Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trump-administrasjonen

NYTT TEMA
villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
21.08.20 09:35
Videoseven: Michael Flynn er vel snart offisielt frikjent. Da kan Trump innsette ham som FBI direktør, så kan Flynn gå etter mannen som ga ham dette helvete.

Typisk.... Drevet av sinne og hat..


Hevn, folkens H-E-V-N!!!

Noreger

Innlegg: 419
Noreger
21.08.20 09:49

Det er intensivering av borger-konflikten i USA hver dag nå. Våpensalget er rekordhøyt på begge sider. Mer bekymringsfullt er fortsatt at den økonomiske politikken fortsetter imot stupet. Mange har spådd dollarens kollaps i flere år, men om en ser på ting som BRICS, Kina's BRI (belt&road initiative) og Russlands omlegging av økonomien for å unngå dollar tyranniet så skjer et veldig mye nå-


   Det er veldig vanskelig å se hvordan dette kan roe seg ned uansett resultatet av valget om 10 uker. Om demokratene vinner vil de være oppslukt av å ta igjen med samme mynt, som de opprinnelig startet, men det er nok likedan temmelig usannsynlig at gemyttene hos Trump sine folk vil roe seg. 


   

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
21.08.20 09:53
Romlingane: Ifølge QAnon så er USA styrt av en pedofil satanistkult. FBI advarer om at konspirasjonsteoretikerne kan bli en terrortrussel, men diktatorspiren i det hvite hus støtter dem.

Det gjør han ikke.

Det eneste han har sagt er vel at de er folk som liker landet sitt.

FBI sier de kan bli en terrortrussel, ikke at de er det. Vi vet hvem som allerede har terrorisert USA i flere måneder, og det er ikke folk med stars and stripes på klærne.

Det finnes mange merkelig folk som sprer konspirasjonsteorier som kan skade folk. 

Det finnes noen idioter som fremdeles sprer konspirasjonen om at Trump sa at nazi er "fine people". Denne konspirasjonen gjør at alle som støtter Trump blir satt i bås med nazister, noe som gjør dem til mål for voldelige personer.

Joe Biden er en av idiotene som fremdeles sprer denne løgnen.

(Innlegget ble redigert 21.08.20 09:54)

Xavi7

Innlegg: 10276
Xavi7
21.08.20 09:59

Trump kaller Biden "radikale venstres nikkedukke". Viser hvor sykt sinn Trump har. Polarisering. Splitt og hersk. Mannen er gal.

IIHJ

Innlegg: 4193
IIHJ
21.08.20 10:01
kval: Han distanserer seg alltid fra kjeltringene. Men det skjer først etter at de er avslørt og arrestert.

Her ser vi Trump jr skryte av initiativet i 2018.


 


 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
21.08.20 10:03

Denne linken er svært interessant.  

Det er riktignok filtrert gjennom MSNBCs Ari Melbers øyne, men det er en sabla god gjennomgang av bakgrunnen for, og starten på Trumps herjinger med USPS. 

Det er jo litt moro med våre trumpisters evinnelige og lavpanna påstander om at vi som er imot Trump er så himla fylt og drevet av hat, å se denne gjennomgangen av hva som driver Trump.
Han går altså til de største ytterligheter for å få tatt rotta på en som "har vært slem" mot persillebladet, og presser altså gjennom en hevn som ikke kan være drevet av annet enn et intenst - og altså årelangt - hat. 

(Innlegget ble redigert 21.08.20 10:05)

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
21.08.20 10:06
-Tazoslo-: Herremin, dette er den mest korrupte statsadministrasjonen i USA på et par århundrer, så prøver du å legge skylda på "de andre"?
Hvor liten går det an å bli?

Jeg kan love deg at det finnes ingen grenser for det.


 


 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
21.08.20 10:09
Videoseven: Michael Flynn er vel snart offisielt frikjent.

Da følger du utrolig dårlig med. 

Eller med andre ord; Du har ikke peiling her heller. 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
21.08.20 10:12
IIHJ: Her ser vi Trump jr skryte av initiativet i 2018.

Dette er vel ikke uventa?  

I Trumps verden gjelder jo ikke gårsdagens hendelser.
Hver ny dag starter på scratch. Alt som skjedde i går har ikke hendt. 

Da er det klart at noe som skjedde såpass langt tilbake som i 2018 er fullstendig borte fra Det Stabile Hodet. 

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
21.08.20 10:18
broren_til_noen: I Trumps verden gjelder jo ikke gårsdagens hendelser.
Hver ny dag starter på scratch. Alt som skjedde i går har ikke hendt.  Da er det klart at noe som skjedde såpass langt tilbake som i 2018 er fullstendig borte fra Det Stabile Hodet.

Hint hint... Kognitiv test??

aIseboy

Innlegg: 8882
aIseboy
21.08.20 10:20
Corvus: Akkurat som om dere på andre siden er noe mer opptatt av slikt!

Det er vi.

Men du skal selvsagt få mene hva du vil. Men er ikke poenget at "din side" skulle være hakket bedre? Eller handlet det bare om at "nå er det vår tur til å utnytte naive velgere"? 

Fago

Innlegg: 4829
Fago
21.08.20 10:25
Videoseven: Han sier vel at han ikke vet noe om prosjektet, ikke at han ikke visste de bygget en mur.

Da kan vi altså ta det som en selvfølge at at kjente til det.

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
21.08.20 10:30
villevesten: Typisk.... Drevet av sinne og hat..
Hevn, folkens H-E-V-N!!!

Det var da voldsomt. Med store bokstaver og bindestrek mellom dem. 

Michael Flynn var en uskyldig mann som ble angrepet av Obama administrasjonen gjennom løgner.

FBI official discussed the possibility of getting former national security adviser Michael Flynn fired, or forcing him to lie during his interrogation.

Han ble avlyttet og lurt av korrupte FBI folk.

Jeg sendte dem, James Comey.

FBI truet med å gå etter sønnen hans hvis han ikke tilsto at han hadde løyet.

by threatening that if he refused to plead, they would prosecute his son. 

Han gikk personlig konkurs.

Former Trump adviser Michael Flynn faces $5 million in legal fees.

Joe Biden fikk ham dømt ved en lov som ble skrevet før grunnloven i USA.

Joe Biden may have ‘personally raised’ idea to investigate Michael Flynn.

Så byttet Trump ut de korrupte FBI folka, etter å ha gått igjennom år med løgner og politiske angrep av en falsk Mueller-etterforskning. Da begynte sannheten å komme frem. FBI og Obamas folk hadde prøvd å skjule denne sannheten.

Den første som har tilstått er Kevin Clinesmith.

Former FBI lawyer Kevin Clinesmith pleaded guilty Wednesday to falsifying an email used to support the surveillance of President Donald Trump's former campaign aide Carter Page.

Carter Page jobbet for CIA, men Clinesmith trengte en grunn til å starte etterforskningen mot Trump. Han forfalsket e-mailen til å si at Carter Page ikke jobbet for CIA, og kuppet var igang.

Det kalles rettferdighet, ikke hevn.

(Innlegget ble redigert 21.08.20 10:34)

kval

Innlegg: 14757
kval
21.08.20 10:33
Videoseven: Det finnes noen idioter som fremdeles sprer konspirasjonen om at Trump sa at nazi er "fine people".

Din link beviser ikke noen som helst konspirasjon. Han omtalte de som i dette tilfelle demonstrerte mot riving av statuer. Blant disse høyreekstreme fantes også nynazister. Ingen har påstått at alle som støtter Trump er nynazister.

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
21.08.20 10:41
Videoseven: Michael Flynn var en uskyldig mann som ble angrepet av Obama administrasjonen gjennom løgner.

Ah.. OK.. Så det var ingen Flynn i andre enden av telefonen i samtale med Russere, som ble plukket opp av intelligence og "unmasked" etter forespørsel fra WH Administrasjonen?


Har du "bevis" for at dette og er en hoax, eller er det egentlig kun metoden til FBI for å få tilståelsen du sikter til, og som er grunnlag for at han skal frifinnes.


Er pittelitt relevant om han har gjort oe galt men går fri pga eventuell etterforskningsfeil, eller om han faktisk er uskyldig i forhold til kommunikasjon med Russland, og hva som eventuelt kan ha blitt sagt der. 

villevesten

Innlegg: 1187
villevesten
21.08.20 10:47
Videoseven: Så byttet Trump ut de korrupte FBI folka, etter å ha gått igjennom år med løgner og politiske angrep av en falsk Mueller-etterforskning.

Har du dokumentasjon på at denne rapporten er falsk?

 

Spør fordi det jo er bekreftet at til og med Barr ikke har lest rapporten, men mer eller mindre dratt en konklusjon ut av rævva som er brukt som "sannhetsvitne"...

(Innlegget ble redigert 21.08.20 10:48)

JRza

Innlegg: 15499
JRza
21.08.20 10:55

Søtt at trumpistene prøver å fremstille Trump som anti-fascist rett før valget. Dette har vært en bevisst strategi fra alt.right-media/strateger helt siden Harris ble utpekt som VP.


At rasister i Norge (som egentlig støttet "Unite the Right") plutselig skal ta avstand fra dem, viser hvor desperate de er. Patetisk å ikke stå opp for egne meninger. #SAD


Problemet til Trump er at han støtter alle som støtter ham, men som oftest er det brunskjorter og konspiskruller. Når han blir spurt om Q-tullinger, synes han de er flotte siden de støtter ham, selv om han nettopp har fått høre at mange av dem tror at demokrater er satanistiske-pedo-kanibaler. 


Er Trump fascist? Kanskje ikke, men han har null problem med å bruke fascister og fascismen på sin vei til å bli gjenvalgt. 

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
21.08.20 10:55
villevesten: Så det var ingen Flynn i andre enden av telefonen i samtale med Russere, som ble plukket opp av intelligence og "unmasked" etter forespørsel fra WH Administrasjonen?

Selvfølgelig ikke! 

Det var jo bare en telefonsvarer.

Makan...

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
21.08.20 10:58
JRza: Søtt at trumpistene prøver å fremstille Trump som anti-fascist rett før valget. Dette har vært en bevisst strategi fra alt.right-media/strateger helt siden Harris ble utpekt som VP.

Ja, de har åpenbart svært travle dager nå når narrativene skal skiftes ut. 

JRza

Innlegg: 15499
JRza
21.08.20 11:04
broren_til_noen: narrativene

Absolutt. Historisk revisjonisme pleier dog å brukes en god tid etter en faktisk hendelse. Trump og fascistene har gjort "gaslighting" til en normal prosedyre, og det kan benyttes to minutter etter siste twitter-innlegg, eller 3 år etter hyllest av folk som roper "Jews will not replace us". 

Videoseven

Innlegg: 7529
Videoseven
21.08.20 11:05
kval: Din link beviser ikke noen som helst konspirasjon. Han omtalte de som i dette tilfelle demonstrerte mot riving av statuer. Blant disse høyreekstreme fantes også nynazister. Ingen har påstått at alle som støtter Trump er nynazister.

Det spiller ingen rolle.

Tenk om Trump hadde sagt at det fantes mange pedofile blant demokratene, men han visste ikke om de var satanister.

Det ville skapt den samme effekten som Biden skaper ved å hele tiden henvise til "fine people" konspirasjonen.

Når Biden hele tiden messer på Trump...nazister, skaper det en feilaktig kobling hos folk. Dette blir farlig for dem som støtter Trump.

Demokrater myrder uskyldige ufødte barn....demokrater myrder uskyldige ufødte barn.

Du kan selv forstå effekten dette har hos kristne abortmotstandere og hvorfor enkelte bomber abortklinikker.

(Innlegget ble redigert 21.08.20 11:06)

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
21.08.20 11:06
Romlingane: Ifølge QAnon så er USA styrt av en pedofil satanistkult. FBI advarer om at konspirasjonsteoretikerne kan bli en terrortrussel, men diktatorspiren i det hvite hus støtter dem.

Dette er en skreddersydd gruppe laget kun for Trump. Det er vel lite trolig at det er en av "vennene" til Trump som har laget denne gruppen. Plutselig er de ikke venner lenger etter en utskjelling av Trump. Jeg tror mer at man skal lete i familien til Trump for å finne skaperne av QAnon.

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
21.08.20 11:15
Videoseven: henvise til "fine people" konspirasjonen.

Fine people-konspirasjonen?

Har det blitt en konspirasjon?

Uttalte ikke Helten din dette om fine people?


Da er vel tida inne for deg å skjære ut til sida og snakke om noe annet, så hvorfor ikke komme med noe åndfullt om Hunter Biden igjen, hva? 

Solvgutt1

Innlegg: 18625
Solvgutt1
21.08.20 11:18
Videoseven: Det ville skapt den samme effekten som Biden skaper ved å hele tiden henvise til "fine people" konspirasjonen.

Jeg tror ikke du vet hva en konspirasjon eller en konspirasjonsteori er.


At presidenten sier noe, og folk tolker det han sier bokstavelig, er ikke en konspirasjonsteori.

Rhabagatz

Innlegg: 31767
Rhabagatz
21.08.20 11:30
Maradona_123: Vel, en person som bruker ordet "marxist" i annenhver setning er i utgangspunktet vanskelig å ta seriøst.

Jo, men det er viktig å skille mellom outrerte meninger og rent idioti.


Å si at fordi man en gang støttet det noen sa, så er man forpliktet til å støtte den samme i alt for evig og alltid, er ren dumskap.

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
21.08.20 11:36

Michael Bloomberg om presidentvalget.

 

– Det handler om folk. De to personene som stiller som presidentkandidater nå kunne ikke vært mer forskjellige. Den ene tror på fakta, den andre gjør ikke det. Den ene hører på eksperter, den andre tror han vet alt, sa Bloomberg i sin tale under Demokratenes landsmøte.

 

Så enkelt kan det sies. De som tror på fakta, har kun ett valg, Biden.

(Innlegget ble redigert 21.08.20 11:39)

broren_til_noen

Innlegg: 33969
broren_til_noen
21.08.20 11:37

Det påpekes forresten over there nå at Joe Biden går så regelmessig i kirka at han ikke trenger tåregass og militær støtte for å kunne gå dit. 

Tyrmann

Innlegg: 964
Tyrmann
21.08.20 11:44
broren_til_noen: Det påpekes forresten over there nå at Joe Biden går så regelmessig i kirka at han ikke trenger tåregass og militær støtte for å kunne gå dit.

Hehehe. Kristendom er big business borte i USA. Våpenindustrien er sterkt inne. Forbud mot abort selv etter voldtekt teller mye. Så kirkesamfunn vil nok i stor grad gi sin støtte til Trump. Dansen rundt gullkalven er viktig for de "kristne" der borte.

kval

Innlegg: 14757
kval
21.08.20 11:54
Videoseven: Tenk om Trump hadde sagt at det fantes mange pedofile blant demokratene, men han visste ikke om de var satanister. Det ville skapt den samme effekten som Biden skaper ved å hele tiden henvise til "fine people" konspirasjonen.

Ja, tenk om. Tenk om. Det er poenget. La oss dikte i vei. Det er det som skjer når man anklager Biden for "fine people konspirasjonen".

 

Hvem som helst kan sjekke hva som skjedde i Charlottesville og hva Trump sa etterpå i flere faser. Sjekk organiseringen av demonstrasjonen. Sjekk terrorhandlingen og mordet der. Og sjekk kronologien i Trumps uttalelser. Alt er lett tilgjengelig på nettet.

(Innlegget ble redigert 21.08.20 11:55)

Romlingane

Innlegg: 17550
Romlingane
21.08.20 11:55
Videoseven: Så byttet Trump ut de korrupte FBI folka, etter å ha gått igjennom år med løgner og politiske angrep av en falsk Mueller-etterforskning. Da begynte sannheten å komme frem. FBI og Obamas folk hadde prøvd å skjule denne sannheten.

QAnon er en blanding av Dan Brown og MMORPG.

Klikk for å gå tilbake til toppen