Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 22:29

Det er en stund siden jeg leste her inne sist.

Det er helt sinnsykt å lese alle innleggene deres på de siste 2-3 sidene!! 

Haha, det er den ene tiraden etter den andre, det stilles spørsmål til hvorvidt antikkens filosofer kunne forestilt seg at demokratiet kunne produsere en "Trump" osv..

Hva er det dere driver med egentlig? Så vidt jeg vet, så er USA et av de landene i verden med høyest BNP og best levestandard. Før Covid var USA bedre enn på veldig, veldig lenge. Alt dette under Trump. Så vidt jeg vet står USA fortsatt! Hvorfor går dere ikke heller løs på land som India, Brasil osv - hvor det virkelig ER kaos?

Og hvorfor gidder dere å bekrefte hverandres "sjokk" for 10. gang? Dette er jo selve definisjonen på ekkokammer. Det er en hel side med ekko på side 2607 her ;D. Jeg lurer stadig på om flere av dere er ansatt av VG for å gjøre akkurat den jobben, for jeg klarer ikke å finne noen forklaring på hva som skal til for å motivere seg selv til å være så ufattelig klisjè-full.

Tyrmann

Innlegg: 970
Tyrmann
18.10.20 22:35
xavi-maestro: Det er en stund siden jeg leste her inne sist.

Du trenger ikke dele din inkompetanse hver eneste deg Sir.

Fant en fin og artig  kommentar som følge David Andahl som stilte som kandidat til huset og han døde av Covid 19, eller Trump viruset.

Det ville ikke forundre meg om den døde blir valgt, denne gjengen valgte jo Donald Trump.

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 22:37
Tyrmann: Du trenger ikke dele din inkompetanse hver eneste deg Sir. Fant en fin og artig  kommentar som følge David Andahl som stilte som kandidat til huset og han døde av Covid 19, eller Trump viruset. Det ville ikke forundre meg om den døde blir valgt, denne gjengen valgte jo Donald Trump.

Har du drukket?

Bergsprekken

Innlegg: 1766
Bergsprekken
18.10.20 23:02
KongOlav2: Å rydde opp tar tid. Obama fikk to år før demokratene mistet flertallet i begge kamre i Kongressen, og republikanerne gikk mest inn for å sabotere alt som kom fra demokratisk hold. Utover skattereform fikk ikke Trump gjort særlig mye i sine to første år heller.

Hvis folk skal komme seg ut av fattigdom, så må de vel først ha et arbeid å gå til - og det store spørsmålet blir jo da: hvordan skaper man dette?

Er det noen som virkelig tror at "det grønne skiftet" kommer til å bidra positivt i så måte - altså få millioner av mennesker ut av fattigdom?

Tvert i mot, så er jeg ganske overbevist om at hvis man legger dette premisset til grunn for framtidige arbeidsplasser - så kommer det nok til å bli mange flere som opplever tilstander som det dokumentaren til Seltzer viser fra USA.

Her i Norge så er det jo enkelte som mener at vi i framtiden skal leve av- og drifte vår velferdsstat via vindmøller til havs + karbonfangst.

Er det noe som helst som tilsier at det kun er Norge som klarer/har kompetanse/forutsetninger til, eller er faren med å satse på noe slikt at vi ender opp som det Nokia gjorde når Apple lanserte sin Iphone?

Hva skal amerikanerne jobbe med for å komme seg ut av sin fattigdom? Videresalg av duppedingser og biler produsert i Mexico og Kina - eller kanskje AOC's "new green deal"?

Kan godt være at Trump ikke er presidenten som løser amerikanernes problemer, men er så langt fra overbevist som det er mulig å bli - at Biden, Pelosi & Co sitter med løsningen.

 

 

 

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:09

Jeg lurer på når diskusjonene her inne kommer til dette nivået jeg.

grock19

Innlegg: 84287
grock19
18.10.20 23:10

Dr. Scott Gottlieb, former commissioner of the Food and Drug Administration, warned that the current wave of new coronavirus infections is likely to be the “biggest wave” the nation experiences before a vaccine, CBS News reports.

Said Gottlieb: “We’re going to have to endure this wave of spread right now. And it’s probably likely to be the biggest wave that we endure without the benefit of a vaccinated population.GreySerpent

Innlegg: 27496
GreySerpent
18.10.20 23:11
xavi-maestro: Hvorfor går dere ikke heller løs på land som India, Brasil osv - hvor det virkelig ER kaos?

Er det potensielt like farlig for verden om India og Brasil har en idiotisk klovn som leder?

Og er India og Brasil en av våre nærmeste allierte?

Neivel, så slutt med tullet ditt.

FringeGirl

Innlegg: 2033
FringeGirl
18.10.20 23:13
xavi-maestro: best levestandard.

Det må kun være for de som tjener riktig så godt. Ellers må temmelig mange jobbe mer enn 1 jobb for å holde hodet over vannet.

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:15
GreySerpent: Er det potensielt like farlig for verden om India og Brasil har en idiotisk klovn som leder? Og er India og Brasil en av våre nærmeste allierte? Neivel, så slutt med tullet ditt.

Farlig for verden.... Natta!

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:16
FringeGirl: Det må kun være for de som tjener riktig så godt. Ellers må temmelig mange jobbe mer enn 1 jobb for å holde hodet over vannet.

Hører du sier det. Ikke mange land hvor det ikke er behov for det. Hvor stort behovet er vet jeg heller ikke. Det tror jeg ikke du gjør heller. Jeg velger å forholde meg til gj.s BNP. USA gjør det ikke så verst!

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:16
FringeGirl: Det må kun være for de som tjener riktig så godt. Ellers må temmelig mange jobbe mer enn 1 jobb for å holde hodet over vannet.

.

(Innlegget ble redigert 18.10.20 23:17)

GreySerpent

Innlegg: 27496
GreySerpent
18.10.20 23:17
xavi-maestro: Farlig for verden.... Natta!

Det er ikke lenge siden flere militære ledere var mer enn bekymret for en mega-krig mellom Russland og USA.

Ei heller var de totalt ubekymret av barnslighetene mellom Donald og Kim. "Min knapp er større enn din..."

Eller mener du at USA ikke kan være en POTENSIELL fare for verdensfreden? Har de ikke ressursene? 

 

(Innlegget ble redigert 18.10.20 23:20)

aIseboy

Innlegg: 8956
aIseboy
18.10.20 23:22
Bergsprekken: Er det noen som virkelig tror at "det grønne skiftet" kommer til å bidra positivt i så måte - altså få millioner av mennesker ut av fattigdom?

Hvor mye olje ser du for deg at er igjen å produsere om 50? 100 år?

Det skiftet du er så negativ til, tvinger seg frem enten vi liker det eller ikke. De som ser fremover vil overleve, de som foretrekker å se bakover vil forsvinne. Kodak produserte verdens beste filmer for analoge kameraer. Når de digitale kameraene kom, så trodde de ikke teknologien ville bli allemannseie, og fortsatte med sitt. Det finnes flust av andre mektige selskaper som har gått ut av tiden fordi de hang fast i gamle vaner. 

Det Trump har gjort med arbeidsplasser er stort sett som å pisse i buksa for å holde varmen. Han har brukte billioner av lånte dollere for holde liv i arbeidsplasser som strengt tatt ikke har livets rett. Som andre i-land må USA satse på utdanning og teknologi. De har ikke sjanse på å produsere ting som lavkostland kan produsere like godt og langt billigere. 

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:25
GreySerpent: Det er ikke lenge siden flere militære ledere var mer enn bekymret for en mega-krig mellom Russland og USA. Ei heller var de totalt ubekymret av barnslighetene mellom Donald og Kim. "Min knapp er større enn din..."

Så har det vist seg at verden har blitt tryggere etter Trump, både ift. Russland og ift. Nord Korea. Nå også ift. midtøsten. 

Innenlands står det verre til for The Donald akkurat nå - men det er vel så mye pga. venstreradikale mober av oppmerksomhetssyke, hårsåre og svake liksom-protestanter som i sin våte drøm om å gjenleve borgerrettighetskampene fra 60/70-tallet konstruerer en fiktiv virkelighet om systemisk rasisme for å ha en unnskyldning til å bryte alle mulige smittevernshensyn, slik at også de kan klynge seg sammen i gata og skrike om hvor moralske de er.

aIseboy

Innlegg: 8956
aIseboy
18.10.20 23:28
xavi-maestro: Så har det vist seg at verden har blitt tryggere etter Trump, både ift. Russland og ift. Nord Korea.

Hva bygger du den analysen på? Hva konkret har blitt tryggere vedrørende Nord Korea og Russland? 

GreySerpent

Innlegg: 27496
GreySerpent
18.10.20 23:29
xavi-maestro: Så har det vist seg at verden har blitt tryggere etter Trump, både ift. Russland og ift. Nord Korea. Nå også ift. midtøsten.  Innenlands står det verre til for The Donald akkurat nå - men det er vel så mye pga. venstreradikale mober av oppmerksomhetssyke, hårsåre og svake liksom-protestanter som i sin våte drøm om å gjenleve borgerrettighetskampene fra 60/70-tallet konstruerer en fiktiv virkelighet om systemisk rasisme for å ha en unnskyldning til å bryte alle mulige smittevernshensyn, slik at også de kan klynge seg sammen i gata og skrike om hvor moralske de er.

Fiktiv systemisk rasisme. 

Hvorfor blir svarte oftere dømt enn hvite, og får lenger straffer, for samme forbrytelsen? 

Men jeg må beklage, jeg tar absolutt ingenting av det du skriver seriøst, og skal slutte å plage deg. 

(Innlegget ble redigert 18.10.20 23:29)

GreySerpent

Innlegg: 27496
GreySerpent
18.10.20 23:30
aIseboy: Hva bygger du den analysen på? Hva konkret har blitt tryggere vedrørende Nord Korea og Russland?

Nord-Korea prøveskyter vel alt mulig rart hele tiden? Japan er ikke bekymret overhode.

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:30
aIseboy: Hva bygger du den analysen på? Hva konkret har blitt tryggere vedrørende Nord Korea og Russland?

Avstandsobservasjoner. Jeg tror du også har gjort de samme observasjonene.

Advarsel: Jeg gidder ikke å gå inn i en detaljert diskusjon rundt det nå. Det er totalt uinteressant for meg. Påstanden var at Trump er farlig for verden. Om den ikke har blitt tryggere - så har den i hvertfall ikke blitt farligere og all mulig detaljediskusjon om graderinger av trusselnivå ved relasjonen mellom USA og de ulike landene orker jeg rett og slett ikke.

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:31
GreySerpent: Men jeg må beklage, jeg tar absolutt ingenting av det du skriver seriøst, og skal slutte å plage deg.

Takk og lov!

GreySerpent

Innlegg: 27496
GreySerpent
18.10.20 23:31
xavi-maestro: Avstandsobservasjoner.

LOOOOL

GreySerpent

Innlegg: 27496
GreySerpent
18.10.20 23:32
xavi-maestro: Påstanden var at Trump er farlig for verden.

Du utelukker nøkkelordet. Selve definisjonen på uredelighet. 

POTENSIELT

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:33
GreySerpent: LOOOOL

Ja, fryktelig morsomt - eller nei, ikke morsomt - men noe du kan henge deg oppi for å tildekke det faktum at du åpenbart hadde et ELENDIG poeng når du forsvarer ditt overfokus på USA med at Trump er farlig for verden.

aIseboy

Innlegg: 8956
aIseboy
18.10.20 23:35
xavi-maestro: Avstandsobservasjoner. Jeg tror du også har gjort de samme observasjonene.

Nei, jeg har strengt tatt ikke det. Nord Korea er akkurat like ustabile som før.

Russland har blitt enda mindre demokratisk enn for fire år siden. Putin har sikret seg enda mer makt, og mulighet til å sitte til han dauer. Og regimekritikere lever like farlig i dag som for 4 år siden. 

Jeg tror vi heller sier det er ønsketenking fra din side. 

GreySerpent

Innlegg: 27496
GreySerpent
18.10.20 23:36
xavi-maestro: Ja, fryktelig morsomt - eller nei, ikke morsomt - men noe du kan henge deg oppi for å tildekke det faktum at du åpenbart hadde et ELENDIG poeng når du forsvarer ditt overfokus på USA med at Trump er farlig for verden.

Avstandsobservasjon. :)

 

GreySerpent

Innlegg: 27496
GreySerpent
18.10.20 23:37
aIseboy: Russland har blitt enda mindre demokratisk enn for fire år siden. Putin har sikret seg enda mer makt, og mulighet til å sitte til han dauer. Og regimekritikere lever like farlig i dag som for 4 år siden.

Putin har blitt farligere på 4 år ja... Fordi USA er såpass (mentalt) svekket. Eller fordi presidenten i USA er godt forankret i lomma til Putin? 

LaGoeba

Innlegg: 19217
LaGoeba
18.10.20 23:38
FringeGirl: Ellers må temmelig mange jobbe mer enn 1 jobb for å holde hodet over vannet.

Dette var tallene pre-CoVid;

America's unemployment rate is at a half-century low, but it also has a job-quality problem that affects nearly half the population, with a study finding 44% of U.S. workers are employed in low-wage jobs that pay median annual wages of $18,000.

Contrary to popular opinion, these workers aren't teenagers or young adults just starting their careers, write Martha Ross and Nicole Bateman of the Brookings Institution's Metropolitan Policy Program, which conducted the analysis. 

Most of the 53 million Americans working in low-wage jobs are adults in their prime working years, or between about 25 to 54, they noted. Their median hourly wage is $10.22 per hour — that's above the federal minimum wage of $7.25 an hour but well below what's considered the living wage for many regions.

Mrsa2

Innlegg: 9032
Mrsa2
18.10.20 23:42
xavi-maestro: Avstandsobservasjoner. Jeg tror du også har gjort de samme observasjonene. Advarsel: Jeg gidder ikke å gå inn i en detaljert diskusjon rundt det nå. Det er totalt uinteressant for meg. Påstanden var at Trump er farlig for verden. Om den ikke har blitt tryggere - så har den i hvertfall ikke blitt farligere og all mulig detaljediskusjon om graderinger av trusselnivå ved relasjonen mellom USA og de ulike landene orker jeg rett og slett ikke.

Verda er blitt mykje meir utrygg med Trump som president. Før Trump var Russland og Kina forsiktige, men no kan dei gjere som dei vil utan at det får konsekvensar. 

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:42
aIseboy: Nei, jeg har strengt tatt ikke det. Nord Korea er akkurat like ustabile som før. Russland har blitt enda mindre demokratisk enn for fire år siden. Putin har sikret seg enda mer makt, og mulighet til å sitte til han dauer. Og regimekritikere lever like farlig i dag som for 4 år siden.  Jeg tror vi heller sier det er ønsketenking fra din side.

Kjempevanskelig å finne linker som indikerer problemer mellom nord- og sørkorea. Med tanke på tilstanden mellom Nord-korea og resten av verden før og etter Trump, så kan du ikke sammenlikne det engang. Trump har faktisk roet ned Kim, enten du liker det eller ikke.

At Russland er et lite demokratisk land er ikke noe nytt, og en ny udemokratisk grunnlov i Russland gjør ikke verden mer farlig av den grunn. Ei heller at regimekritikere av Russland lever like farlig som før.

Poenget er at verden ikke er like truet av kriger som de var før Trump, nåde i øst, midtøst og i vest.

Skjønner ikke hvorfor jeg gidder å bite på - for det er akkurat det jeg gjør. Du gidder faktisk å finne frem at Nord-korea har skutt en person fra Sør-korea som krysset grensen ulovlig (wow), samt nok et eksempel på at en regimekritiker angivelig har blitt drept av den russiske stat for å rettferdiggjøre påstanden om at verden er like farlig som før............ Snakk om å lete med lupe etter noe som kan antyde at Trump ikke har fått til noe.

xavi-maestro

Innlegg: 7108
xavi-maestro
18.10.20 23:43
Mrsa2: Verda er blitt mykje meir utrygg med Trump som president. Før Trump var Russland og Kina forsiktige, men no kan dei gjere som dei vil utan at det får konsekvensar.

Ok - tro det du! :)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg