Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arbeidsgruppe for ny handelsavtale

NYTT TEMA
newsflash
newsflashInnlegg: 29434
12.10.16 18:42

Storbritannia ønsket å opprette en arbeidsgruppe sammen med Norge for å samarbeide med Norge om en ny handelsavtale etter at SB går ut av EU.

Link

Dette takket Norge nei til. Er det ikke fantastisk?

I stedet for å jobbe for norske interesser så har vi altså en regjering som er så livredd for å tråkke EU på tærne at de ikke ønsker å få på plass en frihandelsavtale med SB? 

inspector
inspectorInnlegg: 8336
12.10.16 20:26

Norsk politisk elite satser på feil hest. EU står foran en helt nødvendig retrett og kursendring etter unionens største prestisjenederlag.

Samtidig er EU-motstanden stor/økende i hele Europa. Likevel viser de norske "pudlene" et nytt knefall for Brussel. Besynderlig.......

(Innlegget ble redigert 12.10.16 20:27)

axce
axceInnlegg: 17604
13.10.16 15:12

Newsflash: "Storbritannia ønsket å opprette en arbeidsgruppe sammen med Norge for å samarbeide med Norge om en ny handelsavtale etter at SB går ut av EU.

Link

Dette takket Norge nei til. Er det ikke fantastisk?

I stedet for å jobbe for norske interesser så har vi altså en regjering som er så livredd for å tråkke EU på tærne at de ikke ønsker å få på plass en frihandelsavtale med SB?"

----------------------------

Ja, det er fantastisk. Dette bare forsterker preget av landsforræderi som tidligere handlinger til ja-politikerne preges av i forbindelse med vårt forhold til EU.

Dette viser også at ja-politikerne ikke er opptatt med å ivareta handelen med utlandet, men prioriterer å legge Norge inn under styring fra utlandet.

newsflash
newsflashInnlegg: 29434
13.10.16 16:48
axce: Ja, det er fantastisk. Dette bare forsterker preget av landsforræderi som tidligere handlinger til ja-politikerne preges av i forbindelse med vårt forhold til EU. Dette viser også at ja-politikerne ikke er opptatt med å ivareta handelen med utlandet, men prioriterer å legge Norge inn under styring fra utlandet.

Det er egentlig ganske utrolig at de slipper unna med slikt, normalt sett burde jo slikt føre til en kjempeoppvask i Stortinget.

Men når det kommer til EU og EØS, så velger Ap og Høyre og legge lokk på enhver kritikk. Mulig Sp stiller noen spørsmål i Stortinget, uten at riksmedia kommer til å plukke det opp...

1769
1769Innlegg: 50144
17.10.16 09:18
inspector: Norsk politisk elite satser på feil hest.

Fremtiden vil vise hvilken hest som vil vinne. Foreløpig virker det som de fleste regner med at alle vil tape på brexit, men at britene vil tape mest. Utenrikspolitikk er realpolitikk, og våre politikere gjør bare det mest fornuftige ut i fra de rådende antakelsene.

Hadde de fleste øvrige land i Nord-Europa fulgt britene ut av unionen, hadde nok også våre politikere fulgt etter. Det ville nok fått de fleste EU-tilhengere (meg selv inkludert) til å rase, men det er nok ikke plass til idealister i utenrikspolitikken. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg