Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Brezjnev

Innlegg: 15252
Brezjnev
24.10.20 12:23
grock19: Dr. Anthony Fauci told MSNBC that President Trump hasn’t been to a White House coronavirus task force meeting in several months. Washington Post: America is poised to enter into its worst stretch yet of the pandemic.
Han hadde jo som kjent, som han fortalte Woodward, ikke tid til det. (Men å bruke timesvis på å se kabel-tv, insane-rage-twitter hver dag og golfe, har han tid til.)

Noe det jo bør være grei skuring å få en campaign-ad eller åtte ut av, spesielt nå som alle covid-tall går gærne veien (igjen) de siste ukene før valget. 

grock19

Innlegg: 84716
grock19
24.10.20 12:36
Brezjnev: Noe det jo bør være grei skuring å få en campaign-ad eller åtte ut av, spesielt nå som alle covid-tall går gærne veien (igjen) de siste ukene før valget.

Yes. De kan jo, om selv de som jobber med dette sin hukommelse svikter litt på all galskapen, tjensteforsømmelsene og den gjentatte nektelsen av å en gang forsøke å gjøre jobben sin, se hen til denne: (Trumpistenes hukommelse er begrenset til én (feilaktig) talking point; "han stengte ned KINA!!")


Filmed in secret over five months, Totally Under Control (streaming on Hulu) uses news footage and interviews with experts and government whistleblowers to show how the administration missed each opportunity to either stop the virus from arriving in the U.S. or prevent its spread. The filmmakers present these events in rapid, blow-by-blow succession, lending the doc an urgency that contrasts with the languid federal response to the pandemic. The result is a film that—unlike 76 Days, the moving and intimate documentary on the lockdown in Wuhan, China, made without talking heads—feels shocking to watch in retrospect for its crisp frankness. Viewers may have grown numb to the constant churn of distressing news and learned to stomach the administration’s failure to contain the virus. But Totally Under Control refuses to look away, and being reminded of how many warnings went unheeded is unnerving.

(Innlegget ble redigert 24.10.20 12:36)

Folkflesk

Innlegg: 28341
Folkflesk
24.10.20 12:49

For å oppdatere lista over statsledere som er coronasmittet:

Donald Trump

Boris Johnsen

Jair Bolsonaro

Andrej Duda

Noen som ser en rød tråd her? 

(Innlegget ble redigert 24.10.20 12:50)

Zen0n

Innlegg: 48605
Zen0n
24.10.20 12:51

Hadde Trump hatt litt mer politisk vett så hadde han forstått at pandemien kunne vært hans sikreste kort til gjenvalg. 

Da måtte han handlet med en gang og fremstått samlende. Den korte perioden han forsøkte det så gikk oppslutningen om han også rett opp. 

Kriser er egentlig en gavepakke til ledere som vil vise handlekraft, men nå er det i ferd med å bli et banesår.

(Innlegget ble redigert 24.10.20 12:54)

Maradona_123

Innlegg: 24357
Maradona_123
24.10.20 12:54
Zen0n: Hadde Trump hatt litt mer politisk vett så hadde han forstått at pandemien kunne vært hans sikreste kort til gjenvalg.  Da måtte han handlet med en gang og fremstått samlende.
Nå er det i ferd med å bli et banesår.

Trump har fortsatt gode muligheter, da republikanerne gjør det sterkt på voter registration i stater som Florida, Pennsylvania, og Arizona.

Trump kan miste MI og WI, og fortsatt vinne valget, så lenge han beholder resten, som faktisk ikke er så usannsynlig. 

Corvus

Innlegg: 26669
Corvus
24.10.20 12:56
Iseran2770: At det går an å velge en så syk person til president er totalt uforståelig.

Du virker rimelig påvirket av norsk medias daglige negative utfall mot Trump i hvert fall. Men noen blir lettere påvirket enn andre ser man jo.

aIseboy

Innlegg: 9421
aIseboy
24.10.20 12:58
Folkflesk: Noen som ser en rød tråd her?

At Covid-19 har gått i ledtog med mainstream media om å ramme populære, konservative ledere! 

aIseboy

Innlegg: 9421
aIseboy
24.10.20 13:00
Corvus: Du virker rimelig påvirket av norsk medias daglige negative utfall mot Trump i hvert fall.

Hallo...år 1999 vil ha igjen den stakkarslige ytre-høyre talking pointsene sine.

Bortsett fra enkeltvise medier som Russia Today, Sputnik, Document, kommentaravdelingen til Fox News samt Breitbart, så er mer eller mindre resten av medie-verden på linje med norske mainstream medier. 

Zen0n

Innlegg: 48605
Zen0n
24.10.20 13:01
Maradona_123: Trump har fortsatt gode muligheter, da republikanerne gjør det sterkt på voter registration i stater som Florida, Pennsylvania, og Arizona. Trump kan miste MI og WI, og fortsatt vinne valget, så lenge han beholder resten, som faktisk ikke er så usannsynlig.

Ja, jeg skrev ikke det.

Hadde Trump gjort slik jeg skrev så hadde valget vært «slam dunk» for han eller iallefall mye jevnere.

Han har selvfølgelig fortsatt en sjanse - utrolig nok.

Rhabagatz

Innlegg: 32093
Rhabagatz
24.10.20 13:05
Mrsa2: Men arbeidsmarkedet gjekk betre under Obama.

Først og fremst må man huske på at Trump, som eneste president jeg vet om, økte budsjettunderskuddet i "gode" tider - altså før korona.

Men strengt tatt fulgte han bare "suksessoppskriften" til Bush og Reagan - å gi skatteletter uten å redusere offentlige utgifter. Dette er oppskriften på lånefinansiert vekst. Man øker privat konsum, men opprettholger offentlig forbruk. Altså - man øker det samlede forbruket. 

Men, i motsetning til de foregående republikanerne, så har Trump finanisert denne veksten i stor grad ved at Fed har trykket opp dollar for å kjøpe amerikansk statsgjeld. Altså, mens rentene ble holdt kunstig lave.

Vi snakker altså om en økonomi på EPO og steroider.

 

 

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:10)

Folkflesk

Innlegg: 28341
Folkflesk
24.10.20 13:12
aIseboy: At Covid-19 har gått i ledtog med mainstream media om å ramme populære, konservative ledere!

Ev. at coronaen har en spesiell preferanse for høyrepopulistiske ledere. De samme lederne som på et eller annet tidspunkt har ønsket å tøffe seg mot coronaen fordi det var "politisk korrekt" og lite maskulint å ta dette seriøst.

Bakkus

Innlegg: 5280
Bakkus
24.10.20 13:13
Corvus: Du virker rimelig påvirket av norsk medias daglige negative utfall mot Trump i hvert fall.

Ser frontsiden til Morgenbladet idag. Ikke noe annet enn ren gaslighting propaganga angående saker som Trump, Pepe The Frog av alle ting samt litt Islam-apologetisme rundt terroren i Frankrike krydret på.

Romlingane

Innlegg: 18081
Romlingane
24.10.20 13:15
vetalt11: A real leftie meltdown, right here in vgd.

Nevnte jeg forresten at han er inkontinent etter mange års pillemisbruk og går med voksenbleier?

Folkflesk

Innlegg: 28341
Folkflesk
24.10.20 13:16
Maradona_123: Trump har fortsatt gode muligheter, da republikanerne gjør det sterkt på voter registration i stater som Florida, Pennsylvania, og Arizona. Trump kan miste MI og WI, og fortsatt vinne valget, så lenge han beholder resten, som faktisk ikke er så usannsynlig.

Det ser faktisk enda dårligere for ham i Pennsylvania enn i Wisconsin, da han ligger 5,1% bak i førstnevnte og 4,6% bak i sistnevnte (RCP-snitt). Michigan virker avgjort, mens Florida, North Carolina og Arizona kan bli helt jevne.

Taper Trump Pennsylvania så er det nok Game Over. Tviler på om han greier å snu denne staten på så kort tid.

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:19)

Bakkus

Innlegg: 5280
Bakkus
24.10.20 13:23
aIseboy: Har noen noensinne sett bakkus, cruisecontrol, wise og alle andre hardcore hevde at store deler av amerikansk presse er "fake news" før Trump fortalte dem det?

Gammelt innlegg, men husker det var på tommeltoppen uten at jeg kommenterte på det den gangen. Hele innlegget ditt er fakta snudd på hodet. For det første, så synes jeg faktisk at Trump ofte er veldig dårlig til å formidle hvorfor mye av det som står i avisene er falskt eller misvisende; Det er haugevis av andre skribenter på Twitter som er mye bedre på dette. For det andre, så var betegnelsen 'Fake News' noe CNN startet for å prøve på totalitær måte å diskreditere å bannlyse konkurrerende sider som Infowars og Breitbart. Trump og resten av hans side tok igjen og brukte det tilbake på dem! For det tredje så har jeg ved uttallige annledninger linket til propaganda fra NYTimes, CNN, WaPo, osv i denne tråden og jeg kan huske at du kun har respondert en eneste gang på noe av det jeg har linket til. Kan forøvrig ikke huske at noen andre har gjort det noen gang. Har noen av dere noen gang kommentert på f.eks NYTimes ansatte Sarah Jeong? Tenk hvis en hvit person annsatt i høy stilling i Fox News hadde noen gang skrevet lignende ting om svarte mennesker eller andre ikke hvite? Det hadde blitt et ramaskrik uten videre.

Zen0n

Innlegg: 48605
Zen0n
24.10.20 13:24
Folkflesk: Taper Trump Pennsylvania

Mest sannsynlig ja. Biden kan tape Pennsylvania hvis han vinner North Carolina eller Florida.

Forutsatt at han vinner Michigan og Wisconsin

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:25)

Folkflesk

Innlegg: 28341
Folkflesk
24.10.20 13:28
Zen0n: Mest sannsynlig ja. Biden kan tape Pennsylvania hvis han vinner North Carolina eller Florida.

Det er vel det som blir problemet til Trumpern. Mens Biden har flere mulige veier frem til 270 delegater, så er det for Trumps del nesten umulig å holde på "The rust belt" (Michigan, Wisconisin) - noe som gjør at han blir fullstendig avhengig av å dra inn Pennsylvania, Ohio, North Carolina og Florida. Taper han bare en av disse så ryker det.

Så Trump er i en ekstremt sårbar posisjon og trenger alle marginer med seg i flere stater samtidig.

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:30)

grock19

Innlegg: 84716
grock19
24.10.20 13:29
Bakkus: husker

Jeg husker også tidligere innlegg, som da din kommentar da WaPo postet første artikkel om at Trump hadde prøvd å presse Ukrainas president til å sette frem drittpakke mot Biden, en sak som senere førte til den 3.riksrettssaken mot en president i historien.

Din sterke kommentar var: "Hahahaha". (ved å sitere kilden)

Godt å se du er tilbake på hesten, med din lesverdige, skarpe og poengterte, men alltid nøytrale, gjennomtenkt og reflekterte mediekritikk. Good on you!

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:31)

Maradona_123

Innlegg: 24357
Maradona_123
24.10.20 13:33
Folkflesk: noe som gjør at han blir fullstendig avhengig av å dra inn Pennsylvania, Ohio, North Carolina og Florida. Taper han bare en av disse så ryker det.

Som sagt, det er ting som tyder på at målingene fra noen av disse statene ikke er så treffsikre, mtp registrering av stemmer de siste månedene.

Bakkus

Innlegg: 5280
Bakkus
24.10.20 13:35
grock19: Jeg husker også tidligere innlegg, som da din kommentar da WaPo postet første artikkel om at Trump hadde prøvd å presse Ukrainas president til å sette frem drittpakke mot Biden, en sak som senere førte til den 3.riksrettssaken mot en president i historien.

Det eneste den saken der beviste er bare hvor desperate og totalitære demokratene er. Trump ble impeached for noe Biden gjorde. Demokratene visste også i forkant at det var ingen sjans for å kunne fjerne Trump gjennom senatet. Alt dette kun for det symboliøset. Tragiske mennesker. Forøvrig, så har vel aldri noen i disse mediene GK foretrekker nevnt navnet Eric Ciaramella, demokratmannen som lekket dette. Mens alle disse uberegnelige 'alt-right' sidene har. Hvem er det som egentlig leverer nyheter her...

Maradona_123

Innlegg: 24357
Maradona_123
24.10.20 13:38
Bakkus: Det eneste den saken der beviste er bare hvor desperate og totalitære demokratene er. Trump ble impeached for noe Biden gjorde. Demokratene visste også i forkant at det var ingen sjans for å kunne fjerne Trump gjennom senatet. Alt dette kun for det symboliøset. Tragiske mennesker.

Skulle tro du snakket om partiet som prøvde å avsette en president for en blowjob, dere har ikke så mange familieverdier i disse dager, har dere? 

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:38)

Folkflesk

Innlegg: 28341
Folkflesk
24.10.20 13:39
Maradona_123: Som sagt, det er ting som tyder på at målingene fra noen av disse statene ikke er så treffsikre, mtp registrering av stemmer de siste månedene.

Det skal være rimelig skivebom hvis Trump vinner en stat han ligger 5% bak på i et snitt av ørten målinger kun en ukes tid før selve valget.

Pennsylvania ser ut til å bli hans bane.

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:40)

Xavi7

Innlegg: 11309
Xavi7
24.10.20 13:40

Nærmer seg valg og kort tid for Trump til å avsløre OBAMAGATE, fengsle Hillary og tiltale Biden. Får det travelt de neste dagene nå. Vi venter i spenning. 

TordLangseter

Innlegg: 489
TordLangseter
24.10.20 13:40
Bakkus: Det eneste den saken der beviste er bare hvor desperate og totalitære demokratene er. Trump ble impeached for noe Biden gjorde. Demokratene visste også i forkant at det var ingen sjans for å kunne fjerne Trump gjennom senatet. Alt dette kun for det symboliøset.

Det er viktig - selv om alle visste at de ryggradløse republikanerne i Senatet aldri ville tillate det - å sette en strek i sanden og si at dette nivået av korrupsjon tillater vi ikke hos presidenten.  

Til sammenligning er republikanernes strek i sanden for riksretter som ikke fører noen vei: blowjobs

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:41)

Maradona_123

Innlegg: 24357
Maradona_123
24.10.20 13:43
Folkflesk: Det skal være rimelig skivebom hvis Trump vinner en stat han ligger 5% bak på i et snitt av ørten målinger kun en ukes tid før selve valget. Pennsylvania ser ut til å bli hans bane.

Det skjedde senest i 2016, der Hillary tapte noen stater som hadde henne opp rundt 4% like før valget, så det kan skje igjen.

 

TordLangseter

Innlegg: 489
TordLangseter
24.10.20 13:52
Maradona_123: Det skjedde senest i 2016, der Hillary tapte noen stater som hadde henne opp rundt 4% like før valget, så det kan skje igjen.

Langt flere "undecideds" i 2016. 

Husk også at "polling errors" like gjerne kan slå ut i Bidens favør. 

Folkflesk

Innlegg: 28341
Folkflesk
24.10.20 13:54
Maradona_123: Det skjedde senest i 2016, der Hillary tapte noen stater som hadde henne opp rundt 4% like før valget, så det kan skje igjen.

Eller Trump kan tape med 8% istedenfor 4%. Det er en haug med vippestater det er snakk om her, så hvorfor skulle ev. feil i målingene i alle disse statene tilfeldigvis gå i favør av en av kandidatene?

Det nytter ikke alltid å komme trekkende med 2016. Trump har nå styrt landet i 4 år og er ikke lenger en "outsider" med helt blanke ark.

(Innlegget ble redigert 24.10.20 13:56)

Maradona_123

Innlegg: 24357
Maradona_123
24.10.20 14:03
Folkflesk: Eller Trump kan tape med 8% istedenfor 4%. Det er en haug med vippestater det er snakk om her, så hvorfor skulle ev. feil i målingene i alle disse statene tilfeldigvis gå i favør av en av kandidatene? Det nytter ikke alltid å komme trekkende med 2016. Trump har nå styrt landet i 4 år og er ikke lenger en "outsider" med helt blanke ark.

Han trenger ikke alle vippestatene, han trenger bare noen.

Trump har styrt i 4 år, uten at det har gitt han dårligere approval enn han hadde i 2016, så det er tydeligvis ikke så mange flere som misliker han nå enn i 2016, hvis vi sier at målingene er korrekte.

Så har vi stemmeregistering, som er virkelige tall, der GOP gjør det bedre nå enn i 2016.

Det er ikke alt som tyder på at dette blir noe Biden-landslide, selv om det virker som at alle forventer det.

Jeg tipper ikke en vinner her, men tror jeg det blir jevnt? Ja, veldig. 

GreySerpent

Innlegg: 28973
GreySerpent
24.10.20 14:10
Bakkus: konkurrerende sider som Infowars og Breitbart

lol Konkurrerende....

Viracocha

Innlegg: 13826
Viracocha
24.10.20 14:15
Maradona_123: Hillary tapte noen stater som hadde henne opp rundt 4% like før valget, så det kan skje igjen.

Skyldes Comey og russere.

(Innlegget ble redigert 24.10.20 14:16)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg