Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Frp- bombardement

NYTT TEMA
Homo_Erectus

Innlegg: 25632
Homo_Erectus
20.10.20 11:17
ulefos: det er i det minste en unnskyldning

En unnskyldning for hva? Hva skal Hoksrud be om unnskyldning for?

Mener du i fullt alvor at Hoksrud skal be om unnskyldning for at han liker kjøttboller med kjøtt og ikke liker planteboller?

(Innlegget ble redigert 20.10.20 11:18)

DenSisteBohem

Innlegg: 63234
DenSisteBohem
20.10.20 22:51
ulefos: det er i det minste en unnskyldning

Du er rett og slett helt utrolig. Jeg er sikker på at selv om journalisten personlig hadde ringt deg og fortalt deg dette så ville du ikke trodd på han, men heller på dine egne fantasier.

NiGoZeroIchi

Innlegg: 15027
NiGoZeroIchi
21.10.20 11:26
EinarSalbu: Den kan i korthet oppsummeres slik:

"- FrP vil hjelpe flyktninger i deres nærområder."

Helt greit - så lenge det faktisk gjennomføres, og ikke bare blir tomprat for å unnskylde at man ikke ønsker å ta imot flyktninger.

"- FrP vil ikke ha flyktninger inn i Norge."

Folk med beskyttelsesbehov vil komme til våre grenser uansett hva vi vil.

"- FrP vil at privatpersoner i Norge skal stå for integreringen."

På hvilken måte?  Integrering er ikke en "enkeltoppgave" - det er i grunnen mange forskjellige oppgaver der hele samfunnet har et ansvar (og siden dårlig integrerte borgere regnes som et problem er integrering også noe hele samfunnet drar nytte av).  Noe av integreringen vil det være naturlig at skjer i offentlig regi, andre deler er det helt nødvendig at vi som som private naboer, venner og kolleger står for.

"- FrP vil ikke ha flykninger inn i Norge igjen."

... men repetisjon av punkter i programmet er tydeligvis greit...

"- FrP vil ha kristne flyktninger til Norge."

I et land med grunnlovsfestet religionsfrihet, vil det kanskje være noe problematisk å skille mellom flyktninger på religiøst grunnlag.  Forøvrig vil strider vel dette punktet mot punktet som er gjentatt to ganger i lista.

"- FrP vil betale alt fra 50 000 til en halv million til flykninger som forlater Norge og reiser tilbake "der de kom fra""

Betale ut den delen av flyktningene som vi i dag med loven i hånd kan sparke ut av landet?  Joda, jeg tror nok det vil oppleves som en innstramming...

Folkflesk

Innlegg: 28347
Folkflesk
21.10.20 11:30
NiGoZeroIchi: "- FrP vil hjelpe flyktninger i deres nærområder." Helt greit - så lenge det faktisk gjennomføres, og ikke bare blir tomprat for å unnskylde at man ikke ønsker å ta imot flyktninger.

Det er vel nettopp det det er. FrP har aldri foreslått å øke hjelp til noen ting som helst som angår flyktninger.

(Innlegget ble redigert 21.10.20 11:30)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg