Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Fago

Innlegg: 4805
Fago
01.08.20 13:23
-PEPE-: Vel Nadler er vel en respektert politiker i dine øyne?, la oss høre hva han har å si. P.S. kan finne 44 eksempler til om du ønsker. Flashback! Jerry Nadler in 2004: “Paper ballots are extremely susceptible to fraud Litt kjedelig at det kom fra en høyt respektert ledende Demokrat ikke sant?
Fago

Innlegg: 4805
Fago
01.08.20 13:31
xavi-maestro: Jeg prøver igjen: Av 100 drepte hvite var 10 stk ubevæpnet og 90 stk bevæpnet. Av 100 drepte svarte var 15 stk ubevæpnet og 85 stk bevæpnet. La oss ta et ekstremt eksempel: Av 1000 drepte hvite, var 1 stk ubevæpnet og 999 stk bevæpnet. Av 1000 drepte svarte, var 2 stk ubevæpnet og 998 stk bevæpnet. Hva er den mest opplysende/redelige måten å analysere disse tallene? Å se på 2 som dobbelt så mange som 1 og dermed legge det frem som 100% flere drepte ubevæpna svarte enn hvite? Det finnes flere måter å sammenlikne prosenter. Du forveksler med prosentregning. Du kan fint se på de opprinnelige tallene og si at hos de drepte svarte, var andelen ubevæpna (her oppmot per 100 drepte svarte) 5 prosent(poeng) større enn hos de ubevæpna hvite (da oppmot per 100 drepte hvite). Og det er jo faktisk det som er greia her. Grunnen til det er at man hele tiden ser det opp mot totalt antall drepte med samme hudfarge. Problemet, tror jeg, er at det viser at rasisme ikke er en nødvendig forklaring, og dermed må dere erkjenne det.

Matte er fortsatt ikke ditt område. Selv elementær prosentregning ligger for høyt for deg. Hva var det du sa om Blindern og kalkulus igjen, sa du?

Fago

Innlegg: 4805
Fago
01.08.20 13:33
xavi-maestro: Dette er de utdragene du har funnet av meg og som du sier du vil ha dokumentasjon på (ja, la oss overse at du tidligere flettet to av dem sammen for å gi en helt ny mening): En større og større andel venstreorienterte personer har blitt gradvis mer radikale de siste 10-20 årene.
Denne har du funnet flere kilder på selv - så bra jobbet - jeg visste ikke at dette var et sitat du ønsket dokumentasjon på inntil nylig - da du fokuserte mer på disse institusjonene. Når det gjelder Norge/USA og hva jeg snakker om, så snakker jeg om den engelsktalende vestlige verden.
Skal jeg dokumentere at jeg snakker om den delen av verden? Jeg snakker ikke fortrinnsvis om folkevalgte politikere eller terrorister. Jeg snakker om "de" som styrer den offentlige diskursen. Dette er akademia, media, film/serie-industrien, big tech-industrien, musikkindustrien, forfattere, arbeidsgivere osv.
Hva vil du at jeg skal dokumentere ifb. med disse institusjonene? Det er disse som styrer media, akademia (sosialfagene inkl. psykologi i størst grad), byråkratiet, film- og serieindustrien, musikkindustrien, samt alle andre former for estetisk formidling.
Hva vil du jeg skal dokumentere her? Big tech er i bunn og grunn Silicon Valley som styrer alt av sosiale medier - spesielt Facebook og Twitter - i tillegg til google.
Skal jeg dokumentere at Facebook, Twitter og Google styres av dem som grunnla dem og at disse tilhører det man betegner som "Big Tech" ? ALLE vet at det jeg skrev er riktig, og det finnes MASSE dokumentasjon på det. Hvor kommer denne setningen inn i sammenhengen??

Vet du overhodet ikke hva sånn dokumentasjon er for noe? Vet du ikke at alle påstander må dokumenteres?

villevesten

Innlegg: 1169
villevesten
01.08.20 13:37

BTN: « Men du altsåenig med Trump i at absentee votes er bedre enn mail-in-ballots/mail vote?»


Tror det er en forskjell som er litt vesentlig. Etter hva jeg har forstått må en be om å få tilsendt absentee Ballots, mens mail-in ballots blir sendt ut til alle med registrert adresse. Kongstanken til motstanderne er at folk kan samle inn andre sine ballots og stemme på deres vegne og at det hender at de sendes i dødes navn som noen kan bruke for falsk stemming.
Er sikkert mulig å få til å legge inn et par falske stemmer, men det vil være nær umulig å gjøre dette i stor nok skala til at det kan gjøre forskjell

Fago

Innlegg: 4805
Fago
01.08.20 13:38
xavi-maestro: Konklusjon:
det er 100% større sjans for at den drepte svarte var ubevæpna enn at den drepte hvite var ubevæpna. Synes du at den konklusjonen er redelig?

Ja, selvsagt. Dette er elementær prosentregning.

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
01.08.20 13:48
villevesten: Tror det er en forskjell som er litt vesentlig. Etter hva jeg har forstått må en be om å få tilsendt absentee Ballots, mens mail-in ballots blir sendt ut til alle med registrert adresse.
broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
01.08.20 13:50
villevesten: Er sikkert mulig å få til å legge inn et par falske stemmer, men det vil være nær umulig å gjøre dette i stor nok skala til at det kan gjøre forskjell

I 2016 ble dette undersøkt og det ble funnet, tar det bare på hukommelsen 1 eller 2 forsøk på fusk, og det var for sikkerhets skyld republikanere.

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
01.08.20 14:05


Hm, får ikke sitert.
(Innlegget ble redigert 01.08.20 14:06)

ElIngles

Innlegg: 2150
ElIngles
01.08.20 14:28
wise747: hykleri

Jeg hykler aldri.


Men kommenter gjerne at han lyver om høyden og vekten sin, jukser som en tulling i golf, og ikke tør vise karakterer og selvangivelse, påstår han er ekspert på vindmøller(strømmen svikter når det slutter å blåse, og forslag om å sprenge atombomber i stormens øye.


 

broren_til_noen

Innlegg: 33966
broren_til_noen
01.08.20 14:28

Trump is visiting an elementary school and the teacher asks him if he would lead the class in a discussion of the word "tragedy".

Trump agrees and asks the class for an example of a tragedy.

One little boy stands up and says:
"If my best friend who lives on a farm is playing in a field and a runaway tractor comes along and knocks him dead, that would be a tragedy."

"Not quite", says Trump, "That would be an accident."

A little girl then says:
'"«If a school bus carrying 50 children drove over a cliff killing everyone inside, that would be a tragedy."

"I’m afraid not", says the president, "That’s what we would call a great loss."

Trump searches the classroom. "Isn’t there someone here who can give me an example of a tragedy?"

Finally a little boy named Johnny responds:
"If Air Force One carrying you was struck by a missile and blown to smithereens, that would be a tragedy."

"Fantastic!", exclaims Trump, That’s right, and can you now tell me why this would be tragedy?"

"Well", said Johnny, "It sure as hell wouldn’t be a great loss, and probably wouldn’t be an accident either."

(Innlegget ble redigert 01.08.20 14:29)

GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
01.08.20 14:42
broren_til_noen: "Well", said Johnny, "It sure as hell wouldn’t be a great loss, and probably wouldn’t be an accident either."

lol

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
01.08.20 15:24
broren_til_noen: Hvilke fellende dommer? Men du altsåenig med Trump i at absentee votes er bedre enn mail-in-ballots/mail vote?

Du er kun ett google søk unna:


Her har du dommer fra forskjellige stater.

IndocteCollectio

Innlegg: 16614
IndocteCollectio
01.08.20 15:57
xavi-maestro: "I slike statistikker"?
Man kan analysere med hvilken som helst verktøy man ønsker.

wow, ja det er jo helt vanlig i matematikk og statistikk. Dette er ikke helt ditt fag er det vel.

Brezjnev

Innlegg: 14853
Brezjnev
01.08.20 15:57
-PEPE-: Du er kun ett google søk unna:
Her har du dommer fra forskjellige stater.

For det første; hva er relevansen? Søkeordet "presidential" ga 30 treff, de fleste sakene gjaldt straffedømte som hadde mistet stemmeretten. En liten håndfull var absentee ballots-saker, ingen - null saker - gjaldt mail in-balltots.


For det andre så ser vi at Heritage har lett helt tilbake til 1982, likevel er flere av sakene de trekker frem primærvalg for kandidater til bystyrer, representanter til school boards o.l.. Ut av alle de hundrevis av millioner stemmer som er avlagt i små og store valg i USA siste 40 år så må de altså nesten ned til valg av klasse-representant for å finne ting å trekke frem.


Slappe saker.

Bakkus

Innlegg: 4829
Bakkus
01.08.20 16:55

Haha, fy faen til propagandarør som kommer ut av denne tråden som nå ligger på tommeltoppen. Det er demokratene som har gått fra å være et venstrevridd parti til å bli venstreekstreme fascister. Samme gjelder alle deres mediadisipler i NYTimes, WaPo CNN, MSNBC, osv. Alle som faktisk følger med på videoklipp og høringer fra politikerene og hva disse propagandasidene rapporterer om burde evne å se dette.


 


'Accuse the other side of what you are guilty off' -Goebbels

GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
01.08.20 16:57
Bakkus: Haha, fy faen til propagandarør som kommer ut av denne tråden som nå ligger på tommeltoppen. Det er demokratene som har gått fra å være et venstrevridd parti til å bli venstreekstreme fascister. Samme gjelder alle deres mediadisipler i NYTimes, WaPo CNN, MSNBC, osv. Alle som faktisk følger med på videoklipp og høringer fra politikerene og hva disse propagandasidene rapporterer om burde evne å se dette.
 
'Accuse the other side of what you are guilty off' -Goebbels

Tinnfoliehatten sitter godt?


Les den siste setningen din et par ganger.

Rhabagatz

Innlegg: 31740
Rhabagatz
01.08.20 16:58
Bakkus: Haha, fy faen til propagandarør som kommer ut av denne tråden som nå ligger på tommeltoppen. Det er demokratene som har gått fra å være et venstrevridd parti til å bli venstreekstreme fascister. Samme gjelder alle deres mediadisipler i NYTimes, WaPo CNN, MSNBC, osv. Alle som faktisk følger med på videoklipp og høringer fra politikerene og hva disse propagandasidene rapporterer om burde evne å se dette.
 
'Accuse the other side of what you are guilty off' -Goebbels

Stor humor.


Først kommer du med anklager, så avslutter du med dette sitatet.


GreySerpent

Innlegg: 27149
GreySerpent
01.08.20 16:59

"Det dummeste jeg har lest på VGD" har mistet all mening. 

villevesten

Innlegg: 1169
villevesten
01.08.20 17:04

@BTN


«Voting experts told us the verification process is the same for absentee and mail-in ballots, and many states consider them to be the same thing»


Stemmer visst det du sier! 

Maradona_123

Innlegg: 23035
Maradona_123
01.08.20 17:11

Gohmert må være mentalt tilbakestående.


Fyren mener at masker ga han viruset, og så kaller han inn til møte på kontoret for å fortelle alle at han har Covid-19.


Hvordan greier en slik fyr å bli valgt igjen og igjen? 

aIseboy

Innlegg: 8801
aIseboy
01.08.20 17:17
Bakkus: 'Accuse the other side of what you are guilty off' -Goebbels

Du har åpenbart lært av den beste på feltet. 

iustitia_pro_XCVI

Innlegg: 6777
iustitia_pro_XCVI
01.08.20 17:45

Og det er vel den siste gruppa som er interessant? Og der er det omtrent like mange som stemmer på høyre- som venstresida."


Har man statistikk på dette?

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
01.08.20 17:46
Brezjnev: . En liten håndfull var absentee ballots-saker, ingen - null saker - gjaldt mail in-balltots.

En trenger ikke å være NASA forsker med å forstå at om en sender 10 talls millioner stemmesedler til alle registrerte adressere så vil en også åpne for å samle inn flere av disse, fylle dem ut og sende dem i posten. Det åpner helt klart for valgfusk.


Studier anslås at 1 av 8, 24 mil. registrerte personer ikke har oppdatert sin registrering, eller faktisk talt ikke ikke lever lenger.


Her argumenterer Kayleigh McEnany godt på hvorfor mail in-balltots åpner for valgfusk.


"DEAD PEOPLE VOTE" Kayleigh McEnany SLAMS Media Over Mail In Ballots Controversy


 


 


 

Romlingane

Innlegg: 17513
Romlingane
01.08.20 17:46
xavi-maestro: Dette er de utdragene du har funnet av meg og som du sier du vil ha dokumentasjon på (ja, la oss overse at du tidligere flettet to av dem sammen for å gi en helt ny mening): En større og større andel venstreorienterte personer har blitt gradvis mer radikale de siste 10-20 årene.
Denne har du funnet flere kilder på selv - så bra jobbet - jeg visste ikke at dette var et sitat du ønsket dokumentasjon på inntil nylig - da du fokuserte mer på disse institusjonene. Når det gjelder Norge/USA og hva jeg snakker om, så snakker jeg om den engelsktalende vestlige verden.
Skal jeg dokumentere at jeg snakker om den delen av verden? Jeg snakker ikke fortrinnsvis om folkevalgte politikere eller terrorister. Jeg snakker om "de" som styrer den offentlige diskursen. Dette er akademia, media, film/serie-industrien, big tech-industrien, musikkindustrien, forfattere, arbeidsgivere osv.
Hva vil du at jeg skal dokumentere ifb. med disse institusjonene? Det er disse som styrer media, akademia (sosialfagene inkl. psykologi i størst grad), byråkratiet, film- og serieindustrien, musikkindustrien, samt alle andre former for estetisk formidling.
Hva vil du jeg skal dokumentere her? Big tech er i bunn og grunn Silicon Valley som styrer alt av sosiale medier - spesielt Facebook og Twitter - i tillegg til google.
Skal jeg dokumentere at Facebook, Twitter og Google styres av dem som grunnla dem og at disse tilhører det man betegner som "Big Tech" ? ALLE vet at det jeg skrev er riktig, og det finnes MASSE dokumentasjon på det. Hvor kommer denne setningen inn i sammenhengen??

Nå kverulerer du igjen. Alt springer ut av den første påstanden din; resten er bare dine egne utdypninger og presiseringer av den. Du har så langt beskyldt meg for løgn, forsøkt bortforklaringer og avledninger, nektet å dokumentere sammendraget av påstanden med utdypninger og hittil ikke klart å dokumentere noe som helst. Kort sagt har det bare vært kverulering.

Den opprinnelige påstanden var:
En større og større andel venstreorienterte personer har blitt gradvis mer radikale de siste 10-20 årene.

Den første utdypningen og presiseringen av denne påstanden var:
Når det gjelder Norge/USA og hva jeg snakker om, så snakker jeg om den engelsktalende vestlige verden.

Den andre utdypningen og presiseringen var:
Jeg snakker ikke fortrinnsvis om folkevalgte politikere eller terrorister. Jeg snakker om "de" som styrer den offentlige diskursen. Dette er akademia, media, film/serie-industrien, big tech-industrien, musikkindustrien, forfattere, arbeidsgivere osv.

Den tredje utdypningen og presiseringen var:
Big tech er i bunn og grunn Silicon Valley som styrer alt av sosiale medier - spesielt Facebook og Twitter - i tillegg til google.

Så din påstand, utdypet og presisert av deg, er dermed at:
En større og større andel venstreorienterte personer i akademia, media, film/serie-industrien, Silicon Valley som styrer alt av sosiale medier, musikkindustrien, forfattere, arbeidsgivere, osv, i den engelsktalende vestlige verden har blitt gradvis mer radikale de siste 10-20 årene.

Jeg skrev at studiene jeg fant ikke gjaldt den engelsktalende vestlige verden og det var kanskje derfor du ikke leste dem. Men her er noen flere utdrag derfra:

In the aftermath of the elections to the European Parliament in May 2014, for instance, many news outlets designated the electoral victory of the Front National (FN) in France and the United Kingdom Independence Party (UKIP) in Britain as a political ‘earthquake’. The recent successes of parties such as Alternative für Deutschland (AfD) in Germany, Wilders’ Party for Freedom (PVV) in the Netherlands and the Movement for a better Hungary (Jobbik) also demonstrate how radical right parties have become important political forces in almost all European countries.

This article suggests that the contemporary radical left in Western Europe is generally populist. Our explanation is that many contemporary radical left parties are not traditionally communist or socialist (anymore). They do not focus on the ‘proletariat’, but glorify a more general category: the ‘good people’. Moreover, they do not reject the system of liberal democracy as such, but only criticize the political and/or economic elites within that system.

In parallel to the rise of the radical right, we observe the electoral decline of the mainstream parties of the left and right. Averaged over 15 West European countries, social democrats received the constant support of 30 per cent of voters between 1945 and 1980, before seeing their electoral share fall to 28 per cent in 1991–2000 and to 25 per cent in 2006–2010. Likewise, Christian democrats saw their proportion of the national vote drop from 23 per cent in the 1950s to 20 per cent in the 1970s and 14 per cent in 2006–2010. Since 1990, the largest gains were made by the radical right. While it is the smallest pole in the triangular political space, it is by no means insignificant – and the electoral catch‐up process in Europe still seems to be under way.

The variety of electoral changes during the economic downturn is wide. Populist parties have gained electoral weight in countries like Italy, Germany or Sweden, while in others there has been no such populist surge, including interestingly some of the most affected by the crisis, such as Cyprus and Portugal. Radical-right parties have grown in France, Hungary and Greece, but remain weak or insignificant in many other countries, some of them intensely shaken by the crisis, like Spain. New parties have succeeded in places like Germany, Spain, Slovenia and Italy, while they have not in countries such as Ireland and Portugal. Finally, radical-left parties have advanced in Greece and Spain, while in most polities they remain relatively small or have been unable to escape from their extra-parliamentary status, as in Italy.

Som du ser så er radikale høyre på frammarsj i Europa, så da gjelder det for deg å finne tilsvarendeobjektiv, nøytral og seriøs  dokumentasjon på at En større og større andel venstreorienterte personer i akademia, media, film/serie-industrien, Silicon Valley som styrer alt av sosiale medier, musikkindustrien, forfattere, arbeidsgivere, osv, i den engelsktalende vestlige verden har blitt gradvis mer radikale de siste 10-20 årene.

Det bør være en smal sak for deg som er lærer og har tilgang til bibliotek og vitenskapelige databaser. For som du selv sier:
ALLE vet at det jeg skrev er riktig, og det finnes MASSE dokumentasjon på det.

Vitenskapelige artikler i fagfellevurderte tidsskrifter er å foretrekke, men offentlige rapporter er også bra. Du trenger p.

LaGoeba

Innlegg: 19106
LaGoeba
01.08.20 17:51
Brezjnev: Slappe saker.

Som nevnt tidligere i dag, av saker som kan relateres til tidligere mail ballot frauds er på hele 0,0006% av 250 millioner stemmer.

Brezjnev

Innlegg: 14853
Brezjnev
01.08.20 18:06
-PEPE-: En trenger ikke å være NASA forsker med å forstå at om en sender 10 talls millioner stemmesedler til alle registrerte adressere så vil en også åpne for å samle inn flere av disse, fylle dem ut og sende dem i posten. Det åpner helt klart for valgfusk.
Studier anslås at 1 av 8, 24 mil. registrerte personer ikke har oppdatert sin registrering, eller faktisk talt ikke ikke lever lenger.

NASA-forskere er flinke på sine felt, men valgsikkerhet er ikke blant dem. De forskerne som faktisk har dette som fagfelt er mye bedre å lytte til her, og de forteller at dette rett og slett ikke er noe problem. Det indikerer at kontrollmekanismene er mindre ikke-eksisterende enn du forsøker å gi inntrykk av, og at de straffene som er delt ut til den håndfullen valgfuskere som har vært har vært avskrekkende.

 

Det er begrenset hvor mye folk er villige til å risikere for å få avgitt en ekstra stemme eller ti, i et valg hvor det avlegges over 130 000 000 stemmer. High risk/no reward har aldri solgt særlig godt. Noe den studien du la ut tidligere viste veldig tydelig.

(Innlegget ble redigert 01.08.20 18:08)

Bakkus

Innlegg: 4829
Bakkus
01.08.20 18:39
aIseboy: Du har åpenbart lært av den beste på feltet.

Ooooo sick burn. Jeg hadde aldri tenkt jeg kunne få en slik respons!

Bakkus

Innlegg: 4829
Bakkus
01.08.20 18:41
Rhabagatz: Stor humor.
Først kommer du med anklager, så avslutter du med dette sitatet.

Hva behager? Jeg er klar over at det har blitt et internett meme der noe Goebbels eller en alliert av ham kan ha sagt noe som ligner på dette på 30-tallet uten at det noen gang mest sannsynlig ble direkte sagt.

Videoseven

Innlegg: 7507
Videoseven
01.08.20 21:05
broren_til_noen: Er du enig med Trump i at absentee votes er bedre enn mail-in-ballots/mail vote?

Begge deler er søppel.

For oss i Norge er det ganske søkt at en fremmed person kan gå rundt på eldrehjem og samle inn stemmer fra de gamle. Denne fremmede personen kan så brenne stemmesedlene om han ønsker.

Alle burde hatt mulighet til å forhåndsstemme på postkontor og lignende hvis de kunne fremvise legitimasjon. Familiemedlemmer kunne stemme for sine eldre slektninger(covid19) hvis de kunne fremvise legitimasjon og hadde bekreftelse fra familiemedlemmet.

Nine people were charged in connection with a voter fraud scheme in which homeless people in Los Angeles' Skid Row neighborhood were given cash and cigarettes in exchange for fraudulent signatures on ballot initiative petitions and voter registration forms.

Jeg skjønner ikke at noen kan støtte en slik form for valg, uansett hvilket politisk ståsted en har. Jeg begynner å skjønne hvorfor mange av dere på venstresiden mener USA er et drittland, når det er slik de forvalter demokratiet.

Folk i utlandet burde kunne forhåndsstemme på et konsulat, en ambassade, sin militærleir eller lignende. Valgurnene ble så plombert og sendt med vakt til USA.

Demokratiet er altfor viktig til å eksperimentere med.

(Innlegget ble redigert 01.08.20 21:07)

Videoseven

Innlegg: 7507
Videoseven
01.08.20 21:25
malhen: Må åpne skolene, men det er for farlig å holde valg sier de.

Det er vel kanskje fordi barn ikke har noe særlig problemer med Covid19. Gjennomsnittsalderen for de som er døde av dette viruset er over 80 år.

Beskytt de gamle og syke. Resten av oss kan prøve å begrense smitteutbruddet så godt vi kan. De gamle kan selv velge om de vil isolere seg i sine siste leveår, eller ta sjansen på en klem av sine barnebarn før de allikevel snart skal dø.

(Innlegget ble redigert 01.08.20 21:25)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg