Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
fazz

Innlegg: 27358
fazz
07.08.20 20:30
Videoseven: Beirut explosion: Possibility of ‘external interference’ through rocket or bomb, says Lebanon President. Men selvfølgelig, sosialister i Norge vet bedre enn presidenter i forskjellige land. Du tror vel også det var fyrverkeri som startet brannen, for fyrverkeri var det Libanon virkelig trengte.

>>> Hvorfor i alle dager skulle terrorister angripe ett lager på havna i Beirut? 


Lageret en snakker om var stappfullt med mange tonn med ammoniumsnitrat eller kunstgjødsel som har en svært ustabil sammensetning og kan selvantenne ved lave temperaturer dersom det er lagret feil. Det er mange tilfeller av store katastrofer med dette stoffet. Bl.a i Kina for noen år siden hvor over 100 personer døde.


 

GreySerpent

Innlegg: 27063
GreySerpent
07.08.20 20:35
-PEPE-: Kom igjen nå, hvem har flest døde av covid19 pr. capita av U.S. og Sverige?

Tegnell og Sverige har da fått så ørene flagrer. Hvorfor drar du frem Sverige? Idiotisk.

IIHJ

Innlegg: 4168
IIHJ
07.08.20 20:41
daoooo: Trump sier uansett mye dumt, men jeg er dritt lei det evige jaget etter å tolke alt han sier i verste mening.

Nå så vi jo i intervjuet med Swan hva som skjer når Trump blir konfrontert med sine idiotiske uttalelser i en intervju situasjon. Media har latt Trump få slippe altfor billig unna med sine løgner og håpløst naive, kunnskapsløse argumentasjon. 

IIHJ

Innlegg: 4168
IIHJ
07.08.20 20:44
fazz: Bl.a i Kina for noen år siden hvor over 100 personer døde.
broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
07.08.20 20:49
Varulv2478: selv om mye tyder på at presidentordrene omkring Tiktok og WeChat var en impulshandling

Nåja, det var da TikTok som ble brukt for å ødelegge "folkefesten" hans i Tulsa, og er det noen her i verden som har vist at han er en jævel til å bære nag er det Dette Oransje Trutmunnfantomet. 

Han har nok brygga på hvordan han skulle få tatt rotta på dette hersens TikTok siden da, og nå bød det seg en mulighet og han slo til med én gang. 

ElIngles

Innlegg: 2113
ElIngles
07.08.20 20:55
GreySerpent: Tegnell og Sverige har da fått så ørene flagrer. Hvorfor drar du frem Sverige? Idiotisk.

Han har vel fastslått at Sverige har taklet dette elendig. Får se om pipen får en annen lyd når USA passerer Sverige i antall døde pr mill. Er vel ajour om ca en måned.

broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
07.08.20 21:02
Videoseven: Siden Trump er blant de 10% som klarer alle spørsmålene, så må han ha jukset?

Nå har vi vel bare Drumpfs egne ord på at han acet denne testen, og når det kommer til ærlighet  er vel ikke han noe lysende fyrtårn, hva? 

Bare hans påstand om at legene fortalte ham at han er den første i verden som klarte å huske ordene; Person, woman, man, camera, TV, burde vel borge for at fyren enda en gang er full av dritt. 

fazz

Innlegg: 27358
fazz
07.08.20 21:05
ElIngles: Han har vel fastslått at Sverige har taklet dette elendig. Får se om pipen får en annen lyd når USA passerer Sverige i antall døde pr mill. Er vel ajour om ca en måned.

>>> Nå har jo USA gått ut med anbefalinger om å ikke reise til Norge pga høyt smittetrykk og overbelastet helsevesen, så USA legger i det minste lista høyt med tanke på at Norge har 1/10 så mye smitte og døde som USA.

Tyrmann

Innlegg: 944
Tyrmann
07.08.20 21:05

Mens Donald bygger mur mellom USA og Mexico, bygger smuglerene tunnel, en av tunnelene har blitt oppdaget. Den omtales som den mest sostifiserte tunnelen som hittil har blitt funnet. Med så mye håpløshet Trump har skapt vil det være et enormt behov for narkotika i USA. De som har behov for narkotika har behov for våpen for å skaffe seg penger. Heldigvis for dem har Donald Trump gjort det enkelt for dem å skaffe seg våpen. Med våpen kan du skyte og drepe noen for å få tak i penger. Dermed vil det være behov for store mengder narkotika. Og det transporteres under Donald sin mur. Tenk om pengene til Trump muren kunne blitt brukt til noe fornuftig. Da hadde behovet for tunneler blitt mindre. Men det ser ut som det er forbudt å tenke i WH for tiden.

GreySerpent

Innlegg: 27063
GreySerpent
07.08.20 21:06
ElIngles: Han har vel fastslått at Sverige har taklet dette elendig. Får se om pipen får en annen lyd når USA passerer Sverige i antall døde pr mill. Er vel ajour om ca en måned.

Ja, hvor intelligent er det av The Pole Tortoise å hakke på andre, når han står til halsen i møkk...som stiger?

BlackEagle

Innlegg: 51242
BlackEagle
07.08.20 21:10
-PEPE-: Helt utrolig at Demokratene ikke klarer og skrape sammen en bedre kandidat enn Biden, han er faktisk enda verre enn Hillary.

Men blir Donald Rump bedre av dét?

Mvh

BE

BlackEagle

Innlegg: 51242
BlackEagle
07.08.20 21:14
daoooo: Eller NRK som har uttalt at det er deres oppgave å ikke dekke Trump objektivt.

Har Nrk gjort dét? Hvor? Når?

Mvh

BE
som ikke har benektet det siterte

Videoseven

Innlegg: 7502
Videoseven
07.08.20 21:17
daoooo: Fredrik Græsvik som liksom skal fremstå som objektiv. Eller NRK som har uttalt at det er deres oppgave å ikke dekke Trump objektivt.

Jeg har prøvd å si dette flere ganger. Journalister tilhører venstresiden politisk og ideologisk.

Nesten halvparten av norske journalister vil stemme SV, Rødt eller MDG.

Bare dette tallet vil si at rundt 4000 journalister, langt ute på venstresiden, bruker sin stemme politisk hver dag. Kun 13% stemmer på H og 1,8% stemmer Frp.

Tenk hvordan medienorge ville vært hvis 1,8% av journalistene stemte på SV, R og MDG og kun 15% stemte på Ap.

Du må til utenlandske medier hvis du ønsker et balansert syn på nyheter. Når du først gjør dette, ser du ensrettingen i alt det politiske her i Norge.

Finn noen utenlandske medier som tilhører høyresiden politisk. Du skal ta det de sier med de samme kritiske brillene du bør bruke på media fra venstresiden. Twitter er den beste kilden til nyheter, for nyheter fra twitter er direkte, kort og rå.

Hvor tror du MSM får all sine videoer fra? Du gjettet riktig...twitter.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 21:21)

fazz

Innlegg: 27358
fazz
07.08.20 21:19
Videoseven: Nesten halvparten av norske journalister vil stemme SV, Rødt eller MDG.

>>> Det inkluderer de som skriver om sport, mat, underholdning etc. Ser man på politiske journalister/kommentatorer så er bildet helt annet. 

Videoseven

Innlegg: 7502
Videoseven
07.08.20 21:22
fazz: Det inkluderer de som skriver om sport, mat, underholdning etc. Ser man på politiske journalister/kommentatorer så er bildet helt annet.

Og du bekrefter dette med......

Dine egne forestillinger?

(Innlegget ble redigert 07.08.20 21:23)

GreySerpent

Innlegg: 27063
GreySerpent
07.08.20 21:23
Videoseven: Jeg har prøvd å si dette flere ganger. Journalister tilhører venstresiden politisk og ideologisk. Nesten halvparten av norske journalister vil stemme SV, Rødt eller MDG. Bare dette tallet vil si at rundt 4000 journalister, langt ute på venstresiden, bruker sin stemme politisk hver dag. Kun 13% stemmer på H og 1,8% stemmer Frp. Tenk hvordan medienorge ville vært hvis 1,8% av journalistene stemte på SV, R og MDG og kun 15% stemte på Ap. Du må til utenlandske medier hvis du ønsker et balansert syn på nyheter. Når du først gjør dette, ser du ensrettingen i alt det politiske her i Norge. Finn noen utenlandske medier som tilhører høyresiden politisk. Du skal ta det de sier med de samme kritiske brillene du bør bruke på media fra venstresiden. Twitter er den beste kilden til nyheter, for nyheter fra twitter er direkte, kort og rå. Hvor tror du MSM får all sine videoer fra? Du gjettet riktig...twitter.

Helt sjukehus hvor ofte du/dere repeterer alt tøvet deres. Akkurat som papegøyer.

broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
07.08.20 21:24
Videoseven: Nesten halvparten av norske journalister vil stemme SV, Rødt eller MDG.

Å hoj! Kommer du med denne åndssvake greia di igjen, til tross for at jeg knuste deg forrige gang, og det er da ikke mer enn ei drøy uke siden, du kom drassende med dette tøvet? 

Og det er vel bare du som kan se det sensasjonelle i at i en undersøkelse blant de fagorganiserte journalistene er rødt flertall? 

Spiller det veldig stor rolle for deg hva en som skriver om sport, strikking eller mat stemmer? 

Det er da for fanken de politiske journalistene som bør være viktige i denne sammenhengen, og der er det - og om du tror det eller ikke driter jeg faktisk i - blått flertall. 

Men jeg kan også godt gjenta at sønnen min ble SVer etter å ha lest en oppskrift på bernaisesaus. Så helt ufarlig er det ikke. 

(Innlegget ble redigert 07.08.20 21:28)

keizersoze

Innlegg: 16285
keizersoze
07.08.20 21:25
Videoseven: Jeg har prøvd å si dette flere ganger. Journalister tilhører venstresiden politisk og ideologisk.

Hva stemmer du da, sånn bare for å vite hvor seriøst vi skal ta deg?

fazz

Innlegg: 27358
fazz
07.08.20 21:29
Videoseven: Og du bekrefter dette med...... Dine egne forestillinger?

>>> Sikkert ett fremmedord for deg, men med dokumentasjon. 


http://www.sgoki.org/no/mediesaker/myten-om-venstrevridde-medier/


Ser man derimot på den eneste Medieundersøkelsen gjort på fagorganiserte journalister som jobber med politikk og økonomi, blir det helt jevnt mellom de borgerlige Høyre/KrF/Venstre/Frp og Ap, SV og Sp. MDG havner da på vippen (se Medieundersøkelsen 2014, s. 77. Dette er den eneste medieundersøkelsen hvor politiske journalister er spurt spesifikt).

GreySerpent

Innlegg: 27063
GreySerpent
07.08.20 21:35
fazz: http://www.sgoki.org/no/mediesaker/myten-om-venstrevridde-medier/

I realiteten er det faktisk motsatt ja. Lügenpresse!

HLund

Innlegg: 20227
HLund
07.08.20 21:37

Det nytter dessverre ikke. Aarebrot hadde snudd seg i graven av å se arbeidet hans bli misbrukt på den måten høyresiden til stadighet gjør Trist å se.

grock19

Innlegg: 84196
grock19
07.08.20 21:38
daoooo: Eller NRK som har uttalt at det er deres oppgave å ikke dekke Trump objektivt.

Hvor kommer dette fra egentlig?

Det er godt mulig det stemmer at noen har sagt det, men det virker i alle fall som om blowbacken for dette har gjort dem så váre at det er nær kriminelt.


Av de få gangene jeg ser NRK nyhetene har jeg ved minst 3 anledninger (som jeg kan komme på) latt Trumps påviselige løgner ikke bare bli sendt, men bli stående helt uten kommentar, ikke en gang en lett påpekning av at det ikke er dekning for det han sier (som i seg selv ville vært en svært forskjønnende fremstilling).


Så sånn sett har NRK-nyhetene fremstått med feig unnlatelse av sitt offentlige informasjonoppdrag, til fordel Trump, de ganger jeg har vært innom i senere tid. Da hadde det vært bedre å ikke vise uttalelsene hans.

keizersoze

Innlegg: 16285
keizersoze
07.08.20 21:41
grock19: Da hadde det vært bedre å ikke vise uttalelsene hans.

Ojj. Da hadde de fått pepper da. Mannen sier jo ikke noe galt, og uansett om det blir tolket slik så må det jo frem så alle kan høre hvor venstrevridde alle som sender hans ord på nyhetene ,er.

Tyrmann

Innlegg: 944
Tyrmann
07.08.20 21:43
GreySerpent: Helt sjukehus hvor ofte du/dere repeterer alt tøvet deres. Akkurat som papegøyer

Ekstrem høyre har lært det meste av sin mester Joseph Goebbels. Løgner må gjentas hele tiden. Grunnen er ganske enkel, den fremtiden de vil skape for vanlige folk er et liv i fattigdom. Det finnes kun en kake som skal deles, og for at det skal bli mest mulig på de på toppen må det være minst mulig for resten.

HLund

Innlegg: 20227
HLund
07.08.20 21:44
grock19: Hvor kommer dette fra egentlig? Det er godt mulig det stemmer at noen har sagt det, men det virker i alle fall som om blowbacken for dette har gjort dem så váre at det er nær kriminelt.
Av de få gangene jeg ser NRK nyhetene har jeg ved minst 3 anledninger (som jeg kan komme på) latt Trumps påviselige løgner ikke bare bli sendt, men bli stående helt uten kommentar, ikke en gang en lett påpekning av at det ikke er dekning for det han sier (som i seg selv ville vært en svært forskjønnende fremstilling).
Så sånn sett har NRK-nyhetene fremstått med feig unnlatelse av sitt offentlige informasjonoppdrag, til fordel Trump, de ganger jeg har vært innom i senere tid. Da hadde det vært bedre å ikke vise uttalelsene hans.

Det er en stor misforståelse at journalister skal/må være objektive. Å bruke det som argument er i det hele tatt ganske så meningsløst. Det er selvsagt andre ting som er langt viktigere.

daoooo

Innlegg: 26777
daoooo
07.08.20 22:03
IIHJ: Media har latt Trump få slippe altfor billig unna med sine løgner og håpløst naive, kunnskapsløse argumentasjon.

Det er ikke mitt inntrykk. Men dette orker jeg ikke å gå inn på i kveld, god helg:)


 


 

daoooo

Innlegg: 26777
daoooo
07.08.20 22:03
grock19: Hvor kommer dette fra egentlig?
daoooo

Innlegg: 26777
daoooo
07.08.20 22:04
BlackEagle: Har Nrk gjort dét? Hvor? Når?

Se link over.

Varulv2478

Innlegg: 14561
Varulv2478
07.08.20 22:12
Romlingane: Donald Trump repeated his assertion that the massive explosion in Beirut may have been a deliberate attack.
The US president modified his initial position, given on Tuesday following a briefing from military officials, that it was a "terrible attack" and "a bomb of some kind".
Speaking at the White House late on Wednesday he said: "They don't really know what it was. I can tell you whatever happens it's terrible, but they don't really know what it is, nobody knows yet.
"At this moment they're looking...how can you say accident, somebody left some terrible explosive type devices and things around perhaps. Perhaps it was that, perhaps it was an attack, I don't think anybody can say right now."

Han er gal. I Norge ville statsministeren ha blitt bedt av kongen om å gå på Stortingets anmodning. Siden republikanerne saboterte konstitusjonsbestemmelsen om presidentens skikk og vel som betingelse for en presidents skikkelighet har det blitt umulig å kunne få ham fjernet. Selv ikke de halvgale "presidentene" i Sentral-Asia kunne oppvise maken.

grock19

Innlegg: 84196
grock19
07.08.20 22:28
daoooo: https://www.youtube.com/watch?v=qykIi2tcoRY

Riktig. 'Alliansen' - a.k.a. Nazi-Lysglimt -  er ikke så veldig flink til å klippe, men man ser jo han gjør det ganske tidlig, sånn midt i setninger;  finnes det noen video av dette som ikke er klippet?

Med personene involvert fant jeg også frem til dekning fra tidspunktet, og der står det;

 

 

 

Jeg har personlig ingen kritiske synspunkter på dekningen av Trump. NRK skal være politisk nøytral, men ikke nøytral når det gjelder rett og galt, sannhet og løgn, anstendighet og uanstendighet. Det er ikke tilfeldig at alle, både de to presidentene Bush, Mitt Romney og John McCain, nektet å støtte Trump, sier Kokkvold.

 

Under møtet sa Berge at NRK må være mer kritiske til meningsmålinger.

 

– Brexit og USA-valget har lært oss at meningsmålinger er mindre treffsikre enn før. Det er noe vi tar med oss når vi gir oss i kast med viktige valg i Europa i 2017, sier utenrikssjefen.


Det kan man jo være enig uenig eller uenig i, men det er ikke akkurat slikt det ble fremstilt - as per. De har de jo da også sviktet kapitalt på det de uomtvistelig har rett, i at man ikke som seriøst medium kan være likegyldig mellom sannhet og løgn. Som jeg har påpekt, har de gjentatte ganger latt Trumps manifeste løgner få fritt utløp uten å påpeke noe som helst omkring det.

(Innlegget ble redigert 07.08.20 22:29)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg