Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
JRza

Innlegg: 15499
JRza
14.08.20 10:28

Trump ble spurt i går om det er noe han kan gjøre for å trygge valget. I kjent stil, svarte han ikke på spørsmålet og maset om demokrater, poststemmer, Kina osv. 


Er det virkelig slik at verdens mektigste land som kan sende hundretusener av soldater til andre siden av kloden, ikke er istand til å bruke det enorme apparatet sitt til å få gjennomført et trygt og sikkert valg på hjemmebane? 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
14.08.20 10:37
Romlingane: Remind me... Hvordan var det med utdannelsen til Trump igjen?

Han gikk først på The Kew-Forest School men sluttet grunnet problemer med oppførsel og gikk så på internatskolen New York Military Academy.

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
14.08.20 11:23
Tyrmann: gikk så på internatskolen New York Military Academy

Var det der en av lærerne seinere uttalte at Donald J Trump er den dummeste eleven han noensinne har undervist, eller var det på Kew Forest? 

(Innlegget ble redigert 14.08.20 11:23)

staaalisen

Innlegg: 10070
staaalisen
14.08.20 11:32
kval: Imponerende at du ikke betrakter NRK som ett av alle "løgnmddier" du har oppdaget.

Fake news, falske nyheter, er en annen beskrivelse av NRKs plassering i nyhetsbildet. Som mange andre gammelmedier har også NRK en agenda i alt som de driver med. Å beskrive en virkelighet - det å drive med objektiv nyhetsformidling - betyr ikke noe. Det som betyr noe er fortielser og dramatiseringer, bagatelliseringer og overdrivelser, persondyrking og personangrep - for ikke å si utelukkende juks og bedrag. 

NRK er ikke alene om dette - langt i fra! Men i Norge er det de som fører an i disse uhederlighetene. Finansiert av tvangsbeskatning av alle norske skattebetalere. Til og med klarte de å få gjeninnført den usosiale kopfskatten. Sist nordmenn ble utsatt for slike overgrep var for flere hundre år siden - i middelalderen!

(Innlegget ble redigert 14.08.20 11:33)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
14.08.20 11:36
staaalisen: Det som betyr noe er fortielser og dramatiseringer, bagatelliseringer og overdrivelser, persondyrking og personangrep - for ikke å si utelukkende juks og bedrag.

Og som eksempler på dette fra NRK viser du i fleng til......? 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
14.08.20 12:11
broren_til_noen: Var det der en av lærerne seinere uttalte at Donald J Trump er den dummeste eleven han noensinne har undervist, eller var det på Kew Forest?

Skal ikke forundre meg om det var på begge steder. Enhver som kommer innpå Trump, skjønner hvilket brødhode han er. Tragisk at han får lov å ødelegge USA. Det er pengene som styrer med grådigheten som er uten grenser.

kval

Innlegg: 14762
kval
14.08.20 13:02
staaalisen: Fake news, falske nyheter, er en annen beskrivelse av NRKs plassering i nyhetsbildet. Som mange andre gammelmedier har også NRK en agenda i alt som de driver med. Å beskrive en virkelighet - det å drive med objektiv nyhetsformidling - betyr ikke noe. Det som betyr noe er fortielser og dramatiseringer, bagatelliseringer og overdrivelser, persondyrking og personangrep - for ikke å si utelukkende juks og bedrag.

Har du funnet noen medier i Norge eller utlandet som ikke tilfredsstiller dine beskrivelser her men som tilfredsstiller deg og som du innbiller deg er "nøytralt"??

(Innlegget ble redigert 14.08.20 13:03)

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24039
oddvar_kjempebra
14.08.20 13:10
staaalisen: Fake news, falske nyheter, er en annen beskrivelse av NRKs plassering i nyhetsbildet. Som mange andre gammelmedier har også NRK en agenda i alt som de driver med. Å beskrive en virkelighet - det å drive med objektiv nyhetsformidling - betyr ikke noe. Det som betyr noe er fortielser og dramatiseringer, bagatelliseringer og overdrivelser, persondyrking og personangrep - for ikke å si utelukkende juks og bedrag.  NRK er ikke alene om dette - langt i fra! Men i Norge er det de som fører an i disse uhederlighetene. Finansiert av tvangsbeskatning av alle norske skattebetalere. Til og med klarte de å få gjeninnført den usosiale kopfskatten. Sist nordmenn ble utsatt for slike overgrep var for flere hundre år siden - i middelalderen!

He-he. staaalisen er morsom.

JRza

Innlegg: 15499
JRza
14.08.20 13:34

Nå sliter Trump big time! Susan Collins er "bekymret" igjen, og er "veldig uenig" med Trump når det kommer til å defunde USPS.


Nå fikk han virkelig høre det! 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
14.08.20 14:03
broren_til_noen: Var det der en av lærerne seinere uttalte at Donald J Trump er den dummeste eleven han noensinne har undervist, eller var det på Kew Forest?

På New York Military Academy fikk han opprykk etter press fra sin far. Det endte med en fiasko. 


Allerede der hadde han lært seg å lyve, Han skryter av sin atletiske dyktighet og hevdet at en basisspeider i Major League hadde prøvd å rekruttere ham . Med alle løgnene og en fet lommebok begeistret han damene. Han fikk en medalje fra damene, forøvrig den eneste. Når det gjelder oppholdet ellers er det forbudt for skolen å offentliggjøre karakterene. Det sto vel til stryk.

JRza

Innlegg: 15499
JRza
14.08.20 14:03

Mika har virkelig fått nok. Venter på Trumps gjennomtenkte respons. 

kval

Innlegg: 14762
kval
14.08.20 14:17
Tyrmann: På New York Military Academy fikk han opprykk etter press fra sin far. Det endte med en fiasko. 
Allerede der hadde han lært seg å lyve, Han skryter av sin atletiske dyktighet og hevdet at en basisspeider i Major League hadde prøvd å rekruttere ham . Med alle løgnene og en fet lommebok begeistret han damene. Han fikk en medalje fra damene, forøvrig den eneste. Når det gjelder oppholdet ellers er det forbudt for skolen å offentliggjøre karakterene. Det sto vel til stryk

Bare så det er sagt: Dette military academy er ikke noen befalsskole eller krigsskole. Det er ikke en gang en ekte militærtjeneste. Gradene er "fake".

(Innlegget ble redigert 14.08.20 14:17)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
14.08.20 15:10
JRza: Trump ble spurt i går om det er noe han kan gjøre for å trygge valget. I kjent stil, svarte han ikke på spørsmålet og maset om demokrater, poststemmer, Kina osv. 
Er det virkelig slik at verdens mektigste land som kan sende hundretusener av soldater til andre siden av kloden, ikke er istand til å bruke det enorme apparatet sitt til å få gjennomført et trygt og sikkert valg på hjemmebane?

Hvordan kan en trygge et valg der en ikke bruker ID eller har personlig oppmøte.

Det er bare å bruke stemmene til millioner av døde, eller stemmene til folk som har flyttet fra staten uten å melde fra.

458,000 Dead Persons Could be Mailed Ballots in California.

Selv bananrepublikker i Afrika har bedre kontroll på sine stemmer, enn USA har på sine poststemmer. I Afrika bruker de blekk på fingrene for å kontrollere dem uten ID.

Du der hvilken side som ikke ønsker kontroll på stemmene. Kanskje Polen og Ungarn skulle bruke samme taktikk som Demokratene i USA.

"Stem gjennom posten uten ID. Vi som styrer teller opp etterpå" 

Selv Putin må være imponert over dette valgsystemet.

(Innlegget ble redigert 14.08.20 15:11)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
14.08.20 15:24
JRza: Er det virkelig slik at verdens mektigste land som kan sende hundretusener av soldater til andre siden av kloden, ikke er istand til å bruke det enorme apparatet sitt til å få gjennomført et trygt og sikkert valg på hjemmebane?

Jeg skjønner at det er vanskelig å forstå.

USA er ikke et vanlig land, det er en samling av 50 stater. Guvernørene styrer hver av de 50 statene, og Trump styrer den delen som koordinerer de 50 statene.

Trump kan ikke bestemme om en stat tillater sivile å bære våpen, når de kan ta førerkort eller om de skal ha poststemmer.

Trump styrer kun over den føderale delen av USA.

Tenk på USA som EU og California som Tyskland. Et EU på steroider.

(Innlegget ble redigert 14.08.20 15:28)

fazz

Innlegg: 27419
fazz
14.08.20 16:04

>>> Da har USA passert Frankrike i antall døde pr 100.000. Med samme utvikling som denne uka så passerer USA Uk, Spania, Italia og Sverige i løpet av 3 uker. 

Gaute36

Innlegg: 1729
Gaute36
14.08.20 16:23

Det er fullt mulig å gjennomføre trygge valg via posten. Slik gjør de det i Washington.


 


Problemet er viljen til gjøre det trygt og sikkert. 

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
14.08.20 16:23
keizersoze: Glem nå ikke at han ikke bryr seg om sine militære i Afghanistan, og at Putin har lovet dusør til de som tar livet av de.

For noe sludder.

Trump vil trekke USA ut av denne hengemyren av en krig, og har klart det kunststykket å forhandle frem en våpenhvile med Taliban.

US and Taliban sign deal to end 18-year war.

Hvorfor skulle Taliban ha et pengemotiv, etter 17 år, for å angripe soldater som okkuperer landet deres?

The Taliban has denied that the bounty program exists, saying "our target killings and assassinations were ongoing in years before, and we did it on our own resources".

Hva har Russland å vinne på at en håndfull amerikanske soldater skulle dø i Afghanistan?

Russian experts said the reports about bounties "serves only to fuel a political civil war between President Donald Trump and his opponents in Washington.

Det finnes ingen bevis for at denne konspirasjonsteorien ikke er noe annet enn nok et politisk angrep på Trump.

Det sier litt at en heller stoler på Putin og Taliban, fremfor fake new i USA. New York times og Washington post er ikke annet enn noen venstrevridde propagandakanaler.

(Innlegget ble redigert 14.08.20 16:23)

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
14.08.20 16:34
Videoseven: Det sier litt at en heller stoler på Putin og Taliban, fremfor fake new i USA. New York times og Washington post er ikke annet enn noen venstrevridde propagandakanaler.

Så hvorfor tror du Pompeo konfronterte Lavrov med dette om det var en konspirasjonsteori diktet opp av WP og NYT?

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
14.08.20 16:39
Gaute36: Problemet er viljen til gjøre det trygt og sikkert.

Det er ikke noe problem.

Det er bare å la folk få lov til å forhåndsstemme på alle postkontorene med ID. La dem gjerne få stemme over en hel måned, slik at ikke noen kan bruke Covid 19 som unnskyldning.

La alle valgurnene ha kameraovervåkning, døgnet rundt, slik at de ikke kan byttes ut før de samles inn valgdagen. De som ikke har ID, kan stemme på valgdagen, der de får blekk på fingrene. 

Merk deg at det er høyresiden som vil ha et valg uten mulighet til fusk. Det sier litt om venstresiden. 

(Innlegget ble redigert 14.08.20 16:41)

Corvus

Innlegg: 26241
Corvus
14.08.20 16:41
oddvar_kjempebra: He-he. staaalisen er morsom.

At NRK har en agenda har Staalisen helt rett i. Skal være rimelig undermåls for ikke å se skjevheten i nyhetene.

Rhabagatz

Innlegg: 31768
Rhabagatz
14.08.20 16:43
staaalisen: Sist nordmenn ble utsatt for slike overgrep var for flere hundre år siden - i middelalderen!

Ja, herr sturmbannfüher. Die Jahre 1940-45 waren sehr gute Jahre mit grosser freiheit und echtes Neugtkeiten fur alles echte Norweger.

(Innlegget ble redigert 14.08.20 16:46)

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
14.08.20 16:45
JRza: Er det virkelig slik at verdens mektigste land som kan sende hundretusener av soldater til andre siden av kloden, ikke er istand til å bruke det enorme apparatet sitt til å få gjennomført et trygt og sikkert valg på hjemmebane?

Han prøver å lamme postvesenet for å forhindre poststemmer.


Donald Trump has said he is against giving more money to the struggling US Postal Service because he doesn't want to expand mail-in voting, believing it will give the Democrats an advantage in the November election. 


Congressmen had sought a $25 billion cash injection into the Postal Service earlier in the year as part of legislation to help with the impact of the coronavirus pandemic, which Mr Trump opposed. 


But on Thursday during a Fox Business interview Mr Trump said the reason for his opposition was that the money would help the service ensure more Americans were able to vote by mail in November, something he opposes.


“Now, they need that money in order to make the Post Office work, so it can take all of these millions and millions of ballots,” Mr Trump said on the subject.

Corvus

Innlegg: 26241
Corvus
14.08.20 16:50
Fago: Hvorfor nevner du ikke at flere er drept under D'Rump enn Obama?

Obama klarte jo å ødelegge et helt land. Libya.


Libya er nå et helvete på jord. Det er jo bra gjort, Obama fortjente definitivt fredsprisen for den!

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
14.08.20 16:53
Videoseven: Det er bare å la folk få lov til å forhåndsstemme på alle postkontorene med ID

Nå stikker Trump kjepper i hjulene for poststemmer til tross for at de er mitt i en pandemi.

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
14.08.20 16:53
Videoseven: Trump kan ikke bestemme om en stat tillater sivile å bære våpen,

Så 2nd gjelder ikke?


District of Columbia v. Heller, 554 U.S. 570 (2008), was a landmark decision of the US Supreme Court ruling that the Second Amendment protects an individual's right to keep and bear arms, unconnected with service in a militia, for traditionally lawful purposes, such as self-defense within the home, and that the District of Columbia's handgun ban and requirement that lawfully owned rifles and shotguns be kept "unloaded and disassembled or bound by a trigger lock" violated this guarantee.

fazz

Innlegg: 27419
fazz
14.08.20 16:54
Corvus: Obama klarte jo å ødelegge et helt land. Libya.
Libya er nå et helvete på jord. Det er jo bra gjort, Obama fortjente definitivt fredsprisen for den!

>>> Nå skal det også sies at her har Norge også ansvar. På samme måte som når vi støttet USA i de ulovlige krigene i Irak og i Afghanistan. 


Men ja. Obama var ingen fredspresident. 

Makatelli

Innlegg: 11223
Makatelli
14.08.20 17:03

USA har aldri hatt noen fredspresident og kommer nok aldri til å ha det heller. Det imperialistiske maskineriet i Washington ruller videre for verdensherredømme uansett hvem som sitter i det ovale kontor. 

Makatelli

Innlegg: 11223
Makatelli
14.08.20 17:03

Dobbel.

(Innlegget ble redigert 14.08.20 17:03)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
14.08.20 17:06
IIHJ: Så hvorfor tror du Pompeo konfronterte Lavrov med dette om det var en konspirasjonsteori diktet opp av WP og NYT?

Fordi han var nødt til dette, etter at NYT og WAPO hadde spredd denne konspirasjonsteorien.

Det er vel bare å komme med noe bevis, så skal jeg gi meg med en gang.

Frem til noen kommer med dette beviset, var det et politisk våpen rettet mot Trump. Venstrepressen og demokratene prøvde å bruke denne konspirasjonsteorien til nettopp dette. Det er dette disse avisene og folka gjør hele tiden. 

Russia collution, Michael Flynn, Covington kid, Ukraina riksrett, Jussie Smollet saken og så videre. Det er ikke rart journalister har liten troverdighet der borte.

Hvis noen av disse avisene skriver noe som kan ramme Trump, bør en ta det med en STOR klype salt. Dette er fake news som var relevante for 50 år siden.

(Innlegget ble redigert 14.08.20 17:06)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
14.08.20 17:17
Makatelli: USA har aldri hatt noen fredspresident og kommer nok aldri til å ha det heller. Det imperialistiske maskineriet i Washington ruller videre for verdensherredømme uansett hvem som sitter i det ovale kontor.

Hvis Trump får fire nye år, så vil han bli husket av historien som en av USAs beste presidenter.

Trump har ikke startet noen nye kriger på sine fire år.

Trump prøver å trekke seg ut av kriger tidligere presidenter startet. Obama-Syria, Bush-Afghanistan og Bush- Irak.

Trump roet ned situasjonen i Nord-Korea.

Trump var med på å få frem en fredsavtale med Israel og de forente arabiske emirater, den første på 26 år.

Trump står opp mot Kina, som den eneste i verden.

Trump vil trekke ut amerikanske soldater fra flere steder rundt om i verden.

Slett ikke verst av Orange man bad.

(Innlegget ble redigert 14.08.20 17:17)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg