Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Er Stoltenberg redningen?

NYTT TEMA
MorganBlueKane

Innlegg: 4929
MorganBlueKane
17.01.21 22:05

Nabo,

Gode refleksjoner. Sannheten er at AP i 2021 hverken har politikere eller politikken til å være et stort ansvarlig parti. Og det å være i opposisjon i ytterlig fire år vil knekke dem (frvær av muligheten til å utvikle fremtidens politikere gjennom statssekretær posisjoner etc).

Med den underskogen av talenter de har i dag (fravær av) så kommer AP til å være nede mer enn fem år, og det vil være svært hardt arbeid å komme opp og stå igjen.

MbK

ulefos

Innlegg: 120718
ulefos
17.01.21 23:39
DenSisteBohem: Ikke bli for høy på deg selv nå lille venn, du er på et debattforum, og som en av de mestproduserende her inne må du regne med å få mange svar, spesielt når du bevisst poster usanne påstander. Det lille venn

er det ikke litt flaut å måtte ty til samme hersketeknikk to ganger i samme innlegg?

DenSisteBohem

Innlegg: 63698
DenSisteBohem
17.01.21 23:59
ulefos: er det ikke litt flaut å måtte ty til samme hersketeknikk to ganger i samme innlegg?

Fakta har ikke noe med hersketeknikker å gjøre lille venn. Ihvertfall ikke noe mer enn dine egne hersketeknikker, som å beskylde meg for å stalke deg, og til stadighet å trekke sammenligninger mellom andre debattanter og Donald Trump.

ulefos

Innlegg: 120718
ulefos
18.01.21 09:51
DenSisteBohem: Fakta har ikke noe med hersketeknikker å gjøre lille venn.

er "lille venn" fakta, eller er det hersketeknikk, skulle du se lyset nå så spør jeg igjen, hvorfor tyr du til disse hersketeknikkene?

Torotto

Innlegg: 20936
Torotto
18.01.21 11:40
MorganBlueKane: Vi slutter aldri å forbauses av surret i Arbeiderpartiet. Bare i dag har det vært to artikler som viser at dette partiet er fullstendig på bærtur. Venstresideavisen Dabladet skriver om ex-Tromsø ordfører Herman Kristoffersen som sier "Kom hjem igjen Jens, det er nok nå". En kan også lese om dette i VG her.

Hermann har ikke skjønt at «rotter» aldri border et synkende skip. ;-)

MorganBlueKane

Innlegg: 4929
MorganBlueKane
18.01.21 12:33

Torotto,

Du har helt rett, det er en av mange ting Herman ikke har skjønt ;-)

MbK

fargerik

Innlegg: 71283
fargerik
18.01.21 12:45
Torotto: Hermann har ikke skjønt at «rotter» aldri border et synkende skip. ;-)

Jens er ansatt i NATO til utgangen av september neste år. Det er bare tull å begynne å fable om at han skel gjøre comeback før etter den tid.

Torotto

Innlegg: 20936
Torotto
18.01.21 14:29
fargerik: Jens er ansatt i NATO til utgangen av september neste år. Det er bare tull å begynne å fable om at han skel gjøre comeback før etter den tid.

Samtidig var det nettopp i han, som stod for den politikken som har resultert i synkende oppslutning om AP.   

Stoltenberg var motstander av det RødGrønne prosjekter og saboterte dette fra dag1.   Skitpakke Åslaug Haga og ikke minste fjerning av LO leder  Gerd Liv Valla, som ikke ville la seg diktere om sykelønnsordningen.  Stoltenberg sin pensjonsreform, gjennomført uten samarbeide med LO.  Overlatt fiskekvoter og båter til Røkke og derved brutt med lokalt eierskap til kvoter og sikring av råstoff til land anlegg. 

GaiusMariusSPQR

Innlegg: 248
GaiusMariusSPQR
18.01.21 14:47
Torotto: Stoltenberg sin pensjonsreform, gjennomført uten samarbeide med LO

Det stemmer ikke, LO var med i prosessen slik det også står i artikkleen du lenker til. Pensjonsreformen var helt nødvendig for å sikre et bærekraftig pensjonssystem, så her skal Stoltenberg ha skryt for å ha fått det igjennom; selv om den ikke gikk langt nok.

SirOwen*MOD*

Innlegg: 57460
SirOwen*MOD*
18.01.21 15:23

2 innlegg har blitt slettet grunnet personfokus og upassende oppførsel.

Innlegg som siterer regelbrudd har også blitt fjernet.

Diskuter sak, ikke person.

Vi ber om at dere forholder dere saklig fremover. Videre usaklighet og eventuelle brudd på retningslinjene kan medføre utestengelse. Klage eller tilbakemelding på moderering kan tas på e-post til diskusjon@vg.no. Kommentering av moderering skal ikke tas i tråden.

/VGD MOD

Torotto

Innlegg: 20936
Torotto
18.01.21 15:26
GaiusMariusSPQR: Det stemmer ikke, LO var med i prosessen slik det også står i artikkleen du lenker til. Pensjonsreformen var helt nødvendig for å sikre et bærekraftig pensjonssystem, så her skal Stoltenberg ha skryt for å ha fått det igjennom; selv om den ikke gikk langt nok.

I utgangspunktet var fagbevegelsen motstandere av reformen, nettopp på grunn av overføringen av økonomisk risiko fra staten til den enkelte arbeidstaker eller pensjonist. Først og fremst var det avviklingen av AFP (avtalefestet pensjon) som en ordning for førtidspensjon som var stridens eple.

Uvanlig nok, ble da også både LO og NHO satt på sidelinjen under pensjonskommisjonens arbeid fra 2001 til nyåret 2004. Kommisjonen, ledet av senere finansminister Sigbjørn Johnsen, inkluderte, ved siden av eksperter, representanter for alle partiene på Stortinget. Her ble de fleste spirer til pensjonsreformen sådd.

Torotto

Innlegg: 20936
Torotto
18.01.21 15:52
GaiusMariusSPQR: Det stemmer ikke, LO var med i prosessen slik det også står i artikkleen

Det ble litt unøyaktig, men ingen tvil om at Stoltenberg manipulerte og holdt LO utenfor i delere av dette arbeidet.  

Poenget i forhold til TS er jo at Stoltenberg sin politikk, henger nøye sammen med hvorfor AP sliter idag.   Leser du Gahr Støre politikk idag, så er den på flere områder, en reversering av Stoltenberg sin. 

GaiusMariusSPQR

Innlegg: 248
GaiusMariusSPQR
19.01.21 12:53
Torotto: Det ble litt unøyaktig, men ingen tvil om at Stoltenberg manipulerte og holdt LO utenfor i delere av dette arbeidet.  
Poenget i forhold til TS er jo at Stoltenberg sin politikk, henger nøye sammen med hvorfor AP sliter idag.   Leser du Gahr Støre politikk idag, så er den på flere områder, en reversering av Stoltenberg sin.

Det høres mer riktig ut

MorganBlueKane

Innlegg: 4929
MorganBlueKane
21.01.21 20:24

Seriøst???

Leste denne artikkelen på VG nettopp nå, der en rekke ungdommer i Trondheim opplevde at de ble bedt om å skrive under på et opprop mot fraværsgrensen, og fikk Stratos, dersom de betalte 10 kr.

I ettertid viste det seg at de var blitt medlemmer i AUF ???? Seriøst?

Er vi en banantepublikk? Er dette et ansvarlig parti??

Jeg er sjokkert over hvor lav standard det er i dette partiet!!

MbK

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg