Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
daoooo

Innlegg: 26788
daoooo
07.08.20 17:40
steponit: Du pleier å ta demenstester for gøy i helgene kanskje?
Man trenger da ikke særlig høyere IQ enn skonummeret for å skjønne at det er leger som står bak at man tar en slik test.

Nei, men jeg stiller ikke som presidentkandidat og har ingen grunn til å overbevise noen om at jeg ikke er dement. Dessuten pusher jeg ikke 80 heller.


Hvis du prøver å ta i bruk all den IQ'en du hevder å besitte kanskje du innser at Trump/Trumpkampanjen kan se det som en fordel å avkrefte at Trump lider av demens slik mange påstår Biden gjør. Trump har tatt sin og da oppstår det et press mot at Biden skal gjøre det samme.

steponit

Innlegg: 27803
steponit
07.08.20 17:55
daoooo: Hvis du prøver å ta i bruk all den IQ'en du hevder å besitte kanskje du innser at Trump/Trumpkampanjen kan se det som en fordel å avkrefte at Trump lider av demens slik mange påstår Biden gjør. Trump har tatt sin og da oppstår det et press mot at Biden skal gjøre det samme.

Så Trump-kampanjen er såpass forutseende at de lar Trump ta en slik test, men dumme nok til å la Trump fyre løs om denne testen fra hoften?
Hadde de vært smarte burde de kanskje heller presentert den på en ordentlig måte, ikke ved at Trump plumper ut med at den skulle være så vanskelig. 

Edit: Jeg redigerte også vekk kommentaren om IQ og skonummer, siden jeg følte den var unødig slem. Beklager.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 17:55)

butler93

Innlegg: 4824
butler93
07.08.20 17:55
daoooo: men hvis Joe Biden faktisk er ved sine fulle fem og ikke har utviklet nevneverdig demens, hvorfor ikke ta testen og få det ut av verden? I stede flåser han det bort og går ufint/tåpelig ut mot journalisten som stiller et helt legitimt spørsmål.

Om noen blir bedt om å ta en slik test, kommer det vel av at noen forstår at alt er ikke helt i vater, og det er det ingen som har påstått, hvorfor Trump tok den får han svare for selv, men da det meste som kommer ut av kjeften hans er løgner kan vi ikke bare ta det som en konstatert sannhet. 


mvh


butler

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
07.08.20 18:14
Romlingane: voksenopplæring

Kom igjen nå, hvem har flest døde av covid19 pr. capita av U.S. og Sverige?

 

Hvem har flest døde av covid19 av de 8- hardest rammede land i EU vs U.S. satt opp mot befolkningen i de 8 landa.?

 

Demokratstyrte New York og New Jersey, står for nær 1/3 av alle covid19 døde i U.S. fakta eller feil?

 

Dette er viktig fakta en må gni inn i tjukke huene på flere her inne, du er jo en av de som har messet om dette på inn og ut-pust i flertallige innlegg her inne om emne.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 18:21)

fotballidiot2

Innlegg: 24357
fotballidiot2
07.08.20 18:23

Kom igjen nå, hvem har flest døde av covid19 pr. capita av U.S. og Sverige?

Om det fortsetter som nå begge steder vil vel USA passere Sverige om ikke lenge. 

Er vel også flere av de europeiske land som ligger foran USA som ikke har samme stigning.

USA har vel tatt innpå eller passert de fleste i Europa siden gjenåpningen?

(Innlegget ble redigert 07.08.20 18:25)

keizersoze

Innlegg: 16320
keizersoze
07.08.20 18:29
-PEPE-: Kom igjen nå, hvem har flest døde av covid19 pr. capita av U.S. og Sverige?
Hvem har flest døde av covid19 av de 8- hardest rammede land i EU vs U.S. satt opp mot befolkningen i de 8 landa.?
Demokratstyrte New York og New Jersey, står for nær 1/3 av alle covid19 døde i U.S. fakta eller feil?
Dette er viktig fakta en må gni inn i tjukke huene på flere her inne.

Nå er det jo ifølge Trump ikke så viktig å telle død per innbygger, men ok.


Spania og SB og Sverige ligger per nå fra ca 90-200 over USA per innbygger. 
Forskjellen er at i de landene så har ting roet seg ned en god del. 
I USA dør det fortsatt over 1000 stk for dagen.


Der det begynte var i de demokratise statene ja. Var det ikke derfor de hev vekk smitteplanstansen?


Nå har det jo spredd seg til hele USA, og det ser ikke ut til å stoppe med det første, så hvem som til slutt ender på bånn gjenstår jo å se.

fotballidiot2

Innlegg: 24357
fotballidiot2
07.08.20 18:33

Er det noen utenom Brasil som har flere døde per capita de senere uker enn USA? 

(Innlegget ble redigert 07.08.20 18:34)

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
07.08.20 18:35
fotballidiot2: Kom igjen nå, hvem har flest døde av covid19 pr. capita av U.S. og Sverige? Om det fortsetter som nå begge steder vil vel USA passere Sverige om ikke lenge.  Er vel også flere av de europeiske land som ligger foran USA som ikke har samme stigning. USA har vel tatt innpå eller passert de fleste i Europa siden gjenåpningen?

Det blir en ren hypotese, pr.idag har Sverige flere døde enn U.S. Pr. capita.

 

Igjen en hypotese om at U.S. vil overgå det som var mitt spørsmål, og det var de 8 hardest rammede land i E.U., så det du da må gjøre da er å regne populasjonen i de 8 landa vs U.S. 330 mil. innbyggere, resultatet vil overraske deg.

Eller ta med Sverige også som er det 9 hardest landet i EU, uavhengig av populasjon.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 18:40)

fotballidiot2

Innlegg: 24357
fotballidiot2
07.08.20 18:39

Igjen en hypotese om at U.S. vil overgå det som var mitt spørsmål, og det var de 8 hardest rammede land i E.U., så det du da må gjøre da er å regne populasjonen i de 8 landa vs U.S. 330 mil. innbyggere, resultatet vil overraske deg.

 

Nei blir ikke overasket. Men er vel bedre å sammenligne med f.eks Tyskland. Da får en se hvordan det kunne vært om en hadde håndtert det på en god måte. 

Italia og Spania ble nok litt mer overrumplet av viruset. Flere andre land fikk noe mer tid på å forberede seg.

Ser ikke hvorfor en skal sammenligne med de som har håndtert det dårlig. Det sier jo ingenting og hvordan det er mulig å håndtere det på en bedre måte.

Storbritannia hadde vel i likhet med Brasil og USA en leder som ikke tok dette alvorlig i starten. Italia og Spania fikk ikke se hvor galt det kunne gå før de sto midt i det

(Innlegget ble redigert 07.08.20 18:43)

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
07.08.20 18:42
fotballidiot2: Nei blir ikke overasket. Men er vel bedre å sammenligne med f.eks Tyskland. Da får en se hvordan det kunne vært om en hadde håndtert det på en god måte.

Blir som om jeg skulle tatt ut den beste staten i U.S. det vs populasjon, som skrevet står New York og New jersey alene av nær 1/3 av alle døde i U.S. er vel ikke Trumps feil at Demokratene der sendte syke tilbake til pleiehjem, 10 tusener av døde kunne vært unngått, noe de faktisk blir straffeforfølge for nå.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 18:45)

kval

Innlegg: 14757
kval
07.08.20 18:47
IIHJ: Det er jo en grunn til at doktorene ber ham ta en demens test og vi har bare Trumps ord på at han bestod testen og som kjent er ikke det mye å stole på.

Testen er veldig enkel selv om folk med alvorlig demenssykdom ikke kan greie den. Trump løste det slik han pleier - med juks. Det vanskeligste spørsmålet som tester hukommelse ble forenklet slik at det ble enda lettere. Det er tragisk å se en president som skryter uhemmet fordi han anser det som sjeldent og utrolig at man etter 5 minutter husker ordene "person, kvinne, mann, kamera, TV".

(Innlegget ble redigert 07.08.20 18:47)

fotballidiot2

Innlegg: 24357
fotballidiot2
07.08.20 18:48

Blir som om jeg skulle tatt ut den beste staten i U.S. det vs populasjon, som skrevet står New York og New jersey alene av nær 1/3 av alle døde i U.S.

 

Nei det gjør ikke det. Hele USA har 1 president som ikke tok dette alvorlig i starten. De ulike land i Europa har andre ledere .

Men om du først skal sammenligne på din måte må du legge sammen alle land i Europa og sjekke dødsfall per capita.  Ikke kun de verste. 

Selvsagt har ikke Trump skylden alene. Men måten han omtalte viruset i starten og ufarliggjorde det har nok ikke hjulpet. Hadde han opptredt som f.eks Merkel kunne mye vært annerledes 

 

 

(Innlegget ble redigert 07.08.20 18:52)

daoooo

Innlegg: 26788
daoooo
07.08.20 18:53
steponit: Så Trump-kampanjen er såpass forutseende at de lar Trump ta en slik test, men dumme nok til å la Trump fyre løs om denne testen fra hoften?
Hadde de vært smarte burde de kanskje heller presentert den på en ordentlig måte, ikke ved at Trump plumper ut med at den skulle være så vanskelig.  Edit: Jeg redigerte også vekk kommentaren om IQ og skonummer, siden jeg følte den var unødig slem. Beklager.

Du kan ta det helt med ro.


Jeg kan bare oppsummere at jeg synes du har en fryktelig naiv tilnærming til dette. At Trump skryter opp denne testen kan skyldes flere grunner. For ekesempel at han har et relativt oppblåst selvbilde eller rett og slett at denne saken vil generere flere stemmer. Og sistnevnte kan meget vel være tilfellet uansett om testen er relativt enkel for alle som ikke lider av demens.


Demens påstandene mot Biden var veletablert på det tidspunktet Trump uttalte seg om denne testen, så Trump kampanjen behøver overhodet ikke å være forutseende for å skjønne at dette kan bli en vinnersak for de. Spesielt hvis de vet at påstandene mot Biden er reelle. Det kan være med på å vinne valget.

daoooo

Innlegg: 26788
daoooo
07.08.20 18:59
butler93: Om noen blir bedt om å ta en slik test, kommer det vel av at noen forstår at alt er ikke helt i vater, og det er det ingen som har påstått, hvorfor Trump tok den får han svare for selv, men da det meste som kommer ut av kjeften hans er løgner kan vi ikke bare ta det som en konstatert sannhet.

Jeg tror du nesten må lese mine svar til steponit, det meste der gjelder også deg. For øvrig snakker du om at ''om noen blir bedt om å ta en slik test''. Da er mitt spørsmål, vet du at ikke Trump har tatt denne på eget initiativ fordi det kan sette Biden i dårlig lys om han ikke også gjør dette? Er nok en del vippevelgere som kan gå til Trump dersom Biden ikke klarer å overbevise disse velgerne om at påstandene er uriktige. Hittil så har han floppet her.

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
07.08.20 19:09

Biden til en potensiell velger 'You're A Lying Dog-Faced Pony Soldier'

 

Biden til eldre kjernevelger "You're a damn liar'

 

Biden snakker med barna  Insane thoughts on Hairy Legs, Roaches, and kids

 

Biden  'Joe 30330'

 

Joe Biden's Most Awkward Gaffes Of All Time

 

Blir enormt morsomt når Trump og Biden skal møtes i TV debatt, alt kan skje:)

(Innlegget ble redigert 07.08.20 19:11)

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
07.08.20 19:10
daoooo: Demens påstandene mot Biden var veletablert på det tidspunktet Trump uttalte seg om denne testen,

Det er 2.5 år siden Trump tok testen og han har blitt merkbart verre på denne tiden. At han ikke klarer å huske enkle begrep som brukes til å måle COvid-19 utbredelse er et faresignal.

daoooo

Innlegg: 26788
daoooo
07.08.20 19:26
IIHJ: Det er 2.5 år siden Trump tok testen og han har blitt merkbart verre på denne tiden. At han ikke klarer å huske enkle begrep som brukes til å måle COvid-19 utbredelse er et faresignal.

Ok, men man kan uansett ønske å ta en sånn test av personlige årsaker. At han drar den opp nå er likefullt en del av valgkampen og et forsøk å stille Biden i dårligere lys. Man kan kritisere Trump for mye, men det gjør ikke Biden automatisk til noen bedre kandidat.

keizersoze

Innlegg: 16320
keizersoze
07.08.20 19:29
daoooo: Ok, men man kan uansett ønske å ta en sånn test av personlige årsaker. At han drar den opp nå er likefullt en del av valgkampen og et forsøk å stille Biden i dårligere lys. Man kan kritisere Trump for mye, men det gjør ikke Biden automatisk til noen bedre kandidat.

Han ble jo tatt på dette, da han påsto han tok en test som viste han var utrolig smart, som viste noe helt annet.

daoooo

Innlegg: 26788
daoooo
07.08.20 19:32
keizersoze: Han ble jo tatt på dette, da han påsto han tok en test som viste han var utrolig smart, som viste noe helt annet.

Selv om Trump hauser det opp betyr det ikke nødvendigvis at det ikke vil fungere. Som jeg nevnte litt lenger opp. Er det en ting vi vet er det at denne valgkampen som forrige gang, vil bli skitten.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 19:33)

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
07.08.20 19:36
-PEPE-: inn og ut-pust i flertallige innlegg her inne om emne

Seems like you had a sunstrike, your grammar isn't up to its usual standard. And speaking of which, have you looked at the adult learning link I posted?

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
07.08.20 19:39
daoooo: Ok, men man kan uansett ønske å ta en sånn test av personlige årsaker. At han drar den opp nå er likefullt en del av valgkampen og et forsøk å stille Biden i dårligere lys.

Synes ikke du også at det er latterlig at presidenten er stolt over å ha passert en demens test, at han sier den var vanskelig og hevder at doktorene var meget overrasket over resultatet?

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
07.08.20 19:39

Han gir seg ikke.

Donald Trump repeated his assertion that the massive explosion in Beirut may have been a deliberate attack.

The US president modified his initial position, given on Tuesday following a briefing from military officials, that it was a "terrible attack" and "a bomb of some kind".

Speaking at the White House late on Wednesday he said: "They don't really know what it was. I can tell you whatever happens it's terrible, but they don't really know what it is, nobody knows yet.

"At this moment they're looking...how can you say accident, somebody left some terrible explosive type devices and things around perhaps. Perhaps it was that, perhaps it was an attack, I don't think anybody can say right now."

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
07.08.20 19:40
keizersoze: Han ble jo tatt på dette, da han påsto han tok en test som viste han var utrolig smart, som viste noe helt annet.

Ja, han trodde vel det var en IQ test han hadde tatt.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
07.08.20 20:06
kval: Testen er veldig enkel selv om folk med alvorlig demenssykdom ikke kan greie den. Trump løste det slik han pleier - med juks.

Ahh, selvfølgelig. Siden Trump er blant de 10% som klarer alle spørsmålene, så må han ha jukset? Orange man bad.

 The 30-question test is used as a screening tool to identify cognitive dysfunction, including early signs Alzheimer’s disease and other forms of dementia.

“The mean score for normal individuals is 27, the cutoff for normal is 26, so anything above 26 is considered normal."

However, Nasreddine admitted that not everyone gets a perfect score.

“Only 10 percent of normal individuals score 30 out of 30, most of them score 27. Maybe that’s why he says he ‘got it’ because he got a score. perfect, ”

Vi kan la Biden ta den samme testen, så får vi slutt på alle spekulasjonene. Jeg tviler på at de tør gjøre dette.

Woman, camera....ahh, you know the things.

Det er 90 dager til valget, så demokratene bør vel snart presentere sin presidentkandidat. Vi vet at det ikke blir Biden.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 20:07)

keizersoze

Innlegg: 16320
keizersoze
07.08.20 20:07
daoooo: Selv om Trump hauser det opp betyr det ikke nødvendigvis at det ikke vil fungere. Som jeg nevnte litt lenger opp. Er det en ting vi vet er det at denne valgkampen som forrige gang, vil bli skitten.

Ja spillet er jo allerede igang virker det som. Synes Biden holder seg til "reglene" da, ihvertfall enda. 


Trump har vel forsøkt helt siden koronautbruddet å ødelegge for demokratene. 


Mannen bør jo tape valget, og stilles for riksrett. Men hey, hvem vet. 


Kanskje han får 4 nye år. 

keizersoze

Innlegg: 16320
keizersoze
07.08.20 20:09
IIHJ: Ja, han trodde vel det var en IQ test han hadde tatt.

Hehe ja. Han trodde nok at folk skulle tro han på at han hadde gjort det iallfall. 


Slo tilbake det. Synd det er så lenge til valget. Tror han hadde tapt på nåværende tidspunkt.

Framsynt

Innlegg: 13883
Framsynt
07.08.20 20:13
Romlingane: Fake News og Propaganda fra Høyresiden!!!
Den suverent største terrortrusselen er fra høyreekstreme.

Herrefred :)

Er du lønnet av MSM?

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
07.08.20 20:20
Romlingane: Han gir seg ikke. Donald Trump repeated his assertion that the massive explosion in Beirut may have been a deliberate attack.

Det er flere som ikke gir seg.

Beirut explosion: Possibility of ‘external interference’ through rocket or bomb, says Lebanon President.

Men selvfølgelig, sosialister i Norge vet bedre enn presidenter i forskjellige land. Du tror vel også det var fyrverkeri som startet brannen, for fyrverkeri var det Libanon virkelig trengte.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 20:20)

keizersoze

Innlegg: 16320
keizersoze
07.08.20 20:20
Framsynt: Herrefred :) Er du lønnet av MSM?

Hehe. Er dette annerledes enn når folk kaller andre for venstreekstreme fake news tilhengere?

daoooo

Innlegg: 26788
daoooo
07.08.20 20:23
IIHJ: Synes ikke du også at det er latterlig at presidenten er stolt over å ha passert en demens test, at han sier den var vanskelig og hevder at doktorene var meget overrasket over resultatet?

Usikker hvor mye jeg legger i dette, valgkampen er i seg selv latterlig. Hvis Biden er dement (eller på god vei) tror jeg den saken kan bli utslagsgivende. Trump sier uansett mye dumt, men jeg er dritt lei det evige jaget etter å tolke alt han sier i verste mening. Som feks denne Fredrik Græsvik som liksom skal fremstå som objektiv. Eller NRK som har uttalt at det er deres oppgave å ikke dekke Trump objektivt.

Klikk for å gå tilbake til toppen