Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 23:09

51 år siden Abbey Road (her i en mer moderne utgave) hvilket får tankene over på en Beatles låt fra et annet album, Let it Be med den uforglemmelige teksten.

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
08.08.20 23:43

En ny studie bekrefter at Fox News gjør deg dum. 

Den viser også at Fox News' seere faktisk er de minst informerte. 

Kanskje ingen bombe, men greit å få det bekrefta. 

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
08.08.20 23:47

Evangelist grauthuet Jerry Falwell jr., så stupid som kun en trumpet kan være, lot seg avbilde på idiotisk vis med verdens mest idiotiske unnskyldning, han kneppet opp i sympati med jenta som var gravid og ikke fikk kneppet igjen, ombord på sin yacht som menigheten har betalt. (gadd vite hva han hadde gjort i bukseregionen hvis det var mensen han ville vise sympati med)

Her har det nok blitt kneppet i alle danske betydninger av ordet, på en tjei som ikke er hans kone.

 

Fyren har visstnok blitt sparket ut av styret ved Liberty-liksom-University.

(Innlegget ble redigert 08.08.20 23:49)

wise747

Innlegg: 8678
wise747
08.08.20 23:51
broren_til_noen: Faderullan for et etterspill alt dette må få etter 20 januar!

Hva skal du gjøre hvis Trump blir gjenvalgt?

Jeg skal hvertfall le godt av dere raddisser hvis så skulle skje.

En dement Joe Biden vinner ikke valget vettu, han dummer seg ut hver bidige gang han åpner kjeften.

Her kan du jo også se hva for noe rasistisk dritt som har kommet fra Joe Biden de siste tiårene.

 

(Innlegget ble redigert 09.08.20 00:01)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
08.08.20 23:54

En ny bok viser de tette båndene mellom Trump og Epstein, som viser seg å ha vært medlem på Mar-A-Lago i flere år.  

Det må da snart gå opp for Trump at det brenner skikkelig på dass?  

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
08.08.20 23:55
wise747: En dement Joe Biden

Du så på linken du fikk?  

Når til og med Fox News begynner å bemerke tøvet til tullingen går det ikke akkurat hans vei.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 00:01)

wise747

Innlegg: 8678
wise747
08.08.20 23:59
broren_til_noen: Du så på linken du fikk?

Har sett den tidligere, men det underslår ikke det faktum at Joe Biden rører hver eneste gang han åpner kjeften om dagen, kan finne en haug av videoer til deg om hvor surrete Biden er, men det gidder du vel ikke å se da det neppe passer inn i din virkelighet.

(Innlegget ble redigert 08.08.20 23:59)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
09.08.20 07:26
wise747: hvor surrete Biden er

Uansett hvor surrete Biden skulle være er han likevel helt soleklart å foretrekke framfor den tvers igjennom løgnaktige, korrupte, kunnskapsløse og lavpanna oransje retarden som kaller seg president nå. 

Xavi7

Innlegg: 10276
Xavi7
09.08.20 07:58

Trump fornekter seg ikke


Valget skal ødelegges. Nå har Trump tatt grep med US Postal Services i forkant for å sikre at poststemmer vil fungere dårligst mulig. Selvsagt har han utnevnt en stor økonomisk bidragsyter til stillingen som postsjef. Selvsagt er ikke denne personen kvalifisert for jobben. Målet er å ødelegge. Det er ikke grenser for hva denne mannen kan finne på. Slu som reven. Får håpe velgerne kan stoppe ham før det er for sent for det amerikanse demokratiet.

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
09.08.20 08:21

Så er det hendt; Trump som den første presidenten i USAs historie har foretatt et alvorlig konstitusjonelt brudd ved å tilrane seg kongressens maktområde innenfor skattlegging og finansielle ordning. Ved å underskrive på disse ulovlige presidentordrer har Trump gitt skattekutt for disse som tjent under 100,000 dollar per år, innført nullrente for studielån og gjort det vanskeligere for å kaste ut leietakere samt satt satsen til 400 dollar i sosialstøtte (600 dollar fram til 1. august...). I seg selv er hensikten god, men dessverre er dette ikke konstitusjonelt tillatt ettersom man omgår kongressen på den måte.

https://www.politico.com/news/2020/08/08/trump-executive-actions-coronavirus-relief-392715

Da Trump omgikk kongressen i februar 2019 for å skaffe penger for murbygging mot Mexico - et prosjekt som har blitt en flause - hadde han utnyttet en "national emergency" fullmakt knyttet til sikkerhetspolitiske bestemmelser gjennom militærbudsjettet. Ennå kunne dette tolereres, ettersom det bare var snakk om ekstraordinære fullmakter som hadde blitt brukt. Høyesteretten i juli 2020 konkludert med at dette var riktig, men det var 5-4 - og en kan spekulere om det var høyesterettsavgjørelsen som gir Trump motet for å bryte 1787-konstitusjonen istedenfor å benytte smutthull.

Denne gangen finnes det ikke smutthull. Og denne gangen kan man ikke verken tolerere eller avvente et slikt klart overgrep som i realiteten betyr at presidenten hadde fått råderett over skattelegging og føderalbudsjettet uten å ha et mandat eller endog fordekte fullmakter. Solberg kunne ikke gjøre likedan uten Stortingets tillatelse, ettersom riksrett ville ha hendt. Og; ved å gjøre det, er Trump nå mektigere enn Putin og Xi i sitt egne land ettersom han kan nå bestemme der kongressen tidlig hadde sitt enedomene.

Dette vet republikanerne som har blitt meget splittet på denne saken, "Lawmaking by Executive Order" er noe som meget skarpt kritiseres - og som oppfattes som selveste antitese mot republikansk doktrine.

"President Obama did not have the power to unilaterally rewrite immigration law with DACA, and President Trump does not have the power to unilaterally rewrite the payroll tax law. Under the Constitution, that power belongs to the American people acting through their members of Congress.”

DACA var grunnlovsstridig da Obama gjennom en presidentordre i juni 2012 opprettholdt en forskrift som gjør det mulig for illegale immigranter som var mindreårige, å få arbeidstillatelse. Som med Trumps handling var dette gjort i god hensikt, men det var i seg selv et alvorlig feilgrep fordi dette forverret den konstitusjonelle krisen og fulgt til en alvorlig utvikling hvor presidentmakten styrket seg på bekostning av kongressen. Trump opphevet deler av DACA, men kunne ikke avskaffe det helt i juni 2020 fordi høyesteretten ment det var ikke ulovlig, men under sterk tvil.

De to høyesterettsavgjørelsene i sommeren 2020 dermed tjent som bakgrunnen for det verste konstitusjonsbruddet som har vært bevitnet, og som i realiteten kan sette konstitusjonen ut av spill ved å delegitimere den. Polariseringen har gjort det; nå er konstitusjonen satt ut av spill.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 08:21)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
09.08.20 09:24
Xavi7: Valget skal ødelegges. Nå har Trump tatt grep med US Postal Services i forkant for å sikre at poststemmer vil fungere dårligst mulig. Selvsagt har han utnevnt en stor økonomisk bidragsyter til stillingen som postsjef. Selvsagt er ikke denne personen kvalifisert for jobben. Målet er å ødelegge. Det er ikke grenser for hva denne mannen kan finne på.

Her har du en skarpskodd jurist sine meninger om DeJoy og sabotasjejobben han er satt til å gjøre. 

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
09.08.20 09:27

https://www.theedgemarkets.com/article/trump-signs-coronavirus-relief-orders-after-talks-congress-break-down

Det blir ikke fint ved å gå ned i detaljer, det vist seg at Trump i kontrast til demokratene vil ikke hindre utkastelse av leietakerne fra private leieboliger, bare disse under føderal kontroll. Dertil vist det seg at skattekuttet som varslet i realiteten er en annullering av andelen i skatteleggingen som går til Social Security, det betyr i virkeligheten at sosialstøtten er blitt kansellert for dette året - noe som begge partier hadde klart sagt nei til med et unntak; McConnell-kretsen av ekstremistene i senatet. Det ment at de utsatte er blitt ofret uten ettertanker av Trump som nå bare har en enslig ordning på plass, 400 dollar per uke - som er av mange økonomer ansett for å være helt på kanten for å kunne overleve på under krisen.

Dette i realiteten er til veldig stor skade for økonomien og kan i slutten kostet mer enn det demokratene ønsket med 3,4 billion dollar som kunne kuttes ned til 2 billion dollar. McConnell hadde nektet å forhandle med både demokratene og republikanerne - og overlot forhandlingsposten til det hvite huset, noe som kan sees som et brudd på etiketter. Mnuchin var villig til å inngå kompromiss, men Trump hadde gjort Mark Meadows til stabssjef og deretter overordnet Mnuchin. Meadows er kjent for sine meget ekstreme holdninger omkring budsjettforbruk og som en tilhenger av et militaristisk statsbudsjett der alt skulle konsentreres om militæret, politi og etterretning. Mange var skrekkslagent da Meadows ble stabssjef i 31. mars 2020.

Det sies at det kan ta "måneder" før et høyesterettsinngrep, men dette kan ikke avventes fordi det er i realiteten et angrep på det politiske systemets legitimitet ved at presidenten kan tilrane seg råderetten på det som er underordnet kongressen og dermed annullere balansesystemet som garantere konstitusjonens legitimitet. Det har aldri vært tidlig sett i hele USAs historie. Det er ikke nok med å "sue", nå må demokratene og de moderate republikanerne innser at de må oppføre seg som i et normalt land ved å gjøre bruk av kongressens myndighet for å stoppe dette.

Pelosi burde gå av som leder for demokratene, hun hadde feilet og feilet med sin strategi om å dele ut tau og minst mulig motstand for å motarbeide Trump ettersom hun ikke klarte å fatte at man har å gjøre med en utilregnelig mann som hadde kapret store deler av GOPs ledelse til seg, og som ikke kan håndteres med vanlige metoder innenfor et system som mer og mer blir dysfunksjonelt. I praksis; hun SVIKTET sin ed. Dette burde gå opp for henne.

Og de moderate republikanerne må slutte med å tviholde på et parti som er mer eller mindre lagt død, ettersom det ikke lenge er opptatt av doktriner og annet til fordel for populismen og kontrarevolusjonære ambisjoner. I eldre tid trakk man seg ut og danne et nytt parti, hva skulle hindre dem? Det finnes mange givere som vil ikke ha mer å gjøre med Trump og hans folk, og det sees at det er sett en tørke av støttepenger til valgkamp i delstatene og USA. Mange har flyttet seg ut og vil støtte den moderate fløyen som kan ikke akseptere vanstyret av kretsen omkring McConnell i senatet.

Nok er nok. Det er på tid for politikerne å velge side; enten for en avsettelse av det demokratiske konsensusdemokratiet eller for å redde det politiske systemets basis som konsensuspolitisk plattform som fremmer demokratistyre.

https://en.as.com/en/2020/08/09/latest_news/1596955662_403866.html

Det minner nå om et makkverk som ikke er engangs gjennomtenkt. Krisestøtten på 400 dollar per uke vil bare støttes 75 % av krisepakken (Federal Emergency Management Agency), 25 % av delstatsbudsjettene - uten delstatsguvernørenes samtykke, og mange av delstatene er så hardt rammet, at de måtte ha føderal støtte! Om denne støtten utebli, vil hele arrangementet kollapser!

(Innlegget ble redigert 09.08.20 09:41)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
09.08.20 09:56
Viracocha: Her skal den korrupte Tя☭mp melke til beinet, helt til 3 nov.
$800-a-night for the cheapest room

Ja jøsses, dette er jo god butikk når de andre hotellene leier ut rom mye billigere.

Du glemmer at USA er et fritt og kapitalistisk land, der folk selv kan velge hvilket hotell de vil bo på. I artikkelen du lenker til har folk flere valg.

The price hikes come as other luxury hotels in D.C. are cutting their rates: accommodations at the Mandarin Oriental on August 27 begin at $367, while a comparable room at the Fairmont Washington will run $263.

Dette hotellet går vel med et dundrende underskudd disse dagene, og orange man bad taper penger.

Haha

(Innlegget ble redigert 09.08.20 09:56)

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
09.08.20 10:05

Du tror det ikke før du har sett det. Se avisrunden med Siv Jensen og Knut Arild Hareide på TV2 nyhetskanalen i dag.


Kanalen viser klippet der Trump roter så mye med tall at det er åpenbart at han ikke har peiling,  for alle også for Siv Jensen. TV2 spør Siv Jensen om hva det sier om Trump. og hun svarer, hold deg fast,  den norske regjeringen er heller ikke helt oppegående heller da, hvordan spør TV2. Siv Jensen svarer : vi har hatt regjeringsmedlemmer som har vært med i demonstrasjoner. og det var det.


Frp er partiet for Trumplovers. Frp er partiet for deg som ikke forstår så mye. For deg som er lavpanna. God søndag!

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
09.08.20 10:13
Varulv2478: Det blir ikke fint ved å gå ned i detaljer, det vist seg at Trump i kontrast til demokratene vil ikke hindre utkastelse av leietakerne fra private leieboliger, bare disse under føderal kontroll.

Nei du verden, tror virkelig folk at de kan bestemme over sitt eget hus?

Hvilket forferdelig samfunn det er, når ikke en allmektig stat kan bestemme alt. Vi vet jo at ufeilbarlige politikere som Listhaug, Trump og Anders Giske vet hva som er best for folk.

"God dag Varulv, det er sosialiststaten som ringer. Vi ser at du har to rom du ikke bruker så ofte, så du må la en somalisk familie bo der gratis. Dette gjelder selvfølgelig bare de årene Covid19 herjer, og ja, du betaler også for strøm og internet i perioden."

Jeg skjønner at folk har forskjellig ideologi.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 10:14)

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
09.08.20 10:19
Videoseven: Du glemmer at USA er et fritt og kapitalistisk land, der folk selv kan velge hvilket hotell de vil bo på.

At prisene går opp på Trump's hotell er ikke noe problem for de som skal bo der da rommene blir betalt med innsamlede valgkampmidler.

William_S3

Innlegg: 9220
William_S3
09.08.20 10:20
-PEPE-: Flere folk her inne som rakker ned på U.S. uansett hva, så lenge Trump sitter som President, prøver å bedrive litt voksenopplæring her inne, har hatt 2 leksjoner til nå som de ikke svarer på for de vet jeg hadde rett.
O.k, Leksjon nr. 3, Påstand fra meg:  U.S. har testet flere enn Norge pr. capita.

Var jo morsomt da at Trump ville teste færre for å få et bedre resultat.. 

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
09.08.20 10:25

Du vet det er ille når selv konservative fyrtårn som The Telegraph og Corriere della Serra er kritiske.

The United States' failure to contain the spread of coronavirus has been met with astonishment and alarm in Europe, as the world's formerly most powerful country edges closer to a global record of five million confirmed infections.

Perhaps nowhere outside the US is America's bungled virus response viewed with more consternation than in Italy, which was ground zero of Europe's epidemic.

Italians were unprepared when the outbreak exploded in February and the country still has one of the world's highest official death tolls at 35,000.

But after a strict nationwide 10-week lockdown, vigilant tracing of new clusters and general acceptance of mask mandates and social distancing, Italy has become a model of virus containment.

"We Italians always saw America as a model," said Massimo Franco, columnist with daily Corriere della Sera. "But with this virus we've discovered a country that is very fragile, with bad infrastructure and a public health system that is non-existent."

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
09.08.20 10:29
Varulv2478: sosialstøtten er blitt kansellert for dette året - noe som begge partier hadde klart sagt nei til med et unntak; McConnell-kretsen av ekstremistene i senatet. Det ment at de utsatte er blitt ofret uten ettertanker av Trump som nå bare har en enslig ordning på plass, 400 dollar per uke

Sosialstøtten har vel bare blitt erstattet med en 400 dollar per uke. Du mener vel ikke at de skulle fått sosialstøtte + 400 dollar per uke?

Gjennomsnittslønnen til de med lavest inntekt er 24000$. Det vil si 462$ i uken. Trumps forslag gir alle 400$ i uken, noe som ikke virker så ille.

Hadde trygdene vært mer, ville vel ingen jobbet. 

(Innlegget ble redigert 09.08.20 10:29)

Maradona_123

Innlegg: 23096
Maradona_123
09.08.20 10:50

Trump vil ikke bare ha midlertidig stopp i payroll tax, hvis han blir gjenvalgt så lover han å avvikle den permanent?


Folk vil sikkert ha mer av lønningen sin, men hvis de også vet at denne skatten betaler for social security og medicare, så forstår de også at dette betyr at disse programmene også avvikles.


Skal bli interessant om dette blir en valgkampsak, det kan bli politisk selvmord for Trump, hvis demokratene har ett smart budskap her.

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
09.08.20 10:52
Videoseven: Sosialstøtten har vel bare blitt erstattet med en 400 dollar per uke. Du mener vel ikke at de skulle fått sosialstøtte + 400 dollar per uke?
Gjennomsnittslønnen til de med lavest inntekt er 24000$. Det vil si 462$ i uken. Trumps forslag gir alle 400$ i uken, noe som ikke virker så ille.
Hadde trygdene vært mer, ville vel ingen jobbet.

- 62 dollar MINDRE? Da er det ikke rart at økonomiske eksperter hadde påpekt at 400 dollar gir altfor liten margin og er helt på kanten av det forsvarlig! Det gjennomsnittlige matforbruket i USA er på 42 dollar per dag. Det ment at to tredjedeler må gå til matforbruk - det blir for lite for transport- og boutgifter som vare- og tjenestekjøp!

Du har utviklet et meget voldsomt hat mot sosialismen og alt som smaker av sosialstøtte til tross for at Norge er et sosialdemokratisk land selv om Solberg prøver å innføre et liberalistisk doktrinestyre her - med dårlige resultater. Hvorfor? Hvorfor vil du at alle skal leve i nød og fattigdom?

Det finnes virkemidler mot private utleiere i USA som har vært der i over hundre år, Trump vil ikke bruke noe av dette - ikke rart ettersom han var straffeforfulgt i en periode for utkastelse og opprørende handlinger mot leieboere. I dag bor folk flest i leiebolig fremfor i egne boliger, ikke minst etter en økonomikrise i 2000-årene som innbar at det var for høy risiko med lånbegrunnet bolig, veldig mange mistet deres bolighus fordi de klarte ikke lenge å betjene banklån og andre lån. Norsk lov forhindret en liknende utvikling. Mange valgt å leie fordi det var økonomisk tiltalt og oftest det eneste alternativet.

Nå risikere flere titalls millioner å bli kastet ut, selv de meste generøse utleiere kan ikke leve på bare få dollar per uke hvis leieboeren får bare 400 dollar, av dette vil bare 100 dollar være tilgjengelig.

Igjen, hvorfor? Du tenker åpenbart ikke på at du en dag kan trenger statlig hjelp, og dermed kan ikke være ekstremt kortsiktig. Veldig mange fattige i USA var av samme sinnelag som deg, og de lever i bunnløs angst over sin arroganse og hovmod.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 10:53)

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
09.08.20 10:54
Varulv2478: Det gjennomsnittlige matforbruket i USA er på 42 dollar per dag.

Sjekk kildene dine. Kan umulig stemme. Snakker du om en familie på 5?

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
09.08.20 10:56
Romlingane: Du fikk ikke med deg det jeg postet tidligere, men du kan få linken her.

Du er klar over at du linker "din sannhet" fra en radikal anti Trump venstreorientert blekke?


Hva med å forholde seg til fakta?, Andrew Mark Cuomo og de lokale helsemyndighetene i New York har fått enorm kritikk for å ha tilbakeført eldre covid19 pasienter tilbake til sykehjemmene, flere 1000 dødsfall kunne ha vært unngått om de ikke hadde gjort dette.


Og som skrevet før står Demokratstyrte New York og New Jersey alene for nær 1/3 av alle dødsfall i U.S. 


 

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
09.08.20 10:57
Maradona_123: Trump vil ikke bare ha midlertidig stopp i payroll tax, hvis han blir gjenvalgt så lover han å avvikle den permanent?Folk vil sikkert ha mer av lønningen sin, men hvis de også vet at denne skatten betaler for social security og medicare, så forstår de også at dette betyr at disse programmene også avvikles.Skal bli interessant om dette blir en valgkampsak, det kan bli politisk selvmord for Trump, hvis demokratene har ett smart budskap her.

Det er veldig alvorlig, han har innført skattekutt ved å annullere sosialstøtten som vil da rammet hele befolkningen, og dermed også Medicare som må ha Social Security som en del av sin eksistensberettigelse - om han vinner og dermed avvikle alt dette, ment det at det amerikanske folket vil da miste alle vinninger innenfor sosialpolitikk på HUNDRE ÅR - det vil ikke lenge utbetales trygd, man får ikke forsikringer, og man får ikke sosialstøtte som trenges for de pleierende, det vil være en retur til 1800-tallet med akutt nød og familiebeskyttelse.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
09.08.20 10:59
Romlingane: "We Italians always saw America as a model,"

Italienere kan klappe godt igjen, for det er de som er en av hovedårsakene til at dette spredte seg så fort.

Italienere er ikke opptatt av annet enn kortsiktig profitt, noe som er grunnen til at de lot hundretusener av kinesiske "turister" jobbe på ulovlige fabrikker i landet. 

Made in Italy, by Chinese workers.

Det var disse lavtlønte kinesiske arbeiderne som brakte smitten til Europa, hvor kinaviruset spredte seg i rekordfart. Vi får se hvem som klarer taklet dette best av Italia og USA om en stund.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 10:59)

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
09.08.20 11:01
IIHJ: Sjekk kildene dine. Kan umulig stemme. Snakker du om en familie på 5?

" - While meal prices in the United States of America can vary, the average cost of food in the United States of America is $42 per day. Based on the spending habits of previous travelers, when dining out an average meal in the United States of America should cost around $17 per person. - "

Google selv!

17 dollar per måltid i kroner er på 180 kroner, aktuelt det gjennomsnittlige for hjemtilbedte måltid per dag i Norge. De bruker en mye større andel av sin lønn på mat i USA enn i Norge. I mange familier må man nemlig ha gratis skolemat for å kunne mette sine barn og spare på sine matutgiftene - det dreier seg om opptil tretti millioner! Og Trump vil fjerne gratis skolemat...

(Innlegget ble redigert 09.08.20 11:01)

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
09.08.20 11:13
Varulv2478: I mange familier må man nemlig ha gratis skolemat for å kunne mette sine barn og spare på sine matutgiftene
Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
09.08.20 11:16
Varulv2478: Det er veldig alvorlig, han har innført skattekutt

Hvis han innfører kutt i den føderale skatten, kan vel de 50 selvstendige statene kompensere dette ved å øke sine skatter.

Etter amerikansk rett er delstatene suverene enheter, hvilket betyr at deres makt kommer fra folket fremfor å være delegert fra den føderale styresmakten. 

Jeg skjønner ikke hvorfor skatter fra de 50 statene først skal innom Washington DC, for så å deles tilbake til de 50 statene. Guvernøren og kongressen i de selvstendige statene vet vel bedre hvor skoen trykker, enn noen byråkrater i Washington DC.

Jeg ville ikke likt at deler av min lønn gikk til en EU-skatt i Brussel.

Finner du det ikke underlig at den såkalte diktatoren, velger å svekke sin føderale makt på denne måten?

(Innlegget ble redigert 09.08.20 11:17)

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
09.08.20 11:19
-PEPE-: Du er klar over at du linker "din sannhet" fra en radikal anti Trump venstreorientert blekke?
Hva med å forholde seg til fakta?, Andrew Mark Cuomo og de lokale helsemyndighetene i New York har fått enorm kritikk for å ha tilbakeført eldre covid19 pasienter tilbake til sykehjemmene, flere 1000 dødsfall kunne ha vært unngått om de ikke hadde gjort dette.
Og som skrevet før står Demokratstyrte New York og New Jersey alene for nær 1/3 av alle dødsfall i U.S.

Løgn og propaganda fra høyresiden!!!


Sånn, da slipper Romlingane å svare.

Klikk for å gå tilbake til toppen