Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
JRza

Innlegg: 15491
JRza
29.07.20 20:27

Trump skjuler i det minste ikke hva han synes om å gi dagens fattige den samme mulighetene som hans generasjon hvite fikk

LaGoeba

Innlegg: 19106
LaGoeba
29.07.20 21:59

Man får som fortjent, er det noen som liker å si. Louie Gohmert, en republikansk representant fra Texas, har offentlig nektet å gå med maske. Nå har han testet positivt for CoVid, kort tid etter at han ble sett gående sammen med Barr før høringen.

Dette fører nå til at Barr har blitt testet for viruset. 

ElIngles

Innlegg: 2150
ElIngles
29.07.20 22:01
LaGoeba: Dette fører nå til at Barr har blitt testet for viruset.

Er jo i faresonen. Han er jo tjukk. I huet.

Fago

Innlegg: 4805
Fago
29.07.20 22:05
Bakkus: Det er ikke innlysende for deg?

Nei....

Bakkus

Innlegg: 4829
Bakkus
29.07.20 22:12
Fago: Nei....

De klippene viser hvilken farse hele høringen var. Når Barr kom med argumentene bare avbrøt de høringen gang på gang.

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 22:39
Fago: Matte er visst ikke helt din greie....

Hva er det du snakker om da? Jeg har tatt kalkulus på blindern, så akkurat matte er faktisk min greie. Du burde heller forsøke å forstå konseptene, enn å dra ut små utdrag og forsøke å latterliggjøre dem. Slår bare tilbake på deg.

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 22:40
villevesten: Men lovmessig, og i en situasjon der en er under ed, er jo dette en løgn?!
Alle som sitter i en vitneboks er i en presset situasjon, og må være veldig spesifikke på hva de svarer på. Barr burde være meget erfaren i dette gamet, og vet at svarene han gir skal være presise. 
Dersom en uavhengig domstol leser dette vitneutsagnet, vil de da tolke det dit hen at han var i en spesiell situasjon og sikkert ikke mente det han sa bokstavelig for han har "selvfølgelig" lest noen tweets, eller: Barr leser ikke Trump sine tweets. Punktum!?
Jeg vet hva jeg tenker om det...

Nei, det er ikke det.

 

Spørsmålet "Ser du ikke på Trumps twittermeldinger?" er et upresist spørsmål som kan ha flere betydninger. Et slikt spørsmål bør aldri stilles i en slik kontekst - men jeg spør igjen - så du hele høringen?

(Innlegget ble redigert 29.07.20 22:40)

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 22:42
malhen: Many people. I have read. I have heard. Many state leaders. They said on the phone. A friend of mine. 
 
Er dette gode kildehenvisninger?

Hahahaha, nei, men det er typiske trekk fra en toskete mann som overhode ikke har noe i en presidentstol å gjøre.

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 22:43
GreySerpent: Hvordan vet du det?

Jeg vet jo hvor lite jeg selv trener..

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 22:44
LaGoeba: Man får som fortjent, er det noen som liker å si. Louie Gohmert, en republikansk representant fra Texas, har offentlig nektet å gå med maske. Nå har han testet positivt for CoVid, kort tid etter at han ble sett gående sammen med Barr før høringen. Dette fører nå til at Barr har blitt testet for viruset.

Oi, så skummelt da gitt!

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 22:45
Bakkus: Demokratene er virkelig en vits.

Ja, helt korrekt! Den høringen burde aldri funnet sted - og de demokratiske representantene burde blir etterforsket for bevisst å villede.

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 22:54
broren_til_noen: I april var det vel den skulle dra sin kos. Det skader ikke å minne våre trumpister om dette...

Dette er jo også forholdsvis riktig mht. USA. At de har langt flere positive tester nå kommer av mange ulike grunner.


Antall nye innlagte og døde per dag har gått kraftig ned siden det - og det er, utenom testing av antistoffer og T-celler, det eneste barometeret som sier noe om den faktiske tilstanden.

LaGoeba

Innlegg: 19106
LaGoeba
29.07.20 22:54
xavi-maestro: Oi, så skummelt da gitt!

Egentlig ikke overrasket over at dette var responsen fra deg. 

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 22:58
LaGoeba: Egentlig ikke overrasket over at dette var responsen fra deg.

Nei, du er vel ikke det. Egentlig ikke så overrasket over din reaksjon på nyheten heller.

LaGoeba

Innlegg: 19106
LaGoeba
29.07.20 23:05
xavi-maestro: Egentlig ikke så overrasket over din reaksjon på nyheten heller.

Ikke har jeg sagt at det er skummelt, men linjen du har lagt deg på her inne de siste månedene så er alt som kan ligne kritikk mot republikanerne komplett krise, som om at disse folkene av en eller annen grunn har null anlegg for å faktisk kunne gjøre feil. 

Men fortsett med dette showet ditt du, gir meg veldig lite mening å debattere med en som konsekvent mener at han sitter med fasiten her inne.  

Solvgutt1

Innlegg: 18560
Solvgutt1
29.07.20 23:07
xavi-maestro: Antall nye innlagte og døde per dag har gått kraftig ned siden det - og det er, utenom testing av antistoffer og T-celler, det eneste barometeret som sier noe om den faktiske tilstanden.

Hvor har det gått kraftig ned? 1200 døde i går, sannsynligvis like mange i dag. Økning i innlagte i en rekke stater.

Pilene peker ikke akkurat riktig vei, men det ser jo bedre ut fordi nesten ingen dør i New York eller New Jersey lengre, som var kraftig rammet i mars/april.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 23:08)

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 23:10
LaGoeba: Ikke har jeg sagt at det er skummelt, men linjen du har lagt deg på her inne de siste månedene så er alt som kan ligne kritikk mot republikanerne komplett krise, som om at disse folkene av en eller annen grunn har null anlegg for å faktisk kunne gjøre feil.  Men fortsett med dette showet ditt du, gir meg veldig lite mening å debattere med en som konsekvent mener at han sitter med fasiten her inne.

Interessant - spesielt med tanke på at jeg antakelig, i hvertfall ut ifra de observasjonene jeg har gjort på dette forumet, er helt og holdent alene om å kritisere/motargumentere både offentlige personer fra begge sider OG debattanter her inne fra begge sider. Er ikke lenge siden jeg hadde en runde med alphahannen vår (Texas) om hvor håpløs Trump var ifb. med intervjuet på Fox News av Chris Wallace. 


Jeg ser ikke denne evnen fra, helt faktisk (og inkludert deg), NOEN andre på dette forumet (ikke at vi er så veldig mange, overraskende nok) - likevel er det altså JEG som skal få denne kritikken! ;)


Magisk!

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 23:12
Solvgutt1: Hvor har det gått kraftig ned? 1200 døde i går, sannsynligvis like mange i dag. Økning i innlagte i en rekke stater. Pilene peker ikke akkurat riktig vei, men det ser jo bedre ut fordi nesten ingen dør i New York eller New Jersey lengre, som var kraftig rammet i mars/april.

Sjekk VG sin statistikk. De hadde sin verste dag 17. april med over 2600 døde.

Videoseven

Innlegg: 7507
Videoseven
29.07.20 23:12
Rhabagatz: Det er en terrorforsker, Ari Weil, ved et terrorprosjekt i University og Chicago. Det står å lese i artikkelen du med en forbausende letthet avviser som useriøs, for artikkelen bygger i stor grad på et intervju med han.

Jeg måtte se litt på dette, og jeg fant ut at du snakker om en doktorgradsstudent. 

Ari Weil joined CPOST in the winter of 2019. He received an MA in International Relations from the University of Chicago in June of 2020. He is a graduate research associate and an incoming PhD student.

Det er riktig at hans doktorgradsstudie er relatert til terror ved hjelp at kjøretøy.

His current thesis work examines the spread of terrorist tactics, focusing on the use of vehicle ramming. 

En kan ikke sammenligne muslimske terrorangrep med kjøretøy, med forskremte sivile som prøver å flykte fra en venstreradikal mobb som sperrer en motorvei.

Her er terror med kjøretøy.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel kjørte bevisst og gjentatte ganger inn i folkemassen på strandpromenaden i Nice. 86 mennesker ble drept, deriblant flere barn og flere enn 400 ble skadet.

Det er ikke terror når venstreradikale tullinger blir truffet av biler når de sperrer en motorvei om natten, eller når sivile prøver å flykter fra en voldelig gruppe som angriper bilen deres.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 23:12)

aIseboy

Innlegg: 8801
aIseboy
29.07.20 23:18

For noen går lyset opp, og de skjønner at de har blitt lurt inn i kulten til Trump. 

Dessverre må de gjerne lære det på den harde måten, gjerne med  tapte menneskeliv. 

Tar for gitt at denne karen også må akseptere hets og trusler som "frafallen" fra kulten til Trump. 

Solvgutt1

Innlegg: 18560
Solvgutt1
29.07.20 23:20
xavi-maestro: Sjekk VG sin statistikk. De hadde sin verste dag 17. april med over 2600 døde.

Og av disse var 1400 i New York og New Jersey alene. Disse to statene hadde i går 27 dødsfall.


Så det er først og fremst i disse to statene at dødstallene og innleggelsene har gått kraftig ned. Fordi der har store delen av befolkningen vært smittet. 0,17% av befolkningen i New York og 0,18% av befolkningen i New Jersey er bekreftet døde av korona, og det er betydelige mørketall. Så der har -mange- vært smittet.


Andre stater som var hardt rammet i mars/april har også nedgang, mens en rekke stater har økning i antall smittede, innlagte og døde. Viruset er ikke vekke, eller på vei vekk, i USA.

Videoseven

Innlegg: 7507
Videoseven
29.07.20 23:22
KongOlav2: Vel, er dere langt ute på høyresiden kritisk til en kilde som Breitbart?

Selvfølgelig er vi kritisk til Breitbart.

Grunnen er ganske enkelt den at vi vet hvilken side de vil fremme i sin journalistikk. Vi vet hvilke sider som fremmer synspunktene til høyresiden, på samme måte som vi vet hvilke sider som fremmer synspunktene til venstresiden.

Det er det som gjør det så viktig å ha en fri debatt og mulighet til å høre begge sider. Hvis en tar den ene siden i debatter som en absolutt sannhet, blir en ikke mer opplyst enn folka i Nord-Korea.

Hør argumentasjonen fra begge sider, så har en mulighet til å danne sin egen mening.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 23:22)

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 23:32
Solvgutt1: Og av disse var 1400 i New York og New Jersey alene. Disse to statene hadde i går 27 dødsfall.
Så det er først og fremst i disse to statene at dødstallene og innleggelsene har gått kraftig ned. Fordi der har store delen av befolkningen vært smittet. 0,17% av befolkningen i New York og 0,18% av befolkningen i New Jersey er bekreftet døde av korona, og det er betydelige mørketall. Så der har -mange- vært smittet.
Andre stater som var hardt rammet i mars/april har også nedgang, mens en rekke stater har økning i antall smittede, innlagte og døde. Viruset er ikke vekke, eller på vei vekk, i USA.

Nei, det er ikke helt vekk, men det er åpenbart at det er på vei vekk, ikke som en bråstopp, men som en ujevn nedstiging. Hovedinfeksjonen er over.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 23:33)

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 23:33
aIseboy: For noen går lyset opp, og de skjønner at de har blitt lurt inn i kulten til Trump.  Dessverre må de gjerne lære det på den harde måten, gjerne med  tapte menneskeliv.  Tar for gitt at denne karen også må akseptere hets og trusler som "frafallen" fra kulten til Trump.

Så er det disse enkelthistoriene da....

aIseboy

Innlegg: 8801
aIseboy
29.07.20 23:35
xavi-maestro: Så er det disse enkelthistoriene da

Ja, hva med dem? 

xavi-maestro

Innlegg: 7001
xavi-maestro
29.07.20 23:37
aIseboy: Ja, hva med dem?

De er villedende hva helheten angår - som er det som betyr noe når vi snakker om lands håndtering, lands tilstand etc.

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
29.07.20 23:39
xavi-maestro: Nei, det er ikke helt vekk, men det er åpenbart at det er på vei vekk, ikke som en bråstopp, men som en ujevn nedstiging. Hovedinfeksjonen er over.

Vrøvl, det er jo nye topp-spikes hver eneste dag, både når det gjelder innleggelser og døde. Det er langt over 1000 døde hver dag i stater som ikke hadde noen tidligere.

Å si at det går nedover og at smitten er på vei bort er rett og slett kunnskapsløst vrøvl.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 23:40)

Solvgutt1

Innlegg: 18560
Solvgutt1
29.07.20 23:40
xavi-maestro: Nei, det er ikke helt vekk, men det er åpenbart at det er på vei vekk, ikke som en bråstopp, men som en ujevn nedstiging. Hovedinfeksjonen er over.

Det er på vei opp i flere stater. Gårsdagens var den dødeligste siden 27. mai. Florida hadde sin dødeligste dag i går, og har overgått denne i dag. 

Videoseven

Innlegg: 7507
Videoseven
29.07.20 23:40
Fago: Hva skulle den tweetgreia fra faux vise, tenkte du?

Det var en senatshøring, som demokratene hadde innkalt til, for å spørre ut justisministeren om forskjellige saker.

Det utviklet seg til en absurd farse, der alt demokratene gjorde var å spy ut forskjellige beskyldninger. Hver gang Bill Barr skulle svare på spørsmålene og påstandene som ble fremsatt, svarte idiotene "I`m reclaming my time".

Neste gang demokratene tvinger frem en høring, kan de bare ta med en plakat av justisministeren de kan klage til. De kan ha en person som roper "I`m reclaiming my time" fra tid til annen.

For noen tullinger.

(Innlegget ble redigert 29.07.20 23:41)

aIseboy

Innlegg: 8801
aIseboy
29.07.20 23:43
xavi-maestro: De er villedende hva helheten angår

Nå refererte jeg til denne ene som har kommet seg ut av kulten og som har forstått at han har blitt lurt av løgner og konspirasjonsteorier.

Jeg har da aldri påstått at den store majoriteten av Trumpsupportere (eller "helheten" som du kaller der) vil være i stand til å trekke samme konklusjoner.

Men som sagt -viktig og bra at det tross alt finnes noen. For alene er han heldigvis ikke. Du finner flere her

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg