Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
12.08.20 08:13
fargerik: Harris er kongressens ondeste person, hun er slemmest og frekkest og mest respektløs også i følge Trump. Det neste blir vel at hun er styggest og lyver mest også?

President Trump og datteren Ivanka ga begge økonomiske bidrag til Kamala Harris kampanje da hun kjørte for gjenvalg som Californias statsadvokat, før hun ble senator. Enten er Trump dement eller så tror han at hans støttespillere er det. Uansett lyver Trump. og det gjør han jo hele tiden.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
12.08.20 08:21
GreySerpent: Ocasio-Cortez graduated cum laude from Boston University in 2011 with a Bachelor of Arts degree both in International Relations and Economics.

Jøsses dette høres imponerende ut. 

En bachelor er 3 år. Denne sosialisten klarte to stykker på denne tiden, og i tillegg i et tungt fag som økonomi. Dette må jeg se litt på.

Det første en ser, er at det er to forskjellige former for bachelor. En har en bachelor i "art" og en bachelor i "science".

 Bachelor in arts focuses on the humanities and arts while a Bachelor in science emphasizes math and science.

Videre finner en.

A Bachelor of art degree is reflective of the liberal arts tradition guiding many colleges.

Liberal art er det jeg ofte kaller en tøyse-bachelor.

Bachelor of science i økonomi er den ekte utdannelsen. 

A BS degree is first and foremost a science degree and will focus heavily on science and mathematics courses.

AOC valgte en den enkle veien, der en velger vekk matte og vitenskap. En filosofisk økonomiutdannelse.

Fordi Bachelor of art economics kutter ut den vanskelige delen, er studentene der nødt til å ta tilleggsstudier for å oppnå en bachelor grad.

Out of the 120 to 180 required credits for a B.A. your major only comprises 36 credits. Other required credits for a B.A. may be through courses in: Writing, Art, History, Philosophy, Religion.

AOC valgte internasjonale studier for å klare å få nok poeng til en bachelor i filosofisk økonomi. Imponerende at hun valgte å ta de ekstra poengene slik at hun fikk to tøyse-bachelor.

Dette er helt ok valg for en politiker, selv om det hadde vært bedre hvis hun hadde valgt en økonomiutdannelse med matte. Da hadde hun skjønt hvor idiotisk sosialisme og green new deal egentlig er. Nå kan hun dessverre fortsette å filosofere på hvordan hun kan bruke andre folks penger.

Mange med denne type utdannelse blir bartender eller lignende i USA, for de kan bli offentlig ansatte som her i Norge.

PS! De dyktige tar to mastergrader samtidig, i ekte fag.

(Innlegget ble redigert 12.08.20 08:22)

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
12.08.20 08:28

Har du en like imponerende statistikk over Trump sin utdannelse. Den delen av den han IKKE har kjøpt, vel og merke..

fargerik

Innlegg: 69295
fargerik
12.08.20 08:29
Tyrmann: President Trump og datteren Ivanka ga begge økonomiske bidrag til Kamala Harris kampanje da hun kjørte for gjenvalg som Californias statsadvokat, før hun ble senator. Enten er Trump dement eller så tror han at hans støttespillere er det. Uansett lyver Trump. og det gjør han jo hele tiden.

Ja, jeg hørte det i radioen i morges. Fiendebildet forandrer seg visst nå og da. Dement? Er det ikke Trump som sier at Biden er dement, a?

Trenger de en Listhaug der borte som kan fortelle dem at det hvite hus og senatet ikke er en barnehage, montro? For meg virker det som om ordskiftet er en pissekonkurranse hvor det gjelder å spre mest mulig gørr og fornærmelser.

(Innlegget ble redigert 12.08.20 08:32)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
12.08.20 08:46
fargerik: Ja, jeg hørte det i radioen i morges. Fiendebildet forandrer seg visst nå og da. Dement? Er det ikke Trump som sier at Biden er dement, a? Trenger de en Listhaug der borte som kan fortelle dem at det hvite hus og senatet ikke er en barnehage, tro?

Den dagen dere skjønner at Trump ikke er av den gamle sorten republikanerne, da er mye gjort. Trump er mer lik den gamle sorten demokrater.

Trump er mer nasjonalist, noe som gjenspeiler seg i slagordene hans. Han mener det er viktigere for en tillitsvalgt president å hjelpe folket som har valgt ham til vervet, fremfor å bruke folket til å hjelpe Kina eller andre land.

Trump er ikke en politiker, men er dreven forretningsmann. Han bruker den samme metoden på USA, som han ville brukt på en bedrift. Det virket helt til viruset slapp ut fra Kina.

Han ser at bedriften/landet går med dundrende underskudd år etter år, og han prøver å tette disse lekkasjene så godt han kan. Det er selvfølgelig ikke populært hos land som har kunne hente ut penger fra USA i flere tiår, men for hans egen befolkning er det en velsignelse.

(Innlegget ble redigert 12.08.20 08:46)

Rhabagatz

Innlegg: 31767
Rhabagatz
12.08.20 08:46
Videoseven: Jøsses dette høres imponerende ut.  En bachelor er 3 år. Denne sosialisten klarte to stykker på denne tiden, og i tillegg i et tungt fag som økonomi. Dette må jeg se litt på. Det første en ser, er at det er to forskjellige former for bachelor. En har en bachelor i "art" og en bachelor i "science".  Bachelor in arts focuses on the humanities and arts while a Bachelor in science emphasizes math and science. Videre finner en. A Bachelor of art degree is reflective of the liberal arts tradition guiding many colleges. Liberal art er det jeg ofte kaller en tøyse-bachelor. Bachelor of science i økonomi er den ekte utdannelsen.  A BS degree is first and foremost a science degree and will focus heavily on science and mathematics courses. AOC valgte en den enkle veien, der en velger vekk matte og vitenskap. En filosofisk økonomiutdannelse. Fordi Bachelor of art economics kutter ut den vanskelige delen, er studentene der nødt til å ta tilleggsstudier for å oppnå en bachelor grad. Out of the 120 to 180 required credits for a B.A. your major only comprises 36 credits. Other required credits for a B.A. may be through courses in: Writing, Art, History, Philosophy, Religion. AOC valgte internasjonale studier for å klare å få nok poeng til en bachelor i filosofisk økonomi. Imponerende at hun valgte å ta de ekstra poengene slik at hun fikk to tøyse-bachelor. Dette er helt ok valg for en politiker, selv om det hadde vært bedre hvis hun hadde valgt en økonomiutdannelse med matte. Da hadde hun skjønt hvor idiotisk sosialisme og green new deal egentlig er. Nå kan hun dessverre fortsette å filosofere på hvordan hun kan bruke andre folks penger. Mange med denne type utdannelse blir bartender eller lignende i USA, for de kan bli offentlig ansatte som her i Norge. PS! De dyktige tar to mastergrader samtidig, i ekte fag.

Forsatt samme kunnskapsforakt, noe som gjør deg til en åndspygmé (med fare for å fornærme enkelte etniske grupper i Afrika...).


Dette er utdannelsen hennes. Slutt å skape din ønskevirkelighet:


https://www.bu.edu/academics/cas/programs/international-relations/ba/
https://www.bu.edu/econ/undergraduate/minor-in-economics/
https://www.bu.edu/academics/cas/courses/economics/


Du viser i klartekst hva kan skje når man ikke har lært kritisk tenkning, informasjonsinnhenting og logisk analyse.


 


 

fargerik

Innlegg: 69295
fargerik
12.08.20 08:49
Videoseven: Trump er ikke en politiker, men er dreven forretningsmann. Han bruker den samme metoden på USA, som han ville brukt på en bedrift. Det virket helt til viruset slapp ut fra Kina.

Han er ikke noen politiker, det er jeg enig i. Som forretningsmann har han vel amerikansk rekord i å være skurk og bølle.

Det er vel etterhvert allment akseptert som et faktum at fyren er en narsissist som setter seg selv før alt annet. Det sier sitt at han faktisk mener seriøst at han må få trynet sitt hugget inn i fjellet i Mt. Rushmore. Han ØNSKER faktisk å få seg selv der, og med det ødelegge et av landets viktigste kulturminner.

(Innlegget ble redigert 12.08.20 08:54)

mcdermott

Innlegg: 66704
mcdermott
12.08.20 08:59
Videoseven: Trump er mer lik den gamle sorten demokrater.

--- Gamle, som i når? KKK-tiden?

GoingKronos

Innlegg: 50475
GoingKronos
12.08.20 09:10
Videoseven: Han ser at bedriften/landet går med dundrende underskudd år etter år

Og velger derfor å øke underskuddet enda mer. Genialt!

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
12.08.20 09:37
Bakkus: Dersom hun noen gang må ut i en debatt med like spillekort som sin motstander så kommer jeg til å garantere at hun vil se ut som en fjott.

Du tenker på fjottutseendet hennes da hun fullstendig overkjørte GA William Barr i en sånn grad at han bare ble sittende og stotre? 

For ikke å snakke om det fjottutseendet hun viste fram etter at hun hadde kjørt Kavanaugh så langt inn i en krok at han til slutt ikke ante hva han skulle svare? 

Hun skremmer vettet av deg siden du, som den inte ligente personen du er, veit at hun spiller i tippeligaen, mens du ikke har drevet det til noe mer enn å tøve og rote i 5. divisjon bedriftsfotball. 

Xavi7

Innlegg: 10278
Xavi7
12.08.20 09:39

Har sluttet å ta videoseven på alvor for lenge siden. 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
12.08.20 09:39
Videoseven: Trump er ikke en politiker, men er dreven forretningsmann. Han bruker den samme metoden på USA, som han ville brukt på en bedrift.

Ja, det er faktisk nøyaktig den samme metoden som har gjort at han, selvsagt på en ordentlig dreven måte, har gått konkurs syv ganger.

Uhyyyyre dyktig forretningsmann!

(Innlegget ble redigert 12.08.20 09:40)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
12.08.20 09:45
Rhabagatz: Forsatt samme kunnskapsforakt,

Jeg brukte forskjellen på en bachelor i art og en bachelor i science for å få frem mitt poeng.

Kunnskapsforakt har jeg ikke. Jeg har en enorm respekt for folk som velger en utdannelse som gjør at de fyller velferdskassen i landet vårt. Disse menneskene er dem som gjør at vi kan hjelpe dem som faller utenfor.

Jeg har mindre respekt for dem som velger en utdannelse som bruker av velferdskassen fremfor å fylle den. Filosofere kan vi gjøre på fritiden.

AOC er en galleonsfigur for venstreradikale bakmenn som kaller seg Justice Democrats.

Justice Democrats is an American progressive political action committee founded on January 23, 2017, by Kyle Kulinski of Secular Talk, Cenk Uygur of The Young Turks, Saikat Chakrabarti, and Zack Exley, former leaders from the 2016 Bernie Sanders presidential campaign.

Justice Democrats fjerner tradisjonelle demokrater ved lokalvalg, og plasserer sine egne folk i de stillingene. De har audition for å finne passende kandidater, og det var broren til AoC som meldte henne på en av disse audition. Hun passet vel i profilen de ønsket, og hun ble frontfigur i et sikkert distrikt.

Glass of water could take districts like mine and Alexandria Ocasio-Cortez's.

Justice democrats gjorde dette flere andre steder.

Cenk Uygur co-founded Justice Democrats, the organization that propelled Alexandria Ocasio-Cortez and “the squad” to their historic victories.

Her er hvordan det ble fremstilt i media.

Meet AOC's Brain: Saikat Chakrabarti.

Dette fungerte så bra for Justice Democrats, med disse kvinnene som frontfigurer, at Cenk Uygur tenkte han skulle prøve selv. Han stilte til kongressvalg for å prøve å få plassen til Katie Hill.

Shocking photos of Congresswoman Katie Hill.

Det gikk ikke så bra, Cenk fikk 6,6% av stemmene.

(Innlegget ble redigert 12.08.20 09:46)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
12.08.20 09:48
Videoseven: Det gikk ikke så bra, Cenk fikk 6,6% av stemmene.

Så da fungerte ikke dette med at Justice Democrats fjerner tradisjonelle demokrater ved lokalvalg, og plasserer sine egne folk i de stillingene, så bra likevel? 

Takk for din egen bekreftelse, du er innmari smart! 

HLund

Innlegg: 20284
HLund
12.08.20 09:50
Videoseven: Kunnskapsforakt har jeg ikke

Det må du gjerne innbille deg.

Rhabagatz

Innlegg: 31767
Rhabagatz
12.08.20 10:02
Videoseven: Kunnskapsforakt har jeg ikke. Jeg har en enorm respekt for folk som velger en utdannelse som gjør at de fyller velferdskassen i landet vårt. Disse menneskene er dem som gjør at vi kan hjelpe dem som faller utenfor. Jeg har mindre respekt for dem som velger en utdannelse som bruker av velferdskassen fremfor å fylle den. Filosofere kan vi gjøre på fritiden.

Litt som å si: Jeg er ikke rasist, men svarte bør ikke få makt fordi de har lavere IQ.

Det du i grunn sier er at for deg finnes det to ulike kunnskaper, den man kan tjene penger på og den som koster penger. Og sistnevnte er verdiløs.

Dette er kunnskapsforakt. Kunnskap har en verdi i seg selv. Vitenskapen er forresten et resultat av filosofi. Matematikken ble til av at folk "drev dank" og lekte med tankene.

Du utviser en generell mangel på kunnskap som er skremmende. Samfunnsforståelse er nemlig en slik myk kunnskap som du forakter.

 

 

(Innlegget ble redigert 12.08.20 10:07)

JRza

Innlegg: 15499
JRza
12.08.20 10:21

Dinesh og Levin er hysterisk morsomme. Dersom de tror at denne retorikken vil skade Harris, tar de nok grundig feil.

Trumpistene/rasistene har også startet en ny birther-bevegelse. De prøver ikke engang å skjule fordommene. 

(Innlegget ble redigert 12.08.20 10:24)

Jompa

Innlegg: 14764
Jompa
12.08.20 10:27

Palin har kommentert valget av Harris på instagram. 


Her og her


Jeg antar at dette er velmenende, og i så måte positivt i dagens klima.

Jompa

Innlegg: 14764
Jompa
12.08.20 10:38

Så er det jo også mye rart. Tucker Carlson med en interessant figur i går. Biden skal visstnok håndheve Sharialoven, og at han i hemmelighet blir foret det han skal si fra et muslimsk brorskap.

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
12.08.20 10:48
JRza: Dinesh og Levin er hysterisk morsomme

Levin: "India is out there near China" LOL

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
12.08.20 10:56
grock19: Den skammelige venstrepressen trekker nå i tvil det faktum at 2. verdenskrig endte fordi alle soldatene var syke av spanskesyken.
Etter at Trump har sagt det.

Jeg la ut en link fra Morning Joe om dette for et par sider siden.

Det er helt ubetalelig morsomt hvordan Joe tar sats og virkelig rister gørra ut av Det Oransje geniet. 

Jompa

Innlegg: 14764
Jompa
12.08.20 11:01

I går viser tall fra worldometers over 1500 døde av covid-19 i USA. Det er det høyest antall døde på en enkeltdag siden mai. Det virker som den andre toppen var nådd for et par uker siden, så dette er heller ikke gode nyheter for Trump. Nå varierer tallene veldig fra dag til dag, så noe av dette kan skyldes underrapportering andre dager.


Uansett; dersom USA igjen er på feil vei, slik Europa er, gjør ikke det ting letter for Trump. 

JRza

Innlegg: 15499
JRza
12.08.20 11:09
IIHJ: India

Det er nok mange indisk-amerikanere som setter pris på den kommentaren :P


Utrolig at de som anklager demokrater for id-politikk ikke ser seg selv. Begge partier har drevet med dette i generasjoner. 


Harris har vokst opp blant svarte, og det eneste som skiller henne fra de fleste andre svarte amerikanere, er at foreldrene ble født i utlandet. Hva Levin og Trump sier har lite å si, så lenge svarte (og sør-asiatere) anser henne som "sin".


Trump og hans menn må trå varsomt slik at de ikke ødelegger enda mer for seg selv.

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
12.08.20 11:10
Jompa: I går viser tall fra worldometers over 1500 døde av covid-19 i USA. Det er det høyest antall døde på en enkeltdag siden mai.

Ja jo, men nå skal vi huske på at vi fra særdeles uinformerte kilder, her kan jeg nevne i fleng xavi-maestro, har fått vite at USA er inne i en tydelig dalende kurve....... 

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
12.08.20 11:17
Jompa: I går viser tall fra worldometers over 1500 døde av covid-19 i USA

I San Antonio rapporterte de om 53 flere døde i juli enn tidligere rapportert.

JRza

Innlegg: 15499
JRza
12.08.20 11:34

Trumpistene er livredde nå. Det nyeste er å påpeke at Harris er tipp-tipp-oldebarn av Jamaicas største slaveeier. Dermed er ikke hun offer for slaveri... Jepp, det er på et slikt nivå man må synke for å treffe trumpistene i dagens USA. 

Rhabagatz

Innlegg: 31767
Rhabagatz
12.08.20 11:44
Jompa: Så er det jo også mye rart. Tucker Carlson med en interessant figur i går. Biden skal visstnok håndheve Sharialoven, og at han i hemmelighet blir foret det han skal si fra et muslimsk brorskap.

Dette er antiislamistenes (for å ikke bruke en kontroversielt uttrykk, islamofobenes) store heltinne, Ayaan Hirsi Ali.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
12.08.20 11:47
mcdermott: Gamle, som i når? KKK-tiden?

Haha, det er flott at du er en av de som vet at det var demokratene som var KKK og slaveeiere. Republikanerne var de frie, kristne menn som nedkjempet dem.

Neida, jeg mener de gamle demokratene tilbake til oldtiden i 2008. Det var den gang folk så på individet og valgte en svart mann til president,fordi de trodde på det han sa.

Dessverre startet denne svarte presidenten er radikalisering og splittelse, der det var hudfarge, kjønn og legning som var det avgjørende.

Demokratene har gått så langt til venstre, at Trump, en gammel demokrat, kan fremstå som republikaner.

(Innlegget ble redigert 12.08.20 11:47)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
12.08.20 11:51
Jompa: I går viser tall fra worldometers over 1500 døde av covid-19 i USA.

I går viste tabellen i Tippeligaen at Bodø Glimt leder med 4 poeng med en kamp mindre spilt. 

Jeg tenkte dette var relevant siden vi poster daglige kampresultater.

USA-Italia 2-7

(Innlegget ble redigert 12.08.20 11:51)

HLund

Innlegg: 20284
HLund
12.08.20 11:55
Videoseven: USA-Italia 2-7

Ikke akkurat. Med mindre noe verden aldri har sett før skulle skje, vil USA gå forbi Italia innen kort tid. Tendensen er rimelig entydig der gitt, men nice try.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg