Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Solstad blir utslippfri

NYTT TEMA
arnekk
arnekkInnlegg: 4051
15.08.13 10:19

Ja dette rederiet kan skryte på seg kontrakter med kystverket med mange fartøyer som er utslippfrie. Jeg ventet med spenning hva dette innebar på Nyhetskanalen i morges og lurte på om de drev disse skipene med hydrogen eller strøm.

Men som vanlig var dette bare klimatøys. De hadde effektive skip men nøytrale var de langt i fra. De ble plutselig nøytrale fordi de betalte klimakvoter. Og vips så sto klimaminister Solhjel frem med skryt til rederiet. 

Klimakvoter gir ikke mindre utslipp. Men det er en slags avlat i hysteriets navn. Petter Stordalen med frue skryter på seg det samme. Der med klima utslippsfrie hoteller. 

Hva moder jord mener om dette vites ikke men kan naturen ser forskjell på CO2 fra kjøpte kvoter , ved eller biler? Neppe.

xpoolman
xpoolmanInnlegg: 5803
15.08.13 10:53
arnekk: De ble plutselig nøytrale fordi de betalte klimakvoter.

Dette er noe Solstad har holdt på med lenge, siden 2009.

arnekk
arnekkInnlegg: 4051
15.08.13 11:07

Ja greit nok  men gir det mindre utslipp for det? 

Solstad er lur og bruker hysteriet til egen reklame akkurat som Stordalen. Det er ganske mange som ikke vil avblåse klimatrusselen her hjemme fordi det ligger så mye penger i det. Og slike stunt er en dyr affære for oss aldre som må betale klimakvoter i hysteriets navn.

Trenberth
TrenberthInnlegg: 3768
16.08.13 15:14
arnekk: Ja greit nok men gir det mindre utslipp for det?

Det spiller ingen rolle, bare han betaler......

Forstå det den som kan !

Klikk for å gå tilbake til toppen

Andre tjenester