Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

ESA sikrer norske pasientrettigheter

NYTT TEMA
C-172

Innlegg: 3368
C-172
08.09.20 09:04
farout05: Debatten om konsekvensene av fri flyt av mafia inn i norsk arbeids- og næringsliv er et spørsmål om politikk, om hvilke samfunn Norge skal være. Konsekvensene er ulike problemer som øker på, samt økende kostnader for landet og norske skattebetalere. Typen problemer er spesielt farlige med tanke på mafiaens infiltrering i beslutningsorganene, slik det har skjedd i EU. Du forsøker å avspore debatten, nå sist ved å bringe inn tryggheten på veiene. Det har intet relevans. Jeg konstaterer at du er ikke med på laget som jobber for å skape et trygt samfunn.

Hvorfor er jeg ikke overrasket over at du ikke greier å svare... Avslørende.


Det er det samme våset fra deg hele tiden.


Som sagt så er det ikke din definisjon som gjelder så når jeg har kommet med flere kilder, hvor én regelrett sier at det du hevder ikke stemmer, og andre som legger fram informasjon som normalt oppegående personer ville brukt til å konkludere med at du tar feil.


Jeg konstaterer at du er ikke med på laget som ønsker å bruke fakta og sunn fornuft i debatter...

farout05

Innlegg: 3096
farout05
08.09.20 10:29
C-172: Det er det samme våset

Ja, dette er måten du debatterer på, reinspikka vås.

Du nevner ikke en gang emnet debatten handler om, det kan da ikke bli verre.

Slik har mafiaen takket for gavepakken "fri flyt" fra EU:

https://www.europaportalen.se/2013/10/maffian-har-kontakter-inom-alla-eu-institutioner

"Maffian har kontakter innom alla EU-institutioner" "Ordföranden för EU-parlamentets särskilda brottsutskott menar att maffian har kontakter inom alla EU-institutioner."

"Maffian är inget som bara existerar i den italienska södern utan är spridd i stora delar av Europa. Det visar en rapport från ett specialutskott i EU-parlamentet som bland annat granskat maffiaorganisationer i unionen."

"- Tyvärr sitter maffian redan i kontrollrummet när det gäller Europa. De har kontakter med personer inom alla EU-institutioner, sade den italienska EU-parlamentarikern Sonia Alfano som är ordförande för det särskilda utskottet för organiserad brottslighet, korruption och penningtvätt som tagit fram en rapport i ämnet, till Euronews."

"I rapporten, som i förra veckan stöddes av en stor majoritet av EU-parlamentarikerna, varnas det för risken att undervärdera ”[maffian], dess komplexitet, de stora organisatoriska resurserna och organisationernas förmåga att anpassa sig till olika geografiska och sociala miljöer.”

"Ledamöterna menar att maffian inte använder sig så mycket av ”militär kontroll” utan ”i stället väljer en ’infiltreringsstrategi’ som syftar till att skapa enorma vinster, samtidigt som de förblir osynliga”."

"– När jag pratar om maffian pratar jag inte om den militära grenen, de som utför lönnmord, stölder, utpressning. Jag pratar om tjänstemannamaffian som arbetar inom institutionerna, i offentlig förvaltning, i alla institutionella organisationer som ständigt har att göra med EU och vet vilka knappar de ska trycka på, sade Sonia Alfano som får stöd av den italienske journalisten Roberto Saviano som länge granskat maffian."

"– I dag påverkar de kriminella organisationerna främst Europa. Exempelvis de tyska, brittiska och spanska ekonomierna är djupt infiltrerade av maffian utan att regeringarna i dessa länder låter medborgarna veta. Maffian är närvarande och intecknar vår kontinents framtid, sade Roberto Saviano till Euronews."

"Enligt rapporten kostar den organiserade brottsligheten, där maffian utgör en del, företagen i EU uppskattningsvis 670 miljarder euro varje år."

Samme utviklingen har vi i Norge takket være EØS-avtalen. Kripos slår alarm:

https://www.dagbladet.no/nyheter/kripos-topp-slar-alarm---vi-ma-gjore-noe-na-for-det-er-for-seint/60672879

"• Mafialignende strukturer tar over deler av norsk næringsliv.

• Politiet ikke godt nok rustet til å ta opp kampen.
• Savner forståelse fra politikerne."

 

 

(Innlegget ble redigert 08.09.20 10:30)

C-172

Innlegg: 3368
C-172
12.09.20 12:54
farout05: Ja, dette er måten du debatterer på, reinspikka vås. Du nevner ikke en gang emnet debatten handler om, det kan da ikke bli verre. Slik har mafiaen takket for gavepakken "fri flyt" fra EU:

Det er det samme våset fra deg hele tiden.

 

Som sagt så er det ikke din definisjon som gjelder så når jeg har kommet med flere kilder, hvor én regelrett sier at det du hevder ikke stemmer, og andre som legger fram informasjon som normalt oppegående personer ville brukt til å konkludere med at du tar feil.

 

Jeg konstaterer at du er ikke med på laget som ønsker å bruke fakta og sunn fornuft i debatter...

 

"Du nevner ikke en gang emnet debatten handler om, det kan da ikke bli verre."

 

Emnet er tydeligvis det du dikter opp i det hodet ditt hvor kunnskap og fakta er en mangelvare. Hvis ting ikke akkurat passer utifra din smale forståelse av virkeligheten så kommer du deisende inn på vgd og sprer din misforståelse. Dette har allerede flere debattanter på forumet påpekt.

 

Så ta deg en tur inn på media forumet igjen og post litt der. Du kaster bort tiden til folk

(Innlegget ble redigert 12.09.20 12:54)

farout05

Innlegg: 3096
farout05
12.09.20 14:52
C-172: Du kaster bort tiden til folk

Tullprat, jeg bestemmer ikke hva folk skal bruke tiden til.

Saken dreier seg om konsekvensene av EU-politikken som treffer Norge brutalt gjennom EØS-avtalen og er en trussel mot Norge, slik Kripos formulerte det.

Her ser du hva EU-politikken fører til i EU:

https://www.europaportalen.se/2013/10/maffian-har-kontakter-inom-alla-eu-institutioner

Mafiaen har kontakter i alle EU-institusjonene. Slik vil det også gå med Norge, mafiaen overtar slik EU-politikken legger opp til. Mafiaen utnytter bare handlingsrommet.

Slik tar kriminelle bander over Arbeids-Norge.

https://www.dagbladet.no/nyheter/kripos-advarer-slik-tar-kriminelle-bander-over-arbeids-norge/61939036

 

 

(Innlegget ble redigert 12.09.20 14:52)

C-172

Innlegg: 3368
C-172
18.09.20 11:29
farout05: Tullprat, jeg bestemmer ikke hva folk skal bruke tiden til. Saken dreier seg om konsekvensene av EU-politikken som treffer Norge brutalt gjennom EØS-avtalen og er en trussel mot Norge, slik Kripos formulerte det. Her ser du hva EU-politikken fører til i EU: https://www.europaportalen.se/2013/10/maffian-har-kontakter-inom-alla-eu-institutioner Mafiaen har kontakter i alle EU-institusjonene. Slik vil det også gå med Norge, mafiaen overtar slik EU-politikken legger opp til. Mafiaen utnytter bare handlingsrommet. Slik tar kriminelle bander over Arbeids-Norge. https://www.dagbladet.no/nyheter/kripos-advarer-slik-tar-kriminelle-bander-over-arbeids-norge/61939036

Da kan du bruke tiden din til å finne en link som motsier AOF sin definisjon på et velorganisert arbeidsliv:

Fra AOF selv:  "Tilstrekkelig høy organisasjonsgrad og effektive og ansvarlige organisasjoner, både på arbeidsgiver- og arbeidstakersiden. Et offentlig regelverk og avtaler mellom arbeidslivets parter som etterleves, og som i sum sikrer både et anstendig og produktivt arbeids- og næringsliv og en god maktbalanse ute på arbeidsplassene. Et godt samarbeid mellom partene i arbeidslivet om å løse konflikter, nasjonalt som lokalt og på arbeidsplassene ("konfliktpartnerskap").  "Trepartssamarbeid" mellom partene og offentlige myndigheter om arbeidslivsspørsmål for å sikre god og samordnet regulering. Lønnsoppgjør som sikrer at lønn og eierinntekter utvikler seg balansert og rettferdig, og forsvarlig i forhold til produktiviteten, og slik bidrar til å sikre høy sysselsetting. En løpende innsats for å sikre lavtlønnede en rettferdig del av verdiskapingen. Dette motiverer også til økt effektivitet i økonomien."

Norge har: Tilstrekkelig høy organisasjonsgrad

Effektive og ansvarlige organisasjoner, både på arbeidsgiver- og arbeidstakersiden

Et offentlig regelverk og avtaler mellom arbeidslivets parter som etterleves

Et godt samarbeid mellom partene i arbeidslivet om å løse konflikter, nasjonalt som lokalt og på arbeidsplassene ("konfliktpartnerskap")

Lønnsoppgjør som sikrer at lønn og eierinntekter utvikler seg balansert og rettferdigEn løpende innsats for å sikre lavtlønnede en rettferdig del av verdiskapingen

Ergo; et velorganisert arbeidsliv.

NHO sier følgende:https://www.nho.no/tema/arbeidsliv/artikler/partssamarbeidet-skaper-jobber-og-bidrar-til-lonnsomhet/"

Et velorganisert arbeidsliv med relativt jevnbyrdige maktforhold mellom partene har lagt fundamentet for en samordnet lønnsdannelse som har bidratt til små forskjeller og sikret at norske bedrifter har opprettholdt konkurranseevnen med utlandet."

Så hittil så har vi altså to aktører som rett fram sier at norge har et velorganisert arbeidsliv. Du finner ingen som sier det motsatte.

Alt annet er bare bortkasting av tid

(Innlegget ble redigert 18.09.20 11:30)

farout05

Innlegg: 3096
farout05
18.09.20 16:36
C-172: Da kan du bruke tiden din til å finne en link som motsier AOF sin definisjon på et velorganisert arbeidsliv: Fra AOF selv:  "Tilstrekkelig høy organisasjonsgrad og effektive og ansvarlige organisasjoner, både på arbeidsgiver- og arbeidstakersiden. Et offentlig regelverk og avtaler mellom arbeidslivets parter som etterleves, og som i sum sikrer både et anstendig og produktivt arbeids- og næringsliv og en god maktbalanse ute på arbeidsplassene. Et godt samarbeid mellom partene i arbeidslivet om å løse konflikter, nasjonalt som lokalt og på arbeidsplassene ("konfliktpartnerskap").  "Trepartssamarbeid" mellom partene og offentlige myndigheter om arbeidslivsspørsmål for å sikre god og samordnet regulering. Lønnsoppgjør som sikrer at lønn og eierinntekter utvikler seg balansert og rettferdig, og forsvarlig i forhold til produktiviteten, og slik bidrar til å sikre høy sysselsetting. En løpende innsats for å sikre lavtlønnede en rettferdig del av verdiskapingen. Dette motiverer også til økt effektivitet i økonomien."

AOF beskriver et arbeids- og næringsliv som vi hadde før EØS-avtalen sendte utenlandske mafialignenede kriminelle nettverk til Norge.

Dette beskriver Kripos som en stor trussel mot landet Norge, og som er beregnet til å koste norske skattebetalere ca. 60 milliarder kr årlig.

Kripos ser at mafiaens infiltrering i arbeids- og næringslivet utgjør en fare for etablering i beslutningsorganene, slik det har skjedd i EU. Der utgjør mafiaen også en stor del av økonomien i flere EU-land.

Men det er klart, når man fabulerer om at minst halvparten av befolkningen må være presset til å betale beskyttelsespenger til mafiaen, samt at det fins massegraver etter mafiaens herjinger før man kan si at samfunnet ikke lenger er velorganisert, da er ikke vi kommet dit enda.

Er det et mål å strekke seg etter, og eventuelt hvorfor?

(Innlegget ble redigert 18.09.20 16:37)

C-172

Innlegg: 3368
C-172
23.09.20 09:13
farout05: AOF beskriver et arbeids- og næringsliv som vi hadde før EØS-avtalen sendte utenlandske mafialignenede kriminelle nettverk til Norge.

Nei, det er din påstand.


Kan du dokumentere at Norge ikke har;  "Tilstrekkelig høy organisasjonsgrad og effektive og ansvarlige organisasjoner, både på arbeidsgiver- og arbeidstakersiden. Et offentlig regelverk og avtaler mellom arbeidslivets parter som etterleves, og som i sum sikrer både et anstendig og produktivt arbeids- og næringsliv og en god maktbalanse ute på arbeidsplassene. Et godt samarbeid mellom partene i arbeidslivet om å løse konflikter, nasjonalt som lokalt og på arbeidsplassene ("konfliktpartnerskap").  "Trepartssamarbeid" mellom partene og offentlige myndigheter om arbeidslivsspørsmål for å sikre god og samordnet regulering. Lønnsoppgjør som sikrer at lønn og eierinntekter utvikler seg balansert og rettferdig, og forsvarlig i forhold til produktiviteten, og slik bidrar til å sikre høy sysselsetting. En løpende innsats for å sikre lavtlønnede en rettferdig del av verdiskapingen. Dette motiverer også til økt effektivitet i økonomien."


Siden du tydeligvis mener at AOF tar feil??

farout05

Innlegg: 3096
farout05
23.09.20 16:24
C-172: AOF

Hva er det du vil bevise ved å vise til AOF sin definisjon av et velfungerende arbeidsliv??

Vil bare legge til at AOF sin definisjon ligner veldig mye på situasjonen slik den var før EØS-avtalen åpnet grenser og regelverk som gjorde det mulig for utenlandsk mafia å etablere seg i Norge.

Hva er det som fascinerer deg med utenlandsk mafia i norsk arbeids- og næringsliv?

(Innlegget ble redigert 23.09.20 16:24)

C-172

Innlegg: 3368
C-172
29.09.20 19:15
farout05: Hva er det du vil bevise ved å vise til AOF sin definisjon av et velfungerende arbeidsliv??

At du ikke greier å finne noen dokumentasjon på at vi ikke har et velorganisert eller velfungerende arbeidsliv. Fordi vi har som sagt alle de kriteriene AOF legger til grunn for hva de mener er akkurat et velorganisert eller velfungerende arbeidsliv...


Du tror at vi ikke har et velorganisert eller velfungerende arbeidsliv fordi kripos hevder at Norge taper 60 milliarder på a-kriminalitet, men det står det altså ingenting om i AOF sin definisjon...

farout05

Innlegg: 3096
farout05
29.09.20 23:41
C-172: Du tror at vi ikke har et velorganisert eller velfungerende arbeidsliv fordi kripos hevder at Norge taper 60 milliarder på a-kriminalitet, men det står det altså ingenting om i AOF sin definisjon...

AOF ramser opp hva et velfungerende arbeidsliv er.

Et slikt arbeidsliv inneholder ikke horder av utenlandske kriminelle nettverk, derfor ikke rart at AOF ikke har det med.

Er det så vanskelig å forstå?

(Innlegget ble redigert 29.09.20 23:41)

C-172

Innlegg: 3368
C-172
30.09.20 13:04
farout05: AOF ramser opp hva et velfungerende arbeidsliv er.

Nettopp! Det har jeg sagt fra begynnelsen av. Og det står ikke noe om utenlandske kriminelle, så betyr at det er ikke en av kriteriene for hva som definerer et velfungerende arbeidsliv. Dette har jeg fortalt deg tidligere men du forstår ikke såpass.


Det som ramses opp er definisjonen....


 

farout05

Innlegg: 3096
farout05
30.09.20 13:58
C-172: Det som ramses opp er definisjonen....

Akkurat, AOF ramser opp definisjonen på et velfungerende arbeidsliv. I definisjonen finnes ingen mafialignende kriminelle nettverk, nettopp fordi arbeidslivet ikke er velfungerende med mafia infiltrert, naturlig nok.

Vi vet at mafiaen, pga. EØS-avtalen, er tungt inne i arbeidslivet i Norge, ergo har arbeidslivet sluttet å være velfungerende, slik jeg hevder.

Etter å ha debattert med deg en stund er jeg egentlig ikke overrasket over at du ikke begriper noe av dette, beklager å måtte si det.

(Innlegget ble redigert 30.09.20 14:00)

C-172

Innlegg: 3368
C-172
30.09.20 15:23
farout05: Akkurat, AOF ramser opp definisjonen på et velfungerende arbeidsliv. I definisjonen finnes ingen mafialignende kriminelle nettverk, nettopp fordi arbeidslivet ikke er velfungerende med mafia infiltrert, naturlig nok.

Feil. Det som ramses opp er definisjonen....


Og jeg har allerede lagt fram dokumentasjon på at a-kriminalitete er marginalt høyere nå enn før EU/EØS. Men da kom du jo med et stjerneargument. Anbefaler deg å gå tilbake og lese det på nytt fordi det var jo bare et nytt lavmål fra deg den gangen :D

farout05

Innlegg: 3096
farout05
30.09.20 15:53
C-172: Feil. Det som ramses opp er definisjonen....

AOF er et studieforbund som driver med voksenopplæring og etterutdanning. De har listet opp hva et velfungerende arbeidsliv inneholder. AOF beskriver ikke hva som er situasjonen i dagens arbeidsliv. Det er Kripos som har den oppgaven og advarer om at deler av arbeidslivet er en trussel mot landet Norge.

Du har overhodet ikke dokumentert noen av dine påstander. Mulig at du tror det selv, men det er altså ikke tilfelle.

Det er beregnet at de kriminelle nettverkene koster skattebetalerne ca. 60 milliarder kr hvert år.

Nå har du bare å dokumentere at mafiaen påførte skattebetalerne samme beløp årlig før EØS-avtalen i 1994, ellers makter du ikke å forsvare dine påstander.

Velbekomme.

(Innlegget ble redigert 30.09.20 15:53)

C-172

Innlegg: 3368
C-172
01.10.20 11:54
farout05: AOF er et studieforbund som driver med voksenopplæring og etterutdanning. De har listet opp hva et velfungerende arbeidsliv inneholder. AOF beskriver ikke hva som er situasjonen i dagens arbeidsliv. Det er Kripos som har den oppgaven og advarer om at deler av arbeidslivet er en trussel mot landet Norge.

Nei. Som jeg har sagt så er det langt flere aktører enn Kripos som vet hva som rører seg i norsk arbeidsliv så det er veldig merkelig at ingen sier at vi ikke har et velfungerende arbeidsliv!!!!!!!!!!!!!!!Så kanskje du kan ta å finne dokumentasjon på dette siden du mener at det er så jævla åpenbart at vi ikke har et velfungerende arbeidsliv???


Så kan du ta en telefon til AOF og forklare at de ikke har peiling samtidig som at du kan forklare dem at du tydeligvis vet så mye bedre...

farout05

Innlegg: 3096
farout05
01.10.20 20:44
C-172: Nei. Som jeg har sagt så er det langt flere aktører enn Kripos som vet hva som rører seg i norsk arbeidsliv så det er veldig merkelig at ingen sier at vi ikke har et velfungerende arbeidsliv!!!!!!!!!!!!!!! Så kanskje du kan ta å finne dokumentasjon på dette siden du mener at det er så jævla åpenbart at vi ikke har et velfungerende arbeidsliv???
Så kan du ta en telefon til AOF og forklare at de ikke har peiling samtidig som at du kan forklare dem at du tydeligvis vet så mye bedre...

For å ta det siste først, jeg er helt enig med AOF i deres definisjon av hva et velorganisert arbeidsliv er.

Et arbeidsliv infiltrert av utenlandske kriminelle nettverk er ikke med i AOFs definisjon, naturlig nok. Dette evner du tilsynelatende ikke å forstå.

Kripos har peiling på kriminaliteten i Norge, naturlig siden det er deres oppgave. Kripos mener at de utenlandske mafialignende nettverkene i norsk arbeidsliv er en trussel mot Norge.

Så lenge EØS-avtalen eksisterer med fri flyt over ukontrollerte grenser, kan ikke myndighetene gjøre noe effektivt for å stoppe denne trafikken. Våre myndigheter ønsker ikke en offentlig debatt om EØS-avtalen og har fått det til i samrøre med media. Bl.a derfor er det ingen som nevner at de utenlandske kriminelle nettverkene er i ferd med å overta norsk arbeids- og næringsliv.

Men bak i kulissene jobbes det litt, bl.a ved at myndighetene samordner felles kontroller hvor arbeidstilsynet, skatteetaten, toll og politi deltar. De kriminelle koster tross alt skattebetalerne hele ca. 60 milliarder kr årlig, før eller siden springer bomben.

Hvis da ikke mafiaen klarer å fullføre og besette makta hos beslutningsmyndighetene.

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 01.10.20 20:45)

C-172

Innlegg: 3368
C-172
07.10.20 11:39
farout05: For å ta det siste først, jeg er helt enig med AOF i deres definisjon av hva et velorganisert arbeidsliv er. Et arbeidsliv infiltrert av utenlandske kriminelle nettverk er ikke med i AOFs definisjon, naturlig nok. Dette evner du tilsynelatende ikke å forstå.

Så nå er du plutselig enig i AOF sin definisjon?!?

Og trodde du kanskje at AOF bestod av studenter siden det var så viktig å påpeke at det var et studieforbund?? hehe..

Definisjonen er hva AOF skriver. Ikke det de ikke skriver. Dette evner du tilsynelatende ikke å forstå.

Men dette fortalte jeg deg for 3 måneder siden så får vi se hvor lang tid det går før du skjønner.

farout05

Innlegg: 3096
farout05
07.10.20 12:49
C-172: Så nå er du plutselig enig i AOF sin definisjon?!? Og trodde du kanskje at AOF bestod av studenter siden det var så viktig å påpeke at det var et studieforbund?? hehe.. Definisjonen er hva AOF skriver. Ikke det de ikke skriver. Dette evner du tilsynelatende ikke å forstå. Men dette fortalte jeg deg for 3 måneder siden så får vi se hvor lang tid det går før du skjønner.

Det var jeg som bragte AOF inn i debatten mellom oss. Dette gjorde jeg fordi jeg mente (og mener) at studieforbundet hadde en god definisjon av hva et velorganisert arbeidsliv er.

Men du evner dessverre ikke å forstå at AOF ikke beskriver dagens situasjon i arbeidslivet, men definerer innholdet i et velorganisert arbeidsliv generelt.

Hvis du er en voksen person burde du evne å skille mellom disse to forholdene.

Hvis AOF hadde ment at en viss andel mafia, med ødeleggelseskraft for skattebetalerne på 60 milliarder kr/år, hører med i et velorganisert arbeidsliv, kan du være sikker på at det hadde vært med i deres definisjon. 

Avslutningsvis minner jeg om at Kripos advarer om at utenlandske kriminelle nettverk er i ferd med å ta over norsk arbeids- og næringsliv, og at dette utgjør en stor trussel mot Norge.

C-172

Innlegg: 3368
C-172
11.10.20 11:15
farout05: Det var jeg som bragte AOF inn i debatten mellom oss. Dette gjorde jeg fordi jeg mente (og mener) at studieforbundet hadde en god definisjon av hva et velorganisert arbeidsliv er. Men du evner dessverre ikke å forstå at AOF ikke beskriver dagens situasjon i arbeidslivet, men definerer innholdet i et velorganisert arbeidsliv generelt.

Dette har jeg sagt til deg flere ganger. AOF definerer hva som er et velorganisert arbeidsliv. Og dette stemmer overens med det jeg har sagt hele tiden. Leser du i det hele tatt hva andre skriver????

Det er du som hevdet at det som ikke står i definisjonen tyder på at Norge ikke har et velorganisert arbeidsliv.

farout05

Innlegg: 3096
farout05
11.10.20 11:39
C-172: Det er du som hevdet at det som ikke står i definisjonen tyder på at Norge ikke har et velorganisert arbeidsliv.

Men du hevder at vi har et velorganisert arbeidsliv nå, med massevis av mafianettverk som er en trussel mot Norge og som koster skattebetalerne ca. 60 milliarder kr årlig!

Det er ikke dette AOF beskriver som et velorganisert arbeidsliv.

Selv et barn forstår at AOF beskriver generelt om hva som er et velorganisert arbeidsliv, og at dagens arbeidsliv er kriminalisert pga. EØS-avtalen og derfor ikke kan betegnes som velorganisert.

https://cm.enerwe.no/aof-aof-norge-aofnorge/slik-opererer-de-kriminelle-aktorene-i-norsk-arbeidsliv/148152

 

 

C-172

Innlegg: 3368
C-172
19.10.20 15:35
farout05: Men du hevder at vi har et velorganisert arbeidsliv nå, med massevis av mafianettverk som er en trussel mot Norge og som koster skattebetalerne ca. 60 milliarder kr årlig! Det er ikke dette AOF beskriver som et velorganisert arbeidsliv.

Som sagt hundre ganger før så er det ikke det at mafianettverk koster skattebetalerne 60 milliarder eller ikke som bestemmer om vi har et velorganisert arbeidsliv..! Når skal du skjønne det?

Dette tallet er det du som henger deg opp i.

a-kriminalitet hadde vi før EU/EØS (dette har jeg dokumentert) og forskjellen fra før og etter er ikke stor. Så da hadde vi altså ikke et velorganisert arbeidsliv før EU/EØS heller!

farout05

Innlegg: 3096
farout05
19.10.20 18:03
C-172: Som sagt hundre ganger før så er det ikke det at mafianettverk koster skattebetalerne 60 milliarder eller ikke som bestemmer om vi har et velorganisert arbeidsliv..! Når skal du skjønne det? Dette tallet er det du som henger deg opp i. a-kriminalitet hadde vi før EU/EØS (dette har jeg dokumentert) og forskjellen fra før og etter er ikke stor. Så da hadde vi altså ikke et velorganisert arbeidsliv før EU/EØS heller!

Joda, vi hadde et velorganisert arbeidsliv før EØS sammenlignet med utviklingen etter EØS, har skrevet dette flere hundrede ganger.

Når et land på kun 5 mill. innbyggere har en infiltrering av mafia i arbeidslivet som koster skattebetalerne hele 60 milliarder kr. årlig, da er det ikke snakk om at arbeidslivet er velorganisert, men gjenstand for trussel mot hele landet, slik Kripos har betegnet det.

Det er bare et tidsspørsmål før mafiaen har infiltrert i beslutningsorganene, slik det har skjedd i EU, som et resultat av det naive EU-systemet med fri flyt over ukontrollerte grenser.

C-172

Innlegg: 3368
C-172
23.10.20 10:37
farout05: Joda, vi hadde et velorganisert arbeidsliv før EØS sammenlignet med utviklingen etter EØS, har skrevet dette flere hundrede ganger.

Igjen; dine meninger eller det du skriver er ikke fakta.

Fakta ville vært hvis en troverdig kilde går ut og sier at vi ikke har et velorganisert arbeidsliv. Det har du ikke lagt fram. Kun din egen synsing.

Jeg har lagt fram kilder som konkluderer med at vi har et velorganisert arbeidsliv. Og at a-kriminaliteten ikke er betydelig høyere nå enn før EU/EØS.

Ser du forskjellen på hvordan vi debatterer?

farout05

Innlegg: 3096
farout05
23.10.20 10:52
C-172: Igjen; dine meninger eller det du skriver er ikke fakta. Fakta ville vært hvis en troverdig kilde går ut og sier at vi ikke har et velorganisert arbeidsliv. Det har du ikke lagt fram. Kun din egen synsing. Jeg har lagt fram kilder som konkluderer med at vi har et velorganisert arbeidsliv. Og at a-kriminaliteten ikke er betydelig høyere nå enn før EU/EØS. Ser du forskjellen på hvordan vi debatterer?

Du klamrer deg til AOF som i sin undervisningsrolle beskriver hvordan et velorganisert skal være. 

Dette er noe helt annet enn den faktiske situasjonen i arbeidslivet, som Kripos beskriver som en trussel mot Norge.

Du innbiller deg at det som er en trussel mot Norge og som koster skattebetalerne ca. 60 milliarder kr pr år er velorganisert.

Dette er jo spinnvilt.

C-172

Innlegg: 3368
C-172
23.10.20 11:04
farout05: Du klamrer deg til AOF som i sin undervisningsrolle beskriver hvordan et velorganisert skal være. Dette er noe helt annet enn den faktiske situasjonen i arbeidslivet, som Kripos beskriver som en trussel mot Norge. Du innbiller deg at det som er en trussel mot Norge og som koster skattebetalerne ca. 60 milliarder kr pr år er velorganisert. Dette er jo spinnvilt.

Som vanlig så følger du ikke med. Hva har NHO sagt?

Hva sier regjeringen.no?

Dette har jeg fortalt deg flere ganger nå.

farout05

Innlegg: 3096
farout05
23.10.20 17:24
C-172: Som vanlig så følger du ikke med. Hva har NHO sagt? Hva sier regjeringen.no? Dette har jeg fortalt deg flere ganger nå.

Dette har ingen betydning, verken regjeringen eller NHO vil ytre seg på en måte som setter EØS-avtalen i fare.

Det har jeg fortalt deg tidligere, hva de uttaler eller ikke uttaler endrer da heller ikke den faktiske situasjonen.

Benytter anledningen til å repetere årsaken til at utenlandsk mafia har etablert seg i Norge: Ved opprettelse av Det Indre marked (DIM) ble det innført fri flyt over ukontrollerte landegrenser i EU.

Sammen med liberale regelverk for etableringer var dette en gavepakke til kriminelle, som fritt fram kunne operere over hele EU. Dette har ført til at mafiaen nå dominerer økonomien i flere EU-land og har kontakter i alle EU-institusjonene. Myndighetene i disse landene lar ikke befolkningen få vite om det.

Da Norge ble medlem av DIM (EØS-avtalen), fikk utenlandske kriminelle fri og ukontrollert adgang til Norge, for fri etablering her. 

Med stigende infiltrering i arbeids- og næringslivet, stiger faren for at mafiaen får kontakter, innflytelse og kontroll på norske beslutningsorganer.

Kripos har da også advart om at mafiaen utgjør en trussel mot Norge. Mafiaen i arbeidslivet koster norske skattebetalere hele 60 milliarder kr. pr år. Dette er en god dokumentasjon på at det er en stund siden man kunne benevne arbeidslivet som velorganisert.

https://www.europaportalen.se/2013/10/maffian-har-kontakter-inom-alla-eu-institutioner

https://www.nettavisen.no/nyheter/polititopper-bekymret-for-okt-organisert-kriminalitet-i-norge/3423341056.html

https://fagbladet.no/nyheter/kripos-advarer-om-enormt-omfang-av-arbeidslivskriminalitet--en-trussel-mot-velferdsstaten-sier-ap-6.91.568661.6fa320b051

https://www.dagsavisen.no/nyheter/innenriks/kriminelle-skjuler-seg-i-arbeidsmarkedet-1.291669

https://www.dagbladet.no/nyheter/kripos-topp-slar-alarm---vi-ma-gjore-noe-na-for-det-er-for-seint/60672879

https://www.abcnyheter.no/penger/naeringsliv/2018/07/15/195413529/kripos-sjef-slar-alarm-om-mafialignende-tilstander-i-norge

https://www.dagbladet.no/nyheter/avslort-her-er-mennene-bak-mafiagruppene-som-herjer-norge/60669132

C-172

Innlegg: 3368
C-172
24.10.20 13:50
farout05: Dette har ingen betydning, verken regjeringen eller NHO vil ytre seg på en måte som setter EØS-avtalen i fare.

Tøv og tull. Dette har jeg forklart deg allerede.

Hvis saken er så åpenbar som du sier hvorfor greier du da ikke å hente fram en link hvor noen faktisk sier at vi ikke har et velorganisert arbeidsliv???

De linkene du legger fram sier ikke noe om dette. De beksriver kun en situasjon.

Hvis jeg legger fram en link som omhandler dårlig vær i Bergen så betyr ikke det at det kun er dårlig vær i Bergen...

Noreger

Innlegg: 686
Noreger
24.10.20 13:59
1769: Tipper det er en god del meddebattanter her som heller vil dø i Norge enn overleve i EU.

Jeg tipper nok et Nordisk helsesamarbeid (som vi jo har hatt så lenge moderne helsevesen har fungert) ivaretar våre interesser bedre enn at hvem som helst i EU kan komme til våre land for gratis behandling ja. 

    Om en drar til Thailand tegner en reiseforsikring. Det kan en gjøre om en drar utenfor Norden og. I netto hadde dette blitt billigere for flertallet av Nordiske borgere. Nok et bevis på at vi ikke trenger EU. 

Noreger

Innlegg: 686
Noreger
24.10.20 14:01
farout05: Når et land på kun 5 mill. innbyggere har en infiltrering av mafia i arbeidslivet som koster skattebetalerne hele 60 milliarder kr. årlig, da er det ikke snakk om at arbeidslivet er velorganisert, men gjenstand for trussel mot hele landet, slik Kripos har betegnet det. Det er bare et tidsspørsmål før mafiaen har infiltrert i beslutningsorganene, slik det har skjedd i EU, som et resultat av det naive EU-systemet med fri flyt over ukontrollerte grenser.

Og HER!!! 

Har vi et av de beste eksemplene på hvorfor de som tenker litt lengre og bryr seg om arbeidsrettigheter og sosiale goder til arbeidsfolk og borgere i Norden må vite hvor ille EU er for oss. 

farout05

Innlegg: 3096
farout05
24.10.20 21:35
C-172: Hvis saken er så åpenbar som du sier hvorfor greier du da ikke å hente fram en link hvor noen faktisk sier at vi ikke har et velorganisert arbeidsliv??? De linkene du legger fram sier ikke noe om dette. De beksriver kun en situasjon.

Linkene jeg legger fram viser trusselen utenlandsk mafia utgjør mot Norge, og som Kripos advarer mot.

Kripos har ved flere anledninger hevdet at de mener at myndighetene ikke tar trusselen på alvor.

Når dette koster skattebetalerne hele 60 milliarder kr pr år, begriper alle normale mennesker at vi har et arbeidsliv som ikke kan benevnes som velorganisert.

Du har helt fra starten av debatten blottlagt at du ikke evner å forstå dette, da du mener at arbeidslivet er velorganisert inntil mere enn halvparten av befolkningen blir tvunget til å betale beskyttelsespenger til mafiaen, og at man finner massegraver (som f.eks Mexico). Har du funnet noen som er enig med deg i dette?

Dessuten er min påstand at vi i dag ikke har et velorganisert arbeidsliv sammenlignet med før EØS-avtalen. Det er en påstand som står som ei påla.

Hvor mange milliarder kr pr år kostet den utenlandske mafiaens tilstedeværelse i norsk arbeidsliv før 1994? Det er bare å legge fram dokumentasjon.

(Innlegget ble redigert 24.10.20 21:41)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg