Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

EU: fritt frem for kloning

NYTT TEMA
inspector
inspectorInnlegg: 8704
12.01.08 23:31
http://e24.no/utenriks/article2193042.ece


Behovet for kortsiktig gevinst og mangel på sunn fornuft preger EU.

Ukjente langtidsvirkninger på individets behov for frisk/naturlig mat og naturens evne til reproduksjon/evolusjon er ikke så viktig.

Dekadensen lenge leve ! hurra hurra hurra !Kårefix
KårefixInnlegg: 3339
13.01.08 00:22
"Selv om det ikke foreligger noen helserisiko ved salg av mat fra klonende dyr er det ikke sikkert EU vil tillate salg av slike matvarer. Ifølge Washington Post vil det også bli lagt betydelig vekt på dyrevelferd i forbindelse med lovarbeidet."


En forskningsrapport sier at det ikke er farlig å spise genmodifisert mat, selv da er EU skeptiske. Hva i alle dager er det du vil fram til?
tikk
tikkInnlegg: 26778
13.01.08 18:48
Uansett hva EU vil komme fram til vil det også gjelde for Norge. Som ikkemedlem må vi bare følge alt uten å ha noe å si. Det er visst det de kaller "sjølvråderett".
abban
abbanInnlegg: 1538
14.01.08 13:44
inspector skrev:
****Behovet for kortsiktig gevinst og mangel på sunn fornuft preger EU.******


abban kommenterer: i følge inspector er det altså kun i eu at noen forsøker å oppnå kortsiktige gevinster. Det er noe med europere som gjør de tydligvis dummere enn alle andre.. De har ikke engang sunn fornuft.. Noe som er vanlig alle andre steder..?

Inspector mener vel sikkert at i Murmansk hvor valgkampen går ut på å oppildne den russike marinen til å gå til angrep på norske fiskebåter og marineskip,- der finner en en sunn og god holdning og massevis av sunn fornuft?

Eller i nord Ostesia, hvor drapsmannen etter flygelederen i Sveits,- en mann som ikke hadde skyld i tragedien hvor drapsmannens familie døde. Drapsmannen hylles som en folkehelt i nord-ostesia og har nettopp blitt utpekt som minister. Hans eneste dåd er altså å ta livet av feil mann.

Jeg antar at det er i Russland eller i de gamle sovjetstater at inspector finner sunn fornuft,- siden det øvrige europa preges av mangel på sunn fornuft og at det er i europa og ingen andre steder at noen kan finne på å la seg drive av kortsiktig gevinst.

inspector skriver:
*****Ukjente langtidsvirkninger på individets behov for frisk/naturlig mat og naturens evne til reproduksjon/evolusjon er ikke så viktig.*********

Inspector holder lav moral som sitt ideal... Han hyller diktaturregimer og kommunistledere og vil at vi skal bytte ut demokratiet med dette.
Bare Putin får overta i Norge.. så skal vi få så ren mat som vi aldri har spist før..

han skriver:
****Dekadensen lenge leve ! hurra hurra hurra !***
Og med dette mener han: Å hvor deilig det skal bli å få skåle med med de Nord Korenske ledere.. Eller få bytte litt naturalia varer med kinesiske topp - politikere..
Hvor deilig det skal bli å få være dekadent med alle de som virkelig har forstått hvordan land skal organiseres, og som vet at demokrati er overdrevent..


Lycurgus
LycurgusInnlegg: 1673
24.01.08 17:29
En forskningsrapport sier at det ikke er farlig å spise genmodifisert mat, selv da er EU skeptiske. Hva i alle dager er det du vil fram til?
------------------------------------
Oi! Da må det jo være sant! Hvor mange rapporter sa ikke at røyking var sunt og godt for kroppen helt frem til 70 tallet også?

Rapporter kan kjøpes og det kan forskere også.
Kårefix
KårefixInnlegg: 3339
24.01.08 19:08
Lycurgus skrev:
Rapporter kan kjøpes og det kan forskere også.
------------------
Siden du beskylder EU for å manipulere uavhengige forskningsrapporter antar jeg du har ei lenke eller andre kilder som støtter det. Kan du komme med dem.
inspector
inspectorInnlegg: 8704
25.01.08 22:57
abban skrev:
Å hvor deilig det skal bli å få skåle med med de Nord Korenske ledere.. Eller få bytte litt naturalia varer med kinesiske topp - politikere..
Hvor deilig det skal bli å få være dekadent med alle de som virkelig har forstått hvordan land skal organiseres, og som vet at demokrati er overdrevent..

Abbans forsøk på å snu argumentasjonen faller på egen urimelighet.
Eksemplene som dras frem, har mer likhet med EU's sentralmaktforherligelse
(les keiserens nye klær) enn med individets rettigheter og lokaldemokratiets prinsipper
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg