Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
broren_til_noen

Innlegg: 33972
broren_til_noen
18.10.20 09:16
Videoseven: Når en ser hva disse innvandrerne (hovedsakelig hvite fra Europa) fikk til, skjønner jeg ikke hva indianere klager over.

Det overrasker meg overhodet ikke det aller minste at du ikke forstår det. 

kval

Innlegg: 14778
kval
18.10.20 09:28
Videoseven: Det er riktig at USA ble bygget av innvandrere, og disse innvandrerne bygget en mektig nasjon uten å støtte seg til et velferdssystem. Når en ser hva disse innvandrerne (hovedsakelig hvite fra Europa) fikk til, skjønner jeg ikke hva indianere klager over.

Det europeiske Amerika er bl.a. bygd på erobringer, kolonisering og slaveri. Sterkere velferdssystem enn gratis land og gratis arbeidskraft finnes ikke.

Romlingane

Innlegg: 17565
Romlingane
18.10.20 09:34

Meanwhile, back at the ranch...

Høyeste antall smittede på ett døgn siden juli: 68.000 nye tilfeller på fredag.

55.000 nye tilfeller i snitt den siste uken, opp 60% siden midten av september.

37.000 innlagt på sykehus, det høyeste antallet siden slutten av august.

På torsdag sa The Manchurian Candidate at We’re a winner. What we’ve done has been amazing, and we have done an amazing job, and it’s rounding the corner. And we have the vaccines coming and we have the therapies coming.

(Innlegget ble redigert 18.10.20 09:37)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
18.10.20 09:35
Mrsa2: Viss det er hans fane sak, kvifor brukar Ivanka og resten av familien fabrikker i Kina?

Hvilke fabrikker er det Ivanka bruker i Kina?

Chinese fashion factories cut ties as Ivanka Trump brand falls apart at the seams.

Trumpfamilien mistet alt da Donald Trump valgte å hjelpe USA. De kunne vært en kjent og rar familie som alle likte, men de valgte heller den vanskelige veien. Nå hater venstrevridde dem over hele verden.

Alle brukte fabrikker i Kina, og det er dette det må bli en slutt på. Folk som har offentlige tøysestillinger, eller lever på trygd, skjønner ikke dette. De skjønner det ikke før det private næringsliv slutter å gi dem penger.

Vi så hvordan det gikk da kinaviruset slo inn over verden. Vi fikk ikke engang munnbind til helsevesenet. Globalismen har heldigvis feilet.

Romlingane

Innlegg: 17565
Romlingane
18.10.20 09:37
Videoseven: Trumpfamilien mistet alt da Donald Trump valgte å hjelpe USA.

Fake News og Propaganda fra Høyresiden!!!

edit: blank løgn er hva det er.

(Innlegget ble redigert 18.10.20 09:38)

Rhabagatz

Innlegg: 31771
Rhabagatz
18.10.20 09:53
Videoseven: Trumpfamilien mistet alt da Donald Trump valgte å hjelpe USA.

Etter skattemeldingene å dømme, mistet de alt FØR Trump valgte "å hjelpe" USA.

 

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
18.10.20 09:53
Romlingane: Høyeste antall smittede på ett døgn siden juli: 68.000 nye tilfeller på fredag.

Prøver du fremdeles å skremme vanlige folk med dette viruset?

Donald Trump, en overvektig gammel mann, var på jobb igjen tre dager etter han fikk det.

Det er kun oldinger og andre med alvorlige sykdommer som som trenger å frykte dette viruset. Tegnell sier som sant er, det er farligere i trafikken for vanlige folk.

Så lenge vi prøver å holde viruset unna sykehus og eldrehjem, så går dette helt fint. Vi trenger ikke å ødelegge økonomien i hele verden.

A drop in income was reported by 69% of respondents in poorer countries, in comparison to 45% in richer ones, the poll found.

Du er vel en av de som også skremmer psykiske problemer på unger på grunn av "klimaendringer".

kval

Innlegg: 14778
kval
18.10.20 10:06
Videoseven: A drop in income was reported by 69% of respondents in poorer countries, in comparison to 45% in richer ones, the poll found.

I din link kan du finne inspirasjon til mer feminisme, antirasisme og internasjonal solidaritet:

"Outcomes also differed along race and gender lines, with women worse off than men, and black people reporting higher levels of Covid-19 infection than white people in the US.

"One of the central narratives of this pandemic has been that 'we are all in this together'," Chris Coulter, the chief executive of GlobeScan, told the BBC.

"Our poll finds that the opposite is true. Across different countries and within most countries, results show that those who are most systemically disadvantaged have been hit the hardest."

 

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
18.10.20 10:06
Rhabagatz: Etter skattemeldingene å dømme, mistet de alt FØR Trump valgte "å hjelpe" USA.

Jeg tror ikke folk som lever av andres penger skal prøve å analysere skattemeldingene til de rike. De rike har ansatt eksperter for å unngå skatt.

According to The Wall Street Journal, online sales surged at the company in 2016 and early 2017. Since then, it has come under increased pressure as anti-Trump supporters call for consumers to boycott the brand and any of the stores that stock it. 

Ivanka Trump's fashion company is shutting down.

Jeg tipper navere og folk med en tøysebachelor koser seg over dette, for de kan fremdeles leve på andres penger.

aIseboy

Innlegg: 8890
aIseboy
18.10.20 10:07
Zen0n: Hvis T taper dette valget så kommer det til å hefte og belaste partiet og de nåværende politikerne i lang tid fremover. De kommer til å måtte svare på hvorfor de ikke satte seg til motverge, men derimot aksepterte alt. I tillegg så lurer jeg på hva som skal komme etter Trump. Pt er jo hele partiet bygd rundt ham og persondyrkelsen av ham. Det kommer til å bli et vakuum, og de skal få problemer med å bygge opp en ny image.

Dette er jo et veldig interessant tema, som jeg gjerne skulle sett noen synsere tok tak i.

Å forvente at GOP skal gjenoppstå som et seriøst og anstendig parti og samtidig fokus på konservative verdier med fokus på familie, restriktiv abortpolitikk, liberale våpenpolitikk og mindre stat, er nok veldig naivt.

Hva gjør man med alle naboene, kruskontrollene, settaene og baktusene? Grunnfjellet til Trump, som elsker konspirasjonsteorier, grab them by the pussy og pedofilianklager i øst og vest, utgjør jo bortimot 1/3 av de som stemmer i USA - de har jo aldeles ikke råd til å miste disse stemmene. 

Jeg tviler rett og slett det er plass til et anstendig republikansk parti ved siden av dagens GOP. Da kunne de jo like godt stemme på en moderat demokrat, som f.eks Joe Biden.. 

kval

Innlegg: 14778
kval
18.10.20 10:14
Videoseven: Det er kun oldinger og andre med alvorlige sykdommer som som trenger å frykte dette viruset. Tegnell sier som sant er, det er farligere i trafikken for vanlige folk.

Neppe. I trafikken omkommer ca 300 pr år i Sverige. Ca 6 000 har omkommet i korona hittil i år i det samme Sverige.

fotballidiot2

Innlegg: 24370
fotballidiot2
18.10.20 10:15
Videoseven: Donald Trump, en overvektig gammel mann, var på jobb igjen tre dager etter han fikk det.

Nå kan vel mengden av virus bety noe har jeg forstått. 

En vanlig borger blir ikke testet flere ganger i uken og det vil dermed ikke oppdages like fort hos alle. Noen har allerede blitt syke før det oppdages at de smittes. 

Trump var nok heller ikke på jobb 3 dager etter han fikk det. Det var vel 3 dager etter han ble innlagt? Regner med han var på jobb allerede dagen etter han fikk det og smittet andre da han nok ikke hadde symptomer før noen dager etter smitte. 

Tror heller ikke mange vil få samme oppfølging og medisiner som den amerikanske presidenten. Likevel fikk han problemer med pusten og måtte få medsinsk hjelp. 

Hadde ikke Trump vært president og/eller rik på tidspunktet han ble smittet er det nok mer usikkert hvilken utgang dette hadde fått for ham.

(Innlegget ble redigert 18.10.20 10:20)

KBY

Innlegg: 2153
KBY
18.10.20 10:15
broren_til_noen: En politikk de ikke fikk ganske enkelt fordi Mitch McConnell o republikanerne blokkerte og saboterte ethvert forslag Obama kom med.  Fordi han/de hadde makt til det.  Det var jo derfor han gikk over til presidentordre.   Hvordan McConnell herja ser vi aller best når det gjelder utnevnelsen av høyesterettsdommer i 2016, da han plutselig innførte en splitter ny regel om at det ikke gikk an for en president å utnevne en ny høyesterettsdommer 9 måneder før valget i Obamas siste periode.  En regel han snudde trill rundt igjen da Ginsburg døde og det plutselig var liv om å gjøre å utnevne en ny høyesterettsdommer tre uker før det valget i år.  Du aner fremdeles ikke hva du snakker om?

Her er det vel greit med litt oppdatering?

Det er såklart demokratene som har fucked opp dette selv litt lengre tilbake i historien..

 

LES HER

Hook123

Innlegg: 289
Hook123
18.10.20 10:17

Trump er kul. Håper han vinner valget. Obama var langt mindre kul.. forøvrig.

kval

Innlegg: 14778
kval
18.10.20 10:18
Videoseven: Jeg tror ikke folk som lever av andres penger skal prøve å analysere skattemeldingene til de rike.

Lever ikke Trump av andres penger? Trykker han pengene selv?

Romlingane

Innlegg: 17565
Romlingane
18.10.20 10:20
Videoseven: Jeg tror ikke folk som lever av andres penger skal prøve å analysere skattemeldingene til de rike.

Du er jo offentlig ansatt og lever dermed av andres penger, så du kan jo heller ikke si noe om Trumps skatt, eiendom og formue.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
18.10.20 10:21
kval: I din link kan du finne inspirasjon til mer feminisme, antirasisme og internasjonal solidaritet:

Jepp, og dette kan vi gjøre noe med.

Gamle hvite sosialister er en samfunnsøkonomisk byrde, som bruker pengene til fattige i verden med sine høye pensjoner og dyre offentlige sykehusregninger. Vi kan kutte drastisk i dagens pensjoner og helsehjelp til denne gruppen.

Unge hvite SV-kvinner bruker også pengene til verdens fattige. De velger offentlige stillinger i stedet for en privat jobb. De tar av verdens velferdskasse, i stedet for å fylle den.

Unge hvite SV-kvinner krever også at de skal få fri med lønn når de får barn, fattige i verden skal betale barnehagen deres, utdannelsen til deres barn, deres egen utdannelsen, deres egen sykdom, trygd og pensjon.

Jeg tror rett og slett det ikke er så mye internasjonal solidaritet hos disse gruppene, for de er ikke villige å gi fra seg noen av godene sine.

Den største rasismen i verden er vel at det er for få hvite sosialister som sulter.

Romlingane

Innlegg: 17565
Romlingane
18.10.20 10:23
Videoseven: Tegnell sier som sant er, det er farligere i trafikken for vanlige folk.

Fake News og Propaganda fra Høyresiden!!!

Romlingane

Innlegg: 17565
Romlingane
18.10.20 10:25
Videoseven: Unge hvite SV-kvinner bruker også pengene til verdens fattige. De velger offentlige stillinger i stedet for en privat jobb. De tar av verdens velferdskasse, i stedet for å fylle den.

Og jeg som hele tiden trodde at du var mann.

kval

Innlegg: 14778
kval
18.10.20 10:29
Videoseven: Donald Trump, en overvektig gammel mann, var på jobb igjen tre dager etter han fikk det.

Det er én amerikaner. Hvis du skal forstå noe av det som har skjedd med de 8 millioner som har blitt smittet og de 220 tusen som har dødd, og alle deres nærmeste, da kan du f.eks. ta en titt inn på en intensivavdeling eller to. Eller prate med noen som har fått livet sitt dominert av epidemien.

aIseboy

Innlegg: 8890
aIseboy
18.10.20 10:29
Hook123: Trump er kul

Statsledere skal ikke være "kule".  De skal være rasjonelle, forutsigbare og tenke bredt og langt framover.

kval

Innlegg: 14778
kval
18.10.20 10:32
Videoseven: Den største rasismen i verden er vel at det er for få hvite sosialister som sulter.

Så for deg er antirasisme å sørge for at flere sulter!

I rest my case.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
18.10.20 10:41
Romlingane: Du er jo offentlig ansatt og lever dermed av andres penger, så du kan jo heller ikke si noe om Trumps skatt, eiendom og formue.

Jepp.

I mange land er min yrkesgruppe del av det private næringsliv, men av en eller annen grunn har vi i Norge valgt å gjøre det meste offentlig.

Jeg sier ikke at en ikke at skal ha en offentlige del i Norge, men den delen bør være for viktig til å overlates til det private. Jeg tenker da hovedsakelig på rettsvesen, forsvar, statsadministrasjon og lignende. Selv denne viktige delen bør en heller ikke gjøre for stor, for forsvaret kunne lett brukt et ti ganger så stort budsjett.

Her i landet får en ikke engang passe andres unger, selv om det private gjør jobben bedre og billigere.

PS, jeg tror hotellimperiet til Stordalen skaffer Norge store skatteinntekter, selv om Stordalens personlige inntekt er lav.

kval

Innlegg: 14778
kval
18.10.20 10:42
Videoseven: Unge hvite SV-kvinner

Bevares! Er det så mange av dem at de kan endre verdenssituasjonen? (Da vet du hvem du skal stemme på neste år)

Romlingane

Innlegg: 17565
Romlingane
18.10.20 10:46
Videoseven: I mange land er min yrkesgruppe del av det private næringsliv, men av en eller annen grunn har vi i Norge valgt å gjøre det meste offentlig.

Gartner eller vaktmester i kommunen, var det ikke det du var?

Romlingane

Innlegg: 17565
Romlingane
18.10.20 10:47
Videoseven: Jeg sier ikke at en ikke at skal ha en offentlige del i Norge, men den delen bør være for viktig til å overlates til det private. Jeg tenker da hovedsakelig på rettsvesen, forsvar, statsadministrasjon og lignende.

Spesielt statsadministrasjonen bør offentlig, eller hva?

kval

Innlegg: 14778
kval
18.10.20 10:49
Videoseven: av en eller annen grunn har vi i Norge valgt å gjøre det meste offentlig.

Grunnen er at det virker best - for alle. Derfor er Norge verdens beste land.

villevesten

Innlegg: 1194
villevesten
18.10.20 10:50
Videoseven: De tar av verdens velferdskasse, i stedet for å fylle den.

Men når Trump lurer systemet for å slippe å betale skatt, er han en smarting?

Ved å unndra millioner i potensielle skatteintekter, på potensielt ulovlig vis, har han jo tatt millioner av offentlighetens midler og brukt det på seg selv. Han får jo og en haug av penger fra det offentlige i covid støtte...

Du har jo med andre ord diskutert deg selv til å bli en Trumpkritiker! Gratulerer...

KongOlav2

Innlegg: 42790
KongOlav2
18.10.20 10:53

Etter å ha sett de første episodene i dokumentarserien til Thomas Seltzer, blir jeg i enda større grad sikker på at USA trenger dype og strukturelle reformer. Det er ganske utrolig hvor store forskjeller det er blitt, i hvor stor grad narkoproblemet brer om seg i deler av landet, og i hvor stor grad store selskaper har bidratt til å rasere samfunn gjennom en praksis som ser bort fra enhver form for samfunnsansvar.

De trenger helt andre løsninger enn det Trump forfekter:

- Kutt i militærutgiftene.
- Reformer fenglsessystemet med fokus på rehabilitering. Kutt antall fanger kraftig.
- En massiv satsing på offentlige skoler, grunnskole og high school.
- Totalreform av helsesystemet. Dette er dog kanskje den vanskeligste
- Hardere reguleringer av næringsliv. Alt fra miljøreguleringer, via denne praksisen de store farmasiselskapene har hatt til pushe opioder på store befolkningsgrupper til helseindustrien som setter folk i bunnløs gjeld.
- Gjennomgang av skattesystemet. Det er på tide å sørge for at søkkrike privatpesoner og selskaper blir skattelagt slik det er meningen de skal bli skattelagt.

Rhabagatz

Innlegg: 31771
Rhabagatz
18.10.20 11:03
KongOlav2: Etter å ha sett de første episodene i dokumentarserien til Thomas Seltzer, blir jeg i enda større grad sikker på at USA trenger dype og strukturelle reformer. Det er ganske utrolig hvor store forskjeller det er blitt, i hvor stor grad narkoproblemet brer om seg i deler av landet, og i hvor stor grad store selskaper har bidratt til å rasere samfunn gjennom en praksis som ser bort fra enhver form for samfunnsansvar. De trenger helt andre løsninger enn det Trump forfekter: - Kutt i militærutgiftene.
- Reformer fenglsessystemet med fokus på rehabilitering. Kutt antall fanger kraftig.
- En massiv satsing på offentlige skoler, grunnskole og high school.
- Totalreform av helsesystemet. Dette er dog kanskje den vanskeligste
- Hardere reguleringer av næringsliv. Alt fra miljøreguleringer, via denne praksisen de store farmasiselskapene har hatt til pushe opioder på store befolkningsgrupper til helseindustrien som setter folk i bunnløs gjeld.
- Gjennomgang av skattesystemet. Det er på tide å sørge for at søkkrike privatpesoner og selskaper blir skattelagt slik det er meningen de skal bli skattelagt.

Jeg vil i denne sammenhengen anbefale "Saving Capitalism", av Robert Reich.

Den går i korthet ut på at de store selskapene over mange tiår har fått gjennomført små endringer i spillereglene som alle er til deres fordel - på bekostning av velgerne.

Kortversjonen finnes på Netflix.

Det positive er at han peker på at USA har vært i samme situasjon flere ganger før.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg