Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Godt Nytt år !

NYTT TEMA
Trenberth
TrenberthInnlegg: 3492
31.12.17 11:57

Ønsker alle et Godt Nytt År.

Julen har vært fantastisk med godt kaldt vær og mye snø. Like moro hver vinter å minnes klimamester Viner@2002 :)

Har vært på ski hver dag, tørrvoks og flotte forhold :)

Barna i nabolaget og på hytta har lagd snømenn. Like moro å minnes hver vinter det også, ref klimamester Stoltenbergs legendariske nyttårstale.

Like moro er det at vitenskapen bekrefter, det mange pensjonerte ingeniører har hevdet i lang tid, at CO2 ikke har stor påvirkning på atmosfærisk temperatur. Ref ny vitenskap vedr klimasensitivitet. Dette må på en eller annen måte være en fallitterklæring for unge fremadstormende klimamestere, som i all hovedsak har sittet på studenthybelen og sett på feilaktige numeriske modeller.

Årets COP møte ble også en fallitterklæring. Det eneste de ble enige om (som vanlig), var at de skulle møtes igjen neste år.

Ismassene i Arktis, ser også stablit ut, ref de 10 siste år. Dette tiltross for at haugevis at klimamestere har spådd at rundt 2017/2018 skal det være fritt for is i Arktis i sommermånedene .Ref Al Gore mfl. og ikke minst klimamester With.

Isbjørnen har det fortsatt bra. Det har vært vekst i isbjørn stammene siden 50 tallet. Klimamestrene fortsetter her sin propaganda og løgn gjennom naiv MSM.

Det er meget oppsiktsvekkende at Cicero nå åpenbart ser at det er noe feil i projeksjoner basert på modeller. Dette fordi observasjonene ikke stemmer med modellerte projeksjoner. Dette understreker ny forskning på klimasensitivitet, som snart er nede i null.

Det er også tilforlatelig å slå fast at det finnes overhodet ingen data som bekrefter at det er mere ekstremvær. Klimamestrene lyger om dette. Enkle undersøkelser viser at raset i Votlo, hvor en kvinne døde, skjedde under ganske så normalt Vestlandsvær. Klimamestrene ønsker selvfølgelig å tegne et annet bilde, noe som er løgn og bedrag.

Det er også fint å melde at havnivået ikke stiger mere enn før :)

Når det gjelder atmosfærisk temperatur er "pausen" tilbake etter en sterk El Nino.

Godt Nytt år !

 

 

 

 

la1goa
la1goaInnlegg: 11620
31.12.17 18:20

Ja. Godt nyttår. Vi for vår del kommer nok til å fyre mye mer i tiden fremover da jeg ser at det har blitt en god del kaldere i det siste. 

xpoolman
xpoolmanInnlegg: 5080
31.12.17 18:46

Godt Nytt År til alle fra meg også, på slutten av ett år som vel har vært ett av de beste i menneskehetens historie, i alle fall klimamessig.

Og så får vi sende en varm hilsen til alle amerikanere som holder på å fryse i hjel etterhvert som det settes nye kulderekorder der borte : https://www.nrk.no/urix/niagarafallene-frosset-til-is-etter-ekstremkulde-1.13845932

Amatør_1
Amatør_1Innlegg: 6870
31.12.17 18:51

Godt Nytt År! For 10 år siden mente jeg at klimahysteriet ville være over nå, men der tok jeg feil. Det betyr at vi fortsatt har de gode nyhetene til gode :-)

Trenberth
TrenberthInnlegg: 3492
26.02.18 08:50

Den fantastiske vinteren fortsetter.

Regner med blåswix føre i påska :)

Snø og sprengkulde. Har knapt vært + grader i vinter.

Gjelder vel hele landet.

Jeg ler så jeg griner av Viner @ 2000 og klimamestrenes feilaktige predikasjoner.

frankolainen
frankolainenInnlegg: 6230
26.02.18 10:51
Trenberth: Gjelder vel hele landet.

Ikke nok med det, som de sier på TV-shop.

Det viser seg at det er kaldt under isen i Antarktis også. Et eller annet sted må jo denne fordømmrade varmen gjemme seg, og det mangler jo ikke på forskningskroner, så nå har de altså sjekket under isen i Antarktis. Og der var det kaldt.

Deep Bore Into Antarctica Finds Freezing Ice, Not Melting as Expected.

 

Kropotknik
KropotknikInnlegg: 3733
26.02.18 22:00
frankolainen: Det viser seg at det er kaldt under isen i Antarktis også. Et eller annet sted må jo denne fordømmrade varmen gjemme seg, og det mangler jo ikke på forskningskroner, så nå har de altså sjekket under isen i Antarktis. Og der var det kaldt.

Dette må være deprimerende nytt for de 27 meterne med havstigning til Al Gore.

Trenberth
TrenberthInnlegg: 3492
01.03.18 09:14

He he, det fortsetter.

Lang kald vinter med kulderekorder og bøttevis med snø. Ja ja......

Trenberth
TrenberthInnlegg: 3492
01.03.18 09:19
frankolainen: Det viser seg at det er kaldt under isen i Antarktis også

Det var jo overraskende :)

Er det mulig ?

Langveg
LangvegInnlegg: 12697
01.03.18 09:34
Amatør_1: Godt Nytt År! For 10 år siden mente jeg at klimahysteriet ville være over nå, men der tok jeg feil. Det betyr at vi fortsatt har de gode nyhetene til gode :-)

Diverre, klimafolket tek ikkje til vetet, men held fram med same retlorikken. Under overskifta

Forurenser cintainerskip like mye som 50 millioner biler?

Kan ein lesa dette: Drivstofforbruket forteller oss da at de årlige CO2-utslippene fra ett containerskip tilsvarer om lag 56 000 biler, (VGN)

CO2 heiter framleis klimagass og vert slått i hartkorn med ureining. Burde ein ikkje heller tala om livsviktig utslipp av CO2 og at bilmotarar diverre ikkje har noko avgjerande å seia for å halda temperaturen i lufta opp anna enn i det aller næraste området kring bilen?  Det er CO2s positive og heilt avgjerande verknad på plantelivet ein burde poengtera og slutta å tru at auka, menneskeskapt utslipp har verknad når det gjeld påstått auke i den globale gjennomsnittstemperaturen. Den er det eentuelt utsend enrgimengde frå sola som står for. Korkje containrskip eller  millionar av bilar kan hindra at det vert sett kulderekordar i mars.

 

(Innlegget ble redigert 01.03.18 09:42)

Trenberth
TrenberthInnlegg: 3492
01.03.18 12:15

Ikke registrert så lav Mars temperatur i Trondheim på 117 år.

Ganske oppsiktsvekkende med den enorme globale oppvarmingen som påstås har skjedd.

Tror Cicero har helt rett, noe må være galt :)

Nabo
NaboInnlegg: 13473
01.03.18 13:10

Hvis du skulle fryse ræven av deg, så er det kaldt vær, men hvis du skulle komme i skade for å svette litt i en motbakke, så er det global oppvarming som har skylden.

https://www.nrk.no/hordaland/21-nye-norske-kulderekorder-satt-i-natt-1.13935896

"Oversikten fra Klimavakten ved Meteorologisk institutt viser at det natt til torsdag ble satt 21 nye kulderekorder i Norge.

I Oppland ble det satt hele seks nye kulderekorder, mens Hordaland og Sogn og Fjordane fikk fire hver.

Buskerud, Hedmark og Trøndelag fikk to nye rekorder hver, mens den 47 år gamle marsrekorden for Tryvannshøgda ble slettet i Oslo.

– Det har vært kaldt nord på Østlandet i natt, spesielt i Hedmark, konstaterer statsmeteorolog Kristen Gislefoss."

Hust13r
Hust13rInnlegg: 5
01.03.18 13:15

Trenberth, det er også hva dumme amerikanere fra Arkansas sier (selvfølgelig stemmer de Trump)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg