Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
kval

Innlegg: 14757
kval
07.08.20 14:33
Tyrmann: Hørte akkurat Bent Høie sin informasjon om dagens covid 19 situasjon. En sånn politiker i USA sin regjering kunne ha spart mange tusen menneskeliv.

Han er flink. Hadde han vært i den amerikanske regjeringen ville han fått sparken av Trump.

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
07.08.20 14:36
-PEPE-: Var hun like "hjertesyk" når antifa og BLM spyttet og skrek for full hals i gatene?
Eller er de unntatt fra kritikk?, rart det der igrunn.

Og du har ikke fått med deg forskjellen?  

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
07.08.20 14:36
IIHJ: Han har jo ikke klart det på 3.5 år så hvorfor skuylle han gjøre det nå? Trump liker ikke handelsavtaler. Trump liker proteksjonisme og maktbruk. UK har nok begynt å håpe på at Biden skal vinne slik at veien deres mot en avtale skal være noenlunde forutsigbar.

Biden klarer ikke å snakke i 1 min. sammenhengende uten å virke dement, så her er det bare å glede seg til timelange debatter mellom han og Trump. Om det i det hele tatt blir noen form for debatt, flere Demokrater ønsker han akkurat hvor han er, og det er i kjelleren. 

Rhabagatz

Innlegg: 31767
Rhabagatz
07.08.20 15:00
-PEPE-: Biden klarer ikke å snakke i 1 min. sammenhengende uten å virke dement

Litt av et valg. Psykiatrisk avdeling vs. eldresenteret.


Lenge leve det fantastiske amerikanske demokratiet. Frihet til å velge!

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
07.08.20 15:01
Framsynt: Det er vel en del av strategien til demokratene å gi voldsbermen (BLM og Antia) i New York og andre demokratisk styrte stater frie hender til å plyndre, stifte brann og begå vold mot tilfeldige i den hensikt å skap kaos og gi Trump skylden.

Fake News og Propaganda fra Høyresiden!!!


Den suverent største terrortrusselen er fra høyreekstreme.

kval

Innlegg: 14757
kval
07.08.20 15:05
-PEPE-: Biden klarer ikke å snakke i 1 min. sammenhengende uten å virke dement, så her er det bare å glede seg til timelange debatter mellom han og Trump. Om det i det hele tatt blir noen form for debatt, flere Demokrater ønsker han akkurat hvor han er, og det er i kjelleren.

Er du kjent med at Biden har et stemme/tale-problem? Han har strevd med stamming hele livet.


Hva er det i som virker dement når han snakket mer enn 1 minutt sammenhengende? Eksempler?

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
07.08.20 15:05
-PEPE-: iden klarer ikke å snakke i 1 min. sammenhengende uten å virke dement

Nå klarer ikke Trump å fullføre to setninger på rad som inneholder noe fornuftig så her leder Biden med et hav. Hvordan debattene går vil avhenge av om moderatorene tørr å arrestere Trump på åpenbare faktafeil eller om han får lov til å dure i vei. Du fikk med deg intervjuet hans med Swan? Swan var ikke spesielt aggresiv sammenlignet med hva en norsk eller britisk journalist ville vært i en slik situasjon men han fikk allikavel Trump til å fremstå som en komplett bablende idiot som hadde null kunnskap om den største krisen han har stått overfor i sin regjeringstid. 

kval

Innlegg: 14757
kval
07.08.20 15:06
-PEPE-: ønsker han akkurat hvor han er, og det er i kjelleren.

Er det et slikt tilfluktsrom som Trump gjemte seg i?

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
07.08.20 15:06
IIHJ: Du har jo selv valgt et nick og et profilbilde som i dag av de fleste blir forbundet med white supremacists. Det er jo en veldig perifer sjanse for at du ikke viste dette men dersom du er en white supremacist, eller sympatiserer med deres saker, er du blant de siste som bør anklage andre for å starte borgerkrig.

Og har i tillegg kjennskap til meddebattanter.

kval

Innlegg: 14757
kval
07.08.20 15:08
IIHJ: Nå klarer ikke Trump å fullføre to setninger på rad som inneholder noe fornuftig så her leder Biden med et hav.

Han greier seg bra når han leser fra et manus som er skrevet av sine rådgivere. Men uten ferdig manus og når han får spørsmål blir det grøftekjøring.

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
07.08.20 15:11
-PEPE-: Biden klarer ikke å snakke i 1 min. sammenhengende uten å virke dement, så her er det bare å glede seg til timelange debatter mellom han og Trump.

Har du hørt, har du hørt, det har seg slik, mange spør om dette, har du hørt Mango Mussolini, har du hørt ham snakke? Jeg vet ikke om du har det, men jeg har lest et sted, mange sier det, du har hørt ham snakke. Veldig mange sier det.

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
07.08.20 15:13
BlackEagle: Jeg er usikker på om det er en relevant sammenlikning. Intelligensnivået på hr. Donald Rump og Valdemar den store er for ulikt, skulle jeg anta... og det er neppe Donald som kommer best ut...

Jeg var kanskje litt uklar. USA er en banarepublikk styrt av Putin.

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
07.08.20 15:19

Han er en større idiot enn han har lov til å være, og republikanerne burde ha skjønt dette istedenfor å være avventende, selv om mye tyder på at presidentordrene omkring Tiktok og WeChat var en impulshandling midtveis i fordekte forhandlinger mellom Tiktok, myndighetene og Microsoft. For ved å gjøre det kan han ha utradert republikanerpartiet som et fremtidig parti ettersom den voksende generasjonen vil finne dette meget sterkt urimelig. De to apper er rett og slett for populær og bruksvennlig, som beskyttes av amerikansk patentlov og internasjonal rettsorden slik at om Bytedance skulle trekke seg ut av det amerikanske markedet, vil det bli veldig vanskelig å erstatte TikTok og WeChat. Og mye tyder på at Bytedance ikke er villig til å selge til Microsoft som opplevd å bli dolket i ryggen av Trump som ødela all tillit.

https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/K3Oxjy/trump-med-presidentordre-om-tiktok-og-wechat

Det merkes at det er mye sinne blant yngre amerikanerne og mange aktive som trenger Tiktok og WeChat, mange hadde signalisert at de vil deretter gå over til VPN og vil ikke akseptere amerikansk lov i deres fortsettelse av bruk av disse appene. Det hadde vært latt merke til at republikanerne mer og mer tapte terreng i møte med den voksende generasjonen i de siste fem år, og i 2019-2020 var det så ille, at man hadde prøvd å komme noe vei. Men som et parti opptatt av moralisme er det umulig å tiltrekke seg ungdommer og yngre folk som vil teste moralsedvaner innenfor rimelige rammer, og Trump hadde skapt meget sterk forbitrelse i det siste. Om ti år kan det bli slutten på GOP partiet, når den nye generasjonen vil overta tøylene.

Dessuten er hele affæren meget moralsk opprørende ettersom man hadde brutt med alle regler ved å bruke sikkerhetsbegrunnelser som ikke kunne dokumenteres utover enkelttilfeller, ettersom Bytedance følger amerikansk lov og har sitt hovedkontor i Singapore når det gjelder datainnsanking i amerikanske servere. Her hadde Trump tatt i bruk proteksjonistiske metoder, deretter prøvd å presse fram en betaling - korrupsjon i praksis - fra et eventuelt amerikansk oppkjøp av TikTok - under påskuddet om at "vi gjør dette mulig, da må vi få penger for dette" - dette er klassisk mafiaspråk fra New York! Dette vekker redsel mange steder, for det smaker av kommandoøkonomi som hører ingensteds i USA, spesielt etter Trump innført toll på kanadisk aluminium etter å ha blitt kontaktet av suspekte aluminiumsprodusenter som ikke er med i hovedbresjen av aluminiumsindustrien. I tillegg ser det ut at det er korrupsjon inn i bildet.

Og det er nå blitt meget smertelig klart for alle at Trump er blitt en meget alvorlig trussel mot verdensøkonomien og den amerikanske økonomien som er i krakkstilstander pga. pandemien ettersom han nektet å lytte på eksperter fra hele verden og vil fortsette med å reise toll, bryte traktater, svekket egne tillit og provosere fram mottiltak, og har signalisert at han vil ikke stoppe sine planer om pågående handelskrig. Det er dessuten sett at han mer og mer lytte på steingale ekstremister som Peter Navarro som vil ha fullstendig fysisk atskillelse mellom Kina og USA gjennom en "deskobling". Mange mente Navarro er en krigstilhenger som ser på økonomi som et våpen for å ødelegge potensielle rivaler og konkurrenter. Ved å fortsette på dette sporet vil verdensmarkedet være i resesjon i veldig lang tid.

"Ifølge Financial Times vurderer Microsoft å kjøpe rettighetene til appen i alle markeder utenfor Kina."

Da ment det at EU kan bli nødt til å sette restriksjoner på Microsoft, kanskje kan en dag bli tvunget til å utestenge dette selskapet fra det indre markedet av frykt for politisk innblanding på amerikansk hold. Hvem kan stole på et selskap som stjålet til seg viktige appverktøyer gjennom andres maktmisbruk? Kan vi deretter stole på amerikanske "Big Tech" selskaper i fremtiden? I EU har man tatt skrittet mot å sette restriksjoner på disse, noe som Trump hadde kommet med trusler mot, og i kongressen er det nå stemning for å stoppe monopoliseringstendensene i "Big Tech". Hvilken ment at Microsoft har gjort en stor feil. Jeg tror det er best for norske forbrukerne å bryte med Microsoft i fremtiden om de skulle ta hele TikTok over hele verden i det groveste tyveriet i Internetts historie.

Trump er blitt presidenten som det simpelt ikke er mulig å ha noe som helst tillit mot, fra venn som fiende, ettersom han hadde systematisk brutt ned sin troverdighet hele tiden og nektet å erkjenne dette. Nå er det helt umulig for folk flest å tro at Trump har en flik av troverdighet.

https://nationalinterest.org/blog/skeptics/pompeo-wants-cut-china%E2%80%99s-access-america%E2%80%99s-internet-166337

Og i mellomtiden har Trump fått drahjelp av dommedagstilhengeren Pompeo. Det hadde kommet ut at Pompeo som evangelister hadde blitt sterkt religiøst opptatt av evangeliske dogmer - blant annet en tro på dommedag. Pompeo vil koble ut den kinesiske andelen i Internett fra den amerikanske, noe som oppriktig skremmer EU og hele verden som vil dermed innser at de risikere å bli utsatt for en amerikansk "utrenskning" under navnet Clean Network som vil da muliggjør amerikansk hegemoni og underminering av all ikke-amerikansk virksomhet. For det er ikke bare Kina som vil utsettes for dette. Norge kan bli et offer for en slik politikk.

Og Kina vil dermed bli nødt til å besvare dette med brutale represalier - det kan slutte med at USA vil miste adgang til det store indre markedet i Kina, med importforbud og kineserne vil deretter utkonkurrere amerikanerne i den tredje verdenen i løpet av kort tid.

Dette er ikke annet enn KRIG.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 15:19)

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
07.08.20 15:56
kval: Han er flink. Hadde han vært i den amerikanske regjeringen ville han fått sparken av Trump.

Ja, gud forby. I Trump sin innerste krets skal det ikke være flinke folk. De kan under ingen omstendighet være "smartere" enn Donald, da vil han få alvorlige komplekser. Vi får satse på den militære ledelse ikke vil høre på han.

GreySerpent

Innlegg: 27221
GreySerpent
07.08.20 16:09

Nei, han var MISTENKT for å betale med en falsk seddel. En viss, men viktig, forskjell. 


Dessuten fortjener ingen å daue over 200 kr. 

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
07.08.20 16:19
kval: Hva er det i som virker dement når han snakket mer enn 1 minutt sammenhengende? Eksempler?

U know...."the thing", her er ett lite utklipp hvor han virker fraværende  Stop Denying Joe Biden's Dementia


Og her den siste hvor han spør om en afro amerikaner på Yahoo News om han går på stoff:  Joe Biden Asks Black Reporter If He's ON DRUGS!


Hadde Trump gjort noe slikt hadde det gått på repet i 1 dag på CNN og MSNBC m.f. anti Trump fake news kanaler.


Helt utrolig at Demokratene ikke klarer og skrape sammen en bedre kandidat enn Biden, han er faktisk enda verre enn Hillary.

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
07.08.20 16:22
Romlingane: Har du hørt, har du hørt, det har seg slik, mange spør om dette, har du hørt Mango Mussolini, har du hørt ham snakke? Jeg vet ikke om du har det, men jeg har lest et sted, mange sier det, du har hørt ham snakke. Veldig mange sier det

Har du klart og løst de 4 leksjonene jeg gav deg igår?

keizersoze

Innlegg: 16320
keizersoze
07.08.20 16:33
-PEPE-: Helt utrolig at Demokratene ikke klarer og skrape sammen en bedre kandidat enn Biden, han er faktisk enda verre enn Hillary.

Ehh. Republikanerne har Trump.

cruisecontrol

Innlegg: 3436
cruisecontrol
07.08.20 16:45
Fago: Det er ingen som har foreslått å legge ned politiet....

Så defund (trekke penger) ut av politiet ikke er det samme som at politiet må legge ned avdelinger for overleve??

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
07.08.20 16:55
cruisecontrol: Så defund (trekke penger) ut av politiet ikke er det samme som at politiet må legge ned avdelinger for overleve??
daoooo

Innlegg: 26788
daoooo
07.08.20 16:55
-PEPE-: Og her den siste hvor han spør om en afro amerikaner på Yahoo News om han går på stoff:  Joe Biden Asks Black Reporter If He's ON DRUGS!

Hudfargen på journalisten er vel en ikke sak, men hvis Joe Biden faktisk er ved sine fulle fem og ikke har utviklet nevneverdig demens, hvorfor ikke ta testen og få det ut av verden? I stede flåser han det bort og går ufint/tåpelig ut mot journalisten som stiller et helt legitimt spørsmål.

Det er en ganske grei sak å gjennomføre hvis du ikke har utviklet demens, så hvorfor ikke få avklart dette? Du stiller liksom som presidentkandidat og ''why the hell would i take a test'' er svært lite tillitsvekkende. Jeg finner ikke noe godt svar på det, det stinker at det ligger en sannhet i påstandene.

Fago

Innlegg: 4829
Fago
07.08.20 16:58
-PEPE-: Biden klarer ikke å snakke i 1 min. sammenhengende uten å virke dement, så her er det bare å glede seg til timelange debatter mellom han og Trump. Om det i det hele tatt blir noen form for debatt, flere Demokrater ønsker han akkurat hvor han er, og det er i kjelleren.

Hvorfor fortsetter du å trolle? Var det ikke nok med de forrige nickene dine?

Fago

Innlegg: 4829
Fago
07.08.20 17:00
-PEPE-: Har du klart og løst de 4 leksjonene jeg gav deg igår?

Du har ikke gitt noen leksjoner, bare trolling.

Fago

Innlegg: 4829
Fago
07.08.20 17:01
-PEPE-: U know...."the thing", her er ett lite utklipp hvor han virker fraværende Stop Denying Joe Biden's Dementia Og her den siste hvor han spør om en afro amerikaner på Yahoo News om han går på stoff: Joe Biden Asks Black Reporter If He's ON DRUGS! Hadde Trump gjort noe slikt hadde det gått på repet i 1 dag på CNN og MSNBC m.f. anti Trump fake news kanaler. Helt utrolig at Demokratene ikke klarer og skrape sammen en bedre kandidat enn Biden, han er faktisk enda verre enn Hillary.

Hvorfor fortsetter du å trolle? Ikke nok med alle nickene du har hatt?

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
07.08.20 17:04
daoooo: hvorfor ikke ta testen og få det ut av verden?

Tror heller vi burde forlange at Trump tar testen i full offentlighet. Det er jo en grunn til at doktorene ber ham ta en demens test og vi har bare Trumps ord på at han bestod testen og som kjent er ikke det mye å stole på.

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
07.08.20 17:11
keizersoze: Ehh. Republikanerne har Trump.

Ja som vant valget i 2016 stort med 304 EV, til Demokratenes store forskrekkelse, de er enda ikke kommet over dette, og de klarer sikkert å lage en borgerkrig utav-det om han nå igjen vinner i 2020.

 

Det sier litt hvor stor seieren var når han kunne ha tapt Florida + en liten stat til å allikevel ville ha vunnet, veien for 270 EV for Biden vil bli lang og bratt.

 

Jajaja meningsmålingene viser meg ræva, stoler ikke på dem ett halvt sekund nå 90+ dager før valget, spesielt ikke i det som skal være vippestatene.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 17:15)

daoooo

Innlegg: 26788
daoooo
07.08.20 17:14
IIHJ: Tror heller vi burde forlange at Trump tar testen i full offentlighet. Det er jo en grunn til at doktorene ber ham ta en demens test og vi har bare Trumps ord på at han bestod testen og som kjent er ikke det mye å stole på.

Er det doktorene hans som har bedt han ta den? Er dette noe du vet?

(Innlegget ble redigert 07.08.20 17:16)

LaGoeba

Innlegg: 19182
LaGoeba
07.08.20 17:22

Han greier seg bra når han leser fra et manus som er skrevet av sine rådgivere.


Her er vel bra et relativt begrep. Synes ikke at han klarer seg spesielt bra når han leser taler andre har skrevet, fordi han rett og slett leser opp ord for ord. Virker ikke som han forbereder seg til disse talene, og bare tar det på sparket. Virker som han kjeder seg.


Helt til han finner et ord eller en setning han ikke hørt hørt før, eller som han tror han kan spinne på. Utrolig fascinerende å se på. 


Noen stor taler kommer han aldri til å bli.

steponit

Innlegg: 27803
steponit
07.08.20 17:24
daoooo: Er det doktorene hans som har bedt han ta den? Er dette noe du vet?

Du pleier å ta demenstester for gøy i helgene kanskje?
Man trenger da ikke fundere veldig lenge for å skjønne at det er leger som står bak at man tar en slik test.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 17:33)

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
07.08.20 17:24
-PEPE-: Har du klart og løst de 4 leksjonene jeg gav deg igår?

Du som er så opptatt av voksenopplæring burde kanskje vurdere dette kurset:


https://www.folkeuniversitetet.no/Spraakkurs/Norskkurs-grunnivaa/Norskkurs-nybegynner-A1?kurs=49250


- grunnleggende grammatikk og uttale
- ord og uttrykk knyttet til å kunne fortelle om deg selv og spørre andre om det samme
- ord og uttrykk knyttet til dagligdagse situasjoner
- stille og svare på spørsmål, uttrykke enighet/uenighet
- skrive enkle tekster
- lese enkle tekster som menyer, annonser etc.

Klikk for å gå tilbake til toppen