene var en del av det britiske mandatet, har Israel like mye juridisk rett til dem som til Tel Aviv.», sa Kontrovich til JNS for tre dager siden. 

Netanyahus hovedmotstander i det pågående israelske valget, tidligere israelsk forsvarssjef Benny Gantz, er i utgangspunktet heller ikke uenig i Netanyahus syn på saken om Jordandalen.

I juli uttalte han til det israelske nyhetsmediet, Haaretz, at dalen er av stor viktighet for israelsk sikkerhet, og at Jordandalen alltid vil være under israelsk kontroll.

Når statsminister Benjamin Netanyahu uttaler at han nå ønsker full suverenitet over området, er det en mann med mot og vettet i behold som uttaler seg. 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 14:41)

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 18:03
Fremtidshåp: Alle hyler om at Israel i så fall bryter internasjonal lov.

Det er fordi Israel i så fall bryter internasjonal lov. Alle andre land som forsøker på noe lignende som det Israel gjør, blir teppebombet tilbake til steinalderen.

 

Der finnes en internasjonal lov som slår fast at det er alltid ulovlig å tilegne seg land gjennom krigføring, dette gjelder både forsvars- og angrepskrig. Israel bryter denne loven.

 

Du vet det kanskje ikke Fremtidshåp, men Israel har en juridisk grense, grensen fra 1948. Alt land som Israel har tilegnet seg etter 1948, er i følge internasjonal lov IKKE en del av Israel.

 

Du velger å neglisjere rettighetene til dem som bor i dette landet som Israel stjeler. Hvor er din moral Fremtidshåp, som kan godta slik urett?

(Innlegget ble redigert 14.09.19 18:05)

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 18:08
Fremtidshåp: Vi må også minne Aftenposten på at dette området ikke er et palestinsk område. Hele Judea og Samaria inklusive Jordan dalen er en del av det området som ble gitt som et hjemland til det jødiske folk. Det er dette som er gjeldende folkerett.

Løgn.

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 18:10
Fremtidshåp: «Statsministerens kunngjøring er helt i tråd med Israels internasjonale juridiske rettigheter. Fordi disse territoriene var en del av det britiske mandatet, har Israel like mye juridisk rett til dem som til Tel Aviv.», sa Kontrovich til JNS for tre dager siden.

Kontrovich lyver på utpust og innpust. Han er selv en ulovlig settler, en kan ikke stole på tyven.

Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 18:11
mo6: Der finnes en internasjonal lov som slår fast at det er alltid ulovlig å tilegne seg land gjennom krigføring, dette gjelder både forsvars- og angrepskrig.

Da må du komme med den internasjonale loven som gjelder og setter loven om jødenes rett til landet gjennom både San Remo og Folkeforbundet ut av spill.

Du svever i ørska, mo6 og forholder deg ikke en gang til folkeretten som ligger klippefast. Her er det ikke snakk om å jage araberne, men å gi også jødene rett til å bo og ha kontroll der det er nødvendig innenfor viktige områder i Vest-Palestina.

(Innlegget ble redigert 14.09.19 18:12)

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 18:12
Fremtidshåp: I juli uttalte han til det israelske nyhetsmediet, Haaretz, at dalen er av stor viktighet for israelsk sikkerhet, og at Jordandalen alltid vil være under israelsk kontroll.

Jordandalen har stor viktighet for palestinas sikkerhet, det er helt umulig å gi bort dette landet til Israel. Kommer ikke til å skje.

Ale-Jet

Innlegg: 37940
Ale-Jet
14.09.19 18:13

Jorah the Andal

Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 18:15
mo6: Jordandalen har stor viktighet for palestinas sikkerhet, det er helt umulig å gi bort dette landet til Israel. Kommer ikke til å skje.

Det kommer til å skje om kort tid, og da kan ingen makt under solen ta området fra jødene igjen. Den siste Israel kommer til å spørre om lov, er deg.

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 18:16
Fremtidshåp: Da må du komme med den internasjonale loven som gjelder og setter loven om jødenes rett til landet gjennom både San Remo og Folkeforbundet.

Nå er du uredelig Fremtidshåp. Hverken San Remo eller Folkeforbundet sier at dette landet skal tilhøre STATEN Israel. Der må gjerne bo jøder der, men de bor IKKE i Israel.


Staten Israel HAR en juridisk grense, den bør du forholde deg til.


Jeg kan opplyse deg om hvilken lov Israel bryter, men er du interessert?

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 18:17
Fremtidshåp: Det kommer til å skje om kort tid, og da kan ingen makt under solen ta området fra jødene igjen. Den siste Israel kommer til å spørre om lov, er deg.

Hva med alle palestinerne som bor der? De som eier jorden?


(Nå glemte jeg et øyeblikk at du ikke ser på palestinerne som mennesker med like rettigheter som deg selv).

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 18:19
Fremtidshåp: Det kommer til å skje om kort tid,

Ingen land i verden vil godta dette. Det vil være en alvorlig forbrytelse, ikke minst mot de palestinerne som bor der, og Israel bør straffes hardt.

Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 18:23
mo6: Hva med alle palestinerne som bor der? De som eier jorden?
(Nå glemte jeg et øyeblikk at du ikke ser på palestinerne som mennesker med like rettigheter som deg selv).

Leste du ikke at de arabiske bøndene og hyrdene i Jordandalen har fått det langt bedre under israelsk kontroll og jurisdiksjon ?  Vær glad forat jødene har gjort det så godt for palestinerne du, og legg av din forakt og ditt hat til den jødiske staten.

Homo_Erectus

Innlegg: 26757
Homo_Erectus
14.09.19 18:42
Fremtidshåp: Da må du komme med den internasjonale loven som gjelder og setter loven om jødenes rett til landet gjennom både San Remo og Folkeforbundet ut av spill.

Da venter vi i spenning på at du skal legge fram det San Remo og Folkeforbundet sier om jødenes rett til landet.

Homo_Erectus

Innlegg: 26757
Homo_Erectus
14.09.19 18:46
Fremtidshåp: de arabiske bøndene og hyrdene i Jordandalen har fått det langt bedre under israelsk kontroll og jurisdiksjon ?  Vær glad forat jødene har gjort det så godt for palestinerne

Ja, det er selvfølgelig derfor de israelske bosetterne må stenge seg selv inne i bosettingene, gå omkring bevæpnet, ha beskyttelse av IDF og utsetter seg for livsfare dersom de beveger seg utenfor sine bosettinger.

Dette er fordi de har gjort det så godt for palestinerne.


Vandringsmann

Innlegg: 4941
Vandringsmann
14.09.19 18:49
Fremtidshåp: Leste du ikke at de arabiske bøndene og hyrdene i Jordandalen har fått det langt bedre under israelsk kontroll og jurisdiksjon ?  Vær glad forat jødene har gjort det så godt for palestinerne du, og legg av din forakt og ditt hat til den jødiske staten.

Den melodien kjenner vi fra før.

Sør-Afrikas statsminister John Vorster sa dette i et intervju med NYT i 1977 - et stakkarslig forsøk på å unnskylde apartheidregimets politikk:

"Well, everybody in South Africa can tell you that the blacks in South Africa have made more progress in the past five years and in all directions than for the last two centuries. The standard of living of the South African black is two to five times higher than that of any black country in Africa. The rate of literacy is two to five times higher than any other country. And when it comes to black education, they write the same examinations, they qualify for university education, they write the same matriculation examination as the ‘whites, the coloreds and the Indians."

https://www.nytimes.com/1977/09/17/archives/excerpts-from-interview-with-prime-minister-vorster-on-south.html

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 18:52)

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 18:52
Fremtidshåp: Leste du ikke at de arabiske bøndene og hyrdene i Jordandalen har fått det langt bedre under israelsk kontroll og jurisdiksjon ? Vær glad forat jødene har gjort det så godt for palestinerne du, og legg av din forakt og ditt hat til den jødiske staten.

Jo, jeg leste det, men det er en rasistisk løgn, skrevet av en rasist.

 

Både Verdensbanken og IMF har slått fast at den israelske okkupasjonen er det største hinder for økonomisk vekst i Palestina.

(Innlegget ble redigert 14.09.19 18:53)

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 19:02
Fremtidshåp: Da må du komme med den internasjonale loven som gjelder og setter loven om jødenes rett til landet gjennom både San Remo og Folkeforbundet ut av spill. Du svever i ørska, mo6 og forholder deg ikke en gang til folkeretten som ligger klippefast. Her er det ikke snakk om å jage araberne, men å gi også jødene rett til å bo og ha kontroll der det er nødvendig innenfor viktige områder i Vest-Palestina.

Din uredelighet består i at du bevisst blander begrepene "jøde" og "Israel". Du lyver.


Fakta: Hverken San Remo eller Foleforbundet gir staten Israel noen rettigheter overhode.


Fakta: Folkeretten, som ligger klippefast, slår fast at staten Israel ikke kan tilegne seg land gjennom krig.


Fakta: Folkeretten sier at dersom jøder har lyst til å bo i Jordandalen, må de søke palestinske myndigheter om bo- arbeids- og oppholdstillatelse.

Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 19:02
mo6: Nå er du uredelig Fremtidshåp. Hverken San Remo eller Folkeforbundet sier at dette landet skal tilhøre STATEN Israel. Der må gjerne bo jøder der, men de bor IKKE i Israe

Fikk du med deg at Israel ved flere anledninger i forhandlinger med palestinerne har tilbudt palestinerne full råderett over store områder, ja, opptil ca 96 % en gang inkl. Jordan-dalen og Øst-Jerusalem ?  Men palestinske ledere, deriblant Arafat, har blankt avvist tilbudet.  For de vil ha alt, helst hele Israel også.


Så lenge palestinerne avviser Israels tilbud gang på gang, så kan ikke Israel stå lenger og vente på at palestinerne skal bli litt snillere og samarbeidsvillige.  De har forspilt sine muligheter.  Her må Israel ta et grep og handle, og på sikt vil det helt sikkert bli til beste for både jøder og arabere, men alle Israels fiender, og de som forakter jødestaten, vil frese, men til ingen nytte.  

Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 19:04
mo6: Fakta: Folkeretten sier at dersom jøder har lyst til å bo i Jordandalen, må de søke palestinske myndigheter om bo- arbeids- og oppholdstillatelse.

Hvor står dette i San Remo-avtalen og Folkeforbundets vedtak ?

Homo_Erectus

Innlegg: 26757
Homo_Erectus
14.09.19 19:18
Fremtidshåp: Hvor står dette i San Remo-avtalen og Folkeforbundets vedtak ?

Siden hverken San Remo-avtalen eller Folkeforbundets vedtak sier ett eneste ord om at Palestina skal deles og at det skal opprettes en jødisk stat der, finner man selvsagt heller ikke noe om at innbyggerne må ha bo-, arbeids- og oppholdstillatelse for å flytte innenfor ett og samme område.

Dersom man skal følge San Remo -avtalen og Folkeforbundets vedtak, må Israel øyeblikkelig nedlegges og avvikles og hele landet mellom Middelhavet og Jordan må igjen gjøres til et britisk mandat.

Vandringsmann

Innlegg: 4941
Vandringsmann
14.09.19 19:21
Fremtidshåp: Hvor står dette i San Remo-avtalen og Folkeforbundets vedtak ?

Dette er gjeldende folkerett i dag, Fremtidshåp:

Guided by the purposes and principles of the Charter of the United Nations, and reaffirming, inter alia, the inadmissibility of the acquisition of territory by force,

Reaffirming the obligation of Israel, the occupying Power, to abide scrupulously by its legal obligations and responsibilities under the Fourth Geneva Convention relative to the Protection of Civilian Persons in Time of War, of 12 August 1949, and recalling the advisory opinion rendered on 9 July 2004 by the International Court of Justice,

Condemning all measures aimed at altering the demographic composition, character and status of the Palestinian Territory occupied since 1967, including East Jerusalem, including, inter alia, the construction and expansion of settlements, transfer of Israeli settlers, confiscation of land, demolition of homes and displacement of Palestinian civilians, in violation of international humanitarian law and relevant resolutions, 

Og:

1. Reaffirms that the establishment by Israel of settlements in the Palestinian territory occupied since 1967, including East Jerusalem, has no legal validity and constitutes a flagrant violation under international law and a major obstacle to the achievement of the two-State solution and a just, lasting and comprehensive peace;

2. Reiterates its demand that Israel immediately and completely cease all settlement activities in the occupied Palestinian territory, including East Jerusalem, and that it fully respect all of its legal obligations in this regard;

3. Underlines that it will not recognize any changes to the 4 June 1967 lines, including with regard to Jerusalem, other than those agreed by the parties through negotiations;

https://www.un.org/webcast/pdfs/SRES2334-2016.pdf

 

 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 19:22)

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 19:32
Fremtidshåp: Fikk du med deg

Fikk DU med deg, at hverken San Remo eller Folkeforbundet sier at dette landet skal tilhøre staten Israel?

Homo_Erectus

Innlegg: 26757
Homo_Erectus
14.09.19 19:39
mo6: Fikk DU med deg, at hverken San Remo eller Folkeforbundet sier at dette landet skal tilhøre staten Israel?

Riktig. I San Remo og hos Folkeforbundet står det ikke ett eneste ord om en jødisk stat.

Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 20:03

I San Remo og Folkeforbundet står det at hele Palestina kan tjene som et jødisk hjemland. En egen stat var det ikke modent for før i 1948.


Uansett hva som her skrives og hevdes av Israels kritikere, så ligger det bak en intens uvilje, en forakt og et grenseløs hat mot den jødiske staten.  Om det er det islamske Hamas, PLO eller noen andre av Israels fiender som raser mot og truer Israel, så hiver man seg gjerne med disse.  Det viser hatet og ondskapen som til en hver tid raser mot det jødiske folk - og i dag deres lille utsatte, utskjelte og terrortruede land.

mo6

Innlegg: 9393
mo6
14.09.19 20:17
Fremtidshåp: I San Remo og Folkeforbundet står det at hele Palestina kan tjene som et jødisk hjemland. En egen stat var det ikke modent for før i 1948. Uansett hva som her skrives og hevdes av Israels kritikere, så ligger det bak en intens uvilje, en forakt og et grenseløs hat mot den jødiske staten. Om det er det islamske Hamas, PLO eller noen andre av Israels fiender som raser mot og truer Israel, så hiver man seg gjerne med disse. Det viser hatet og ondskapen som til en hver tid raser mot det jødiske folk - og i dag deres lille utsatte, utskjelte og terrortruede land.

Kjære vene, du velger å overse rettighetene til dem som bor der. Du viser forakt og uvilje mot de menneskene som har bodd i Palestina i titusener av år.

(Innlegget ble redigert 14.09.19 20:18)

Fremtidshåp

Innlegg: 4431
Fremtidshåp
14.09.19 20:32
mo6: Kjære vene, du velger å overse rettighetene til dem som bor der.

Jo mer araberne er blitt innlemmet i den israelske staten og dens jurisdiksjon, desto bedre har de det.  Se bare på de ca. 1,8 millioner araberne som bor i selve Israel.  I snitt har de den høyeste levestandard blant alle arabere i Midtøsten.  Mange muslimer misunner dem.

Det er ikke annet enn ondskapsfull jødehat som gjør at man raser mot israelsk annektering av små områder, som Golan, Øst-Jerusalem og nå Jordandalen.  Araberne som blir innlemmet i Israel får det langt bedre under Israel enn under PLO, Hamas eller i noe islamsk land.

Dessverre er mange av palestinerne så hjernevasket at det tar lang tid før de blir av med sitt Israel-hat.  Men en dag vil deres øyner bli opplatt.

NB !  Hvor har du det i fra at palestinerne har bodd i området i titusener av år ?  Er du seriøs når du skriver dette ?  Vet du selv hvor løgnaktig dette er ?

(Innlegget ble redigert 14.09.19 20:35)

aicat

Innlegg: 24141
aicat
14.09.19 20:33
Fremtidshåp: I San Remo og Folkeforbundet står det at hele Palestina kan tjene som et jødisk hjemland.

"A national home" - som er den betegnelsen som er brukt i PM og Balfourerklæringen er IKKE det samme som en selvstendig jødisk stat - noe Lord Balfour selv presiserte:

Sitat: "Both [Balfour and Curzon*] were unmistakably clear that the declaration was not about the establishment of a Jewish state in Palestine,"
* Balfours etterfølger som britisk UM.

Noen tolker "a national home" som en selvstendig stat - men det avviser også Balfour:

"The term 'national home' is no doubt an ambiguous one. It certainly did not mean a state; and as James Galvin has observed, it had no precedent in international law. Almost every single Zionist leader in the subsequent decades, together with British officials who came to deal with the Palestine question, was aware of the ambiguity of the term."

Dette med "national home" som er nevnt i Palestinamandatet (PM)  er det en del som tolker som en nasjonal selvstendig jødisk stat. Men om vi leser art 2 i PM finnes der ikke grunnlag for en slik tolkning - for der finner vi følgende presisering - lagt inn av Folkeforbundet i 1922:

Sitat: ("…. understood that nothing shall be done which may prejudice the civil and religious rights of the existing non-Jewish communities in Palestine,

Nasjonale hjemland for etniske minoriteter / urbefolkninger finnes flere steder i verden - da innenfor en allerede etablert stat - som f.eks. Sapmi i Skandinavia, Kurdistan i 4 ulike stater i Midt-Østen og First Nation i Canada.

Skal jøder i dag - etter at staten Israel selv definerte sine grenser i 1948 - bosette seg på Vestbredden kan de gjøre det som jøder - men selvsagt ikke som israelske statsborgere og forlange at de fortsatt skal være underlagt israelsk jurisdiksjon. Da må de jødene som ønsker å bosette seg på VB (slik PM gir dem rett til) søke PA om opphold og arbeidstillatelse - slik det er vanlig i resten av verden nå en borger fra en stat ønsker å bosette seg utenfor hjemlandets grenser.

Står f.eks. norske borgere som har bosatt seg i Spania under spansk - eller norsk jurisdiksjon?

(Innlegget ble redigert 14.09.19 20:33)

Keva

Innlegg: 26054
Keva
14.09.19 20:44
Fremtidshåp: Jo mer araberne er blitt innlemmet i den israelske staten og dens jurisdiksjon, desto bedre har de det.  Se bare på de ca. 1,8 millioner araberne som bor i selve Israel.  I snitt har de den høyeste levestandard blant alle arabere i Midtøsten.  Mange muslimer misunner dem.

Dette er nøyaktig det samme "argumentet" som ble brukt av Israels gamle forbundsfelle - apartheidstaten Sør-Afrika før frigjøringen, slik det er vist lenger opp her.

At du kaller oss som ser på palestinere som mennesker med menneskerettigheter noe så nedrig og sjofelt som jødehatere, er ikke annet enn direkte ondskapsfullt, og noe du ikke har den minste skygge av dekning for.
Det hadde vel vært mer i tråd med det livssynet du påberoper deg om du hadde argumentert imot de fakta du bli forelagt, enn å sette skjendige og skammelige forsøk på personkarakteristikker på debattanter som motsier deg.
Fysj!

Langorm

Innlegg: 11616
Langorm
14.09.19 20:54
Fremtidshåp: Jo mer araberne er blitt innlemmet i den israelske staten og dens jurisdiksjon, desto bedre har de det. Se bare på de ca. 1,8 millioner araberne som bor i selve Israel. I snitt har de den høyeste levestandard blant alle arabere i Midtøsten. Mange muslimer misunner dem. Det er ikke annet enn ondskapsfull jødehat som gjør at man raser mot israelsk annektering av små områder, som Golan, Øst-Jerusalem og nå Jordandalen. Araberne som blir innlemmet i Israel får det langt bedre under Israel enn under PLO, Hamas eller i noe islamsk land. Dessverre er mange av palestinerne så hjernevasket at det tar lang tid før de blir av med sitt Israel-hat. Men en dag vil deres øyner bli opplatt. NB !

Interessant opplysende innlegg, for en noe uvitende. Jeg skal ikke gå inn i denne debatten, men bare konstantere at ordet "hat" her blir brukt. I Norge har ordet "hat" blitt brukt i politisk sammenhegn. En skal bekjempe "hatet", heter det. Innen Norge! Hvem Hva Hvor?

Klikk for å gå tilbake til toppen