Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Misbruk av EØS midlene

NYTT TEMA
newsflash
newsflashInnlegg: 29771
16.08.17 13:06

Dagbladet har igjennom sommeren satt en del journalister til å grave litt i hvordan norske skattepenger misbrukes igjennom EØS midlene.

Det de finner er skremmende, og dette er nok bare toppen av isfjellet.

Sommerleir for blinde barn, leiren eksisterer ikke.

Ordfører levde luksusliv på norske penger.

Men tro ikke at norske myndigheter gjør denne jobben lett for dagbladet, alt om svindelen er hemmeligstemplet. Så de må hente opplysningene fra andre lands myndigheter.

EU minister Bakke-Jensen innrømmer at dette er penger Norge gir frivillig. Finnes det maken til dumsnillhet?

Dette må ta slutt, det er mer enn nok gode formål å bruke penger på her hjemme, om ikke vi skal finansiere kriminaliteten i øst-europa. 

axce
axceInnlegg: 19490
16.08.17 14:35
newsflash: EU minister Bakke-Jensen innrømmer at dette er penger Norge gir frivillig. Finnes det maken til dumsnillhet? Dette må ta slutt, det er mer enn nok gode formål å bruke penger på her hjemme, om ikke vi skal finansiere kriminaliteten i øst-europa.

Det kunne jo være fristende at den norske befolkningen fikk seg forelagt dette spørsmålet, er jo deres skattepenger som blir brukt. All erfaring viser at så kommer ikke til å skje.

Ikke bare går norske skattepenger til fuglekasseprosjekt i EU, men også til feiring av gjøkens dag i Romania!

Norske "folkevalgte" ga 1,5 mill kr i 2015 til denne feiringen.

inspector
inspectorInnlegg: 8668
16.08.17 14:57

Valgkampen handler mye om budsjetter og bevilgninger, men dessverre lite om økonomisk misbruk.

Hvorfor er det stilletiende enighet om at EU-sløseriet / korrupsjonen skal få leve i fred ?

Hvis dette hadde foregått i norsk regi, vlle både økokrim /riksrevisor vært på førstesidene og hodene ville rullet i prosjektledelsen.....

amore
amoreInnlegg: 5610
17.08.17 08:18

Det jeg ikke skjønner er hvordan våre EGNE politikere kan holde dette skjult for befolkningen sin, og vil heller bruke penger på svindel enn på sin egen befolkning.

Nå sier de jo nesten rett ut politikerne at yngre mennesker må jobbe lenger for å få en pensjon som vi andre har.

Da er det merkelig at de samme politikerne gir bort frivillig nordmennenes penger til slik svindel som nå har blitt avdekket.

Vil også ta med regnskogen i Brasil som har fått milliarder av kroner, og som har blitt hogget ned, enda disse pengene skulle jo bevare regnskogen.

Alle disse milliardene burde jo da gått til pensjoner til kommende generasjoner, slik at også de fikk en levelig pensjon å leve av.

I stedet skylder politkerne på at det blir så mange eldre mennesker de må forsørge. Selv om alle disse menneskene har betalt inn sine skatter og avgifter i hele sitt arbeidsliv.

Vi er faktisk et meget rikt oljeland med få innbyggere.

Ja, her ser vi hva politikerne våre særlig ihuga ja-til EU folk bruker Kari, og Olas penger på.

(Innlegget ble redigert 17.08.17 08:19)

axce
axceInnlegg: 19490
06.12.17 16:58
amore: Det jeg ikke skjønner er hvordan våre EGNE politikere kan holde dette skjult for befolkningen sin, og vil heller bruke penger på svindel enn på sin egen befolkning.

Kan det være at det foreligger en avtale med næringslivet og media om taushet om EØS?

Taushet om EØS-kritikk

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg