Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
06.08.20 17:48
neondian: Dei er nok særs nervøse for kva som vil kome fram om dette vert ei rettssak.

Uansett hva som måtte komme deres vei er det dem vel unt. 

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
06.08.20 17:57
Folkflesk: Argumentasjonen din minner om vissvasset til Borten Moe, som prøver å si at man må fokusere på guvernørene istedenfor Trump. Blir det ikke litt slitsomt i lengden å beskytte denne udugelige fyren ved henvise til andre? Det er han som skal forestille å være landets president.

Borten Moe har helt rett, det er guvernørene som styrer statene.

Det kan være forvirrende for dere gamle å skjønne dette, men USA er en føderasjon av 50 stater. Det er som EU, bare flere stater.

I USA er guvernøren øverste valgte leder av den utøvende makt i hver av de femti delstatene. USA er i prinsippet ei sammenslutning av uavhengige stater.

Den føderale regjeringa har bare myndighet på klart definerte områder, og delstatene er suverene på alle andre felt.

Hvis Erna sender norske smittede inn på eldrehjem, kan en ikke skylde på David Sassoli fordi han er president i Europaparlamentet.

(Innlegget ble redigert 06.08.20 17:58)

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
06.08.20 18:07
Videoseven: Borten Moe har helt rett, det er guvernørene som styrer statene. Det kan være forvirrende for dere gamle å skjønne dette, men USA er en føderasjon av 50 stater. Det er som EU, bare flere stater. I USA er guvernøren øverste valgte leder av den utøvende makt i hver av de femti delstatene. USA er i prinsippet ei sammenslutning av uavhengige stater. Den føderale regjeringa har bare myndighet på klart definerte områder, og delstatene er suverene på alle andre felt. Hvis Erna sender norske smittede inn på eldrehjem, kan en ikke skylde på David Sassoli fordi han er president i Europaparlamentet.

No må de bestemme dokke. I eine augeblikket har Trump myndigheit til å gjere det han vil, i det neste er det guvenørane som bestemmer. 

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
06.08.20 18:12
-PEPE-: Igjen kommer det der med voksenopplæring, har igrunn ikke tid til dette vaset, og jeg er ikke som andre, om jeg har tid vil ikke noe som jeg er uenig i stå utdebattert.

Hvor mange nick har du hatt her nå? Tre?

Framsynt

Innlegg: 13883
Framsynt
06.08.20 18:14
fazz: Hvordan forklares dette med at USA har en av de laveste sosiale-mobilitet i den vestlige verden?

Du skjønner nok ikke innholdet i "starte med to tomme hender".

Der som her går white trash -og tredje verden mentalitet i arv. Det rokker ikke ved noe av det jeg skrev.

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
06.08.20 18:18
xavi-maestro: Ikke som jeg kan huske i hvert fall, men som alle andre kan sikkert også jeg av og til ploppe ut med noe jeg ikke helt er enig i selv.

Jeg gidder ikke lete opp gamle innlegg i dag :) så jeg spør enkelt og greit:


Hva mener du om USAs håndtering av pandemien, enten isolert sett eller i forhold til andre land?


 

wise747

Innlegg: 8678
wise747
06.08.20 18:23
Videoseven: Borten Moe har helt rett, det er guvernørene som styrer statene. Det kan være forvirrende for dere gamle å skjønne dette, men USA er en føderasjon av 50 stater. Det er som EU, bare flere stater. I USA er guvernøren øverste valgte leder av den utøvende makt i hver av de femti delstatene. USA er i prinsippet ei sammenslutning av uavhengige stater. Den føderale regjeringa har bare myndighet på klart definerte områder, og delstatene er suverene på alle andre felt.

Du snakker for døve ører dessverre, de vil ikke forstå dette eller så skjønner de det rett og slett ikke, Trumphatet trumfer alt annet.

(Innlegget ble redigert 06.08.20 18:28)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
06.08.20 18:24
Kokuhaku: Dessverre har disse søppelmenneske og deres ideologi fått fotfeste i det amerikanske skolesystemet.

Det var noen som påsto at Demokratene sto mellom Høyre og AP når det gjelder politikk. Det er mulig dette var riktig for 40 år siden, men det er ikke riktig i våre dager.

Demokratene har skjøvet seg veldig langt til venstre, og dette gjelder også lærerne. Lærerne er blitt politiske aktivister som ikke bryr seg en dritt om elevene.

Her er kravene fagforeningene deres har satt for å åpne skolene.

-Ingen politi på skolene.

-Studenter eller foreldre skal ikke kunne velge hvilken skole de skal begynne på.

-Forbud mot friskoler

-Ny skatt på rike.

-Fjerning av standard tester.

-At en skal slippe leie og lån i 30 dager etter en nødsituasjon (Ilhan Omar)

Hva fanden har dette med Covid 19 å gjøre?

Lærere og fagforeningene deres ligger til venstre for SV, og det sier litt. Mange mener elendige offentlige skoler og dårlige lærere er grunnen til at utdanningsystemet er så dårlig i USA.

La de statlige pengene følge studentene, slik at de har muligheter til å få seg en god utdannelse. Vi har fritt sykehusvalg i Norge, USA burde fått fritt valg av skoler.

(Innlegget ble redigert 06.08.20 18:24)

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
06.08.20 18:29
Romlingane: Hva mener du om USAs håndtering av pandemien, enten isolert sett eller i forhold til andre land?

Nå blir jeg faktisk litt fornærmet, du hopper ifra det ene voksenopplæringkurset til ett annet?

 

Du har jo fått 4 leksjoner, hva kom du frem til i de leksjonene? 

(Innlegget ble redigert 06.08.20 18:29)

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
06.08.20 18:30
Romlingane: Hvor mange nick har du hatt her nå? Tre?

Hva behager?

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
06.08.20 18:36
Videoseven: Borten Moe har helt rett, det er guvernørene som styrer statene. Det kan være forvirrende for dere gamle å skjønne dette, men USA er en føderasjon av 50 stater. Det er som EU, bare flere stater. I USA er guvernøren øverste valgte leder av den utøvende makt i hver av de femti delstatene. USA er i prinsippet ei sammenslutning av uavhengige stater. Den føderale regjeringa har bare myndighet på klart definerte områder, og delstatene er suverene på alle andre felt. Hvis Erna sender norske smittede inn på eldrehjem, kan en ikke skylde på David Sassoli fordi han er president i Europaparlamentet.

Tror faktisk at flere her inne ikke skjønner den sammenhengen, sammenhengen din med Erna var nærmest perfekt, men hadde blitt hakket bedre om du skrev Stefan Löfven, siden de er medlemmer av EU.

Rhabagatz

Innlegg: 31768
Rhabagatz
06.08.20 18:37
Videoseven: Det var noen som påsto at Demokratene sto mellom Høyre og AP når det gjelder politikk. Det er mulig dette var riktig for 40 år siden, men det er ikke riktig i våre dager. Demokratene har skjøvet seg veldig langt til venstre, og dette gjelder også lærerne. Lærerne er blitt politiske aktivister som ikke bryr seg en dritt om elevene. Her er kravene fagforeningene deres har satt for å åpne skolene. -Ingen politi på skolene. -Studenter eller foreldre skal ikke kunne velge hvilken skole de skal begynne på. -Forbud mot friskoler -Ny skatt på rike. -Fjerning av standard tester. -At en skal slippe leie og lån i 30 dager etter en nødsituasjon (Ilhan Omar) Hva fanden har dette med Covid 19 å gjøre? Lærere og fagforeningene deres ligger til venstre for SV, og det sier litt. Mange mener elendige offentlige skoler og dårlige lærere er grunnen til at utdanningsystemet er så dårlig i USA. La de statlige pengene følge studentene, slik at de har muligheter til å få seg en god utdannelse. Vi har fritt sykehusvalg i Norge, USA burde fått fritt valg av skoler.

Her var det mye rart.

 

Nei, det er ikke demokratene som står bak denne erklæringen, som forøvrig er feilaktig gjengitt av din kilde, og som du har mistolket ytterligere.

Det eneste vi får ut av dette er at vi får vite at du ikke vet hva moratorium betyr.

 

 

(Innlegget ble redigert 06.08.20 18:38)

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
06.08.20 18:38

Xavi-m: « Selv har jeg en 10-åring hjemme som nå har fått vondt i halsen, 7 dager etter at han kom hjem fra utenlandstur, men som visstnok ikke kvalifiserer for testing. Jeg vil anta at dette er en som blir testet i USA, gitt det jeg har hørt - men noen tydelig oversikt over testkriteriene i de ulike landene har jeg ikke sett. I følge Trump tester USA folk i alle aldere bare de har en "running nose" og kritiserer samtidig andre land for å teste kun de som er dårlige»


Da er det stor forskjell rundt forbi. Dattera mi på etparogtjue fikk telefon etter en sammenkomst fordi ei av de som var der var blitt kalt inn til testing etter å ha vært i et annet selskap der det var en som hadde covid. MAO er min forståelse at de driver aktiv smittesporing og at de tester folk uten symptomer. 

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
06.08.20 18:45

Video7: « Vi får se hva rettsmedisinerne sier i rettsaken. Hvorfor kom ikke denne filmen ut før 30 hadde blitt drept og milliarder av verdier ødelagt? Hvorfor må vi til Tyrkisk media for å se denne filmen?»

 

1. Har du lest obduksjonsrapporten? Å nei... Da bør du lese den. Sikkert klassifisert som fake news når du får sett at dødsårsak ikke relatert til spor av greier i blodet... Hva tror du konklusjonen var??

 

2. Jeg så den på Dagbladet sine sider, men de er kanskje emigrert til Tyrkia. Hva vet vel jeg...

3. tror det var media som måtte søke om å få den frigitt, så politiet eller noen på deres side har vel da holdt den tilbake tenker jeg. 

(Innlegget ble redigert 06.08.20 18:48)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
06.08.20 18:53

Me: "Trump can't engage in a Twitter War with the Corona virus!"

Trump: "Hold my Hydroxychloroquine" 

(Innlegget ble redigert 06.08.20 18:54)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
06.08.20 18:59

Nå har Ohios guvernør Mike DeWine, faktisk en av de sympatiske (og ulydige overfor Den Oransje) republikanske guvernørene, testa positivt på corona. 

Det er da som bare fanken at dette viruset aldri kan treffe de som fortjener det!  

wise747

Innlegg: 8678
wise747
06.08.20 19:21
broren_til_noen: Det er da som bare fanken at dette viruset aldri kan treffe de som fortjener det!

Ønske ulykke og død over andre er din greie ja, vi vet det allerede, slik er det hos dere i grøftevenstre.

Er forøvrig ikke første gang du har kommet med liknende kvalme utsagn.

 

(Innlegget ble redigert 06.08.20 19:25)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
06.08.20 19:47
wise747: Er forøvrig ikke første gang du har kommet med liknende kvalme utsagn.

Få høre! 

fazz

Innlegg: 27419
fazz
06.08.20 19:51
Framsynt: Der som her går white trash -og tredje verden mentalitet i arv. Det rokker ikke ved noe av det jeg skrev.

>>> Det er jo helt feil. Sosial mobilitet er jo voldsomt stor i Norge. Andre tredjegenerasjon innvandrere f.eks tar jo høyere utdanning i større grad enn etnisk norske.

wise747

Innlegg: 8678
wise747
06.08.20 20:03
broren_til_noen: Få høre!

Du tror vel ikke jeg gidder å søke gjennom dine 30k+ innlegg etter noe jeg allerede vet du har sagt, at du ikke husker det bryr meg ikke.

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
06.08.20 20:06
wise747: Du tror vel ikke jeg gidder å søke gjennom dine 30k+ innlegg

Nei, du bare slenger, som vanlig, ut en løgn. 

Og stikker, igjen som vanlig, ynkelig av når du blir utfordra til å stå for dine ord. 

(Innlegget ble redigert 06.08.20 20:07)

wise747

Innlegg: 8678
wise747
06.08.20 20:21
broren_til_noen: Nei, du bare slenger, som vanlig, ut en løgn. Og stikker, igjen som vanlig, ynkelig av når du blir utfordra til å stå for dine ord.

Gir en lang faen om du mener det er løgn eller ei, jeg vet du har skrevet liknende før, at du ikke vil innrømme det gir jeg også faen i "bror"

(Innlegget ble redigert 06.08.20 20:21)

GreySerpent

Innlegg: 27221
GreySerpent
06.08.20 20:30

USA går bort fra det generelle reiserådet som fraråder reiser til alle land og gjør nå individuelle vurderinger av hvert enkelt land. 


Norge vurderes som et høyrisikoland og de fraråder fortsatt reiser hit. Og nordmenn kommer heller ikke inn i USA. 


– Hvis du blir syk i Norge og trenger helsehjelp, kan det hende at helsevesenet er overbelastet, skriver de i reiserådet.


Jaggu er de opplyste i USA.

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
06.08.20 20:33
Videoseven: Nå kalles de 5.kolonister.

Dagens 5. kolonister er halvnazister (høyreekstreme) som er villige til å gi bort den norske formuen til amerikanske interesser og kapital. Vi som husker Carl I. Hagen som ville gi bort den den norske oljen for småpenger. De som hyllet Carl I. Hagen for en stund siden hyller i dag Donald Trump. Heldigvis ser det ut som det amerikanske folk har vett og forstand til å kaste Donald på søppelhaugen. Denne presidenten har ødelagt mer for USA enn en fremmed makt kan drømme om. Og det er vel derfor mange flere er sikre på at det er en fremmed makt som har innsatt han.

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
06.08.20 20:50
GreySerpent: Hvis du blir syk i Norge og trenger helsehjelp, kan det hende at helsevesenet er overbelastet, skriver de i reiserådet.

Duverden....

De skrev ikke noe om å holde seg borte fra Norge, hovedstaden i Sverige samtidig?  

Framsynt

Innlegg: 13883
Framsynt
06.08.20 21:18
fazz: Det er jo helt feil. Sosial mobilitet er jo voldsomt stor i Norge. Andre tredjegenerasjon innvandrere f.eks tar jo høyere utdanning i større grad enn etnisk norske.

Hvor har du det fra (3. verden)?
De er høyt overrepresentert i alle negative statistikker.
Og koster Norge 200 milliarder årlig. 

Om det var så at migranter fra 3. verden (som er det vi snakker om) var så dyktige, så hadde de ikke bodd i u-land. Du skjønner vel det?

(Innlegget ble redigert 06.08.20 21:21)

keizersoze

Innlegg: 16320
keizersoze
06.08.20 21:25
GreySerpent: Jaggu er de opplyste i USA.

Hehe. Represalier det kan de. Gjelder dette også de mer rammede europeiske landene, eller bare de som har nektet amerikanere? Amerikanere har vel uansett lov å reise til Norge nå, men det følger vel med de ti dagene vil jeg anta?


 

neondian

Innlegg: 13722
neondian
06.08.20 21:53
broren_til_noen: Uansett hva som måtte komme deres vei er det dem vel unt.

Nettopp!

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
06.08.20 21:54
Framsynt: Hvor har du det fra (3. verden)?
De er høyt overrepresentert i alle negative statistikker.
Og koster Norge 200 milliarder årlig.  Om det var så at migranter fra 3. verden (som er det vi snakker om) var så dyktige, så hadde de ikke bodd i u-land. Du skjønner vel det?

Så du følgjer ikkje med. 
Det stemme at 2 og spesielt 3 genrasjon immigrantar  tar høgare utdanning. Og Norge er ikkje eit Uland. 

Framsynt

Innlegg: 13883
Framsynt
06.08.20 22:19
Mrsa2: Så du følgjer ikkje med. 
Det stemme at 2 og spesielt 3 genrasjon immigrantar  tar høgare utdanning. Og Norge er ikkje eit Uland.

Dette var ingen relevante kommentarer til det jeg skrev. Ikke i nærheten en gang.

Hva jeg vet er at videregående skoler i de mest ødelagte bydelene i Oslo trenger innleide vakter på grunn av vold mot lærere, elever, narkohandel og trusler. Dette er fakta - som harmoniserer mer med forholdene i hjemlandene deres. Det er derfor 3. verden består av u-land. Forstå du ikke sammenhengen? Ubehjelpelige mennesker som klamrer seg til nordmenns bein.

Dette gjenspeiler seg på de statistikkene jeg nevnte i forrige kommentar. Som du behørig hoppet over.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg