Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hva skjedde i 1994 bak ryggen til norske folk ?!

NYTT TEMA
Comandante_Che
Comandante_CheInnlegg: 737
19.05.10 23:58

Se Gro signere Norge inn i EU i juni 1994 på video ! ?

Her er et videoklipp
http://www.ena.lu/ceremony_held_mark_signing_treaty_accession_european_union_norway_austria_finland_sweden_corfu_june_1994-2-20566 som viser et svært høytidelig EU-møte som fant sted på Korfu den 24. juni 1994. Etter ca. 1 min. 30 sek. kan du se en andektig Gro Harlem Brundtland sette sin signatur på en svært tjukk haug med dokumenter.

I sin korte replikk som kan høres litt lenger ut i videoen legger Gro inn et par ord om at Norge skal ha sin folkeavstemning om EU om 5 måneder, hvoretter hun i klassisk uklar Gro-stil ymter noe i munnviken i retning av at “jeg regner med at det skal gå bra”.

Er det ikke litt vel påfallende at
- EU-dokumentene ble signert FØR folkeavstemningen ?
- EU-dokumentene ikke finnes i UDs traktatarkiv ?
- Et obskurt EU-dokument datert 29. desember 1994, som ligger her
http://www.lovdata.no/traktater/texte/tre-19941229-001.html har en “Article 22″ som omhandler Norge særskilt og på jesuittisk vis viser tilbake til dokumentet som Gro undertegnet “med forbehold om norsk EU-ja i folkeavstemningen…”.

Les selv og prøv å tolke deg frem til den nøyaktige betydning av ordlyden i “Article 22″. Merk at dette dokumentet er utformet og datert ETTER at det norske folk hadde sagt NEI til EU i folkeavstemningen måneden før:

“Article 22
This Agreement shall enter into force on the same day as the Accession Treaty enters into force. If the Agreement has not been signed by that day, it shall enter into force on the day of signature.
The Agreement shall be deposited with the Government of Norway which shall transmit a certified copy to the other Contracting Party.
Done at Brussels, this 29th day of December 1994.”

Hvis du synes at det er rart at det ikke var noe media-ståhei rundt møtet på Korfu så kan det nevnes at dette møtet på Korfu fant sted den 24. juni 1994, som var samtidig med at Norge for første gang i historien deltok i fotball-VM. Norges VM-deltagelse hadde begynt bra, med seier 1-0 over Mexico den 19. juni. Dagen før EU-møtet fant sted, den 23. juni, hadde Norge tapt 0-1 for Italia, og alle så frem mot den avgjørende kampen mot Irland noen dager etter at EU-toppmøtet på Korfu var over…

Kan Gro Harlem Brundtland nå please sporenstreks ta flyet til Norge for å forklare seg overfor Stortingets Kontroll- og konstitusjonskomité om betydningen av dokumentet hun undertegnet den 24.06.1994 med det klare forbehold om norsk ja til EU sett i lys av at svaret faktisk ble NEI ?! Gro bør videre bistå i etterforskningen av det bortkomne dokumentet ved å friske på sin hukommelse og prøve å hjelpe til med å frembringe dette viktige dokumentet som nå ingen ser ut til å vite hvor har blitt av.

I samme slengen bør Gro bli bedt om å utdype sin påfallende stoiske ro etter å ha fått NEI-resultatet midt i fleisen og da hun på spørsmål om løpet nå var kjørt for norsk EU-medlemskap svarte ullent gjennom munnviken at “Det finnes andre måter…”

Kommer du frivillig Gro – eller blir Norge nødt til å etterlyse deg via INTERPOL ?

Hentet fra:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/

(Innlegget ble redigert 20.05.10 00:02)

LiquidDarkness
LiquidDarknessInnlegg: 11832
20.05.10 00:08

Er det så at dere på nyhetsspeilet ikke engang skjønner forskjellen på EU og EFTA?

 

(Innlegget ble redigert 20.05.10 00:08)

Comandante_Che
Comandante_CheInnlegg: 737
20.05.10 00:17
LiquidDarkness: Er det så at dere på nyhetsspeilet ikke engang skjønner forskjellen på EU og EFTA?

Og ellers har du det bra ? Har du sett videoen ? Møtet omhandler definitivt EU-medlemskap for EUs nye søkerland/medlemsland.

Det ligger et eller annet grums begravd i denne saken.

Ta først høyde for at du er blitt villedet og forvirret av pressen og politikerne i 16 år. Så kan du begynne å nøste en og annen tråd på egenhånd og se hva du kommer frem til.

ben_nevis
ben_nevisInnlegg: 57991
20.05.10 00:23
Comandante_Che: Se Gro signere Norge inn i EU i juni 1994 på video ! ?

Nei. Eøs-avtalen ble undertegnet på Korfu. Her er det noen som surrer noe fryktelig. Du inkludert.

Men dersom det var Eu-medlemskap som ble undertegnet så vil jo det bety at man har det godt som Eu-medlemmer ;)

(Innlegget ble redigert 20.05.10 00:29)

Comandante_Che
Comandante_CheInnlegg: 737
20.05.10 00:35
ben_nevis: Eøs-avtalen ble undertegnet på Korfu. Her er det noen som surrer noe fryktelig.

Hva ble undertegnet på Korfu ?

Du virker ikke som å være den rette til å undersøke, siden du er JA-person.

Så da er du vel ikke interessert i sannheten om:

- Hva har vært Norges reelle forhold til EU i 15 år nå ?
- Ble NEI-resultatet av folkeavstemningen overkjørt i det skjulte av Gro & Co ?

ben_nevis
ben_nevisInnlegg: 57991
20.05.10 00:41
Comandante_Che: Hva ble undertegnet på Korfu ?

Litt sent på kvelden...

Eøs-avtalen ble jo selvsagt undertegnet i Porto. I 1992.

Når det gjelder Korfu og Juni 1994 kan jeg si følgende.

Sammen med de offisielle søkerlandene Finland, Sverige og Østerrike innførte den norske regjeringen EU-institusjoner og forhandlet om medlemskap i EU. Norge underskrev medlemsskapsavtalen på Korfu 24. juni 1994 sammen med de andre tre søkerlandene. Denne avtalen er ikke behandlet i samsvar med norsk statsrett idet den ikke er avlevert til Traktatarkivet i Utenriksdepartementet.

http://no.wikipedia.org/wiki/E%C3%98S

Comandante_Che
Comandante_CheInnlegg: 737
20.05.10 00:48
ben_nevis: Denne avtalen er ikke behandlet i samsvar med norsk statsrett idet den ikke er avlevert til Traktatarkivet i Utenriksdepartementet.

Sier ikke dette deg noe: Lovbrudd på høylys dag - utført av Norges egne myndigheter...!!

Dette er vel noe som det bør ryddes opp i ved at dokumentet blir plassert der det vitterlig hører hjemme  samt at de ansvarlige politikerne blir tiltalt og straffet.

Uansett er det viktigste nå at det blir gjennomført en full granskning av en helt uavhengig kommisjon, hvis det er mulig å stable noe slikt på beina i den siste sovjet-staten ved navn Norge.

(Innlegget ble redigert 20.05.10 00:50)

LiquidDarkness
LiquidDarknessInnlegg: 11832
20.05.10 02:01
Comandante_Che: Og ellers har du det bra ? Har du sett videoen ? Møtet omhandler definitivt EU-medlemskap for EUs nye søkerland/medlemsland.

Det 'obskure eu-dokumentet' du linker til er et EFTA-dokument.

Videoen viser undertegningen av forhandlingsresultatet - det var dette forhandlingsresultatet vi så stemte over. Uten dette hadde vi ikke visst hvilket forhold vi ville hatt til EU og dermed heller ikke kunnet stemt - ihvertfall ikke med kunnskap om hva vi stemte for/mot.

Dette påpekes i talene til både den norske og svenske statsminister etter undertegningen (og sikkert av de andre også for de som skjønner hva de sier), så det skulle ikke være så fryktelig vanskelig å få tak i.

Comandante_Che
Comandante_CheInnlegg: 737
20.05.10 08:43
LiquidDarkness: Videoen viser undertegningen av forhandlingsresultatet - det var dette forhandlingsresultatet vi så stemte over. Uten dette hadde vi ikke visst hvilket forhold vi ville hatt til EU og dermed heller ikke kunnet stemt - ihvertfall ikke med kunnskap om hva vi stemte for/mot.

At et forhandlingsresultat måtte foreligge i forkant av folkeavstemningen er nå så sin sak.

Men burde ikke noen ha reagert på at "forhandlingsresultatet" ble underskrevet under de mest høytidelige og seremonielle former FØR folkeavstemningen fant sted ?

Dette skjedde 22 år etter Norges forrige NEI-avstemning mot EU i 1972. Kan det være at maktkreftene denne gangen hadde helgardert i 1994, ved å designe et komplott som simpelthen gikk ut på at "Norge skal inn i EU denne gangen, uansett hva folket måtte finne på å mene ?"

Norge har gått gjennom de siste hundre årene som verdens mest godtroende folk, dette gjelder også i dag, selv om flere nå ser ut til å ha begynt å stoppe opp og spørre: "Hva i huleste er det egentlig som foregår ?"

Sett at EU-dokumentet Gro underskrev hadde innebygde mothaker av "Bordet fanger"-karakter ? Ble Norge bondefanget av bordet fanger ? Eller var det et komplott som Gro deltok i med vitende og vilje ?

Uansett er det nå på høy tid med en komplett og uavhengig granskning av det som skjedde da, og Norges forhold til EU i de 15 årene som er gått siden. Hvorfor tier pressen og politikerne ? De må da ha all grunn til å få fjernet tvil og få klarlagt de faktiske forhold: Er Norge fritt og selvstendig idag eller ikke ?

Det faktum at EU-dokumentet som Gro signerte 24. juni 1994 IKKE er oppbevart i UDs traktatarktiv slik innarbeidet praksis er, er nok en nøkkel i dette moderne kriminalmysteriet:

Kan det simpelthen ha seg slik at EU-dokumentet fra 24.06.94 har vært grunnlaget for alt Norge senere er blitt påtvunget av EØS-direktiver, og at dersom dokumentets innhold hadde vært tilgjengelig for noen og enhver, kunne noen komme til å gjøre den observasjon at "Men alt som det sies at Norge må gjøre pga. EØS-avtalen er jo foreskrevet av medlemskapsdokumentet fra 24.6.94. Kan det tenkes at dette betyr at Norge er blitt medlem av EU mens politikerne hele tiden har gitt uttrykk for det motsatte...?!"

Det må være lov å stille spørsmål om en så alvorlig sak når stadig mer tyder på at noe er grunnleggende galt. Er det mulig at de som planla komplottet - hvis det nå var et komplott - også hadde regnet med at uansett hva som måtte komme for en dag senere, så er nordmenn så bedagelige at ingen ville giddet å bry seg, fordi de heller vil pusse båten, være på hytta eller spille Lotto ?

Miccel
MiccelInnlegg: 1816
20.05.10 10:51
Comandante_Che: At et forhandlingsresultat måtte foreligge i forkant av folkeavstemningen er nå så sin sak.

Men burde ikke noen ha reagert på at "forhandlingsresultatet" ble underskrevet under de mest høytidelige og seremonielle former FØR folkeavstemningen fant sted ?

Dette skjedde 22 år etter Norges forrige NEI-avstemning mot EU i 1972. Kan det være at maktkreftene denne gangen hadde helgardert i 1994, ved å designe et komplott som simpelthen gikk ut på at "Norge skal inn i EU denne gangen, uansett hva folket måtte finne på å mene ?"

Norge har gått gjennom de siste hundre årene som verdens mest godtroende folk, dette gjelder også i dag, selv om flere nå ser ut til å ha begynt å stoppe opp og spørre: "Hva i huleste er det egentlig som foregår ?" Sett at EU-dokumentet Gro underskrev hadde innebygde mothaker av "Bordet fanger"-karakter ? Ble Norge bondefanget av bordet fanger ? Eller var det et komplott som Gro deltok i med vitende og vilje ?

Uansett er det nå på høy tid med en komplett og uavhengig granskning av det som skjedde da, og Norges forhold til EU i de 15 årene som er gått siden. Hvorfor tier pressen og politikerne ? De må da ha all grunn til å få fjernet tvil og få klarlagt de faktiske forhold: Er Norge fritt og selvstendig idag eller ikke ?

Det faktum at EU-dokumentet som Gro signerte 24. juni 1994 IKKE er oppbevart i UDs traktatarktiv slik innarbeidet praksis er, er nok en nøkkel i dette moderne kriminalmysteriet:

Kan det simpelthen ha seg slik at EU-dokumentet fra 24.06.94 har vært grunnlaget for alt Norge senere er blitt påtvunget av EØS-direktiver, og at dersom dokumentets innhold hadde vært tilgjengelig for noen og enhver, kunne noen komme til å gjøre den observasjon at "Men alt som det sies at Norge må gjøre pga. EØS-avtalen er jo foreskrevet av medlemskapsdokumentet fra 24.6.94. Kan det tenkes at dette betyr at Norge er blitt medlem av EU mens politikerne hele tiden har gitt uttrykk for det motsatte...?!"

Det må være lov å stille spørsmål om en så alvorlig sak når stadig mer tyder på at noe er grunnleggende galt. Er det mulig at de som planla komplottet - hvis det nå var et komplott - også hadde regnet med at uansett hva som måtte komme for en dag senere, så er nordmenn så bedagelige at ingen ville giddet å bry seg, fordi de heller vil pusse båten, være på hytta eller spille Lotto ?

Ut fra en ren helsefaglig betraktning lurer jeg veldig på hvordan dere paranoide konspirasjons-teoretikerne er skrudd samme oppi hu'et. Men aller mest lurer jeg på hvordan dere i det heletatt gidder å holde på med dette tøyset?

Lever Elvis også tro?

Vidlaste
VidlasteInnlegg: 5751
20.05.10 11:38
Miccel: Ut fra en ren helsefaglig betraktning lurer jeg veldig på hvordan dere paranoide konspirasjons-teoretikerne er skrudd samme oppi hu'et. Men aller mest lurer jeg på hvordan dere i det heletatt gidder å holde på med dette tøyset? Lever Elvis også tro?

At norske politikarar har snikinnført oss i unionen er ikkje konspirasjonsteoriar, men allmennkunnskap.

ben_nevis
ben_nevisInnlegg: 57991
20.05.10 16:31
Vidlaste: At norske politikarar har snikinnført oss i unionen er ikkje konspirasjonsteoriar, men allmennkunnskap.

Dere Eu-motstandere er rett og slett komiske! Dere både sier at det er så ille å bli Eu-medlemmer og så sier dere også at vi er snik-innmeldt i Eu.

Javel? Så vi er innmeldt?

Men da kan vi jo konkludere med at ingen av argumentene mot medlemskap stemmer i det hele tatt.

Miccel
MiccelInnlegg: 1816
20.05.10 16:52
Vidlaste: At norske politikarar har snikinnført oss i unionen er ikkje konspirasjonsteoriar, men allmennkunnskap.

Har til og med du hengt deg på galskapen nå? Er det helt farvel til den pragmatiske og stundom meget seriøse Vidlaste nå eller?

nordfrost
nordfrostInnlegg: 5117
20.05.10 17:37
Vidlaste: At norske politikarar har snikinnført oss i unionen er ikkje konspirasjonsteoriar, men allmennkunnskap.

Jeg tror Tyskland nå driver og planlegger å finne en vei ut av hele eu eksperimentet,:det gjelder nå for tyskland å komme seg ut av eu ,mens leken er god !

ben_nevis
ben_nevisInnlegg: 57991
20.05.10 17:45
nordfrost: Jeg tror Tyskland nå driver og planlegger å finne en vei ut av hele eu eksperimentet,:det gjelder nå for tyskland å komme seg ut av eu ,mens leken er god !

Nei ikke Tyskland. Men nasjonalistene i Tyskland. De er heldigvis få. Så du har ikke mange venner...

puma1
puma1Innlegg: 19358
20.05.10 17:57

En sak for UFO-forumet?

Vidlaste
VidlasteInnlegg: 5751
20.05.10 23:19
Miccel: Har til og med du hengt deg på galskapen nå? Er det helt farvel til den pragmatiske og stundom meget seriøse Vidlaste nå eller?

Nei, eg ser berre ikkje ein logisk samanheng mellom eit nei i folkeavrøystinga og at ja-sida argumenterer med at me i praksis allereie er medlemmar av unionen. Ein stad i den overgangen skjedde det noko som folket aldri var meint å få bestemma, sannsynlegvis fordi politikarane frykta utfallet ved ei folkeavrøysting om EØS.

LiquidDarkness
LiquidDarknessInnlegg: 11832
20.05.10 23:21
puma1: En sak for UFO-forumet?

Det finnes vel visse grenser for hvilket vås de slipper inn der også.

Miccel
MiccelInnlegg: 1816
21.05.10 08:50
Vidlaste: Ein stad i den overgangen skjedde det noko som folket aldri var meint å få bestemma, sannsynlegvis fordi politikarane frykta utfallet ved ei folkeavrøysting om EØS.

...og dermed parkerte du deg selv i båsen med de andre paranoide elskerne av konspirasjonsteorier. Litt synd egentlig, for du hadde en "stil", og et budskap, som alltid var interessant å lese, og svare på.

Vidlaste
VidlasteInnlegg: 5751
21.05.10 15:15
Miccel: ...og dermed parkerte du deg selv i båsen med de andre paranoide elskerne av konspirasjonsteorier. Litt synd egentlig, for du hadde en "stil", og et budskap, som alltid var interessant å lese, og svare på.

Du kan ikkje kalla all EU-kritikk for konspirasjonsteoriar.

Norske politikarar hadde lyst å få oss inn i EU, så dei sørga for å gå med på EØS- avtala uavhengig av kva folket måtte ynskja.

Europeiske politikarar ville få gang på lisboatraktata, så dei sørga for å ikkje spørja folket med mindre dei måtte av juridiske grunnar fordi dei hadde brunne seg på resultatet av slike avstemningar tidlegare.

Dette er ikkje konspirasjon. Dette har skjedd. Lev med det.

Miccel
MiccelInnlegg: 1816
21.05.10 16:46
Vidlaste: Du kan ikkje kalla all EU-kritikk for konspirasjonsteoriar.

Kritikk av reelle, faktiske, og offentlig kjente forhold, er ikke konspirasjonsteorier. Men å dyrke troen på at ting ikke er som de er, dyrke troen på at det ligger noe skjult bakom, produsere de mest absurde teorier om ting som har foregått i det skjulte og som ingen skal vite noe om, det er en konspirasjonsteori.

Du må slutte å henge deg på gærningene her inne, for det kler deg dårlig, Vidlaste.

(Innlegget ble redigert 21.05.10 16:46)

Vidlaste
VidlasteInnlegg: 5751
21.05.10 16:52
Miccel: Kritikk av reelle, faktiske, og offentlig kjente forhold, er ikke konspirasjonsteorier. Men å dyrke troen på at ting ikke er som de er, dyrke troen på at det ligger noe skjult bakom, produsere de mest absurde teorier om ting som har foregått i det skjulte og som ingen skal vite noe om, det er en konspirasjonsteori. Du må slutte å henge deg på gærningene her inne, for det kler deg dårlig, Vidlaste.

Men det er ingenting som er skjult i røyndommen om at Noreg i praksis er i EU sjølv om folket sa nei. Difor kan ein ikkje kalla snikinnføringa av Noreg i unionen for ein konspirasjonsteori. Folk veit at det har skjedd, og politikarane har ikkje problem med å seia høgt at det har skjedd. At EØS vart skriven under på er ikkje ein absurd teori, men allmennkunskap.

Galningane, som du vel å kalla dei, tek eg òg avstand frå, men det er ikkje akkurat mange av dei her inne. Flesteparten er verd å takast seriøst.

esoxlusius
esoxlusiusInnlegg: 3789
25.05.10 16:25

Synnøve Fjellbakk Taftø har prøvd å få frem hva som hun mener  skjedde i den tiden, og ble tvangsinlagt på psykiatrisk sykehus, påståes det.

 

ben_nevis
ben_nevisInnlegg: 57991
25.05.10 17:10

Og da vil fantasien konkludere med hva...........?

esoxlusius
esoxlusiusInnlegg: 3789
26.05.10 00:18

Aner ikke, Det er opprettet mange sider og facebookgrupper osv men det hele virker skrudd?

 

TJ-M
TJ-MInnlegg: 2
24.04.17 14:55

Må etterlyse Gro Harlem Brundtland for at hu skal komme til stortinget for å redegjøre for 23 år gamle avglørelser..?   Det hadde vært reint ut morsomt faktisk..   Det ser flott ut internasionalt..  det tokk 23 år å finne ut av at vi er ført bak lyset og det er da inn med pensjonerte politikere,etterlyst og hentet av Interpool som er måten vi velger å løse det på !! HELT SUVERENT !!   

TJ-M
TJ-MInnlegg: 2
24.04.17 15:01

Her skal det ikke slippes unna med noe,her er det ikke noe unnskyldning om det har sittet 4-5 regjeringer etter deg...  Her er det bare å stå skolerett å svare for seg for her er det gjort feil og det skal det slipper man ikke unna med uansett !   he he he   

puma1
puma1Innlegg: 19358
24.04.17 15:17
TJ-M: HELT SUVERENT !!

Denne tråden døde av "naturlige årsaker" i 2010. 

inspector
inspectorInnlegg: 8382
25.04.17 09:54

AP spilte svært høyt og tapte i EU-saken.

Det er de fleste i LO og på grasrota i AP svært glade for nå. EU har som kjent utviklet seg til å bli noe helt annet enn forutsatt. Det er derfor paradoksalt at en av høstens mulige valgresultater er AP og SP sammen i regjering. Naiv beundring for EU lever jo i beste velgående i deler av APs ledelse.

Jaglands og Brundtlands løgner om EU er behørig debattert og dokumentert i flere tråder. Deres ettermæle har jo heller ingen helteglorie....

Serutover
SerutoverInnlegg: 3448
25.04.17 10:47
inspector: AP spilte svært høyt og tapte i EU-saken.
Det er de fleste i LO og på grasrota i AP svært glade for nå. EU har som kjent utviklet seg til å bli noe helt annet enn forutsatt. Det er derfor paradoksalt at en av høstens mulige valgresultater er AP og SP sammen i regjering. Naiv beundring for EU lever jo i beste velgående i deler av APs ledelse.
Jaglands og Brundtlands løgner om EU er behørig debattert og dokumentert i flere tråder. Deres ettermæle har jo heller ingen helteglorie....

At en organisasjon utvikler seg over tid og kanskje blir noe annet enn det som var planlagt ved et bestemt tidspunkt er helt naturlig. Det som blir spennende nå er å se hvordan norsk opinion utvikler seg etter hvert som det blir klart at EU nå er ute av sine tunge år. Jeg tipper opinionen vil endre seg først når det er gått noen år fordi det tar tid for folk å ta inn over seg dette.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg