Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

På tide med EØS-utmelding ?

NYTT TEMA
immediately

Innlegg: 902
immediately
10.09.20 23:28

Norge ut av EØS!

 

(Innlegget ble redigert 10.09.20 23:29)

farout05

Innlegg: 3095
farout05
11.09.20 10:38
immediately: Norge ut av EØS!

Mener du at Norge skal begynne å handle med EU med handelsavtaler, slik resten av verden gjør?

Du vet vel at gjennom EØS er det EU som styrer Norge. Tror du at vi har politikere som kan styre landet?

(Innlegget ble redigert 11.09.20 10:46)

Noreger

Innlegg: 686
Noreger
22.09.20 17:56

Nordisk frihandelsområde er alt vi trenger. 


 Korn er vi selvforsynt med om vi beholder alt selv. Olje, energi, stål og fisk likeså.


  Vi har teknologisk kompetanse til å utvikle hva som helst. 


   Alt vi trenger er en grensemur imot Tyskland og en grenseavtale med Russland, så er Norden et paradis på jord. 


 


  Ut av EØS, Ut av NATO, Ut av FN. Enkelt og greit. 

Noreger

Innlegg: 686
Noreger
24.10.20 14:12
1769: Så lenge media ikke er betalt av felleskapet, så må de nesten få lov til å ta seg betalt av publikum. Forresten så synes jeg at alle avisene jeg abonnerer på, - Aftenposten, DN og Nationen, ganske så ofte skriver om EU og EØS.

Media ER betalt av felleskapet. De har momsfritak og pressestøtte, så dette er feil ifra din side. Det finnes derimot organer som ikke mottar en slik støtte. Her bedrives favorisering. 

  

   Ja, det finnes organer som er kritiske til EØS (Nasjonen og til toder Klassekampen), men ellers har vi jo stort sett en monolitt hva mening gjelder med alle Schibsted-organene. Disse kan vel knapt sies å være Norske en gang. 

 

     Ellers er jeg enig i at du kan ikke sitere kildemateriale bak en betalingsmur. Det er ikke sikkert alle er enige at dette er en korrekt kilde og velger å ikke betale for den. 

 

   Kampen imot EU-medlemskap er en DEFENSIV en (hindre at EU-sossen prøver seg en tredje gang), mens kampen imot EØS er en OFFENSIV en (Opplyse flere og flere folk om alle friheter vi mister og hvilken skade som blir gjort på landet hver eneste dag. 

 

  Kjel Magne Bondevik er tidenes verste leder i Norge. Han meldte oss inn i EØS som er nesten som et EU-medleskap og han solgte ut alt statsgullet vårt for en slikk og ingenting når prisen var på bunn. Det siste gjorde han sikkert etter "anbefaling" ifra bankfolk som neppe var hverken Norske eller hadde Norske folks vel i tankene. 

Noreger

Innlegg: 686
Noreger
24.10.20 14:15
farout05: Mener du at Norge skal begynne å handle med EU med handelsavtaler, slik resten av verden gjør? Du vet vel at gjennom EØS er det EU som styrer Norge. Tror du at vi har politikere som kan styre landet?

Vi har ikke ledere i Norge som bryr seg om landet, det har du rett i. Eneste måten vi får det er om vi kommer oss ut av EØS og søker naturlig samarbeid med alle andre Nordiske land når de ser mulighetene. 

   Etter at UK har trukket seg ut av EU blir det enda færre land som må betale regningene. Da blir det vel stort sett Tyskland, Nederland og de Nordiske landene igjen som skal underholde resten. 

 

   Nei takk!

farout05

Innlegg: 3095
farout05
25.10.20 16:37
Noreger: Kjel Magne Bondevik er tidenes verste leder i Norge. Han meldte oss inn i EØS som er nesten som et EU-medleskap og han solgte ut alt statsgullet vårt for en slikk og ingenting når prisen var på bunn.

Kjell Magne Bondevik sin håndtering i forbindelse med EØS-vedtaket er en av de mest udemokratiske handlinger en norsk politiker har utført.

Opptakten var at Kr.f hadde programfestet eksisterende handelsavtale som vår tilknytningsform til EU i perioden 1989-93. Som partileder reiste han rundt i valgkampen i 1989 og forsikret velgerne sine om dette.

Likevel snudde presten Bondevik, og partiet hans ble tunga på vektskåla for EØS-vedtaket på stortinget i 1992.

Er det rart at det oppstår politikerforakt?

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg