Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 09:46

>Varulv: enig i mye av dette. Men jeg tror nok ikke Syria er noe en skal hovedsakelig klandre Trump for. Med HIllary i White hus hadde nok Assad vært i samme situasjon som GHaddaffi nå.


 Kina synes jeg derimot har blitt presset opp i et hjørne av USA og igjen tror jeg dette er mye større enn Trump.


 


  At Trump driter i FN er vel ikke noe nytt i USA. De vil jo stort sett kontrollere institusjonen og spesielt Russland har befestet seg bedre i denne institusjonen. 

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 09:53

Orakel: At jeg er "uintelligent" fordi om jeg har en annen mening av deg er jo temmelig usaklig av deg da. Likedan, at Trump er "åpenbart psykisk syk" kan du vel utdype nærmere?


  Dette gir inntrykk av å være samme oppgulp av bitterhet som er fra alle som er imot Trump. Han gis skylda for alt ifra Korona til EU's feilskjær eller alle politiske stunt i USA. DU ramser opp en rekke ting og slenger alt på Trump. Lite originalt, men ikke overaskende for de som vil ha ham bort. 


    Igjen, jeg tror ikke han er rota til alt ondt i USA, men om du gjør det burde du jo forklare litt. Her ramser du bare opp en masse ting. 


  Når trump har redusert USA's styrker i utlandet og ikke har startet noen kriger kommer du med at han vil starte verdenskrig. Dette er usaklig og utviser lite dybde. 


  Bare for å ta EU eller NATO, så er det vel ikke åpenbart at disse organisasjonene er elsket av alle. At han "bryter" dem ned blir vel å ta i litt.  

Orake1et3

Innlegg: 3774
Orake1et3
16.08.20 10:03
Noreger: Orakel: At jeg er "uintelligent" fordi om jeg har en annen mening av deg er jo temmelig usaklig av deg da. Likedan, at Trump er "åpenbart psykisk syk" kan du vel utdype nærmere?

Du er ikke uintelligent fordi du har en annen mening enn meg. Du er det fordi du gir uttrykk for at fred er viktig for deg samtidig som du åpenbart ikke forstår at Trump er den største trusselen for fred på flere tiår (ca 80 for å være mer presis). 


At Trump er psykisk syk er konsensus blant verdensledende psykologer. De må ta det forbeholdet at de ikke har hatt han inne til kliniske undersøkelser, men man kan gå igjennom symptomlister og sammenligne med Trumps adferd og få fullklaff. 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
16.08.20 10:14

Døden og hevnen er veldig viktig i USA. Bare noen timer etter hans bror dør, går Donald Trump til frontal angrep på Harris fordi hun ikke sørget for dødsstraff for en person som drepte en politimann. Hevn trigger folk der borte dessverre. Ser at denne videoen er tatt ned av YouTube, den var vel for grov. Den finnes kun i google søk nå. Vi har en søppelpresident, de som ikke forstår det er søppel.

Xavi7

Innlegg: 10276
Xavi7
16.08.20 10:15
broren_til_noen: Hun kan jo ha plukka opp noen tips fra denne mannen?

Mannen er gal.

Xavi7

Innlegg: 10276
Xavi7
16.08.20 10:15
broren_til_noen: Hun kan jo ha plukka opp noen tips fra denne mannen?

Mannen er gal.

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 10:16

La oss ta "diagnose" først. Den "konsensus" du snakker om er lite troverdig. å stille en medisinsk diagnose uten å se en person er i beste fall bare tull og i verste fall kun mer politisk polemikk. At "verdensledende psykologer" har mer troverdighet her enn de som IKKE hevder det blir bare tull. De fleste av disse "verdensledende" er nok temmelig politisk farget av dette.


  Likedan: Jeg er ikke "uintelligent" fordi jeg MENER at det ikke er noen ting som tyder på at Trump er noen større krigshisser enn Obama, HIllary eller Bush var. Snarere tvert om. Trump har ikke startet noen kriger og fjerne USA's tropper ifra verden. Dette blir bare din påstand og du beskylder meg for å være dum itifra at jeg ikke er enig med deg. Verre er det ikke. 


 


  Kanskje du kan fortelle meg i litt detalj hvorfor Trump er så stor trussel imot fred. Og hva er så spesielt med 80 år? Hva er sammenligningen her?

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 10:18

Dødsstraffen i USA er heldigvis sjeldnere og sjeldnere. Det betyr ikke at den ikke skal kritiseres. Ellers har jo Europa sine store svin på skogen hva meneskerettighetsbrudd angår. Ta Sverige for eksempel og hvordan de er medskyldige i måten Julian Assange har blitt behandlet. 

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
16.08.20 10:20
Tyrmann: søppelpresident
Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 10:25

De som ikke mener Trump er søppel ER søppel. Javel. Det er nå artig å se terskelen enklete legger seg på. De skal ha seg frabedt å bli kalt "hatere", men å kalle andre for "idioter", "søppel", "lavpannede" eller "stupid", DET er visstnok helt greit. 


  Hadde jo vært fint om disse kunne argumentere for seg. Jeg ser mye intens emosjonelt oppgulp, eller liknende. DET er ihvertfall inntrykket jeg sitter igjen av. Da kan jo disse forklare oss HVA det er som er søppel, og litt mer konkret da. 

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 10:30

Har selv en far som sier rett ut at han HATER Trump og alle som støtter ham. Det er umulig å diskutere med ham og han her faktisk begynt å legge meg for hat også!! At det er noe som heter Trump Derangement Syndrome er iallfall helt klart for de av oss som ikke maler ham 110% negativt hver eneste dag. Jeg synes det er helt horriblet hvor naiv Trump er ovenfor politistaten og at han ikke tar et tak i den økonomiske politikken, men at mannen er verre enn Hillary, Obama og Bush er jeg helt uenig i. 

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
16.08.20 10:32
Noreger: Ellers har jo Europa

...ingenting å by på når du drar på oppdagelsesreise for å finne et sted på kloden noe står verre til enn Tя☭mps USA.


Patetisk!

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 10:34

Hva betyr egentlig "Tя☭mps USA"? Er det et nytt språk? Kan du forklare dette?

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
16.08.20 10:37
Noreger: mrsa2: han har "økt" krigføringen? Så han reduserer troppene, men har økt krigføringen? Så du mener summa summarum at han har økt krigstilstandene i verden? Flere folk er drept under Trump enn under Obama eller Bush? Er det det du sier?

Ja, fleire blir drept på Trump si vakt enn under Obama. Nei han har ikkje redusert tallet på soldatar, han har auka det. 

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
16.08.20 10:38
Xavi7: Mannen er gal.

Ser du fortsetter å hygge deg i denne tråden samtidig som du ignorerer spørsmål(ene) fra meg. Men siden du kom med en såpass bastant påstand, må du vel kunne klare å stå for det? Jeg prøver igjen.


Xavi7: "Hillary er vel på vei til fengsel nå? Dette kan sikkert texasjohn, video7, xavimaestro og slim forklare nærmere."


- Patetisk at du fortsetter slik. Har det skjedd deg noe vondt i livet, siden du føler behovet for å ejakulere ut slike stråmenn mot andre mennesker?


Men siden jeg er en svært tålmodig mann, så fortsetter jeg å gi deg sjanser til å redegjøre for slike idiotiske utspill.


Finn ett eneste eksempel på hvor jeg har ytret et ønske om å sende Hillary i fengsel. ETT. 


 


Xavi7: "Folk i tråden bør holde seg for gode til å dra inn Biden og snakke ham ned."


- Men det å uprovosert anklage folk som meg for å ville fengsle Hillary, uten fnugg av bevis, er helt innafor. Skjønner.


Nå, Xavi7, er det noe du har lyst til å si angående dette?

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
16.08.20 10:41

Theodor Kittelsen fikk vist de frem.

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
16.08.20 10:44

Forskjellene på Demokratene og Republikanerne er ikke lenger venstre og høyre, men kjernekompetanse.

Demokratene er gode til å lede, men elendige til å slåss. Republikanerne er gode til å slåss og angripe med alle midler, men har ikke peiling på å lede. For at demokratiet skal fungere trenger USA noen som klarer begge deler.

The Democratic party is basically a governing party, organized around developing and implementing public policies. The Republican party has become an attack party, organized around developing and implementing political vitriol. Democrats legislate. Republicans fulminate.

In theory, politics requires both capacities – to govern, but also to fight to attain and retain power. The dysfunction today is that Republicans can’t govern and Democrats can’t fight.

Donald Trump is the culmination of a half-century of Republican belligerence. Richard Nixon’s “dirty tricks” were followed by Republican operative Lee Atwater’s smear tactics, Newt Gingrich’s take-no-prisoners reign as House speaker, the “Swift-boating” of John Kerry, and the Republicans’ increasingly blatant uses of racism and xenophobia to build an overwhelmingly white, rural base.

But Republicans don’t have a clue how to govern. They’re hopeless at developing and implementing public policies or managing government. They can’t even agree on basics like how to respond to the pandemic or what to replace Obamacare with.

Meanwhile, the central competence of the Democratic party is running government – designing policies and managing the system. Once in office, Democrats spend countless hours cobbling together legislative and regulatory initiatives. They overflow with economic and policy advisers, programs, plans and goals.

But Democrats are lousy at bare-knuckles political fighting. Their presidential campaigns proffer policies but are often devoid of passion. Hillary Clinton’s 2016 presidential bid was little more than a long list of detailed proposals. Democrats seem stunned when their Republican opponents pillory them with lies, rage and ad hominem attacks.

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
16.08.20 10:45
Noreger: Likedan: Jeg er ikke "uintelligent" fordi jeg MENER at det ikke er noen ting som tyder på at Trump er noen større krigshisser enn Obama, HIllary eller Bush var. Snarere tvert om. Trump har ikke startet noen kriger og fjerne USA's tropper ifra verden. Dette blir bare din påstand og du beskylder meg for å være dum itifra at jeg ikke er enig med deg. Verre er det ikke.

Så når Trump drep fleire enn Obama, Bush og Hillary tilsaman så synes du det er greit? Trump har ikkje fjerna nokon soldatar frå verden, han har fleire soldatar i Midtøsten no enn når han overtok. 

Xavi7

Innlegg: 10276
Xavi7
16.08.20 10:46
SlimWhitman: er det noe du har lyst til å si angående dette?

Ok Slim. Jeg skjønner at du både er såret og forbannet og jeg har ingen problem med å be om unnskyldning for å urettmessig ha dratt deg inn blandt Trumps blodfans. Skal ikke gjenta seg.

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 10:47

mrsa2: Kan du dokumentere at Trump har drept flere enn Bush, Obama og Hillary tilsammen? Dette er vel en temmelig sterk påstand, så antar du kan komem med noen tall og fakta her?


 

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
16.08.20 10:48
Xavi7: Ok Slim. Jeg skjønner at du både er såret og forbannet og jeg har ingen problem med å be om unnskyldning for å urettmessig ha dratt deg inn blandt Trumps blodfans. Skal ikke gjenta seg.

Jeg er hverken såret eller forbannet, jeg ønsker bare å avsløre deg som den løgneren du er. Det er vel fjerde eller femte gangen at du blir tatt med buksene nede nå med å dra meg ned i sølen på denne måten, men du lærer jo aldri, og fortsetter med det samme gang på gang. Derfor tar jeg ikke det at det "ikke skal gjenta seg" så veldig seriøst.

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
16.08.20 10:50
Noreger: mrsa2: Kan du dokumentere at Trump har drept flere enn Bush, Obama og Hillary tilsammen? Dette er vel en temmelig sterk påstand, så antar du kan komem med noen tall og fakta her?

Hadde du vore så oppegåande at du las noko anna enn propaganda for Trump ville du vist det sjølv. 


Der Obama krevde at Pentagon skulle offentleggjere kvar einaste gang det vart brukt dronebombing har Trump bestemt at det skal vere hemmelig. 

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 10:52

Slim: Det er vel ikke noe nytt hva for et nivå enklete legger seg på. Det som er trisrt er at de ikke er interessert i å argumentre for det, emn slenger bare ut pstander som er blottet for data eller fakta.


 


 Selv mener jeg Trump blir "fall guy" for USA's kollaps. Det er vanskelig å forestille seg at landet kommer tilbake til en periode med økonomisk stabilitet etter siste 20 årene. Kina og Russland aksellererer nå sin interne handel utnom DOllar og deres energiuavhengighet vil nok etter hvert også gjøre atr flere olje land vil sutte å handle i dollar. Trump er nk hjelpeløs til å stoppe dette. 


 


   USA fungerer ikke fordi demokratene og republikanerne ikke kan enes om noe, selv om de i bunn og grunn jobber for samme mæl og i de store sakene er helt enige. 


 Et lyspunkt" Trump har tidligere ihvertfall snakket om at en gullbasert dollar hadde vært flott. Om han vil kunne gjennomføre dette gjenstår å se, men så lenge demokratene refleksivt saboterer alt han vil gjøre er det vel lite trolig. 

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 10:54

mrsa2: Hvis DU er å oppegående så kan du kanskje utdype påstanden din om at Trump "Trump drep fleire enn Obama, Bush og Hillary tilsama* eller at Trump har flere styrker i utlandet enn de tidligere nevnte. 


  (Siste er jo lett å dokumentere for enhver som gidder å ta en websearch) og det første likedan. 
  Men kom igjen Aureus. Du klarer da å vise dine kilder her.

Xavi7

Innlegg: 10276
Xavi7
16.08.20 10:56
SlimWhitman: jeg ønsker bare å avsløre deg som den løgneren du er

Hehe vi trenger ikke bli venner altså, men angående løgner så når jeg ikke Donald Trump til anklene en gang.

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
16.08.20 10:58
Xavi7: Hehe vi trenger ikke bli venner altså

Nå ble jeg lettet. Jeg foretrekker nemlig folk som er ærlige og redelige. 


Du kan sikkert trøste deg selv med at du, i dine øyne, er "bedre enn Trump". Du er sikkert bedre enn Hitler også. Du er ikke en ærlig og redelig person av den grunn.

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
16.08.20 10:59
Noreger: gullbasert

Historisk sett regner USA sine verdier i sølv.

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
16.08.20 10:59
Noreger: mrsa2: Hvis DU er å oppegående så kan du kanskje utdype påstanden din om at Trump "Trump drep fleire enn Obama, Bush og Hillary tilsama* eller at Trump har flere styrker i utlandet enn de tidligere nevnte. 
  (Siste er jo lett å dokumentere for enhver som gidder å ta en websearch) og det første likedan. 
  Men kom igjen Aureus. Du klarer da å vise dine kilder her.

Det er dokumentert gjentatte gangar i denne tråden. 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
16.08.20 11:01
SlimWhitman: Finn ett eneste eksempel på hvor jeg har ytret et ønske om å sende Hillary i fengsel. ETT.

Har du protestert på at Donald Trump har spilt på å sende Hillary i fengsel? Det holder med et eksempel.

 

Her er et tilfeldig bildesøk på lock her up. Det er dette Donald Trump spiller på. Horebukken, svindleren, kjeltringen og løgneren Trump skal hylles, de som ikke er enige bør fengsles.

(Innlegget ble redigert 16.08.20 11:03)

LaGoeba

Innlegg: 19182
LaGoeba
16.08.20 11:07
SlimWhitman: Jeg foretrekker nemlig folk som er ærlige og redelige.

Da er det vel noe merkverdig å drive å argumentere for Trump. 

Klikk for å gå tilbake til toppen