Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
18.08.20 23:59

Om Trump får sitt Rushmore håper jeg det blir noe folk kan huske ham som.

Xavi7

Innlegg: 10276
Xavi7
19.08.20 08:20
Varulv2478: Dette er en demonstrasjon om at de vil se Trump fjernet fra makten. Tydeligere kunne det ikke bli.

Dette er glitrende formulert. Ugjenkallelige fakta, som alle her bør lese og ta innover seg.


Du er en av de som orker å argumentere mot Trump. Det skal du ha masse kreds for. Mange føler bare avmakt siden det ikke finnes grenser for hans nedrighet, falskhet og sluhet.

BlackEagle

Innlegg: 51257
BlackEagle
19.08.20 08:38
idiomatisk: Nå visste vi opplyste at russia-gate var en hoax

(Innlegget ble redigert 19.08.20 08:41)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
19.08.20 08:40
BlackEagle: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zGWEob/rapport-russiske-myndigheter-paavirket-valget-i-usa-i-2016 "Rapporten ble offentliggjort av etterretningskomiteen i Senatet, med republikansk flertall, tirsdag."

Og nå kommer det fram at hr Trump skal møte Putin før valget i november. 

Jaja, han skal vel få noen nye instruksjoner som det er greit å få på tomannshånd. 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
19.08.20 08:44
zetta: Og Kina ønsker Biden!

Kan det være fordi Kina ønsker seg en motstander som er litt, trenger ikke være mye, mer konsekvent enn han inkonsekvente oransje tullingen som "styrer" USA nå?

Du veit, han som styrer etter innfallsmetoden og dagsform, og som du ikke klarer å se noe som helst feil ved? 

GreySerpent

Innlegg: 27221
GreySerpent
19.08.20 08:46
wise747: Har ikke du lagt deg ennå.

Tungtveiende fra dag, som vanlig.

GreySerpent

Innlegg: 27221
GreySerpent
19.08.20 08:48
zetta: Og Kina ønsker Biden!

Kan du legge frem dokumentasjon på at Biden har krøpet for Kina og/eller Xi?
Jeg kan finne flere av Donald. 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
19.08.20 08:51

Denne er ikke så verst interessant. 
En tidligere ansatt i Homeland Security med et svært godt kjennskap til Den Oransje snakker ut etter at han har slutta. 

Han har ganske mye avslørende å fortelle.

Mildt sagt. 

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
19.08.20 08:59
broren_til_noen: Og nå kommer det fram at hr Trump skal møte Putin før valget i november. Jaja, han skal vel få noen nye instruksjoner som det er greit å få på tomannshånd.

Og minnes på videoopptaket med golden showers.

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
19.08.20 09:05
Varulv2478: Dette er en demonstrasjon om at de vil se Trump fjernet fra makten. Tydeligere kunne det ikke bli.

Ja, Trump har ikke mange tilhengere igjen ute i verden, i Europa er kun de antidemokratiske lederne i Øst-Europa. Men der har de som sist Putin. Han vil gjøre alt som står i hans makt for å få gjenvalgt Trump. Putin trenger nyttige idioter.

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
19.08.20 09:10

Alle har vel fått det med seg nå, at Senatets tusensiders rapport viser omfattende, dyp og langvarig kontakt med russerene. Og alle kjenner vel til reaksjonene fra Nord-Amerikas Store Leder og hans supportere og medsammensvorne hver gang det avsløres eller etterforskes ulovligheter. Men, som det står i The Guardian:


The fact that a Republican-controlled Senate panel established a direct connection between the Trump campaign and Russian intelligence makes it harder for Trump and his supporters to allege that the investigation into possible collusion was a “witch-hunt” or “hoax” as the president has repeatedly claimed, in the remaining three months before the election.

kval

Innlegg: 14757
kval
19.08.20 09:16
broren_til_noen: Denne er ikke så verst interessant. 
En tidligere ansatt i Homeland Security med et svært godt kjennskap til Den Oransje snakker ut etter at han har slutta.  Han har ganske mye avslørende å fortelle. Mildt sagt.

Denne illustrasjonen av Trumps standard kjøreplan sier mye:

""If MR. Trump was the Captain of the Titanic:"There isn't any iceberg.” “There was an iceberg but it's in a totally different ocean.”“The iceberg is in this ocean but it will melt very soon.” “There is an iceberg but we didn't hit the iceberg.”“We hit the iceberg, but the damage will be repaired very shortly.” “The iceberg is a Chinese iceberg.”“We are taking on water but every passenger who wants a lifeboat can get a lifeboat, and they are beautiful lifeboats.”“Look, passengers need to ask nicely for the lifeboats if they want them.” “We don't have any lifeboats, we're not lifeboat distributors.”Passengers should have planned for icebergs and brought their own lifeboats.” “I really don't think we need that many lifeboats.” “We have lifeboats and they're our lifeboats, not the passengers' lifeboats.”“The lifeboats were left onshore by the last captain of this ship.” “Nobody could have foreseen the iceberg.” “I don’t take responsibility at all.”…These Are Taken From Trump’s Own Words---Not Mine!""

(Innlegget ble redigert 19.08.20 09:17)

Arggg

Innlegg: 2309
Arggg
19.08.20 10:02
broren_til_noen: Kan det være fordi Kina ønsker seg en motstander som er litt, trenger ikke være mye, mer konsekvent enn han inkonsekvente oransje tullingen som "styrer" USA nå? Du veit, han som styrer etter innfallsmetoden og dagsform, og som du ikke klarer å se noe som helst feil ved?

Dette er vel heller grunner til at Kina tidligere nok ønsket at Trump skulle vinne gjenvalg. En "tulling" som ødelegger allianser og effektivt ødelegger for USAs anseelse og "myke makt" vil gjøre det lettere for Kina å få det som de vil i verden. Trump er en svært effektiv president dersom målet er å svekke USA.


Nå som Trump derimot virkelig har intensivert retorikken mot Kina og lagt skylda på dem for Covid-19, og med det gjort seg nærmest avhengig av å kjøre en tøffere og tøffere linje mot dem, så ser de seg nok heller tjent med Biden i Det hvite hus. 

GoingKronos

Innlegg: 50475
GoingKronos
19.08.20 10:45
Arggg: Nå som Trump derimot virkelig har intensivert retorikken mot Kina og lagt skylda på dem for Covid-19, og med det gjort seg nærmest avhengig av å kjøre en tøffere og tøffere linje mot dem, så ser de seg nok heller tjent med Biden i Det hvite hus.

Det tror jeg ikke, Kina ser seg nok tjent med et korrupt og inkompetent styre også fremover. Og det fine for disse landene er at det er fort gjort å bli venn med Trump igjen, det er bare smigre hans ego og sikre Trump-familien økonomiske goder. Og vi skal huske på at Trumps rasistiske retorikk ikke har hindret Trump i å forsvare Saudi Arabia og springe islamistenes æren i midtøsten. 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
19.08.20 10:58
GoingKronos: Kina ser seg nok tjent med et korrupt og inkompetent styre også fremover.

Ja, det spørs. Husk at Kina har investert utrolig mye penger i Kina. Hvis Trump får en ny periode kan de risikere å tape mye ettersom Trump kommer til å kjøre USA i grøfta. Regner med de sitter med suanpanen og regner for harde livet.

klaumb

Innlegg: 6068
klaumb
19.08.20 11:07
GoingKronos: Det tror jeg ikke, Kina ser seg nok tjent med et korrupt og inkompetent styre også fremover.

Har ikke FBI konkludert med at både Kina og Iran jobber med å påvirke valget i favør av Biden nå da. Og at Russerne fremdeles prefererer Trump? 

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
19.08.20 11:14

Ja, Kina vil nok prøve å hale ut handelsforhandlingene i håp om at de får en ordentlig korporatist som Kamala (og Biden som Shikken) istedenfor en Trump som vil ha bedre handelsbalanse.

Arggg

Innlegg: 2309
Arggg
19.08.20 11:37
GoingKronos: Det tror jeg ikke, Kina ser seg nok tjent med et korrupt og inkompetent styre også fremover. Og det fine for disse landene er at det er fort gjort å bli venn med Trump igjen, det er bare smigre hans ego og sikre Trump-familien økonomiske goder. Og vi skal huske på at Trumps rasistiske retorikk ikke har hindret Trump i å forsvare Saudi Arabia og springe islamistenes æren i midtøsten.

Som andre er inne på, så har også USAs etteretning etter hvert kommet fram til at Kina nok foretrekker Biden. De skal ha snudd i løpet av dette året etter at Trump har gjort Kina-kritikk til en hovedstrategi og skyldt på Kina for alt som har gått galt.


Når det gjelder saudiene, så er det litt morsomt å mimre tilbake til 2016 da en del her inne som selvsagt "ikke likte Trump i det hele tatt, men som bare var mer skeptisk til Clinton sin utenrikspolitikk", ofte trakk fram at Clinton nærmest var støttet av saudiene fordi de hadde gitt penger til Clinton Foundation.


Nå ser vi derimot at Saudi Arabia og FAE har vært blant Trumps næreste. Det er nesten litt rart at vi ikke snakker mer om hva disse vil finne på for å få Trump gjenvalgt. FAE var jo aktive allerede i 2016 tross alt. Det er ikke bare Russland og Kina som kan finne på å forsøke å påvirke valget.

Viracocha

Innlegg: 13489
Viracocha
19.08.20 11:43
wise747: Trump har jo skylden for absolutt ALL elendighet

...som skjer på hans vakt - JA....ansvar kalles slikt!


Man kan lett tenke seg at du er typen som skylder på kabinansatte og bakkepersonell når flyet styrter, eller menige i skyttergravene fordi de taper kriger kommandørene har stelt istand.

Maradona_123

Innlegg: 23096
Maradona_123
19.08.20 11:45

Tucker mener altså at Michelle Obama ønsker å innføre slaveri mot den hvite rase nå.


Nå vet ikke jeg om han genuint sympatiserer med KKK, men han kjenner sine lyttere, hvite boomere ut på landet som er livredde latinamerikanere og mørkhudede folk, så "black person scary!" selger nok bra. 

GreySerpent

Innlegg: 27221
GreySerpent
19.08.20 11:49
klaumb: Har ikke FBI konkludert med at både Kina og Iran jobber med å påvirke valget i favør av Biden nå da. Og at Russerne fremdeles prefererer Trump?

FBI konkluderer med at andre nasjoner jobber med noe... er ikke dette et stykke utenfor deres jurisdiksjon? Trodde de holdt seg innenlands.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
19.08.20 11:49
Romlingane: Som jeg skrev for bare et par dager siden:
Statsgjelden var $18.000.000.000.000 i 2015.
Nå er den $26.000.000.000.000 og det er 150% av brutto nasjonalprodukt.
Japan og Kina eier omtrent en tredjedel av denne gjelden.

Det er morsomt når venstresiden skal leke seg med tall og penger.

Foreign: $6.78 trillion (in May 2020, Japan owned $1.26 trillion and China owned $1.08 trillion of U.S. debt, which is more than a third of foreign holdings).

Mener du virkelig at 1/26 er det samme som 1/3?

Kina eier 4% av utenlandsgjelden, ikke 33%. Jeg skjønner at økonomi er vanskelig for den som er vant til å leve av andres skattepenger.

(Innlegget ble redigert 19.08.20 11:49)

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
19.08.20 11:50
Viracocha: Man kan lett tenke seg at du er typen som skylder på kabinansatte og bakkepersonell når flyet styrter, eller menige i skyttergravene fordi de taper kriger kommandørene har stelt istand.

En perfekt fremstilling av en trumpist.

fazz

Innlegg: 27419
fazz
19.08.20 11:56
Videoseven: Kina eier 4% av utenlandsgjelden, ikke 33%. Jeg skjønner at økonomi er vanskelig for den som er vant til å leve av andres skattepenger.

>>> Den direkte utenlandsgjelden er vel snaut 7 billioner dollar, og Japan og Kina eier vel omtrent 2.3 av denne, så hvordan får du det til å bli 4% av utenlandsgjelden? Dere begge roter med tallene, men det er uansett korrekt at Kina og Japan til sammen eier omtrent 1/3 av utenlandsgjelden. 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
19.08.20 12:11
Viracocha: ansvar kalles slikt!

Og her forteller Eric Holder, tidl AG under Obama, hvorfor den gjennomkorrupte William Barr ikke vil ta noen slags form for ansvar, og derfor heller ikke vil gjennomføre noe som helst av etterforskning basert på den 1000-siders Senatsrapporten som kom igår. 

(Innlegget ble redigert 19.08.20 12:11)

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
19.08.20 12:17
-Tazoslo-: Hvorfor kutter han da folketellingen en måned før tiden, mens amerikanske SSB spør om å få ut april for å sikre seg skikkelige data? Hvorfor motarbeider han postsystemet med å sette inn sine egne valgkampstøttere, uten relevant innsikt, i toppstillinger i postvesenet? Hvorfor påtvinges USPS rekordstore kutt før det som forventes å bli deres største utfordring noensinne: et valg under en pandemi? Hvorfor motarbeider han å stemme via posten, noe man har gjort siden andre verdenskrig og noe han selv gjør, ved å si at det er så lett å forfalske ting (faktisk der det er vanskeligst)? Hvorfor endrer klassifiseringen av stemmene, akkurat nå, fra 1.class til 3.class post noe som gjør det mye enklere for postvesenet å makulere forsendelsen hvis det er problemer med konvolutten/adressen/leveranse? Hvorfor prøver de å få godkjent å øke portoen på stemmene fra 20 til 55 cent akkurat nå? Hvorfor stenger republikanske stater masse valglokaler i typiske demokratiske områder, mens antallet opprettholdes i republikanske områder? Er dette grep fra en leder som vil at alle skal ha mulighet til å avgi stemme?

Jøsses, her har du skrevet en hel side med tøys som beviser nettopp det jeg savner.

Du har ingen meninger eller dokumentasjon, kun en haug med tullete spørsmål. Hvor sosialist er du, siden du tydeligvis forventer at vi på høyresiden skal utføre dette arbeidet også?

Jeg skal ta en av disse spørsmålene dine, for du gidder tydeligvis ikke engang å ta et enkelt googlesøk.

Hvorfor prøver de å få godkjent å øke portoen på stemmene fra 20 til 55 cent akkurat nå?

Jen antar at du er en slags Qanon, og du tror på en konspirasjon om at Trump øker portoen fra 2 kroner til 5 kroner, fordi da vil ikke venstresiden ha råd til å sende poststemmen sin.

Det tok meg 30 sekunder.

Fact check: U.S. Postal Service will deliver mail ballots even with insufficient postage.

Resten av spørsmålene dine er bare tull også.

Her har du litt fakta. Postens fagforening støtter Biden.

USPS workers union endorses Biden, citing threat to postal service 'survival'.

Fagforeningen til dem som samler inn og sorterer poststemmene, sier medlemmene kan miste jobben hvis Trump vinner.

“Vice President Biden is – was – and will continue to be – a fierce ally and defender of the United States Postal Service (USPS), letter carriers, and our fellow postal brothers and sisters. "

Jeg tror ikke du skal være redd for at demokratene "mister" noen poststemmer.

(Innlegget ble redigert 19.08.20 12:17)

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
19.08.20 12:17
fazz: Den direkte utenlandsgjelden er vel snaut 7 billioner dollar, og Japan og Kina eier vel omtrent 2.3 av denne, så hvordan får du det til å bli 4% av utenlandsgjelden? Dere begge roter med tallene, men det er uansett korrekt at Kina og Japan til sammen eier omtrent 1/3 av utenlandsgjelden.

Samme kilde. "Utenlands" var en forglemmelse. :)


Hovedpoenget var at statsgjelden har økt fra 18 billioner dollar til 26 billioner dollar siden 2015 og at den nå er 150% av brutto nasjonalprodult.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
19.08.20 12:32
Romlingane: Samme kilde. "Utenlands" var en forglemmelse. :)
Hovedpoenget var at statsgjelden har økt fra 18 billioner dollar til 26 billioner dollar siden 2015 og at den nå er 150% av brutto nasjonalprodult.

Godkjent, det er lett å skrive feil i et opphetet øyeblikk.

Jeg er enig i at stor gjeld er en uting av flere grunner. Penger som kunne vært brukt på nyttige formål forsvinner bort i renter. De som blir sittende med svarteper, er fremtidige generasjoner.

Oslo vil låne 38 milliarder og kan gå rett i gjeldsfellen. Renter og avdrag på gjeld øker til 4,9 milliarder kroner i året.

Når en ser hvor lett det er å trykke penger i disse dager, spiller det liten rolle om Kina eier litt av gjelden. USA kan vel bare trykke opp 1 trillion og betale dem.

Spørsmålet er vel om det var nødvendig å trykke opp så mye penger på grunn av Covid 19.

(Innlegget ble redigert 19.08.20 12:36)

Klikk for å gå tilbake til toppen