Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

AP - gjør som vi sier! (ikke som vi gjør..)

NYTT TEMA
Nabo

Innlegg: 16623
Nabo
20.10.20 10:27

Av bøker som er skrevet av politikere, så tror jeg det er bare Trygve Brattelis "Fange i Natt og Tåke" som inneholder litterære kvaliteter. Jeg sitter med et eksemplar foran meg som er trykt i Norge det 11. opplag i 1981 av Reistad Offset.

Av de du hadde på den listen, jeg ville ikke ha kjøpt en eneste en av. 

PerryAndre

Innlegg: 9061
PerryAndre
20.10.20 10:41
Nabo: Av bøker som er skrevet av politikere, så tror jeg det er bare Trygve Brattelis "Fange i Natt og Tåke" som inneholder litterære kvaliteter. Jeg sitter med et eksemplar foran meg som er trykt i Norge det 11. opplag i 1981 av Reistad Offset.

Jeg synes bøkene til Kåre Willoch er mest interessant å lese. Prisene på hans gamle bøker holder seg på høyt prisnivå fremdeles hos bokhandlerne. 
Jeg venter på at boken "Myter og virkelighet" kommer for salg. Sist jeg så var prisen 448 kroner hos bokhandleren. Det er drøy pris. 

(Innlegget ble redigert 20.10.20 10:42)

BeNice

Innlegg: 1531
BeNice
20.10.20 10:49

@Perry Andre.

Jeg hadde planer om å kjøpe boken, men boken må tydeligvis mangle interessant innhold. For det har ikke vært debatt på TV eller radio om noe av det hun har skrevet om.

Jeg gjør som Hadia og tar mine egne vurderinger. Mao bestemmer SELV hva som er interessant å lese Media som du viser til er jo mest opptatt av skandaler og rykter. Du kan låne boken på biblioteket så slipper du å kjøpe den. 

aIseboy

Innlegg: 9205
aIseboy
21.10.20 10:32

Klimautslipp er en annen faktor hvor Hadia kunne vist at det ikke bare er ord og krav til andre:

Den Norske Turistforening (DNT) øyner mer enn halverte klimagassutslipp etter å ha byttet ut polsk trykkeri med Ålgård Offset.

Hvordan kan «Fjell og Vidde» bli et av Norges mest klimavennlige magasiner?

Spørsmålet utløste en bestilling fra Den Norske Turistforening (DNT) til Endrava i Oslo i fjor. Konsulentselskapet hjelper organisasjoner med å kutte klimagassutslipp.

Magasinets papir ble fram til i år fraktet fra Finland til Tyskland og videre på lastebil og noe ferje til trykkeriet i Polen. Ruten er på cirka 2561 kilometer. Deretter ble 180.000 blader fraktet cirka 1270 kilometer til Oslo med lastebil og ferje. Så ventet distribusjon fra Oslo til leserne i hele Norge. Beregnet utslipp i denne verdikjeden totalt er på 249 tonn CO₂ per år.

Konsulentene regnet også på dette: Nytt papir fra Sverige, noe lastebil, men hovedsakelig jernbane fra Sundsvall til trykkeriet på Ålgård, lastebil til distribusjonsanlegg i Stavanger og så videre til leserne i Norge. Her ble totale utslipp beregnet til 105,1 tonn CO₂ per år.

Så ved å vrake Polen for Ålgård, var det ifølge analysen mulig å kutte 143,9 tonn CO₂ per år. Det tilsvarer en reduksjon på 58 prosent.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg