Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 18:51

Visse hos FOX må visst medgi at det er grunnlag for å stille spørsmål ved comrade Tя☭mps svekkede helse.


Biden er kvikk som en Oter i forhold til rullator-neste presidenten, som må støttes ned ei slak rampe han beskrev som østveggen til K2.

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
08.08.20 18:56
Videoseven: Democrats said they offered to reduce a proposed $3.4 trillion coronavirus aid package, which the House passed in May but the Senate ignored, by nearly one-third if Republicans would agree to more than double their $1 trillion counter-offer.

Du kan ha rett i dette. Demokratene vil kutte ned til 2 billion dollar fra 3,4 billion for å få gjennom et kompromiss, men dette ville ikke republikanerne som vil ha 1 billion dollar. Det er veldig svimlende pengemengder for å si det mildt.

Her bruker jeg norsk definisjon, ikke engelsk. Det er veldig irriterende at man ikke har felles begrep over tall verden rundt. Dog ikke så irriterende som med dansk...

(Innlegget ble redigert 08.08.20 18:59)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
08.08.20 18:58
Varulv2478: Du kan ha rett i dette.

Ja sorry, så du hadde rette det i et senere innlegg.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
08.08.20 19:14
Romlingane: DETTE er det mest idiomatiske jeg har lest denne uken.

Hvorfor?

Både New York Times og Washington Post og Adresseavisen ligger bak betalingsmurer. Folk betaler for å få tilgang til disse nyhetene.

De gjør et valg, og bruker egne penger for å lese det de mener er de riktige nyhetene. Jeg kunne brukt mine penger til å støtte medier jeg mener gir et bedre eller annet bilde av en nyhet.

For 3000 kroner kunne jeg støttet flere kilder, noe som gir meg enda bedre innsikt i det som skjer. Jeg hadde mest sannsynlig støttet åpne og uavhengige medier på nettet. 

(Innlegget ble redigert 08.08.20 19:14)

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
08.08.20 19:15
Varulv2478: USA er i ferd med å bli et bandittregime.

Yeaa right, så store banditter er de at folk fra Europa flytter til U.S. i hopetall, og resten av verden forøvrig, noen lovlig andre ulovlig, orange man bad

(Innlegget ble redigert 08.08.20 19:21)

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 19:17

Her skal den korrupte Tя☭mp melke til beinet, helt til 3 nov.


$800-a-night for the cheapest room

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 19:31

Godt spørsmål - i løpet av Bidens første uke vil jeg si.


Deutsche Bank lent Trump $2 billion over past 2 decades. It's also preferred bank of Russian oligarchs. N.Y. prosecutors subpoenaed the bank's records back to 1990s as part of a criminal probe into the Trump Organization. The bank just complied. 


Will he be indicted January 21?

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
08.08.20 19:34

https://www.bostonglobe.com/2020/08/08/business/knockdown-drag-out-oval-office-shouting-match-was-part-tiktoks-fate/

Det er en veldig usedvanlig stygg historie hvor den ene parten - ByteDance - hadde prøvd å finne fram en kompromissløsning for å garantere en fortsettelse av apptjenesten i USA, hvor Trump spilt sine mennene mot hverandre og tillot uryddige omstendigheter og deretter i slutten ødela all håp om løsningssøkning. TikTok er for dyrt for oppkjøp, enda verre om Microsoft skulle håper på å få appen for hele verden utenom Kina (hvilken vil sette Microsoft i konflikt med EU og Kina vil aldri akseptere dette), og det er veldig få som har den nødvendige kjøpekraften.

Nå tyder alt på at ByteDance er mektig oppjagd, i ett år hadde de forsøkt å blidgjøre myndighetene i USA og hentet inn all hjelp de kunne få tak på, de hadde tilbudt seg for å selge sin andel i det amerikanske markedet mot en avtale med Microsoft for å kunne fortsette sine fortjenestene og hadde endog ønsket å flytte hele selskapet ut av Kina som respons.

Til ingens nytte. De er blitt utsatt for svindel og tyveri. Da må de slåss, og det er ikke lenge sikkert om Microsoft kan få TikTok spesielt hvis de vil overta hele det globale nettverket. Det ser ut at ledelsen (inkludert Bill Gates) i Microsoft er fullstendig blind for de politiske og moralske konsekvensene, og dermed ikke fattet at det kan bli en av de verste PR-katastrofer noensinne.

https://www.digi.no/artikler/ft-microsoft-har-ambisjon-om-a-kjope-hele-tiktoks-virksomhet/497063

https://www.theverge.com/2020/8/4/21354255/microsoft-tiktok-trump-ban-bytedance-china-us-canada

Det kan også bli en "drep gullgåsa"-sak hvor man vil ende opp med å kjøpe noe veldig kostbare bare for å oppleve tap som et resultat av oppkjøpet, ettersom en regional oppstykking av en global apptjeneste er bortimot helt umulig uten meget smertelige endringer som ingen har noe svar på. Dette er Kinas største suksesshistorie i Internett man har å gjøre med.

Dette har gjort Bill Gates veldig sint, han mente dette vil være "som å ta giftpiller" og kan i slutten vetoet Microsoft fra hele saken. Og det verste; det finnes ikke dokumenterte data om at datainnsamling på appbrukere i USA har blitt videresendt til Kina - kun en lov om at kinesiske selskaper må dele data med myndigheter i Kina. WeChat er betydelig langt mer kontroversielt og deretter lettere å rette kritikk mot, og i Internett skyr folk flest denne apptjenesten av gode grunner. Men TikTok er derimot et globalt resultat skapt i globale omstendigheter.

Tiktok er for stor, for verdifull. Det som Trump hadde gjort, er intet mindre enn tyveri gjennom utpressing, og har gjort Microsoft til medskyldig i noe som kan få meget voldsomme konsekvenser for internettbrukere over hele verden.

(Innlegget ble redigert 08.08.20 19:34)

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 19:36

Biden får det travelt.


This is the start of the Great Unraveling. Trump and Kushner will go down with Vrablic and Deutschebank. A den of thieves.

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
08.08.20 20:22

Antifa og BLM har baller nok til å angripe en gammel dame med BLM plakat, med å helle hvit maling over hodet hennes, de må være stolte av seg selv. Når en trodde at slike marxist organisasjoner ikke kunne synke dypere, så bare forsetter de til neste nivå.


Brave elderly women standing up against ANTIFA


Ikke uventet har robbing/nedbrenning av forretninglokaler vold generelt fra disse marxistene liten støtte i befolkningen ellers.


Jeg vil påstå at sikkerhet for familier og deres barn og barnebarn troner på topp 5 listen når en går til valg. Demokratene fremmer ikke sikkerhet med "defound the police", noe enkelte Demokrater faktisk har vedtatt i enkelte Stater, jeg vil også påstå at dette er en ekstra gavepakke til Trump`s gjenvalg.


At våpensalget har eksplodert i U.S. i sin helhet de 3 siste mndène, er en j...... bra indikator på at folk føler seg utrygge med disse marxistene herjinger rundt seg.

Fago

Innlegg: 4829
Fago
08.08.20 20:25
Videoseven: Jeg kaller det tøyse-bachelor, for det er bare en hobbyutdannelse. Vi så under koronakrisen hvor lite viktige disse folka egentlig er. Samfunnet fungerte bedre når de hadde "hjemmekontor", for da slapp vi all sanden i maskineriet. Dette er folk som tasser rundt i det offentlige og spyr ut meninger for skattebetalernes regning. Du hører at en kan bli lærer med disse utdannelsene, selv om det allerede finnes en lærerutdanning. Spetalen tar dette opp flere ganger, men han kaller dem dragefangere. En dragefanger, kan kun brukes til å utdanne nye dragefangere. Det er ikke bare i Norge enkelte stiller spørsmåltegn ved å bruke offentlige penger på disse utdannelsene. Her er en fin definisjon. My friend got a degree in egyptology, but can’t get a job, So he’s paying more money to get a Phd, so he can work teaching other people egyptology. In his case college is literally a pyramid scheme. Statsvitere, sosiologer, idehistorikere og andre filosofer kan gjerne ha hjemmekontor for min del. De kan ha karantene i årevis, for ingen merker at de er borte. Jeg er faktisk overrasket over at en som deg har hørt om Dunning-Kruger-effekten. Jeg er såpass normal, at jeg skjønner at det finnes en mengde folk som er mye smartere enn meg, og jeg ser heller ikke ned på folk i viktige jobber uten utdannelse. Det som irriterer meg, er når folk med en tøyse-bachelor prøver å gjøre seg mer viktige enn de egentlig er. En kan se hvor viktig et yrket er etter hvor fort samfunnet savner det, og hvor lett en kan erstattes.

Du bekrefter bare det jeg skrev. Typisk Dunning-Kruger.

Fago

Innlegg: 4829
Fago
08.08.20 20:30
Videoseven: For 3000 kroner kunne jeg støttet flere kilder, noe som gir meg enda bedre innsikt i det som skjer.

Du har da tidligere signalisert ved kildevalget at du bare velger nyhetskilder som passer dine meninger, ikke hvem som beskriver fakta.

(Innlegget ble redigert 08.08.20 20:33)

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
08.08.20 20:34
fazz: Men antageligvis langt færre enn de som vi dø av inkompetansen dagens administrasjon viser når det kommer til å bekjempe viruset

Regner med at du har like sterke meninger om Sverige og de 8 hardest rammede land i EU, som har langt høyere dødsfall sett opp mot populasjonen på U.S. 330 mil.?

 

Du har antageligvis like sterke meninger om New York og New Jersey også, som alene står for nær 1/3 av alle dødsfall i U.S.? Sende syke covid19 pasienter tilbake til sykehjemmene fungerte vist dårlig eller hva?

(Innlegget ble redigert 08.08.20 20:36)

GreySerpent

Innlegg: 27221
GreySerpent
08.08.20 20:34
-PEPE-: Yeaa right, så store banditter er de at folk fra Europa flytter til U.S. i hopetall, og resten av verden forøvrig, noen lovlig andre ulovlig, orange man bad

Cumlock in da flesh. :D

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 20:45

Sommerens historieleksjon med Tя☭mp (du verden så fort man glemmer gammel moro fra den evneveike)


Noen skarve minutter med hans egne ord.

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
08.08.20 20:49
Varulv2478: Tiktok er for stor, for verdifull. Det som Trump hadde gjort, er intet mindre enn tyveri gjennom utpressing, og har gjort Microsoft til medskyldig i noe som kan få meget voldsomme konsekvenser for internettbrukere over hele verden.

Men du er ok, med at diktaturet i Kina har forbudt google - Facbook . Wikipedia - Youtube - Twitter - Instagram??, and the list goes on and on and on and on and on


Hvorfor denne hysteriske doblemoralen hvor nettsider fra U.S. skal være forbudt i Kina, mens Kinesiske nettsider/appèr skal kunne konkurrere fritt i vesten?, flere land vil følge her, India har allerede forbudt 59 apper fra Kina.


Table of high-ranking websites blocked in mainland China


Så dette er ikke annet enn en hysterisk doblemoral igjen ifra venstresiden, som ser ut til å være i lommene på Kineserne.


Skål, jeg tar helg.

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 21:01
GreySerpent: Cumlock in da flesh

Du mener vel arschloch?


De passer bedre på setene til de som juger ræva av seg for ham i senatet.

wise747

Innlegg: 8678
wise747
08.08.20 21:13
Viracocha: Biden får det travelt.

Biden har fremskreden kognitiv svikt, har du virkelig ikke fått med deg det?

(Innlegget ble redigert 08.08.20 21:14)

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 21:33
-PEPE-: Skål, jeg tar helg.

Med 90 pisspreikinnlegg på rappen burde du vel heller ta en Tornerose.


Finnes det noe land igjen på kloden du ikke har dratt fram når fadesene til den russisk valgte simpleton skal bortforklares?

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
08.08.20 21:38

747: « Biden har fremskreden kognitiv svikt, har du virkelig ikke fått med deg det?»


Samme med Trump, men han er i tillegg en narsissistisk kriminell, har du virkelig ikke fått med deg det?

wise747

Innlegg: 8678
wise747
08.08.20 21:50
villevesten: Samme med Trump, men han er i tillegg en narsissistisk kriminell, har du virkelig ikke fått med deg det?

Kom med noen bevis da vettu gutten og ikke bare vrøvl og vås.

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 21:50
wise747: fått med deg

Det man har fått med seg er at bots som deg er så desperate etter dirt on Biden at man forfalsker både bilder og video for harde livet.


Sørg for å være en som ikke resirkulerer møkka, men det er kanskje for sent?

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
08.08.20 21:52
-PEPE-: Du har antageligvis like sterke meninger om New York og New Jersey også, som alene står for nær 1/3 av alle dødsfall i U.S.? Sende syke covid19 pasienter tilbake til sykehjemmene fungerte vist dårlig eller hva?

Du fikk ikke med deg det jeg postet tidligere, men du kan få linken her.

wise747

Innlegg: 8678
wise747
08.08.20 21:53
Viracocha: Det man har fått med seg er at bots som deg er så desperate etter dirt on Biden at man forfalsker både bilder og video for harde livet.

Haha hvor fjern er du egentlig, så jeg er ikke et menneske men en bot ok got it, hahaha.

 

Du trenger ikke engang å svare da det sier seg selv (-:

Men du kan jo få denne linken som blant annet viser til alle de rasistiske tingene Biden har sagt opp gjennom årene du kan klikke her å se selv.

Der får du også se han lovpriste Robert Byrd som sin mentor, et tidligere kkk medlem, Byrd stemte også i 1964 mot og oppheve raseskillet, fin kar denne Biden gitt som så på denne karen som sin mentor (-:

(Innlegget ble redigert 08.08.20 22:03)

Rhabagatz

Innlegg: 31767
Rhabagatz
08.08.20 22:00
villevesten: 747: « Biden har fremskreden kognitiv svikt, har du virkelig ikke fått med deg det?»
Samme med Trump, men han er i tillegg en narsissistisk kriminell, har du virkelig ikke fått med deg det?

Vi har faktisk en psykolog som kjenner Trump godt som mener at han har det man kaller for varige svekkede sjelsevner:


Mangelfullt utviklede (og varig svekkede) sjelsevner er et rettspsykiatrisk (juridisk) samlebegrep for personer som har lav intelligens som kan gå over i lettere grader av psykisk utviklingshemning (IQ 50–80), eller som fra tidlig barnealder av ulike årsaker har hatt vedvarende alvorlige adferdsavvik eller personlighetsforstyrrelser som har fortsatt inn i voksen alder og som påvirker dømmekraft og impulskontroll.


 

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 22:05
wise747: bevis

Doofus elendige livshistorie er bevis nok, den er en orgie i mygel, korrupsjon og fanteri i oppblåst pompøs hvitsnipputgave.


 

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 22:21
wise747: Robert Byrd

...heiet riktignok engang for 60 år siden på de samme som Trump og botsa gjør idag, men Byrd tok til vettet så det kan ikke redde hverken deg eller trumpen din fra den nært forestående dummedagen 3 nov.


 


 

nlc

Innlegg: 1745
nlc
08.08.20 22:30
wise747: Der får du også se han lovpriste Robert Byrd som sin mentor, et tidligere kkk medlem, Byrd stemte også i 1964 mot og oppheve raseskillet, fin kar denne Biden gitt som så på denne karen som sin mentor (-:

Byrd er vel for de fleste kjent som mannen som angret seg for dårlige valg han hadde gjort. Ja, han var ex KKK medlem ("greatest mistake I ever did"), han beklaget filibusteren og meningene sine rundt Civil rights acti 1964.


Han var høyt respektert i hele det politiske landskapet i USA og ble hyllet av folk som Lindsay Graham og Mitch McConnell etter sin død. Å foresøke å bruke akkurat Joe Bidens hyllest av mannen som noe negativt virker litt... rart.

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
08.08.20 22:52
-PEPE-: Men du er ok, med at diktaturet i Kina har forbudt google - Facbook . Wikipedia - Youtube - Twitter - Instagram??, and the list goes on and on and on and on and on

Kina som USA kan forbyr disse i tråd med sine lovene, det blir veldig annerledes med det som er for lengst innenfor, kineserne var smart nok til å ha et forbud først så man slippet å ha disse tjenester i sitt egne land uten juridiske problemer. Det samme kan ikke sies om disse i USA hvor kinesiske varemerker for lengst har etablert seg. Her er USA på et langt mer tvilsomt grunnlag enn Kina. Det er ikke mange som vet at mange ordrer på kinesiskbygde batteribuss i USA har blitt kansellert eller satt på hold uten erstatning på sikte da det kom et fordekt forbud mot import av ferdigbygde kjøretøyer fra Kina uten forklaring.

Hele saken omkring TikTok er intet mindre enn en katastrofe for USA ettersom det revet hele grunnen for frihandel og fair konkurranse helt vekk ettersom man hadde brukt ulovligheter mot Huawei og TikTok fordi de var suksessrikt og bedre enn det som kom fra USA - hva slags inntrykk skulle man ha? Trump hadde ønsket å stoppe bilimport fra EU fordi disse bilene selges bedre enn amerikanskbygde bilder i USA. Og han vil tvinge land til å kjøpe inn biler og tvinge dem på innbyggerne i sanne kommandoøkonomisk ånd.

Dette er ikke handel.

Avisen Telegraph mente Trump er en merkantilist. Eller mer presist en tilhenger av nasjonalistisk kommandoøkonomi som hadde vært adoptert av kommunistene, og som Kina ivareta (sammen med Sør-Korea, Taiwan og Japan).

https://www.telegraph.co.uk/business/2020/08/08/china-has-blame-time-runs-tiktok/

(Innlegget ble redigert 08.08.20 23:01)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
08.08.20 23:06
wise747: Kom med noen bevis da vettu
Klikk for å gå tilbake til toppen