Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Nei til EU, EØS og Schengen

NYTT TEMA
Blueline2795
Blueline2795Innlegg: 21
03.06.18 01:33

De åpne grensers politikk har fått store konsekvenser for europas folk. Vi er blitt vant med å få EU direktiver kontinuerlig tredd ned over det norske folk selv om Norge ikke er medlem. EU, EØS og Schengen innebærer at det enkelte land som er medlem i disse organisasjoner gradvis mister sin selvstendighet. Etter hvert har nasjonalstaten opphørt å eksistere, fordi at medlemslandene har blitt redusert til delstater. Det har da blitt et europas forente stater etter mønster av USA. 

Hvert enkelt land har jo en grunnlov. Det er spesielt og antagelig grunnlovstridig dersom en nasjon gir avkall på sin selvstendighet og legger land og folk inn under annen myndighet. 

EU, EØS og Schengen er årsak til mye elendighet som har rammet befolkningen i medlemslandene tilknyttet disse organisasjoner. Før var det politi på grensestasjonene som avkrevde pass fra hvert enkelt menneske som ville reise inn i det enkelte land. Det gjalt alle land i Europa. Hadde man ikke gyldig pass så ble det heller ingen innreise. Men den gangen visste myndighetene i det enkelte land hvem de slapp inn. Det var derfor mer ro og orden i samfunnet. Nå er det kaos i Europa fordi myndighetene vet ikke hvem som til enhver tid oppholder seg i deres land. 

Millioner av mennesker fra Asia og Afrika strømmer inn i Europa. Mange kommer av økonomiske interesser. Mens en del andre er nok reelle flykninger. Dette kan dreie seg om friske og syke mennesker, lovlydige og kriminelle som kan ha rømt fra myndighetene i hjemlandet. I tillegg så blir sykdommer som tuberkulose som var utryddet i Europa gjeninnført i de mange land som følge av denne enorme folkevandringen fra de overfor omtalte kontinenter. 

Denne åpne grensers politikk fører mye lidelse med seg både i Norge og i Europa ellers, som spesielt utendørsvoldtekter av hvite jenter og kvinner, grov vold mot kvinner og menn som i flere tilfeller medfører at uskyldige mennesker mister livet. I tillegg all narkotikaen som importeres til Europa. 

En del land i Europa har opplevd terrorhandlinger utført av menn, med bakgrunn fra asiatiske land, hvor uskyldige mennesker har mistet livet og andre har blitt skadet. Dette henger sammen med en nærmest fri adgang i å reise til Europa og farte omkring der hvor en måtte ønske å oppholde seg. 

Fra Øst-Europeiske land kommer det også mange mennesker av økonomiske grunner. En del av disse er kriminelle og gjør innbrudd i folks hjem eller i forretninger. Det er grunn til å anta at noen av disse kan stå for bortføringer av barn og jenter for å selge dem til prostitusjon i hjemlandet. 

Så har vi Grooming virksomheten kjent fra England og Nederland hvor tusenvis av hvite jenter blir ødelagt. Disse jentene blir ført av innvandrermenn til bydeler med tett innvandring og sendt inn på rom med mange menn med innvandrerbakgrunn, hvor den ene mannen etter den andre misbruker jenta etter tur. Ofte etter at hun har blitt sjenket alkohol og fått narkotika. Dette er skolejenter i alderen 12 - 15 år.

Virksomheten er organisert av en jentehallik. Slik virksomhet er nok en slags ervevsmessig måte å tjene penger på. Jentehalliken tar ofte med seg jenta fra den ene byen etter den andre hvor alt gjentar seg med oppsøking til innvandringstette bydeler. Deretter slippes jenta inn på et rom med innvandrermenn hvor alt gjentar seg. 

Myndighetene lar dette bare foregå i stedet for å gripe inn i denne tragedien og få det stoppet. En vesentlig grunn til denne grufulle situasjonen har sin årsak i partier og politikere som er for EU, EØS Og Schengen med sine åpne grenser og som ønsker en liberal innvandring og flyktningepolitikk. 

Oppriktige flyktninger burde gis asyl og få hjelp til småindustri i fredelige land i Asia og Afrika bekostet av de landene som i dag driver asylpolitikk. Da kan asylvirksomheten legges ned i Europa og mange flere kan få den tryggheten som de har behov for i for dem kjente samfunn, i forhold til de som kan få opphold i Europa. 

De fleste politikerne på Storinget er tilhengere av EU, EØS og Schengen og er for en liberal innvandrings og flyktningepolitikk. De forstår ikke og ønsker heller ikke å hjelpe de som trenger beskyttelse til å få dette i nære naboland. Mange flere mennesker vil få den hjelpen de har behov for i forhold til hva en asylant koster det norske samfunn. Politikerne er imot å ville hjelpe mange ganger flere i nærområdet enn de som har tatt en lang, slitsom og kostbar reise til Norge. Det er ikke sikkert at de får asyl en gang. Halvparten får dette innvilget mens like mange får avslag. Etter en lang og slitsom reise hvor vedkommende har brukt opp alle pengene sine, tilegnet på forskjellig vis, både på lovlig eller ulovlig måte, for å betale asylsmuglerne i Nord-Afrika, så må det være fryktelig å få avslag på asylsøknaden. 

Så kan mange oss spørre om denne moderne situasjonen i Norge og også i de mange andre land i Europa kan forandres. Det virker låst ser det ut til. Men det finnes muligheter dersom vi ønsker en annen kurs. Vi er selvfølgelig avhengig av egnede partier for å få dette til. 

Nye Borgerlige www.nyeborgelige.no og Norsk Folkeparti www.norskfolkeparti.no er partier som er imot EU, EØS og Schengen. Grensekontrollen ønskes gjeninnført. Disse partiene har et kristent verdigrunnlag og har en streng, realistisk innvandrings og flyktningepolitikk. 

For de av oss som er glad i landet vårt og vil at vårt 1000 årige kristne verdigrunnlag som har vært til velsignelse for land og folk skal fortsette, så har vi altså partier som vil tilby befolkningen å fortsette på denne kursen. Selv om en ikke er enig i alt som de har i partiprogrammet så er disse partiene klare i sitt budskap i å bevare Norge som en fri og selvstendig nasjon uten å la seg diktere fra Brussel.

(Innlegget ble redigert 03.06.18 01:42)

lusekoftan
lusekoftanInnlegg: 47110
03.06.18 06:23
Blueline2795: De fleste politikerne på Storinget er tilhengere av EU, EØS og Schengen og er for en liberal innvandrings og flyktningepolitikk.

Norsk politikk i et nøtteskall

1769
1769Innlegg: 54153
03.06.18 11:41
Blueline2795: Nye Borgerlige www.nyeborgelige.no og Norsk Folkeparti www.norskfolkeparti.no er partier som er imot EU, EØS og Schengen. Grensekontrollen ønskes gjeninnført. Disse partiene har et kristent verdigrunnlag og har en streng, realistisk innvandrings og flyktningepolitikk.

Det er flott at du anbefaler mer enn ett parti for alle som er engstelige for fremtiden til hvite jenter. Ytterliggående krefter, røde som brune, klarer heldigvis sjelden å samles om ett parti.

Forøvrig så tviler på om EU-, EØS- og Schengenmotstanderne er glade for støtten de får fra deg og dine likesinnede. Men for en EU-elsker som meg er det godt å vite at du står på den andre siden. 

Blueline2795
Blueline2795Innlegg: 21
04.06.18 00:24

Du kjenner meg ikke. Men jeg er ikke for medlemskap i pengekjære diktatur organisasjoner som medfører at Norges befolkning byttes ut. Jeg er glad i landet vårt. Så pass anstendighet har jeg. I England har de fått nok av det du er tilhenger av. Derfor Brexit. Vi får ellers overlate til de det gjelder om de er glad for å få min støtte. Jeg er i alle fall NEI til EU medlem og jeg har ikke merket at de ikke liker meg. Tvert imot så vil de at jeg skal være mer aktiv i denne organisasjonen.

(Innlegget ble redigert 04.06.18 00:41)

Columbus_3
Columbus_3Innlegg: 12996
04.06.18 06:13
Blueline2795: Jeg er i alle fall NEI til EU medlem og jeg har ikke merket at de ikke liker meg. Tvert imot så vil de at jeg skal være mer aktiv i denne organisasjonen.

Gjør denne organisasjonen noe annet enn å samle inn penger fra naive nei-folk?
I alle fall sjeldent å lese/høre noe fra den kanten.

axce
axceInnlegg: 19518
04.06.18 13:23
Columbus_3: Gjør denne organisasjonen noe annet enn å samle inn penger fra naive nei-folk?
I alle fall sjeldent å lese/høre noe fra den kanten.

Siden mediene stort sett kun slipper ut noen få pro-EU/EØS-artikler, og NEI til EU må forholde seg til det, hører du ikke noe fra organisasjonen.

Men de har et medlemsblad med orientering om stå.

Langorm
LangormInnlegg: 10278
04.06.18 16:41
Blueline2795: EU, EØS og Schengen

EU, EØS og Schengen vil neppe vedvare over lengre tid. Vi burde til alle tider, planlegge og forberede oss på alternative fremtider.

Serutover
SerutoverInnlegg: 6818
04.06.18 19:15
axce: Siden mediene stort sett kun slipper ut noen få pro-EU/EØS-artikler, og NEI til EU må forholde seg til det, hører du ikke noe fra organisasjonen.
Men de har et medlemsblad med orientering om stå.

Nei til EU er bra sidrompa :)

nlc
nlcInnlegg: 1667
06.06.18 14:22
axce: Men de har et medlemsblad med orientering om stå.

Bare griseri, altså

axce
axceInnlegg: 19518
06.06.18 18:10

nic: "Bare griseri, altså"

--------------------------------------

Skulle være en a tilslutt.....:)

Grad
GradInnlegg: 1150
06.06.18 22:24

I jakten på uavhengighet kan man miste uavhengighet

Europas styrke i sin enhet. Men innvandrere må bli kvitt

1769
1769Innlegg: 54153
06.06.18 23:05
Grad: Europas styrke i sin enhet. Men innvandrere må bli kvitt

Yoda? 

politikk
politikkInnlegg: 35045
06.06.18 23:05

Blueline2795 : norge må nok ha handelsavtaler uten og knytte disse opp til naturressurser og innvandring hvertfall.

med euro blir vi sikkert fattigere slik som tyskere etter at de byttet mark.   Hvorfor de fikk nesten halvert kjøpekraft vet jeg ikke helt.

enkelte ting som og harmonisere bestemmelser på transport er vi tvunget til hvis vi ikke vil stenge grensene og isolere norge slik som nordkorea.

det hjelper lite og være utenfor avtalene du nevner så lenge norge har forpliktet seg til kvoteflyktninger og asyl via FN.  Dette må også opphøre og bare ren kortvarig arbeidsinnvandring som leiearbeidere er økonomisk forsvarlig.

ellers skaper norge selv sine egne unike problemer med avgiftspolitikken vi fører på alkohol og tobakk og også narkotikapolitikken.  Økonomien her gjør norge til mekka for kriminelle organisasjoner og svart økonomi.   Også den vanlige borger blir fristet og kriminalisert av avgiftsgalskapen.

(Innlegget ble redigert 06.06.18 23:10)

1769
1769Innlegg: 54153
06.06.18 23:15
politikk: med euro blir vi sikkert fattigere slik som tyskere etter at de byttet mark.

Tja. Da euroen ble innført måtte vi betale 8 kroner for 1. Nå må vi ut med omlag 10. Hva ville du valgt om du kunne skru tiden tilbake til den gang og bestemme hvilken valuta du ville ha lønnen din utbetalt i? 

Tyskerne har hatt en rimelig god velstandsutvikling både før og etter at de byttet til euro. De som har hatt problemer med valutaen er de som ikke har hatt politikere med mot og evne til å prioritere, men som heller fra tid til annen har devaluert, - i prinsippet å sette ned lønnen til samtlige i hele landet samtidig. 

frode57
frode57Innlegg: 3824
07.06.18 09:06

Det ser ut som om EU er i oppløsning. Det er på tide å forhandle en ny avtale. Men hva den blir seende ut er litt vanskelig å si. Men EU omfatter for mange land i dag med for store ulikheter.

1769
1769Innlegg: 54153
07.06.18 10:07
frode57: Det ser ut som om EU er i oppløsning. Det er på tide å forhandle en ny avtale.

1. Hvorfor ser det ut som om EU er i oppløsning? EU har aldri hatt større støtte fra sine innbyggere. 

2. Ja, se hvor fantastisk det går for britene å forhandle en ny avtale. Så langt har britene gitt etter på alle punkter. Hvorfor skal Norge, som er et mindre marked og enda mer avhengig av handel med EU enn britene, gjøre det bedre? 

Komunista
KomunistaInnlegg: 10646
07.06.18 11:23

Bro bro brille

1. UK

deretter

2. Italia

3. Hellas

Og deretter ut av rekken går

Polen?

Ungarn?

Og rævdilterene på Stortinget bedriver sandpåstrøing.

Hva skjer med Artikkel 13?

Kunne noen av de høyt opplyste og kunnsklapsrike her i tråden informere om innhold og konsekvenser.

axce
axceInnlegg: 19518
07.06.18 11:52
1769: Ja, se hvor fantastisk det går for britene å forhandle en ny avtale. Så langt har britene gitt etter på alle punkter. Hvorfor skal Norge, som er et mindre marked og enda mer avhengig av handel med EU enn britene, gjøre det bedre?

EØS-avtalen kan sies opp av begge parter. Avtalen har bestemmelse om at den skal etterfølges av en handelsavtale.

Partene handler i dag ut fra behov, derfor er det ingen grunn til å tro at handelen blir vesentlig forskjellig ved en handelsavtale.

Allerede ved oppsigelsen av EØS-avtalen har Norge fått en "bedre avtale" ved å ha fått friheten tilbake, friheten til å styre Norge i pakt med norsk behov/ønske.

1769
1769Innlegg: 54153
07.06.18 12:54
axce: Partene handler i dag ut fra behov, derfor er det ingen grunn til å tro at handelen blir vesentlig forskjellig ved en handelsavtale. Allerede ved oppsigelsen av EØS-avtalen har Norge fått en "bedre avtale" ved å ha fått friheten tilbake, friheten til å styre Norge i pakt med norsk behov/ønske.

En handelsavtale regulerer bare handel. EØS inneholder mer, som f.eks retten til å studere, jobbe og bo i hele Europa. For øvrig ser du vel kanskje i disse dager at EØS gir oss mer enn en handelsavtale også hva gjelder handel

Hva slags reell frihet har man i en verden med Trump, Putin og Xi? Da er det bedre at likesinnede europeere står samlet. 

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
07.06.18 12:56
axce: Allerede ved oppsigelsen av EØS-avtalen har Norge fått en "bedre avtale" ved å ha fått friheten tilbake, friheten til å styre Norge i pakt med norsk behov/ønske.

Samtidig så vil en næring, verdt nesten 50 milliarder, møte en tollmur som vil gjøre at Norge mister et kjempemarked for en av landets mest lønnsomme næringer. 

Bare for å nevne EN. 

1769
1769Innlegg: 54153
07.06.18 12:58
Komunista: Polen?
Komunista
KomunistaInnlegg: 10646
07.06.18 13:03
1769: Det skal noe til...

Tiden vil vise.

"POLAND's future in the EU has been thrown into doubt after Donald Tusk blasted that “Poland is not needed for the EU”.....

1769
1769Innlegg: 54153
07.06.18 13:12
Komunista: "POLAND's future in the EU has been thrown into doubt after Donald Tusk blasted that “Poland is not needed for the EU”.....

Dersom polakkene har mer lyst til å bo i et diktatur igjen så er det ikke noen plass for dem i EU. Dog tviler jeg på at det går den veien. 

Komunista
KomunistaInnlegg: 10646
07.06.18 13:16
1769: Dersom polakkene har mer lyst til å bo i et diktatur igjen så er det ikke noen plass for dem i EU. Dog tviler jeg på at det går den veien.

Det er jo "polakken" Tusk som ymter om deres exit...

1769
1769Innlegg: 54153
07.06.18 13:17
Komunista: Det er jo "polakken" Tusk som ymter om deres exit...

Han sier vel at det er grenser for hva EU vil finne seg i, og det skulle da bare mangle. 

Hva er ditt foretrukne alternativ til EU, forresten? 

Grad
GradInnlegg: 1150
07.06.18 13:42

Hva er Yoda på norsk sprok.? 

Komunista
KomunistaInnlegg: 10646
07.06.18 13:51
1769: Hva er ditt foretrukne alternativ til EU, forresten?

Et demokratisk og økonomisk frihandelsområde muligens, men med så mange land, kulturer/ukulturer og språk så er jo det en illusjon.

Er redd vi må leve med et overstatlig, ikke demokratisk enevelde i uoverskuelig fremtid.  Et forjævlig regime som skal styre alt fra toppen.  Av ukjente byråkrater uten demokratisk backing.  Globalistene.

Om vi er i EU eller EØS spiller nada rolle.

Vi er fø**a uansett.

Og hvorfor spør du forresten, hva er ditt drømmescenario?

Komunista
KomunistaInnlegg: 10646
07.06.18 14:16
1769: Han sier vel at det er grenser for hva EU vil finne seg i, og det skulle da bare mangle.

Btw,

hva kan du opplyse meg om mht artikkel 13.

C-172
C-172Innlegg: 3234
07.06.18 14:20
axce: Siden mediene stort sett kun slipper ut noen få pro-EU/EØS-artikler, og NEI til EU må forholde seg til det, hører du ikke noe fra organisasjonen. Men de har et medlemsblad med orientering om stå.

Du lever i et demokrati med rett til å kunne uttrykke deg fritt uten frykt for straff. Hvis du mener at det er mangelfull informasjon rundt EØS i media så kan du alltid starte opp en avis/blogg etc. for å formidle denne manglende informasjonen til det norske folk. 

1769
1769Innlegg: 54153
07.06.18 14:28
Grad: Hva er Yoda på norsk sprok.?

Jeg beklager. Jeg visste ikke at du var fremmedspråklig. Setningsoppbygningen din var litt merkelig, på grensen til det litt svulstige, derav referansen til Yoda i Star Wars. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg