Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
16.08.20 11:08
Tyrmann: Har du protestert på at Donald Trump har spilt på å sende Hillary i fengsel? Det holder med et eksempel.

Nei, men det kan jeg godt gjøre om det blidgjør deg.


Har du protestert på underbetalte barnearbeidere i Bangladesh? Har du protestert mot moderne slavehandlel i Libya? Har du protestert mot manglende pressefrihet i Hviterussland? Har du protestert mot mafiavirksomhet i Albania?


Kan du vise til ett eneste eksempel på at du har gjort det? Nei??
Da betyr vel det at du automatisk er for alt dette, da?


Nei, dette blir for dumt, men det er vel dette som passerer som 'logikk' i den post-revolusjonære verden.

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
16.08.20 11:09
LaGoeba: Da er det vel noe merkverdig å drive å argumentere for Trump.

Jeg har ofte argumentert mot Trump. Vet ikke hvor tydelig jeg ellers kan si det.

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 11:13

varulv Jeg er enig i mye av det du sier, men det er vel heller tvilsomt om en kan legge mye av dette på Trump sine skuldre. 


 


  Syria er vel beste eksempelet. 

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 11:16

mrsa2: Å komme med at det er "dokumentert" holder ikke. Du kan jo komme med en oppsummering da, eller iallfall vise til HVOR dine påstander kan underbygges. 


 Ellers tar jeg dette som et bevis på at du ikke evner å underbygge dine argumenter. 


 Du kan jo begynne med å dokumentere at Trump har drept flere enn Bush og Obama tilsammen da. 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
16.08.20 11:25
SlimWhitman: Har du protestert på underbetalte barnearbeidere i Bangladesh? Har du protestert mot moderne slavehandlel i Libya? Har du protestert mot manglende pressefrihet i Hviterussland? Har du protestert mot mafiavirksomhet i Albania?

Nåvel Slim.


Denne tråden handler om Trump og hans administrasjon. Helt øverst i venstre hjørnet står det hva denne tråden handler om : Trump-administrasjonen. I denne tråden diskuterer vi Trump og ikke slavehandel i Libya, manglende pressefrihet i Hviterussland eller mafiavirksomhet i Albania. Forstår at dette er vanskelig for deg.

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
16.08.20 11:28
Tyrmann: Forstår at dette er vanskelig for deg.

Forstår at det er vanskelig for deg å følge helt elementær logikk. Mye lettere å kverulere.

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
16.08.20 11:31
Noreger: mrsa2: Å komme med at det er "dokumentert" holder ikke. Du kan jo komme med en oppsummering da, eller iallfall vise til HVOR dine påstander kan underbygges. 
 Ellers tar jeg dette som et bevis på at du ikke evner å underbygge dine argumenter. 
 Du kan jo begynne med å dokumentere at Trump har drept flere enn Bush og Obama tilsammen da.

Kvifor skal ein dokumentere ting gang på gang kvar gang det kjem nokon med eit nytt nick? Er du interessert i temaet du diskuterer les ein seg opp i tråden før ein begynne å slenge dritt. 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
16.08.20 11:35
SlimWhitman: Forstår at det er vanskelig for deg å følge helt elementær logikk. Mye lettere å kverulere.

Og din elementære logikk i følge deg er at jeg i denne tråden må jeg protestere på  slavehandel i Libya, manglende pressefrihet i Hviterussland eller mafiavirksomhet i Albania for at du skal protestere mot noe Trump gjør. Denne tråden handler fortsatt om Trump.

SlimWhitman

Innlegg: 6261
SlimWhitman
16.08.20 11:36
Tyrmann: Og din elementære logikk i følge deg er at jeg i denne tråden må jeg protestere på  slavehandel i Libya, manglende pressefrihet i Hviterussland eller mafiavirksomhet i Albania for at du skal protestere mot noe Trump gjør.

Nei, jeg sa ingenting om at det måtte være i denne tråden. VGD er større enn "Trump-administrasjonen". 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
16.08.20 11:39
Mrsa2: Kvifor skal ein dokumentere ting gang på gang kvar gang det kjem nokon med eit nytt nick? Er du interessert i temaet du diskuterer les ein seg opp i tråden før ein begynne å slenge dritt.

Det er vel en av kverulantene her som har fått seg nytt telefonnummer og nytt nick. Hele poenget er at Trump sin fremferd ikke skal diskuteres. Jeg kjenner igjen skrivemåten på den du svarte nå. Det finnes nemlig ikke så mange Trump supportere igjen heldigvis. 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
16.08.20 11:39

Nå har rep Eric Swalwell tatt til orde for å åpne en Presidential Crimes Commission, altså en Trump Crime Commission.  

Her er forteller Glenn Kirschner litt omkring dette, og han har sjøl samla mye materiale om rettsoppgjøret som MÅ komme når Trump går av som president.  

Ser for øvrig at det er fler og fler som snakker om at Kirschner bør bli den nye AG etter Barr i en eventuell ny administrasjon om Trump taper valget.  Det er ikke noe dårlig valg, med 30 års erfaring som føderal aktor, og en inngrodd følelse av at Justice Matters i ryggraden, er han sannsynligvis den beste mannen for den jobben.  

Om det skjer tror jeg både Trump m/nepotismefamilien sin, Barr, Pompeo, DeJoy og de andre gjennomkorrupte folka i administrasjonen bør skifte til bukser som tåler kraftig skjelving.  

Denne videoen bør egentlig alle se.  

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 11:44

Trymann og mrsa2: Det er jo endel posteringer her da. Påstanden til mrsa2 er såpass av karakter at det skulle være lett for ham/henne å komme med iallfall en pointer til riktig retning, siden dette ikke virker å samsvare med realiteter. 


   mrsa2 har jo likedan hevdet at Turmp ikke har færre styrker basert enn de to tidligere herrene. Slike påstander er det jo ikke JEG som skal motbevise. Det er jo mrsa2 som har dratt inn dette i en debatt med meg. Ergo er bevisbyrden der. 


  Men, det er klart. Om slikt ikke kan frambringe konkluderer jeg med at det ikke er noen evne til å framstille dette. 

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
16.08.20 11:46
Noreger: mrsa2 har jo likedan hevdet at Turmp ikke har færre styrker basert enn de to tidligere herrene. Slike påstander er det jo ikke JEG som skal motbevise. Det er jo mrsa2 som har dratt inn dette i en debatt med meg. Ergo er bevisbyrden der.

No snur du ting på hovudet, det er jo du som påstår at Trump er ein fredspresident og at han trekker soldatar ut av verda. 

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 11:47

Ja, Swalwell vil jo selvsagt kriminalisere sine politiske motstandere. Det er iallfall ikke noen overaskelse. Han er jo nok en som ikke kan godta at DEMOKRATENE TAPTE PRESIDENTVALGET i 2016, og (ved nåværende tidsrom) ligger dårligere an enn på meningsmålingene enn ved samme tid i 2016 og vi vet jo hvordan det gikk. 


 

fazz

Innlegg: 27419
fazz
16.08.20 11:48
Noreger: Uansett er det positivt at Trump trekker ut styrker ifra noen land, selv om jeg er skeptisk til at han vil få til så mye som han sier.

>>> Han sendte vel flere tusen nye tropper til midt-østen så sent som i januar.

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 11:51

mrsa2: Jeg sier at Trump ikke har startet noen kriger (Det trenger du vel ikke noen bevis for). VIdere sier jeg at at han holder på a redusere antall styrker rundt om i verden. 
  
  DU hevder at Trump har drept flere enn Bush og Obama tilsammen. De to nevnte herrer står jo bak to store kriger (Irak og Afghanistan), et ødelagt land hvor lederen ble myrdet (libya); flere forsøk på statskupp (Ukraina og Syria); samt flere proxy konflikter hvor den verste er folkemordet i Yemen. 


  Så nå har jo jeg startet å utbrodere mine argumenter. Da kan vel du kanske fortsette å fortelle oss andre hvor du har tall fra at Trump har drept flere enn Bush og Obama tilsammen?


  Jeg venter. 

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
16.08.20 11:54

fazz: enkelt spørsmål:


 


 Hvor mange tropper har USA per i dag i Irak? Hvor mange hadde de der under Bush?


 


  Hvor mange tropper hadde USA i Afghanistan under Obama og hvor mange har de nå?


  Hvor mange tropper har vil USA trekke ut av Europa og hvo mange ble trukket ut under Bush og Obama. 


 


  Vi kan jo starte her. 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
16.08.20 12:05
Noreger: Swalwell vil jo selvsagt kriminalisere sine politiske motstandere.

Ja, skulle du hørt på utidig krav?

Trumpadministrasjonen gidder ikke engang å forsøke å skjule hva de holder på med så det ligger beviser i hauger opp i dagen for at Trump har foretatt flerfoldige ulovlige - altså straffbare - ting i sin tid som president.

Barr bruker justisdepartementet som Trumps personlige forsvarsdepartement i flere saker.

Pompeo har forsøkt å dekke over kriminalitet begått av Trump og andre.

DeJoy driver nå og vingeklipper UPS, altså Postvesenet, for eksempel med å ilegge overtidsforbud for de ansatte, han fjerner brevsorteringsmaskiner i hundretall far postdistribusjonssentraler osv osv, for at poststemmer - som Trump er så rasende på men benytter seg av sjøl - skal forsinkes så mye at de ikke teller med i valget.  

Du synes det er feil at kriminalitet skal påtales, og utøverne straffes for sine kriminelle handlinger?  

fazz

Innlegg: 27419
fazz
16.08.20 12:07
Noreger: fazz: enkelt spørsmål:
 
 Hvor mange tropper har USA per i dag i Irak? Hvor mange hadde de der under Bush?
 
  Hvor mange tropper hadde USA i Afghanistan under Obama og hvor mange har de nå?
  Hvor mange tropper har vil USA trekke ut av Europa og hvo mange ble trukket ut under Bush og Obama.

>>> Det kan du sikkert google deg til selv om du ikke vet tallene. Det som strengt tatt er mest interessant er jo hvor mange tropper de har utstasjonert rundt omkring i verden i dag kontra for 4 år siden i så fall. 


https://www.nytimes.com/2019/10/21/world/middleeast/us-troops-deployments.html


 


"Under President Trump, there are now more troops in the Middle East than when he took office, and he has continued the mission for tens of thousands of others far from the wars of 9/11."


 


 


 

whyme_c

Innlegg: 2094
whyme_c
16.08.20 12:21
Noreger: flere forsøk på statskupp (Ukraina og Syria)

Hvor henter du informasjonen din fra? RT og Sputnik? Abonerer du på nyhetsbrevet til trollfabrikken i St. Petersburg? Du vet at du ikke kunne sittet å kritisert lederne i de landene du ser opp til. Da hadde du havnet i fengsel uten dom. Putin, Assad og Manduro er ikke de som skal redde verden. Ei heller Donald Trump. 


Hva er egentlig tankene til Q-folk? At Sorros og Gates styrer veden og alle er pedofile? Hva har du opplevd i livet for å bli så ødelagt? 

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
16.08.20 12:34

Statsgjelden var $18.000.000.000.000 i 2015.
Nå er den $26.000.000.000.000 og det er 150% av brutto nasjonalprodukt.
Japan og Kina eier omtrent en tredjedel av denne gjelden.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
16.08.20 12:58
Mrsa2: Så når Trump drep fleire enn Obama, Bush og Hillary tilsaman så synes du det er greit? Trump har ikkje fjerna nokon soldatar frå verden, han har fleire soldatar i Midtøsten no enn når han overtok.

Tror du på dette selv? Han har ikke startet en krig på sine fire år.

Trump var en av hovedgrunnene til at IS ble knust i Syria. Han måtte gjøre jobben med å avslutte Obamas krig.

The massive gains come after years of "onerous" rules, when critics say the Obama administration “micromanaged” the war and shunned a more intensive air strategy that could have ended the conflict much sooner.

Han prøver å avslutte Bush sin krig i Afghanistan, men haukene i kongressen prøver febrilsk å hindre ham.

"We are working to finally end America’s longest war and bring our troops back home."

Donald J, Trump

Det er merkelig at venstresiden og neocons fremdeles ønsker denne snart 20 år lange krigen.

Neoconservatives typically advocate the promotion of democracy and interventionism in international affairs, including peace through strength (by means of military force).

Det kan ikke være lett for dem som hater Trump. Han er mot krig, skaper fred, kjemper for arbeidere og bønder, kjemper for billigere medisiner og så videre. Han er det vi ville kalt en demokrat i 2008.

(Innlegget ble redigert 16.08.20 13:00)

Mrsa2

Innlegg: 9016
Mrsa2
16.08.20 13:07
Videoseven: Tror du på dette selv? Han har ikke startet en krig på sine fire år. Trump var en av hovedgrunnene til at IS ble knust i Syria. Han måtte gjøre jobben med å avslutte Obamas krig. The massive gains come after years of "onerous" rules, when critics say the Obama administration “micromanaged” the war and shunned a more intensive air strategy that could have ended the conflict much sooner. Han prøver å avslutte Bush sin krig i Afghanistan, men haukene i kongressen prøver febrilsk å hindre ham. "We are working to finally end America’s longest war and bring our troops back home." Donald J, Trump Det er merkelig at venstresiden og neocons fremdeles ønsker denne snart 20 år lange krigen. Neoconservatives typically advocate the promotion of democracy and interventionism in international affairs, including peace through strength (by means of military force). Det kan ikke være lett for dem som hater Trump. Han er mot krig, skaper fred, kjemper for arbeidere og bønder, kjemper for billigere medisiner og så videre. Han er det vi ville kalt en demokrat i 2008.

Så du trur på det du skriv? 

Xavi7

Innlegg: 10276
Xavi7
16.08.20 13:07
broren_til_noen: Nå har rep Eric Swalwell tatt til orde for å åpne en Presidential Crimes Commission, altså en Trump Crime Commission.

Dette er svært gode nyheter.

fazz

Innlegg: 27419
fazz
16.08.20 13:11
Videoseven: Det er merkelig at venstresiden og neocons fremdeles ønsker denne snart 20 år lange krigen.

>>> Venstresiden ønsket vel aldri disse ulovlige krigene i midt-østen overhodet. 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
16.08.20 14:10
fazz: Venstresiden ønsket vel aldri disse ulovlige krigene i midt-østen overhodet.

Når Donald Trump begår kriminelle handlinger vil det alltid være venstresiden sin feil. Og venstresiden i følge denne gjengen her er alt fra Willoch til Steigan. De er enkle sånn også.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
16.08.20 14:20
broren_til_noen: Nå har rep Eric Swalwell tatt til orde for å åpne en Presidential Crimes Commission, altså en Trump Crime Commission.

Jaja, da vet vi hva som bør skje hvis Trump vinner. Disse kuppforsøkene har fått holde på for lenge.

Han bør bruke alle føderale organer, unntakstilstand og presidenterklæringer, for å knuse sosialistene i USA. Michael Flynn utnevnes til ny FBI-direktør. FBI kan så gå igjennom alle reiseregninger, valgkampbidrag og bruke Logan Act på sine motstandere.

Han bør oppfordre befolkningen om fysisk å kjempe mot Antifa og marxistene i BLM. Det står i grunnloven at at de skal kjempe mot innenlandsfiender.

I do solemnly swear that I will support and defend the Constitution of the United States against all enemies, foreign and domestic.

Flyktningkaravanene av sosialister kan gå sørover, inn i Mexico.

Haha

(Innlegget ble redigert 16.08.20 14:23)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
16.08.20 14:31
fazz: Venstresiden ønsket vel aldri disse ulovlige krigene i midt-østen overhodet.

Neivel?

US military has been fighting in Afghanistan for almost nineteen years. House Democrats, working in tandem with key pro-war GOP lawmakers such as Rep. Liz Cheney, are ensuring that continues.

House Democrats.

Congress historically has tried to force presidents to bring troops home. But in the last three years, lawmakers have repeatedly tried to make laws to do the opposite.

A bipartisan group of House lawmakers who want to stop President Donald Trump from pulling U.S. troops from military conflicts

Demokratene liker at amerikanske soldater dør i fremmede land, det gjør ikke Trump.

(Innlegget ble redigert 16.08.20 14:31)

Klikk for å gå tilbake til toppen