Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Nå er det nok med EU direktiv

NYTT TEMA
Sjakkmatt_6
Sjakkmatt_6Innlegg: 1050
18.12.12 17:23

Dette er jo galskap på høyeste plan. Har EU toppene ingenting annet å gjøre enn å slenge det ene direktivet etter det andre i fanget på oss?

http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2012/12/17/nytt-eu-direktiv-gir-dyrere-doedsforsikring-kvinner?referer=startsiden.no


Norge er IKKE medlem i EU.

Selv om mange i regjeringen TROR det, når de bukker og skraper opp asfalten med sin panne når de får ENNÅ et EU-direktiv i hånden!

Nå får det være NOK.

Har mer enn nok lover og regler om vi ikke skal samkjøres med EU`s

Den snikingen der for å bli med "på EU felleskapet", bør stoppes en gang for alle

 

 

(Innlegget ble redigert 18.12.12 17:24)

ben_nevis
ben_nevisInnlegg: 57991
18.12.12 19:13

Nei det har vist seg at det er fornuftig å innføre direktivene fra EU. De er også nyttig for oss. Så her er det bare å kjøre på! Europa er oppdatert på det meste og vi skal være glade for at vi får ta del i den utviklingen.

perchri
perchriInnlegg: 7929
18.12.12 21:54
Sjakkmatt_6: Dette er jo galskap på høyeste plan. Har EU toppene ingenting annet å gjøre enn å slenge det ene direktivet etter det andre i fanget på oss

....og blande seg opp i Norsk aquavite.....du verden for problemer den gjengen der har...men er ikke EU et sted de sender uduglige politikere da?...Den ene etter den andre politikeren etter den andre havner et sted der..i bikuben...noe må de jo ha å gjøre...selv jeg skjønner det.....men å kødde med direktiv vedr aquaviten og Norske måseegg....osv..osv...og så til den lønna da..hmmmm..kanskje noe å tenke på..det.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg