Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Statoil ute av oljesand

NYTT TEMA
arnekk
arnekkInnlegg: 4051
15.12.16 12:20

Ja det melder TV i dag og miljøklubbene jubler. Klimaet er reddet, hurra. Men ved ettertanke kan man spørre seg selv om hvor mye utslippene reduseres. Null! De som kjøper aksjene har ingen intensjon å stoppe produksjonen med ditto utslipp. Så dette er og blir kun en symbolhandling. Som så mange andre ting i klimahysteriet.

Karbonbasert_livsform
Karbonbasert_livsformInnlegg: 5897
15.12.16 22:24
arnekk: Ja det melder TV i dag og miljøklubbene jubler. Klimaet er reddet, hurra. Men ved ettertanke kan man spørre seg selv om hvor mye utslippene reduseres. Null! De som kjøper aksjene har ingen intensjon å stoppe produksjonen med ditto utslipp. Så dette er og blir kun en symbolhandling. Som så mange andre ting i klimahysteriet.

Denne sanden er altså forurenset av olje. Hadde det vært Statoil og ikke naturen selv som sto bak, hadde nok de grønne laget et sabla spetakkel med krav om at Statoil måtte rense hvert et eneste sandkorn.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg