Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
09.08.20 11:27
Videoseven: Sosialstøtten har vel bare blitt erstattet med en 400 dollar per uke. Du mener vel ikke at de skulle fått sosialstøtte + 400 dollar per uke? Gjennomsnittslønnen til de med lavest inntekt er 24000$. Det vil si 462$ i uken. Trumps forslag gir alle 400$ i uken, noe som ikke virker så ille. Hadde trygdene vært mer, ville vel ingen jobbet.

Jeg ønsker for deg at du, for en passe lang periode, ble sjuk eller satt ut på en annen måte slik at du en tid var fullstendig prisgitt hjelpeapparatet vi har her i landet, både økonomisk og ellers. Du veit, det hjelpeapparatet der de sosialistene du hater så inderlig jobber.

Det hadde kanskje plukka av deg den aldeles latterlige og nærmest stupide tonen du har i hvert eneste innlegg.

Det er ikke påtrengende smart å sitte der og vrøvle i vei om sosialister og annet når det er helt åpenbart at du ikke har filla peiling på hva du snakker om. Det kan straffe seg om noe skjer deg. Du vil nok bli temmelig mye spakere etterpå.

Eller så kan alt det korttenkte babbelet du kommer med muligens unnskyldes hvis du er dummere enn det som ligger igjen i snørrfilla di etter at du har snytt deg, eller så er du 14 år og fremdeles lukter kraftig av piss. 

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
09.08.20 11:32
Varulv2478: Kina som USA kan forbyr disse i tråd med sine lovene, det blir veldig annerledes med det som er for lengst innenfor, kineserne var smart nok til å ha et forbud først så man slippet å ha disse tjenester i sitt egne land uten juridiske problemer.

DET argumentet holder ikke vann, fordi om andre Presidenter og administrasjoner har godtatt en slik handels-praksis betyr det ikke at nåværende administrasjon skal godta dette.


Handel og konkurransevilkår skal være gjensidige, og argumentere for at en milliardindustri som dette ikke skal være gjensidig er direkte latterlig argument.


Argumentet ditt føyer seg godt inn i hvordan tankegangen til en kommunister ville ha vært, og er.


Vil også kommentere noe annet du har skrevet her tidlige, og det er at en demokratisk valgt  President må fjernes.


For det første er du vel klar over at han kun kan fjernes ved ett 2/3 flertall i Senatet, om du da ikke vil ty til en borgerkrig, som Republikanske velgere ville ha vunnet lett samens med militæret som har sverget troskap til en etter hver sittende President, i dette tilfelle ville dette ha vært Trump. 


Og OM han ble fjernet ved 2/3 flertall i Senatet, så er du vel klar over at M. Pence ville ha overtatt?, en "I'm a born-again, evangelical" tilhenger av Tea Party-bevegelsen, er ikke så sikker på om dette ville ha vært noen bedre for deg, M.Pence er på NeoCon fløyen hvor en f.eks også har Senator L. Graham, ikke den fløyen i det Republikanske partiet jeg personlig villa ha støttet.

Rhabagatz

Innlegg: 31768
Rhabagatz
09.08.20 11:32
Videoseven: Hvis han innfører kutt i den føderale skatten, kan vel de 50 selvstendige statene kompensere dette ved å øke sine skatter. Etter amerikansk rett er delstatene suverene enheter, hvilket betyr at deres makt kommer fra folket fremfor å være delegert fra den føderale styresmakten.  Jeg skjønner ikke hvorfor skatter fra de 50 statene først skal innom Washington DC, for så å deles tilbake til de 50 statene. Guvernøren og kongressen i de selvstendige statene vet vel bedre hvor skoen trykker, enn noen byråkrater i Washington DC. Jeg ville ikke likt at deler av min lønn gikk til en EU-skatt i Brussel. Finner du det ikke underlig at den såkalte diktatoren, velger å svekke sin føderale makt på denne måten?

Jeg antar at du forstår at presidenten ikke kan overstyre både kongressen og de 50 lovgivende forsamlingene i delstatene?


Det Trump har gjort er omtrent som en Erna skulle bestemme seg for å endre statsbudsjettet uten et vedtak i Stortinget. Uhørt, ulovlig og utelukkende spill for galleriet.


 


 

fazz

Innlegg: 27419
fazz
09.08.20 11:35
-PEPE-: Regner med at du har like sterke meninger om Sverige og de 8 hardest rammede land i EU, som har langt høyere dødsfall sett opp mot populasjonen på U.S. 330 mil.?

>>> Det er da vel få om noen som er spesielt imponert over hvordan enkelte europeiske land som Spania, Italia og Sverige har håndtert smitten. Det har da også kommet veldig godt frem flere plasser.


Ironisk nok så vil USA passere disse tre landene i løpet av to uker med samme utvikling vi har sett den siste uka. Hvilken unnskyldning har du da? Kan jo alltids holde fast på smittetallene i knøttsmå land som San Marino og Andorra som til sammen har hatt 90 dødsfall (eller like mange som USA har hvert 90 minutt), men har så liten befolkning at ett dødsfall pynter voldsomt på statistikken for Trump. 

GoingKronos

Innlegg: 50475
GoingKronos
09.08.20 11:50

Republikanerne i kongressen er kyniske idioter, det er ingen tvil at Trump tjener på å gi seg selv eneveldig makt over landets økonomi og at kongressen dermed i praksis er satt ut av funksjon. Men det betyr også at Biden vil kunne vise til Trump og ta seg samme friheter.

Det er opplagt det republikanerne i kongressen håper på at den konservative høyesterett går mot Trump, men alt fra McConnell og nedover har erklært sin støtte til Trumps gjennomførte kupp og da fortjener de egentlig å steike i eget fett. 

Men for USAs fremtid som demokrati er det avgjørende at høyesterett griper inn og begrenser presidents maktmisbruk. Men de har nok regnet på det, og det vil nok først skje etter valget. USA er et land i full krise.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 11:51)

HLund

Innlegg: 20284
HLund
09.08.20 11:53
SlimWhitman: Sånn, da slipper Romlingane å svare.

Rene troll som vedkommende er det strengt tatt best å bare forbigå i stillhet og ikke gi den oppmerksomheten hen ønsker.

aIseboy

Innlegg: 8882
aIseboy
09.08.20 11:55
Tyrmann: Du tror det ikke før du har sett det. Se avisrunden med Siv Jensen og Knut Arild Hareide på TV2 nyhetskanalen i dag.
Kanalen viser klippet der Trump roter så mye med tall at det er åpenbart at han ikke har peiling,  for alle også for Siv Jensen. TV2 spør Siv Jensen om hva det sier om Trump. og hun svarer, hold deg fast,  den norske regjeringen er heller ikke helt oppegående heller da, hvordan spør TV2. Siv Jensen svarer : vi har hatt regjeringsmedlemmer som har vært med i demonstrasjoner. og det var det.
Frp er partiet for Trumplovers. Frp er partiet for deg som ikke forstår så mye. For deg som er lavpanna. God søndag!

Hvis jeg skal forsøke å analysere dette (har ikke sett klippet selv, men basert på din gjenfortelling), så ser jeg en svak Siv Jensen, som ser sin partilederposisjon truet.

For aldri om Siv Jensen personlig mener dette. Siv Jensen er blant de mer moderate politikerne i FrP, sammen med f.eks Ketil Solvik-Olsen, Roy Steffensen etc. Men hun frykter åpenbart den støyete ytrehøyre-fløyen (eller nasjonalkonservative som de så politisk korrekt har valgt å kalle seg).

Hvis den fløyen får tatt over FrP (slik nasjonalistene har tatt over det republikanske partiet i USA), så tror jeg vi bare skal være glade. De er støyende, særdeles ivrige på sosiale medier og ødelegger enhver konstruktiv diskusjon. 

Men de er ikke så mange som de tror de er. Denne nasjonalistfløyen har i over ti år vært den mest støyende delen i Oslo FrP (og som nå snakker høyt om å kaste Siv Jensen). Men Oslo FrP har gått fra oppslutning på 20-tallet til 5-6% etter at nasjonalistfløyen tok kontroll. 

Det hjelper altså lite at de tar styring på ethvert kommentarfelt i deres forhatte "lamestream media". 

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
09.08.20 11:55

Hvem tenker du på, HLund? Meg, Pepe eller Romlingane?

HLund

Innlegg: 20284
HLund
09.08.20 11:57
SlimWhitman: Hvem tenker du på, HLund? Meg, Pepe eller Romlingane?

Pepe selvsagt. Ganske åpenbart hvem det er, uten at man trenger å utbrodere noe videre om det.

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
09.08.20 12:08
aIseboy: Men de er ikke så mange som de tror de er. Denne nasjonalistfløyen har i over ti år vært den mest støyende delen i Oslo FrP (og som nå snakker høyt om å kaste Siv Jensen). Men Oslo FrP har gått fra oppslutning på 20-tallet til 5-6% etter at nasjonalistfløyen tok kontroll.

De som støtter Trump, tilhører nok alle den fløyen. Det er viktige friheter som mangler i dette landet i følge dem. Det må være lov å kjøre i fylla, det må være lov å kjøre på rødt lys, ihvertfall hvis du skal til høyre og ikke minst det må være lov å gå på byen med alle slags våpen. Da vil de selvfølgelig godta at de rikeste blir enda rikere på bekostning av resten.

Varulv2478

Innlegg: 14620
Varulv2478
09.08.20 12:13
GoingKronos: Republikanerne i kongressen er kyniske idioter, det er ingen tvil at Trump tjener på å gi seg selv eneveldig makt over landets økonomi og at kongressen dermed i praksis er satt ut av funksjon. Men det betyr også at Biden vil kunne vise til Trump og ta seg samme friheter.
Det er opplagt det republikanerne i kongressen håper på at den konservative høyesterett går mot Trump, men alt fra McConnell og nedover har erklært sin støtte til Trumps gjennomførte kupp og da fortjener de egentlig å steike i eget fett.
Men for USAs fremtid som demokrati er det avgjørende at høyesterett griper inn og begrenser presidents maktmisbruk. Men de har nok regnet på det, og det vil nok først skje etter valget. USA er et land i full krise.

Det er hvorfor det ikke kan ventes; derfor vil jeg se Pelosi få samme skjebne som Trump - føres ut i håndjern under spott fra rasende folkemengder. Hun hadde sviktet helt med sin mildhet og ubesluttsomhet fram til det var for sent. Likedan med McConnell og et halv dusin senatorer i senatet som må kastes helt ut.

Som du sa; kongressen er satt ut. Trump åpner for forhandlinger, men det vil ikke virker under de nåværende tilstandene ettersom McConnell hadde nektet å følge vanlig etikette. Høyesteretten kan ikke stoppe Trump tidsnok, det er nå veldig åpenbart at USA har et stort problem med at det er for sterk sendrektighet juridisk sett i kontrast til flesteparten av landene.

Det er ikke sikkert om presidentordrene vil få det ønskede effekt, ettersom en redusering av ukebetalingen innbar at man vil ha et absolutt minimum - som kan utebli fordi delstatene kan være uten av stand til å betale for en føderal tjeneste - leietakerne vil kastes ut en masse når bare føderale utleiere får penger - og hele befolkningen risikere dermed at sosialstøtte vil utebli for hele resten av året, som hvis trygdene utebli for det norske folket.

Kort sagt; republikanernes og demokratenes stimulanspakkene uansett størrelse er å foretrekke fordi de er langt mer gjennomtenkt.

Et KUPP har hendt, nå er konstitusjonen i realiteten tilsidesatt.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 12:15)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
09.08.20 12:34
SlimWhitman: Løgn og propaganda fra høyresiden!!!
Sånn, da slipper Romlingane å svare.

Jeg liker one-linere uten noen form for argument. Jeg skal også begynne å bruke dem når jeg er tom for argumenter.

-Trump er oransje.

-Løgn og propaganda fra venstresiden!!!

Jeg kan så vise til en side som viser at farger bare er forskjellige bølgelengder av hvitt lys, og at i mørket er alle katter grå.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 12:35)

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
09.08.20 12:34

BTN: « slik at du en tid var fullstendig prisgitt hjelpeapparatet vi har her i landet, både økonomisk og ellers. Du veit, det hjelpeapparatet der de sosialistene du hater så inderlig jobber.»


Tror nok Video7 kun er bitter for han har dårlige erfaringer med NAV-ansatte som ikke vil gi han det han føler han trenger i støtte... 

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
09.08.20 12:37
Viracocha: Biden får det travelt.

Ja riktig, han vil få det super travelt med å komme til 270 i Nov. spesielt om valgkampen skal foregå i kjelleren, men ved enkelte anledninger slipper de han løs for å drite seg rett ut foran en velgergruppe han er avhengig av å ha minst 92% støtte fra for å vinne valget.

 

Det er ikke håp for Biden med å få 92% av stemmene (2016 Hillary), nok engang har han tabbet seg ut foran afro amerikanske velgere:

 

Biden faces backlash for comments about Black community

 

Dere er vel klar over at om Trump får så lite som 5-10% flere av denne velgergruppen i svingstatene så er løpet kjørt for Demokratene?

 

I svingstater hvor Trump vant med liten margin i 2016 vil % andelen være enda mindre, mindre enn 5%.

 

Bidens sammens med AOC "the green new deal" i tunge industritogene i rustbeltet har liten støtte blant industri arbeidere OG oljearbeidere/gruvedrift, og service/leveranser knyttet opp til disse næringene, vi snakker her om 100.000 vis av arbeidsplasser.

 

Når folk går til valgurnene i Nov. vil dette være en topp 3 sak.

 

 

(Innlegget ble redigert 09.08.20 12:53)

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
09.08.20 12:39

Pepe/T-Johanne: « du vel klar over at M. Pence ville ha overtatt?, en "I'm a born-again, evangelical" tilhenger av Tea Party-bevegelsen, er ikke så sikker på om dette ville ha vært noen bedre for deg, M.Pence er på NeoCon fløyen hvor en f.eks også har Senator L. Graham, ikke den fløyen i det Republikanske partiet jeg personlig villa ha støttet.»


HÆ?! Trodde Trump alltid valgte De beste? Men for den viktigste stillingen han kan utnevne til mener du han har tatt inn noe ræl? 

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
09.08.20 12:44
villevesten: HÆ?! Trodde Trump alltid valgte De beste? Men for den viktigste stillingen han kan utnevne til mener du han har tatt inn noe ræl?

Har du noengang tenkt på at dette var ett taktisk klokt valg av Trump, er du klar over hvor stor den religiøse velgermassen er i U.S.?

Feilen flere av dere gjør er at dere sammenligner Norge med U.S. hva kommer til velgermasse blant religiøse, noe som er en gedigen brøler.   

Jeg vil faktisk påstå at M.Pence som VP var ett driiiitgodt valg av Trump.

 

(Innlegget ble redigert 09.08.20 12:45)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
09.08.20 12:49
villevesten: Tror nok Video7 kun er bitter for han har dårlige erfaringer med NAV-ansatte som ikke vil gi han det han føler han trenger i støtte...

Jeg har vært sykemeldt totalt i 2 uker gjennom mine snart 30 år i arbeidslivet. Det er vel kontakten jeg har hatt med NAV, tre papirark som skulle signeres.

Jeg har jobbet i en 100% stilling alle disse årene, og jeg har ikke en tøyse-bachelor. Jeg får heller ikke nyte godt av de privilegiene dagens gamlinger har klart å snylte til seg.

Til tross for dette blir jeg tvunget til å jobbe gratis for fremmede halvparten av året.

Jeg prøver ikke skamløst å snylte på andres arbeid og penger.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 12:50)

Corvus

Innlegg: 26241
Corvus
09.08.20 12:55
-PEPE-: Ja riktig, han vil få det super travelt med å komme til 270 i Nov. spesielt om valgkampen skal foregå i kjelleren, men ved enkelte anledninger slipper de han løs for å drite seg rett ut foran en velgergruppe han er avhengig av å ha minst 92% støtte fra for å vinne valget.

Skal bli spennende når Biden faktisk må ut blant folket, og i debatter. Vil han da bli total avslørt som den halvdemente fyren han er?

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
09.08.20 13:04
Corvus: Skal bli spennende når Biden faktisk må ut blant folket, og i debatter. Vil han da bli total avslørt som den halvdemente fyren han er?

Kanskje han i det minste vil kalle folk for pony face pony soldier, presse pekefingeren inn i brystkassa til folk, eller tafse på dem litt.

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
09.08.20 13:09
Corvus: Skal bli spennende når Biden faktisk må ut blant folket, og i debatter. Vil han da bli total avslørt som den halvdemente fyren han er?

Ja helt klart, han klarer ikke og snakke i 1 min. uten å virke dement, det sier jo ganske mye også når Demokrater selv og MSM argumenterer med at ville være best om at han ikke møter til noen debatt i det hele tatt, en risikosport folk som skal gå til valg på vil gjennomskue.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 13:11)

ElIngles

Innlegg: 2165
ElIngles
09.08.20 13:26
-PEPE-: fungerte vist dårlig

''Visst''.
Hvem tror du har flest døde av elendige Sverige og USA til jul? Kommer du til å kritisere Donald hvis de går forbi Sverige? Har du ryggrad nok?


Forskjellen er at USA enda ikke har fått kontroll på spredningen. Det har vi på denne siden av dammen, stort sett. Og det skulle bare mangle...

-PEPE-

Innlegg: 126
-PEPE-
09.08.20 13:55
ElIngles: Hvem tror du har flest døde av elendige Sverige og USA til jul? Kommer du til å kritisere Donald hvis de går forbi Sverige? Har du ryggrad nok?

Skal litt til, Sverige har 72 døde pr. mil. innbyggere flere enn U.S., da må i tilfelle Sverige stoppe helt opp, og U.S. forsette.


Og hvorfor skal Trump kritiseres for elendige valg stater som New York og dens Demokrater i ledelse har fortatt? Som f.eks å sende eldre covid19 pasienter tilbake til sykehjemmene.

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
09.08.20 14:16

Pepe: « Jeg vil faktisk påstå at M.Pence som VP var ett driiiitgodt valg av Trump.»


Helt til Trump setter burgeren i halsen... Noen ser jammen meg det store bildet.... not...

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
09.08.20 14:17

Video7: « Til tross for dette blir jeg tvunget til å jobbe gratis for fremmede halvparten av året. Jeg prøver ikke skamløst å snylte på andres arbeid og penger»


Josåneiså...

JRza

Innlegg: 15500
JRza
09.08.20 15:44

Usikker på om dette er en bevisst taktikk fra det Hvite Hus, eller om det er tegn på at ingen vet hva de prater om. Kudlow gjør en forferdelig jobb

(Innlegget ble redigert 09.08.20 15:44)

wise747

Innlegg: 8678
wise747
09.08.20 16:03
broren_til_noen: Uansett hvor surrete Biden skulle være er han likevel helt soleklart å foretrekke framfor den tvers igjennom løgnaktige, korrupte, kunnskapsløse og lavpanna oransje retarden som kaller seg president nå.

Blablabla "orange man bad" har sett haugevis av disse fra deg, hva med å komme med noe håndfast isteden.

(Innlegget ble redigert 09.08.20 16:03)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
09.08.20 16:05
wise747: Blablabla "orange man bad"

Du er ute og tøver igjen, sjøl om innlegget ditt må sies å være blant de mest dypttenkte, innholdsrike og tilnærma intelligente innleggene du noengang har skrevet. 

Det heter selvfølgelig: Orange Man Mad. 

Nå må du lære deg dette da!  

(Innlegget ble redigert 09.08.20 16:06)

wise747

Innlegg: 8678
wise747
09.08.20 16:07
broren_til_noen: Jeg ønsker for deg at du, for en passe lang periode, ble sjuk eller satt ut på en annen måte

Og her ønsker du andre ulytkke igjen, du er faen ikke sann.

Maradona_123

Innlegg: 23097
Maradona_123
09.08.20 16:18

Trump tok virkelig en "God n guns" for noen dager siden, er det virkelig denne retningen han ønsker å ta? 


Noen gir han dårlige råd for hvordan han skal drive kampanje, definitivt ikke "the best people". 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg