Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Mrsa2

Innlegg: 8997
Mrsa2
15.08.20 20:56
Noreger: Demokratene og Hillary har aldri godtatt at de tapte i 2016 og dette taper-stempelet har drevet deres tanker hver eneste dag siden.

For noko tull. 

GreySerpent

Innlegg: 27064
GreySerpent
15.08.20 20:57

Texas-amøben tilbake i enda en ny drakt?

broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
15.08.20 21:00
Videoseven: Jeg finner det underlig at noen ubetydelige mennesker kaller, Trump, en milliardær, president i USA og klodens mest berømte mann, et null.

Det er ikke bare oss ubetydelige mennesker som kaller ham et null. Du vil også finne betydelige mennesker som kaller ham et null.

I tillegg til å være et null viser han oss en total mangel på anstendighet, oppdragelse, dannelse og utdannelse, folkeskikk, ærlighet, mangel på manérer og rettskaffenhet.
Vi kan også legge til hans reindyrka dumskap, grenseløse hevngjerrighet, grådighet og sykelige opptatthet av å karre til seg sjøl, pluss hans totale uegnethet til enhver opptreden i møblerte rom, begynner vi å nærme oss sannheten.

Donald J Trump er også en stakkarslig og feig lystløgner som babler om alt han virkelig ikke har det minste begrep om. Alt for å slippe å stå til ansvar - faktisk det ansvaret han har påtatt seg og sverga en ed om - da han ble president. Det stabilt oransje geniet er det absolutt stikk motsatte av, og alt annet enn, en mann. 

Og da er det jo ikke så rart at du ser opp til ham med stjerner i øynene.

(Innlegget ble redigert 15.08.20 21:02)

GreySerpent

Innlegg: 27064
GreySerpent
15.08.20 21:00
Noreger: WWWG1WGA

Selverklært ytre høyre aktivist som tror på konspirasjoner ja... 

Noreger

Innlegg: 286
Noreger
15.08.20 21:01

Trump har nå trukket mer enn 50000 (femti tusen) soldater tilbake til USA etter at han vant. Han ønsker å avslutte hele Afghanistan-eventyret før valget og det er sannsynlig at han avvikler alle styrker i Tyskland, Italia og store deler av Midt-Østen i sin andre periode. 


 Hva driver han? For det første er Trump en foretningsmann og vet at krig er dårlig business. For det andre ser han at dollar-imperiets tid er forbi og han har tidligere snakket positive om å vende tilbake til en gullbasert valuta. Dette vil i praksis nullstille den vestlige verdens gjeldsbaserte slaveri og det er mange land og makter som ikke liker dette, ikke minst bankoligarkene i Europa. 


  Trump er ikke perfekt og selv synes jeg han er altfor treg med reformene, men alternativet er en krigshisser som Hillary eller en hjernedød nikkedukke a la Joe Biden som neppe vil overleve politisk etter en to timers debatt med Trump. Personlig tror jeg demokratene vil etter hvert trylle fram en annen kandidat, kanskej Hillary igjen. 


     https://www.youtube.com/watch?v=IGDcL1rc1ms&list=PLdiOd4hjueKAAgkm4RTM42-dpBZDH-t9E&index=6

broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
15.08.20 21:06
Noreger: For det første er Trump en foretningsmann og vet at krig er dårlig business.

Dette tror jeg både George Bush og Dick Cheney er svært uenige med deg om. 

Du kan jo alltids se hva Cheney henta ut fra Irak gjennom Halliburton, og Bushfamilien som innførte boykott av Iran og var de eneste som brøt boykotten og hadde enerett på all handel med Iran. 

De er mangemilliardærer så det holder nå. 

villevesten

Innlegg: 1145
villevesten
15.08.20 21:07

Video7: « Jeg finner det underlig at noen ubetydelige mennesker kaller, Trump, en milliardær, president i USA og klodens mest berømte mann, et null. Haha»


Penger arvet av faren, president pga Putin og berømt av alle gale grunner. Så, ja... Et null. Haha

Viracocha

Innlegg: 13463
Viracocha
15.08.20 21:12
villevesten: Penger arvet av faren,

En pappagutt med alle kjente negative konnotasjoner.

Mrsa2

Innlegg: 8997
Mrsa2
15.08.20 21:14
Noreger: Trump har nå trukket mer enn 50000 (femti tusen) soldater tilbake til USA etter at han vant. Han ønsker å avslutte hele Afghanistan-eventyret før valget og det er sannsynlig at han avvikler alle styrker i Tyskland, Italia og store deler av Midt-Østen i sin andre periode.

Så du har ikkje fått med deg at Trump har fleire soldatar i Midtøsten no enn når han overtok. At Trump brukar amerikanske soldatar til leigesoldatar. At han lar Russland betale skotpremie på amerikanske soldatar. 

Xavi7

Innlegg: 10219
Xavi7
15.08.20 21:15

Sorry Video, men Trump er en taper. Og tape gjør han i det kommende valget. Etter det vil han etterforskes av myndighetene for uttallige lovbrudd. Så demonen skal legges i grus til slutt

Mrsa2

Innlegg: 8997
Mrsa2
15.08.20 21:15
Noreger: Hva driver han? For det første er Trump en foretningsmann og vet at krig er dårlig business. For det andre ser han at dollar-imperiets tid er forbi og han har tidligere snakket positive om å vende tilbake til en gullbasert valuta. Dette vil i praksis nullstille den vestlige verdens gjeldsbaserte slaveri og det er mange land og makter som ikke liker dette, ikke minst bankoligarkene i Europa.

Ein som går konkurs på casinodrift kallar eg ikkje foretningsmann. 

Noreger

Innlegg: 286
Noreger
15.08.20 21:16

Det er helt riktig som du sier at Bush&Cheney ikke så krig på samme måte som Trump.


  Og det var jo nettopp Bush-imperiet Trump knuste ført av alle sine politiske motstandere og det LENGE før han tok seg av Hillary.  Utenriksministeren under Bill Clinton sa jo under hans tid at "det var verdt det" at hundretusen barn døde av sykdom grunnet olje-embargoen av Iraq. Hillary kaklet jo som en gal heks etter at Ghaddaffi, som hadde bygd opp Afrikas rikeste land ble myrdet av hennes CIA-støttede operasjon. Obama jobbet jo febrilsk med å styrte President Assad på samme måte, men ble vel ettertrykkelig satt på plass av Vladimir Vladimirovich. 


   Trump vet at dette er ting som ikke bare koster USA en masse penger, men også destabiliserer verden og ikke gavner USA i det hele tatt. Demokratene og mange av teknokratene iblant republikanerne vil derimot ha evig krig som før og derfor hjernevasker de alle sauene i Vest-Europa til å hate ham. 


 


   Verre er det stort sett ikke. 


 


 https://www.youtube.com/watch?v=IGDcL1rc1ms

Viracocha

Innlegg: 13463
Viracocha
15.08.20 21:17
Noreger: Trump har nå trukket mer enn 50000 (femti tusen) soldater tilbake til USA

Sludder, han flyttet noen skarve til Saudi.

Viracocha

Innlegg: 13463
Viracocha
15.08.20 21:18
Noreger: Verre

...kan det knapt bli!

Noreger

Innlegg: 286
Noreger
15.08.20 21:19

HAHA, Den der med "skuddpremie" på Amerikanske soldater er bare en påstand som det ikke er noe bevis for. Taliban har benektet den, USA har benektet ved State dept som at det ikke finnes bevis; Russland ler av den. Ja, det er kun propagandistene og agitørene som vil ha en evig krig og spenning imellom USA og Russland som sprer disse løgnene. 


 


  Så hvis alle sammen benekter det unntatt de som vil opprettholde evig krig, hvem skal en tro? Globalister er bare ut etter å øke spenning i verden og de har fått med seg de sedvanlige progressive lakeiene, som kun er interessert i fred nær DERES folk har makten. 

Mrsa2

Innlegg: 8997
Mrsa2
15.08.20 21:21
Noreger: HAHA, Den der med "skuddpremie" på Amerikanske soldater er bare en påstand som det ikke er noe bevis for. Taliban har benektet den, USA har benektet ved State dept som at det ikke finnes bevis; Russland ler av den. Ja, det er kun propagandistene og agitørene som vil ha en evig krig og spenning imellom USA og Russland som sprer disse løgnene.

Pentagon og den amerikanske forsvarsminsteren har sagt det stemme. 

broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
15.08.20 21:21
Noreger: Trump har nå trukket mer enn 50000 (femti tusen) soldater tilbake til USA

Spaserer de hjem? Og det er skikkelig vrient å gå over Atlanteren. 

Det er nemlig ikke så veldig mange som har kommet hjem, skjønner du. 

De er omplassert hit og dit i regionene. 

broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
15.08.20 21:23
Noreger: Taliban har benektet den, USA har benektet ved State dept som at det ikke finnes bevis; Russland ler av den.

De er jo alle tre noen virkelige Sannhetens Fyrtårn så selvsagt tror vi på dem......

Xavi7

Innlegg: 10219
Xavi7
15.08.20 21:24

Gleder meg til TRUMPGATE 2021. Følg med video og Texas. Dette blir større enn selveste OBAMAGATE

broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
15.08.20 21:27
Noreger: Globalister er bare ut etter å øke spenning i verden

Fra Wiki: 

"Globalisme er en betegnelse på politikk, næringsvirksomhet eller liknende som er innrettet mot globalisering. Det kan bety fremming av verdensomspennende kontakt, påvirkning, samhandling og forflytninger innen økonomi, politikk og kultur. Globalisme betegner også en politisk og ideologisk overbevisning som bygger på overnasjonale heller enn nasjonale prinsipper." 

Det er klart de er ute etter økt spenning!

broren_til_noen

Innlegg: 33927
broren_til_noen
15.08.20 21:28
Xavi7: Gleder meg til TRUMPGATE 2021. Følg med video og Texas. Dette blir større enn selveste OBAMAGATE

Ja, men først skal vi selvsagt få se Hillary i fengsel...... 

Rett rundt hjørnet nå! 

Noreger

Innlegg: 286
Noreger
15.08.20 21:30

Mange billige og teite one-liners from "big brains" her ser jeg. Det er det som er så artig med de globalistiske gjels og forbruks-slavene. De skjønner ikke hva som holder på å skje. At dollaren som reserve-valuta er på vei imot stupet. At Russland nå er netto gjeldsfri og om en regner landets verdi i kjøpekraft og ikke BNP ligger de faktisk veldig godt an. BNP som konsept vil tippe for alvor når USA sin gjeld til verden forfaller. 


   Kina og Russland trenger bare å fortsette å forbedre sin økonomi og holde sitt forsvarsbudsjett defensivt. De er heller ikke veldig avhengig av dyre flåteutgifter. Kina bygger bare litt flåte for å tvinge USA til et våpenkappløp sistnevnte ikke har råd til.


   


  Kjell Magne solgte alt Norges gull da det var på det laveste. Samme mannen meldte oss inn i EU (EØS) og det var under han landet for alvor ble skikkelige vasaller av USA. Hva skjedde med "ingen utenlandske tropper på Norsk jord i fredstid"? Norden er heller ikke atomvåpenfri sone siden USA ikke er troverdig på at de har/ikke har atomvåpen på Norsk jord og Norske ledere ikke spør. 


 


   Forventer nå flere one-linere fra hjernene her. De skuffer ikke.


 


  WWG1WGA

Viracocha

Innlegg: 13463
Viracocha
15.08.20 21:42
Noreger: gjels og forbruks-slavene

Skaff deg en utdannelse.

Xavi7

Innlegg: 10219
Xavi7
15.08.20 21:46
broren_til_noen: Ja, men først skal vi selvsagt få se Hillary i fengsel......

Hillary er vel på vei til fengsel nå? Dette kan sikkert texasjohn, video7, xavimaestro og slim forklare nærmere.

Mrsa2

Innlegg: 8997
Mrsa2
15.08.20 21:47
Viracocha: Skaff deg en utdannelse.

For slike er utdanning farleg, det kan gjere deg til eit tenkande menneske. Og det er det verste dei veit. 

Romlingane

Innlegg: 17505
Romlingane
15.08.20 21:50
broren_til_noen: Hm?

Tanken slo meg allerede etter bare noen få innlegg.

Noreger

Innlegg: 286
Noreger
15.08.20 21:52

hehe, ser at "one-linerne" blir mer og mer bitre. Jeg ble fortalt av denne tråden av en venn som ba meg bidra med noe nytt, så jeg får vel gjøre plikten min da.


 


   Så først bør vi vel stille noen spørsmål:


 


  *Hvor mange kriger har Trump startet? 


  *Trump har nå fått istand slik at Israel og emiratene har fått i stand fredsavtale. Israel har nå  forpliktet seg til å fryse bosetninger. Siden Emiratene har stor innflytelse i den arabiske verden, synes dere Trump-hatere dette er positivt?


  *Trump vil redusere troppetallet i Afghanistan med minst halvparten før November og kutte minst 10000 i Tyskland, med mer enn halvparten av disse sendt hjem. Mener du dette er positivt, eller foretrekker du at spenningen i Europa øker istedet.


 


   *Trump snakker med Nord-Korea. Mener du det er positivt eller er det bedre at de bedriver prøvesprengninger, slik det var under Obama. 


   *Trump jobber nå med en fengsels reform i USA, som vil gavne spesielt den fargede befolkningen mest. Mener du dette er positivt?


 


  Selvsagt, hvis dere besvarer dette med snerpete one-linere antar jeg dere heller foretrekker mer krig, spenning og Status Quo. 


 


 


 

Noreger

Innlegg: 286
Noreger
15.08.20 21:55

Ellers kan vi jo diskutere "utdannelse" hvis det handler om det. Selv har jeg vel rundt 10 år etter videregående. Hva med Trump haterne?

(Innlegget ble redigert 15.08.20 21:55)

Tyrmann

Innlegg: 944
Tyrmann
15.08.20 21:57
Viracocha: Okkupert av Tя☭mp, er jeg redd.

Helt ok. Da kan han hylle seg selv og Trump. Ingen vil protestere på noen ting.

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
15.08.20 21:59
Xavi7: Hillary er vel på vei til fengsel nå? Dette kan sikkert texasjohn, video7, xavimaestro og slim forklare nærmere.

Patetisk at du fortsetter slik. Har det skjedd deg noe vondt i livet, siden du føler behovet for å ejakulere ut slike stråmenn mot andre mennesker?


Men siden jeg er en svært tålmodig mann, så fortsetter jeg å gi deg sjanser til å redegjøre for slike idiotiske utspill.


Finn ett eneste eksempel på hvor jeg har ytret et ønske om å sende Hillary i fengsel. ETT. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg