Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Rhabagatz

Innlegg: 31740
Rhabagatz
29.07.20 14:55
CinemaMaestro: Er du seriøs nå? Bruker du twittermemes som bevis for at bilangrep i USA er gjennomført av høyreekstremister mot BLM-demonstrasjoner? Si meg, har denne kisen analysert atferden til demonstrantene når han har vurdert disse hendelsene?

Aha - budbringeren. "Twittermennene" er altså en terrorforsker.

Jeg forstår at du vil så tvil om dette. Jeg har ikke tid eller lyst til å imøtegå alle dine innvendinger om riktigheten her. For min del opptrer du som en struts som stikker hodet i sanden.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 14:56)

CinemaMaestro

Innlegg: 7554
CinemaMaestro
29.07.20 14:57
Rhabagatz: Jeg forstår at du vil så tvil om dette. Jeg har ikke tid eller lyst til å imøtegå alle dine innvendinger om riktigheten her. For min del opptrer du som en struts som stikker hodet i sanden.

Ja, gud forby at man er kritisk til høyst tvilsomme kilder. Det er lettere å slenge ut en link og ett sitat og si at dette er virkeligheten.

KongOlav2

Innlegg: 42760
KongOlav2
29.07.20 14:59
CinemaMaestro: Ja, gud forby at man er kritisk til høyst tvilsomme kilder. Det er lettere å slenge ut en link og ett sitat og si at dette er virkeligheten.

Vel, er dere langt ute på høyresiden kritisk til en kilde som Breitbart? 

CinemaMaestro

Innlegg: 7554
CinemaMaestro
29.07.20 15:07
KongOlav2: Vel, er dere langt ute på høyresiden kritisk til en kilde som Breitbart?

Nå er ikke jeg langt ut til høyre, takk for stemplingen, men er mer enn villig til å bruke Breitbart som kilde dersom innholdet kan verifiseres fra andre og underliggende kilder. Hvis Breitbart skriver "according to an anonymous source" og hvis NYT skriver det samme, er det som generell regel verdt å vise skepsis.

KongOlav2

Innlegg: 42760
KongOlav2
29.07.20 15:09
CinemaMaestro: Nå er ikke jeg langt ut til høyre, takk for stemplingen, men er mer enn villig til å bruke Breitbart som kilde dersom innholdet kan verifiseres fra andre og underliggende kilder. Hvis Breitbart skriver "according to an anonymous source" og hvis NYT skriver det samme, er det som generell regel verdt å vise skepsis.

NYT er veldig mye mer troverdige enn Breitbart. Diverse Twitterkontoer og blogger er det definitivt grunn til å være svært skeptiske til, men av aviser, mediehus og nyhetsnettsteder er virkelig Breibart noe av det siste man bør feste sin lit til. De er virkelig langt ute i høyregrøfta.

CinemaMaestro

Innlegg: 7554
CinemaMaestro
29.07.20 15:13
KongOlav2: NYT er veldig mye mer troverdige enn Breitbart. Diverse Twitterkontoer og blogger er det definitivt grunn til å være svært skeptiske til, men av aviser, mediehus og nyhetsnettsteder er virkelig Breibart noe av det siste man bør feste sin lit til. De er virkelig langt ute i høyregrøfta.

Hvis Breitbart bruker en kilde som du kan gå til og bekrefte at det de skriver er riktig, er det da greit å bruke Breitbart som kilde?

Rhabagatz

Innlegg: 31740
Rhabagatz
29.07.20 15:16
CinemaMaestro: høyst tvilsomme kilder

Nei, det er ikke høyst tvilsomme kilder.

Det er en terrorforsker, Ari Weil, ved et terrorprosjekt i University og Chicago. Det står å lese i artikkelen du med en forbausende letthet avviser som useriøs, for artikkelen bygger i stor grad på et intervju med han.

Påstanden støttes opp, i artikkelen, av en annen forsker, J.J. MacNab, ved som arvbeider med ekstremisme i Washington University. Fortsatt en du avfeier som "tvilsom kilde".

Men, har man bestemt seg for at det er venstresiden som radikaliseres, at terror på høyresiden er et problem som er skapt av statistikere ADL og at rasisme blant politiet ikke eksisterer, da vil man vel helst ikke forholde seg til terrorforskere heller.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 15:17)

CinemaMaestro

Innlegg: 7554
CinemaMaestro
29.07.20 15:24
Rhabagatz: Nei, det er ikke høyst tvilsomme kilder.
Det er en terrorforsker, Ari Weil, ved et terrorprosjekt i University og Chicago. Det står å lese i artikkelen du med en forbausende letthet avviser som useriøs, for artikkelen bygger i stor grad på et intervju med han.
Påstanden støttes opp, i artikkelen, av en annen forsker, J.J. MacNab, ved som arvbeider med ekstremisme i Washington University. Fortsatt en du avfeier som "tvilsom kilde".
Men, har man bestemt seg for at det er venstresiden som radikaliseres, at terror på høyresiden er et problem som er skapt av statistikere ADL og at rasisme blant politiet ikke eksisterer, da vil man vel helst ikke forholde seg til terrorforskere.

Ja, en som sier at 19/66 bil-i-folkemengde-hendelser var "premeditated" uten å kunne vise til hvor mange som var motivert av høyreekstremisme, og uten å vise til hvor mange av både de 19 og de 66 hendelsene hvor demonstranter selv var delaktige eller skyldige med sin egen atferd, bruker du til å ta til inntekt for høyreekstremistisk vold. Dette handler ikke om at en terrorforsker er eller ikke er troverdig, men å forholde seg kritisk til en analyse, utvalget av saker, om det er statistisk signifikant, om det er tillagt en riktig tolkning av datamaterialet. Og forresten, ADL har null troverdighet. Deres forskningsrapport på høyreekstremistisk vold er full av huller og feil. Når man inkluderer drap utført av svarte menn, drap utført uten høyreekstremistisk motiv (men gjennomført av en person de mener at er høyreekstremist), drap hvor det ikke kan klargjøres hva motivet er og drap hvor det ikke er tydelig om gjerningsmannen er høyreekstrem, og samler alt under paraplyen "høyreekstrem vold", ja da fortjener det kritikk.

malhen

Innlegg: 23205
malhen
29.07.20 15:24

Many people. I have read. I have heard. Many state leaders. They said on the phone. A friend of mine. 


 


Er dette gode kildehenvisninger?  

Rhabagatz

Innlegg: 31740
Rhabagatz
29.07.20 15:33
CinemaMaestro: Ja, en som sier at 19/66 bil-i-folkemengde-hendelser var "premeditated" uten å kunne vise til hvor mange som var motivert av høyreekstremisme, og uten å vise til hvor mange av både de 19 og de 66 hendelsene hvor demonstranter selv var delaktige eller skyldige med sin egen atferd, bruker du til å ta til inntekt for høyreekstremistisk vold. Dette handler ikke om at en terrorforsker er eller ikke er troverdig, men å forholde seg kritisk til en analyse, utvalget av saker, om det er statistisk signifikant, om det er tillagt en riktig tolkning av datamaterialet. Og forresten, ADL har null troverdighet. Deres forskningsrapport på høyreekstremistisk vold er full av huller og feil. Når man inkluderer drap utført av svarte menn, drap utført uten høyreekstremistisk motiv (men gjennomført av en person de mener at er høyreekstremist), drap hvor det ikke kan klargjøres hva motivet er og drap hvor det ikke er tydelig om gjerningsmannen er høyreekstrem, og samler alt under paraplyen "høyreekstrem vold", ja da fortjener det kritikk.

som ventet.


 

villevesten

Innlegg: 1169
villevesten
29.07.20 15:48
xavi-maestro: Selvfølgelig svarte han "nei" der.

Men lovmessig, og i en situasjon der en er under ed, er jo dette en løgn?!


Alle som sitter i en vitneboks er i en presset situasjon, og må være veldig spesifikke på hva de svarer på. Barr burde være meget erfaren i dette gamet, og vet at svarene han gir skal være presise. 


Dersom en uavhengig domstol leser dette vitneutsagnet, vil de da tolke det dit hen at han var i en spesiell situasjon og sikkert ikke mente det han sa bokstavelig for han har "selvfølgelig" lest noen tweets, eller: Barr leser ikke Trump sine tweets. Punktum!?


Jeg vet hva jeg tenker om det...

GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
29.07.20 15:55

"Nobody likes me." 

 

Guttene min på 7 og 8 år sier også dette når ting går dem imot, eller ikke får det som dem vil. :)

(Innlegget ble redigert 29.07.20 15:56)

fazz

Innlegg: 27390
fazz
29.07.20 16:11
GreySerpent: "Nobody likes me."

>>> Her tenkte jeg å ta en morsomhet med at dette var det eneste sanne han sa i dag, men så kom jeg på at dette er jo også en løgn noe vi helt klart kan bevise med ett håndfull "debatanter" her inne.

GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
29.07.20 16:17
fazz: >>> Her tenkte jeg å ta en morsomhet med at dette var det eneste sanne han sa i dag, men så kom jeg på at dette er jo også en løgn noe vi helt klart kan bevise med ett håndfull "debatanter" her inne.

Hehehe


Jeg humret likevel. :)

aIseboy

Innlegg: 8802
aIseboy
29.07.20 16:18
fazz: men så kom jeg på at dette er jo også en løgn noe vi helt klart kan bevise med ett håndfull "debatanter" her inne.

Slik de jevnlig lar seg pisse på, så tar jeg for gitt at de synes det er deilig å bli omtalt som "nobody's" av alfahannen deres. 

jonasv

Innlegg: 977
jonasv
29.07.20 16:21
zetta: Og BLM har håndtert det veldig greit? De har ingen skyld?

Merkelig at du som sammenligner en president med en halvorganisert kaotisk gruppering som BLM...


Kanskje de er sammenlignbare allikevel?

butler93

Innlegg: 4824
butler93
29.07.20 16:48
malhen: Many people. I have read. I have heard. Many state leaders. They said on the phone. A friend of mine. 
 
Er dette gode kildehenvisninger?

Nei, det er ikke det, men likevel mye brukt her på VGD. :-)


mvh


butler

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
29.07.20 16:50
CinemaMaestro: har null troverdighet

Sånn! Da ble det riktig.

butler93

Innlegg: 4824
butler93
29.07.20 16:59
GreySerpent: "Nobody likes me."

Når vi likevel er inne på det, så er det en annen som også føler det slik her på VGD og han har vært med lenge, men har ikke vært logget på her på, på 1 uke er det en "fra Texas" som har blitt utestengt?


mvh


butler

Fago

Innlegg: 4805
Fago
29.07.20 17:01
xavi-maestro: Du kan også si at 15/100 er 5% høyere enn 10/100.

Matte er visst ikke helt din greie....

Rhabagatz

Innlegg: 31740
Rhabagatz
29.07.20 17:05

Helt absurd intervju med Trump.


It didn't reach my desk...We did the same thing to them in Afghanistan

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
29.07.20 17:12
GreySerpent: Nobody likes me.

Det beste er selvsagt å sitere hele setninga:

"Nobody likes me, it can only be my personality."

Han treffer jo blink og snakker sant en sjelden gang, det skal han ha. 

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
29.07.20 17:16
Rhabagatz: Helt absurd intervju med Trump.

Det er mer enn absurd, det er et helt sjukt intervju med en gal mann.

Vi må heller ikke glemme at The Fake President også påsto at covid-19 var en hoax satt i scene av Demokratene, og at den ville forsvinne på magisk vis. I april var det vel den skulle dra sin kos.

Det skader ikke å minne våre trumpister om dette...

IIHJ

Innlegg: 4183
IIHJ
29.07.20 17:17
Olekrlunde: slike demonstrasjoner vil så og si alltid tiltrekke seg folk som bare er ute etter å lage bråk, og de bryr seg fint lite at de ødelegger for fredelige demonstranter. Disse elementene startet selvsagt ikke med å være pøbler i Portland  i det øyeblikket Trump sendte føderale styrker dit. Man kan mene at det forverret situasjonen, men var neppe det som fikk pøblene til å begynne å gå langt over streken for hva som er akseptabelt for en fredelig demonstrasjon.

Nå har Trump tidligere brukt makten sin til å slå ned fredelige demonstrasjoner for samme sak (de knelende fotballspillerne) så at demonstrasjonene blir mer agressive når temaet ble aktuelt igjen er ikke overraskende. Trump har en god del av skylden for at det har utartet og han kaster stadig mer bensin på bålet.

Rhabagatz

Innlegg: 31740
Rhabagatz
29.07.20 17:20
broren_til_noen: Det er mer enn absurd, det er et helt sjukt intervju med en gal mann.

Dette er en sjarlatan som har tatt seg vann over hodet, og desperat forsøker å ro seg unna enhver situasjon som krever at han opptrer som en president.

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
29.07.20 17:29
Rhabagatz: Dette er en sjarlatan som har tatt seg vann over hodet, og desperat forsøker å ro seg unna enhver situasjon som krever at han opptrer som en president.

Det passer godt å kikke litt på denne.

Han må da være en av de bedre imitatorene.

Viracocha

Innlegg: 13481
Viracocha
29.07.20 18:09
malhen: A friend of mine.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 18:10)

Fago

Innlegg: 4805
Fago
29.07.20 20:11
Bakkus: Demokratene er virkelig en vits.

Hva skulle den tweetgreia fra faux vise, tenkte du?

Bakkus

Innlegg: 4829
Bakkus
29.07.20 20:18
Fago: Hva skulle den tweetgreia fra faux vise, tenkte du?

Det er ikke innlysende for deg?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg