Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
villevesten

Innlegg: 1169
villevesten
30.07.20 11:05
xavi-maestro: Nei, det er ikke det.   Spørsmålet "Ser du ikke på Trumps twittermeldinger?" er et upresist spørsmål som kan ha flere betydninger. Et slikt spørsmål bør aldri stilles i en slik kontekst - men jeg spør igjen - så du hele høringen?

Har sett nok av den høringen til å anta hva du prøver på, og du tar fortsatt helt feil!


Uansett om demsa avbrøt i tide og utide, og hamret han med diverse, gikk denne eksakte delen på hans avgjørelse om å blande seg inn i straffeutmåling av en venn av Trump. Den eneste innblandingen han "kan huske" i senere tid..


Derfor er Trump sine tweets sentrale i den diskusjonen, da Trump har tweetet både det ene og det andre i favør Stone. I denne sammenheng påstår altså Barr at han ikke leser Trump sine tweets. 


Men... da uten å vite noenting om hva Trump har skrevet eller ikke skrevet i denne sakens anledning, fordi han leser ikke Trump sine tweets (Likt som du påstår han ikke mente det bokstavelig, kan jeg påstå han mente han ikke hadde lest tweetene relevant til Stone). MAO sier han at han er ignorant overfor Trump sin mening om Stone saken...


Dette er en meningsløs diskusjon.... !

aIseboy

Innlegg: 8801
aIseboy
30.07.20 11:14
broren_til_noen: Ser ut som om medisinerne i kommentarfeltene er ganske enige om at han har hatt et mindre slag på venstre side. Dette forklarer både den noe klønete gangen ned rampa og problemene med å løfte glass/flaske med høyre hånd.

Slo meg at dette kan bli en fin exit-mulighet for Trump. Ved å skylde på medisinske årsaker, så kan han trekke seg og unngå ett smertelig tap i november. Muligens slipper han unna senere straffeforfølgelse også.

En grei løsning for det republikanske partiet også, da demokratene nå kan få fire år med å rydde opp i kaoset og det økonomiske uføret fire år med Trump og GOP har ført til. Det vil kreve svært mye upopulære avgjørelser, en knallhard økonomisk politikk og det vil definitivt ikke skaffe begeistring hos livets harde skole. 

Voila, GOP står sterkere enn noensinne i 2024.. 

Solvgutt1

Innlegg: 18560
Solvgutt1
30.07.20 11:21

USA 17 april:

- 2598 dødsfall totalt

- 1025 døde i New York +  366 døde i New Jersey = 1391 døde

- 2598 - 1391 = 1207 i USA - NJ og NY


USA 29 juli

- 1485 dødsfall totalt
- 15 i NY + 18 i NJ = 33
- 1485 - 33 = 1452 dødsfall i USA - NJ og NY

Konklusjon: Ser man vekk fra NJ og NY så hadde USA flere dødsfall i går enn på sin verste dag, 17. april. Det er altså ingen "kraftig nedgang" i dødstallene med unntak av to stater hvor over 1,5 promille av hele befolkningen har dødd av viruet, noe som tyder på at store deler av befolkningen har vært smitte allerede. For resten av landet så stiger imidlertid alle negative tall og er på sitt høyeste så langt i pandemien. Det er dermed ingen verdens ting som tyder på at viruset er i ferd med å forsvinne. 

 

 

 

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

 

 

(Innlegget ble redigert 30.07.20 11:21)

Antiteist

Innlegg: 6056
Antiteist
30.07.20 12:05

Grunnleggeren av Turning Point Bill Montgomery som er en konservativ propagandablekke for Trump har dødd etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Denne gruppen har i lang tid drevet med en antikampanje mot munnbind og fremmet flere farlige konspirasjoner hvor de oppfordret mennesker til å ta seg av masken.   


Eksempel på typiske memes de puttet ut: 


https://twitter.com/proustmalone/status/1288619431002804224/photo/1


https://www.politico.com/news/2020/07/29/turning-point-usa-founder-dies-coronavirus-complications-387077


Trump sin villedning og politisering mot bruken av munnbind har ført til at Trump sine propagandaapparater nå er i full sving med å pumpe ut antimunnbind propaganda som skaper nye smittebølger og setter press på republikanere til å gå ute blant folk uten å bruke maske.


Med tanke på at Trump sine velgere stort sett er hvite middelaldrende og gamle mennesker er det nesten utenkelig hvor mange som har dødd og blitt syke på grunn av Trump i ren Jim Jones stil startet denne livsfarlige kampanjen og negative retorikken mot munnbind mens han i stedet pendlet dette slangeoljemiddelet hydroxychloroquine som gang på gang har vist seg å ha null effekt på noe relatert til korona. 


Trump sin kjernegruppe er allerede så dypt innskrumpet i konspirasjoner, pseudovitenskap, religiøs ekstremisme og kvakksalveri at når man først lar denne ballen rulle er det ingen vei tilbake. Man kan si kosmisk rettferdighet eller le av dumskapen til disse idiotene, men jeg synes dette bare er en trist realitet av et lederskap som har fullstendig sviktet befolkningen sin, og nå som  vi ruller inn med over 150 000 døde amerikanere uten noe lys i enden av tunnelen vil dette til slutt stå og bli husket på som den endelige arven til Trump.


 

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
30.07.20 12:16

Disse demokratene er noe for seg selv. I løpet av denne "høringen" så anklager de altså Barr for å drepe befolkningen (C-19), at han drepte Epstein, de avbrøt han konstant og nektet han til og med en 5 minutters toalett pause, og så er det de som anklager han for å ikke opptre med respekt.

butler93

Innlegg: 4824
butler93
30.07.20 12:22
aIseboy: Slo meg at dette kan bli en fin exit-mulighet for Trump. Ved å skylde på medisinske årsaker, så kan han trekke seg og unngå ett smertelig tap i november. Muligens slipper han unna senere straffeforfølgelse også.

Om halve Amerika sto i brann, eller om det var 10 millioner døde av viruset, ville han aldri skylde på medisinske årsaker. At han Donald den store skulle være syk, å nei han har jo bedre helse en de fleste, dette ifølge ham selv da. Men straffeforfølgelse slipper han ikke unna, om han ikke blir drept da, og det er noe vi ikke kan se helt bort fra. Han er ikke bare en fare for sitt eget land, han er en fare for verdensfreden. 


mvh


butler

villevesten

Innlegg: 1169
villevesten
30.07.20 12:33
butler93: bedre helse en de fleste, dette ifølge ham selv da

Liten rettelse: Bedre helse enn alle. By far

Jompa

Innlegg: 14745
Jompa
30.07.20 12:41
xavi-maestro: For meg handler dette om at viruset ikke synes å rettferdiggjøre de voldsomme reaksjonene vi ser. Forskning nå antyder at så mange som 500 000 døde av svineinfluensaen i 09-10. Brorparten her var under 64 år. Nå har snart 670 000 mennesker dødd av covid19, hvor den ekstreme brorparten er over 64 år. Igjen, dette er ikke et astroidenedslag eller noe som rettferdiggjør at verdensøkonomien skal gå inn i en svart dal.

Du gjør den feilen at du ser på tallene og tenker; "Gjør vi alle disse tiltakene, og så dør det "bare" 6-700 000 på verdensbasis?"

For det første; Mye tyder på at vi er midt oppi pandemien. Noen er enda mer pessimistiske og mener at dette kun er slutten på begynnelsen. Det meste tyder uansett på at vi er på vei inn i en ny bølge, og hvem vet hva som skjer når høsten og vinteren kommer. I tillegg blir tallene som regel kraftig oppjustert i etterkant (som du også nevner for svineinfluensaen), så hvem vet hvor høyt tallet egentlig er. Vi må anta at det i enkelte regimer rundt omkring i verden er store mørketall. På tross av de mest ekstreme tiltakene i fredstid kommer mange millioner til å dø.

For det andre; Hva hadde skjedd uten disse tiltakene? Antall pleietrengende ville oversteget kapasiteten på sykehusene. Dette ville selvfølgelig også gått utover pleietrengende med andre sykdommer. Vi ville fått helt forferdelige scener, og et helt vilt antall døde som følge av viruset, men også vanvittige følger for resten av samfunnet. Vi må finne balansen. Og siden det tar så mange uker før man ser følgende av tiltakene som blir satt inn er det ikke rart at landene ønsker å være reserverte med å åpne opp for mye. Det vil helt sikkert komme mye forskning fremover der vi vil få diverse anslag på hvor ille det kunne gått.

For det tredje; Det er ikke gitt at de neste bølgene vil bli mindre. Vi har stadig ingen vaksine. Under spanskesyken var den andre bølgen klart størst. Forhåpentligvis unngår vi dette denne gangen, og vi er heller ikke i en verdenskrig. 

For det fjerde; Mange eldre dør, men også mange unge. Cape Canaveral, for mange mest kjent som stedet der man fyrer opp romraketter, analyserer avløpsvannet fra renseanlegget for viruset. I mai ble det ikke funnet noe. Så ble Bob Behnken og Doug Hurley "fløyet" til romstasjonen, og folk samlet seg. I ukene etter viste prøver fra avløpsvannet en konsentrasjon av viruset som tilsvarte minst 85 smittede. 4 uker senere viste tall fra Florida at alderen til de døde var mye yngre enn tidligere. 20 % av de døde i den tidsperioden var under 65 år. Ja, de fleste som dør er gamle, men det er en ikke ubetydelig andel under 65 år som også dør. Nå skal det også sies at overvekt i USA spiller inn på dette, da det er flere forskningsartikler som peker på at det er en større andel under 65 som dør i USA enn i andre land. I tillegg til at  USA har en yngre befolkning i forhold til Europa.

Så er jeg også enig i deg at det er verre ting som kommer. 

(Innlegget ble redigert 30.07.20 12:41)

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
30.07.20 13:07
xavi-maestro: spår at kurven snart vil flate ut igjen

Ja, det er bare å gratulere med at dødstallene rett før midnatt rakk å gå ned til 150 090, og er i skrivende stund nå nede i 150 716.

LaGoeba

Innlegg: 19106
LaGoeba
30.07.20 13:14

Only in the US and A

The GOP proposal would erect almost insurmountable obstacles to lawsuits by workers who become infected with the coronavirus at their workplaces.

It would absolve employers of responsibility for taking any but the most minimal steps to make their workplaces safe. It would preempt tough state workplace safety laws (not that there are very many of them).

And while shutting the courthouse door to workers, it would allow employers to sue workers for demanding safer conditions.

This is the provision that McConnell has described as his “red line” in negotiations over the next coronavirus relief bill, meaning that he intends to demand that it be incorporated in anything passed on Capitol Hill and sent to President Trump for his signature. The provision would be retroactive to last Dec. 1 and remain in effect at least until Oct. 1, 2024.

The GOP proposal would make workplaces immeasurably more hazardous for workers, and also for customers. That’s because litigation — or the threat of litigation — is one of the bulwarks of workplace safety enforcement.

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
30.07.20 13:39
JRza: Noen som er overrasket over at "the umbrella man" ikke var BLM?

Medlem i Hells Angels og Aryan Cowboys....

Men CinemaM går jo nesten til ytterligheter i sin desperasjon for å fortelle oss at det ikke finnes det slike blant de protesterende?

Kan han virkelig ta feil da..........?

CinemaMaestro

Innlegg: 7554
CinemaMaestro
30.07.20 14:28
LaGoeba: Only in the US and A The GOP proposal

Hvis du kobler ut støyen fra en hysterisk journalist og leser dokumentets side 56 står det at arbeidsgiver er pliktet å følge nasjonale og lokale retningslinjer for å redusere smittefare og å implementere midlertidige og prosedyrer for å redusere smittefare. Det du ikke tar med i din klipp og lim-presentasjon av dette forsalget er at det inkluderer en ny stimulussjekk til alle på $1200, arbeidsledighetstrygd utvides til å omfatte flere men med redusert beløp, PPP-beskyttelsen utvides for å omfatte flere små og mellomstore bedrifter.

Fago

Innlegg: 4805
Fago
30.07.20 14:49
xavi-maestro: Hva er det du snakker om da? Jeg har tatt kalkulus på blindern, så akkurat matte er faktisk min greie.

At du har prøvd deg på kalkulus på blindern barneskole er så, men du fikk tydeligvis ikke mye med deg!

William_S3

Innlegg: 9116
William_S3
30.07.20 15:06

Jaja Trump åpner nå opp for å utsette valget. Han har bare et problem dog - den amerikanske grunnloven er veldig detaljert for prosedyrer rundt valg og det er ikke akkurat noe han kommer rundt. 

fazz

Innlegg: 27390
fazz
30.07.20 15:24
William_S3: Jaja Trump åpner nå opp for å utsette valget. Han har bare et problem dog - den amerikanske grunnloven er veldig detaljert for prosedyrer rundt valg og det er ikke akkurat noe han kommer rundt.

>>> Jeg kan garantere deg at de kommer til å greie å "utsette" valget. De kan dra det gjennom høyesterett i månedsvis og er det en ting denne administrasjonen har bevist gang etter gang så er det at de ikke bryr seg en døyt om grunnloven. 

USA har gått fra å være ett land de fleste respekterer og ser opp til, til en gjennomsnittlig banan-republikk i løpet av noen få år.

(Innlegget ble redigert 30.07.20 15:24)

Zen0n

Innlegg: 46771
Zen0n
30.07.20 15:24

USA har nå passert Frankrike i antall korona-dødsfall per innbygger. Fortsetter dette så har de passert Sverige om noen uker.


Det vil bli særdeles flaut for Trump og Trump-supporterne 

GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
30.07.20 15:28
Zen0n: Det vil bli særdeles flaut for Trump og Trump-supporterne

Tror du virkelig det?

Zen0n

Innlegg: 46771
Zen0n
30.07.20 15:28

Trump vil ikke klare å utsette valget. Jeg tror ikke en gang han prøver å få det til.

 

Dagens utspill er en ren avledningsmanøver for å få bort fokuset fra den katastrofale økonomiske utviklingen og milepælen med 150 000 døde.

 

 

(Innlegget ble redigert 30.07.20 15:30)

Solvgutt1

Innlegg: 18560
Solvgutt1
30.07.20 15:28
Zen0n: Det vil bli særdeles flaut for Trump og Trump-supporterne

Det er nå først og fremst veldig trist at tusenvis av mennesker dør. Ikke gledelig at Trump og fansen hans blir flaue.

Zen0n

Innlegg: 46771
Zen0n
30.07.20 15:35

Det var heller ikke poenget.

fruitman

Innlegg: 1847
fruitman
30.07.20 15:36

Må være eeeeenda flauere for Sverige og Frankrike da, som har veldig lite fascistisk styre. Det er jo som sagt det som har skylden i USA. :) 

William_S3

Innlegg: 9116
William_S3
30.07.20 15:47
Zen0n: Trump vil ikke klare å utsette valget. Jeg tror ikke en gang han prøver å få det til.   Dagens utspill er en ren avledningsmanøver for å få bort fokuset fra den katastrofale økonomiske utviklingen og milepælen med 150 000 døde.

Enig. Han vil aldri klare det. I USA har de holdt valg selv med krig og borgerkrig så de skal nok klare det i år også. 

KansjeD

Innlegg: 11284
KansjeD
30.07.20 15:48

I det ene øyeblikket vil han åpne alt fordi det går så FANTASTISK med USA, og i neste øyeblikket vil ha utsette valget pga at det er for vanskelig å gjennomføre trygt?!? For en klovn... Han er utrolig lett å gjennomskue.

Zen0n

Innlegg: 46771
Zen0n
30.07.20 15:51

For å bruke Trumps egne ord: Når er kunne stemme under 1 og 2 verdenskrig så kan de det nå også :)

 

Men dette er altså kun en avledningsmanøver: det er selvsagt ikke tilfeldig at dette kommer bare minutter etter at det ble kjent at USA har hatt sitt verste 2 kvartal noensinne.

Dessverre fungerer det også. Alle mediene skriver om Trump som skal utsette valget nå, mens det økonomiske mageplasket havner i skyggen.

(Innlegget ble redigert 30.07.20 15:52)

Solvgutt1

Innlegg: 18560
Solvgutt1
30.07.20 16:14
Zen0n: Det var heller ikke poenget.

Nei, poenget var vel hvor flaut det er for Trump hvis mange dør...

Zen0n

Innlegg: 46771
Zen0n
30.07.20 16:19

Poenget er at Trumps bortforklaringstaktikk og uansvarlighet blir enda mer blottstilt.

0gg0

Innlegg: 41262
0gg0
30.07.20 16:26
KansjeD: For en klovn... Han er utrolig lett å gjennomskue.

Han er det. Og da er det lett å konkludere med at den jevne Trump-velger rett og slett er staure dum.

keizersoze

Innlegg: 16308
keizersoze
30.07.20 16:44
Zen0n: Poenget er at Trumps bortforklaringstaktikk og uansvarlighet blir enda mer blottstilt.

De jobber vel så hardt med å gjøre det vanskelig for folk å stemme at han nok kommer til å gå for at ikke alle som ville, fikk stemt, dermed ugyldig..Eller noe slik.

Tyrmann

Innlegg: 951
Tyrmann
30.07.20 16:44
Zen0n: Det vil bli særdeles flaut for Trump og Trump-supporterne

De har ikke den egenskapen, å bli flau,


De vil heller ikke huske noe om Sverige, det vil nok heller jubles over at de ligger i toppen samt at de vil påstå at  det ikke er Trump sine velgere som dør.

fazz

Innlegg: 27390
fazz
30.07.20 16:56

>>> Ja ja... Da ser hvorfor det var viktig for Trump kampanjen å få alle deltakerne på Tulsa ralliet til å skrive under på at de ikke kan saksøke Trump dersom de skulle bli syke på dette kultmøtet hvor de skulle få høre om hvor ufarlig denne epidemi-hoaxen var.


RIP Herman Cain.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg