Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

snakke om egen politikk

NYTT TEMA
GreySerpent

Innlegg: 29739
GreySerpent
08.04.21 16:46
DenSisteBohem: Jeg skulle likt å se deg, TS og et par andre i denne tråden dersom det et par måneder etter et eventuelt regjeringsskifte til høsten hadde kommer frem at Jan Tore Sanner eller Tina Bru hadde sagt det samme som ho Helga da. Da ville vi nok ha sett dere tilte totalt alle som en.

Siv m.fl. skulle knuse de jævla sosialistene. 

Sutrer vi uke ut og uke inn om dette ennå?

DenSisteBohem

Innlegg: 63919
DenSisteBohem
08.04.21 16:46
Homo_Erectus: Hadde forresten Høyre noe med Hagas stabbur å gjøre?

Det mener nok TS at er helt sikkert siden han kommer trekkende med nettopp stabbur.

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 16:48
Homo_Erectus: Men dette med at Høyre har gravd fram en sak om Støres brygge er derimot ikke surr du har funnet på?

hvem kunne ha interesse av å grave i en skattesak som ikke vedrørte Støre på annen måte enn at denne vaktmesteren hjalp alle som hadde hytte i det området også Støre

når den ble publisert i valgkampen var saken 6 år gammel, og vedkom altså ikke Støre

hvem tror du kunne ha interesse av at en slik sak kom på avisenes forsider?

DenSisteBohem

Innlegg: 63919
DenSisteBohem
08.04.21 16:51
GreySerpent: Siv m.fl. skulle knuse de jævla sosialistene.

Ble dette sagt på et lukket partimøte? Skulle det holdes hemmelig? Skulle dette være det viktigste FrP skulle gjøre med en rødgrønn regjering?

Merk deg at det Helga sa kom ETTER regjeringsskiftet, det var ikke noe som kom i en tale på et åpent landsmøte.

Forøvrig er jeg helt enig i at det var en idotisk ting å si.

Homo_Erectus

Innlegg: 26752
Homo_Erectus
08.04.21 16:51
DenSisteBohem: hele tråden baserer seg på fake news

Jeg må gi deg rett i dette. Linken i startinnlegget inneholder absolutt ingenting som kan tolkes slik som dette.

så du mener det bør være fritt fram å granske hjerte og nyrer på andre politikere for å se om de kan finne noe dritt som de kan videreformidle til en velvillig journalist

Dette er fritt oppspinn og her blir jeg beskyldt for å støtte noe som er fri fantasi.

Homo_Erectus

Innlegg: 26752
Homo_Erectus
08.04.21 16:54
ulefos: hvem kunne ha interesse av å grave i en skattesak som ikke vedrørte Støre på annen måte enn at denne vaktmesteren hjalp alle som hadde hytte i det området også Støre når den ble publisert i valgkampen var saken 6 år gammel, og vedkom altså ikke Støre hvem tror du kunne ha interesse av at en slik sak kom på avisenes forsider?

Det ligner unektelig på en drittpakke for å skade Støre, jeg tror det var ment slik også.

Men din påstand er at det var Høyre som gravde det fram og ga det til journalistene.

Det kan du ikke dokumentere, det er bare noe du tror.

Columbus_3

Innlegg: 14673
Columbus_3
08.04.21 16:57
ulefos: jeg skjønner hvorfor noen blir krakilske i denne tråden

Du starter selv en tråd du kaller SNAKKE OM EGEN POLITIKK.
Allerede i trådstarten starter du på din vanlige måte med halvsannheter og direkte løgn.
Og får med deg alle kverulantene i fortsettelsen. I en tråd kun laget for å krangle om lite. 

Finnes ikke et innlegg om egen politikk, og det var vel heller aldri din mening.

DenSisteBohem

Innlegg: 63919
DenSisteBohem
08.04.21 17:02
ulefos: hvem kunne ha interesse av å grave i en skattesak som ikke vedrørte Støre på annen måte enn at denne vaktmesteren hjalp alle som hadde hytte i det området også Støre

Igjen tar du ting rett ut av din egen fantasi.

Men da kan vi vel gå utifra at det var en fra SV som tipset TV2 om Hoksruds fadese i Riga da, det er jo like sannsynlig.

Og Trude Drevlands finurligheter, der var det nok AP som tipset media, tror du ikke? Og det var nok AP som sto bak avsløringene om den skjulte formuen til Per-Ditlev Simonsen også.

Og det var nok en lokal SP-politiker som tipset om bursdagsfesten til Erna, det er jo rimelig sikkert sånn hvis man skal følge din merkelige logikk.

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 17:03
Columbus_3: Finnes ikke et innlegg om egen politikk

så har jeg da heller ingen politikk, tråden er laget for å minne Høyre om at de har sagt at de skal snakke om egen politikk, men hva skal de da med et helt fortballlag + treenere, reserver og materialforvalter til å grave opp dritt om andre partier og deres representanter

skal de snakke om egen politikk så trenger de ikke det, de ville trengt dette mannskap til å formidle egen politikk, men det gjør de altså ikke

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 17:04
DenSisteBohem: Men da kan vi vel gå utifra at det var en fra SV som tipset TV2 om Hoksruds fadese i Riga da, det er jo like sannsynlig

tror du noen i SV har oversikt over horehus i Latvia?, nei du det var nok en av selskapets deltagere som fortalte pressen det, og for alt jeg vet kunne det ha vært en god grunn

Homo_Erectus

Innlegg: 26752
Homo_Erectus
08.04.21 17:06
ulefos: å grave opp dritt om andre partier og deres representanter

Står det noe om andre partiers representanter i linken du postet i startinnlegget?

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 17:07
Homo_Erectus: Det ligner unektelig på en drittpakke for å skade Støre, jeg tror det var ment slik også. Men din påstand er at det var Høyre som gravde det fram og ga det til journalistene. Det kan du ikke dokumentere, det er bare noe du tror.

da er vi enige det var en drittpakke, så krever du bevis, journalistene holder alltid tett, den som leverte drittpakken til en avis har vel heller ingen særlig god grunn til å stå fram

et uttrykk heter: Follow the money, i dette tilfellet må vi lete etter de som har ressurser og nytte av denne "avsløringen"

Homo_Erectus

Innlegg: 26752
Homo_Erectus
08.04.21 17:11
ulefos: tror du noen i SV har oversikt over horehus i Latvia?, nei du det var nok en av selskapets deltagere som fortalte pressen det, og for alt jeg vet kunne det ha vært en god grunn

Hva med Høyres statsminister Jan P. Syse og Blåsenborg-saken og det at Syse mistet førerkortet fordi han brøt fartsgrensen, og Høyres stortingspresident Jo Benkow som ble tatt for diamantsmugling i tollen på Fornebu?

Var det SV og AP som gravde fram dette og ga det videre til journalistene?

Homo_Erectus

Innlegg: 26752
Homo_Erectus
08.04.21 17:14
ulefos: da er vi enige det var en drittpakke, så krever du bevis, journalistene holder alltid tett, den som leverte drittpakken til en avis har vel heller ingen særlig god grunn til å stå fram et uttrykk heter: Follow the money, i dette tilfellet må vi lete etter de som har ressurser og nytte av denne "avsløringen"

Selvfølgelig krever jeg bevis. Jeg holder meg til det bærende prinsipp i enhver rettsstat og i all normal juss, nemlig at ingen skal dømmes uten at hans skyld er bevist.

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 18:26
Homo_Erectus: Selvfølgelig krever jeg bevis. Jeg holder meg til det bærende prinsipp i enhver rettsstat og i all normal juss, nemlig at ingen skal dømmes uten at hans skyld er bevist.

nå sitter vi vel ikke en domstol

Homo_Erectus

Innlegg: 26752
Homo_Erectus
08.04.21 18:42
ulefos: nå sitter vi vel ikke en domstol

Og derfor kan vi  si hva som helst om andre og fremsette hvilken som helst udokumentert påstand om andre?

Da må jo Høyre  fritt få påstå hva som helst om AP og SV. Vi sitter jo ikke i en domstol. Det er dine egne ord. Da er det uforståelig hvorfor du klager.

DenSisteBohem

Innlegg: 63919
DenSisteBohem
08.04.21 19:11
ulefos: tror du noen i SV har oversikt over horehus i Latvia?, nei du det var nok en av selskapets deltagere som fortalte pressen det, og for alt jeg vet kunne det ha vært en god grunn

Det var ikke et horehus, det var en massasjesalong, og ja, jeg tror nok at diverse SV'ere har like god oversikt over sånne som det politikere fra andre partier har. Men du lever vel i troen på at det ikke finnes en eneste SV'er opp gjennom tidene som har kjøpt sex.

Men du tror altså at Høyre har full oversikt over alt Støre foretar seg, jeg tror derimot at det like gjerne kan ha vært noen i AP som ikke er så glad i Støre som har tipset. Vi har jo de siste dagene fått vite at det er mange AP-velgere som ikke liker mannen, noe jeg har full forståelse for.

DenSisteBohem

Innlegg: 63919
DenSisteBohem
08.04.21 19:13
Homo_Erectus: Var det SV og AP som gravde fram dette og ga det videre til journalistene?

Garantert ikke ifølge TS, det er bare partier på høyresiden som driver med sånt. Partiene på venstresiden, og da SV speisielt består av skinnende rene engler som aldri gør noe galt eller oppfører seg ufint.

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 19:24
DenSisteBohem: det er bare partier på høyresiden som driver med sånt

det er Høyre som har ressurser til slik virksomhet

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 19:24
DenSisteBohem: Det var ikke et horehus, det var en massasjesalong

ehm...

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 19:26
Homo_Erectus: Vi sitter jo ikke i en domstol.

derfor kan jeg trekke slutninger basert på hvem som vil tjene på å bløffe om Støre, antall mistenkte er svært lavt, det skjønner du nok

Homo_Erectus

Innlegg: 26752
Homo_Erectus
08.04.21 19:45
ulefos: derfor kan jeg trekke slutninger basert på hvem som vil tjene på å bløffe om Støre, antall mistenkte er svært lavt, det skjønner du nok

Javel, du kan trekke slutninger som bare er basert på det du selv tror og mener, og ut fra disse slutningene kan du fritt anklage og dømme Høyre uten dokumentasjon på at dine slutninger er riktige.

Da må selvfølgelig Høyre kunne gjøre nøyaktig det samme, da må Høyre basert på hva de selv tror og mener fritt få anklage og dømme AP og SV uten dokumentasjon på at deres slutninger er riktige.

Eller kan du forklare hvorfor ikke Høyre kan gjøre det samme som du selv gjør?

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 19:58
Homo_Erectus: Javel, du kan trekke slutninger som bare er basert på det du selv tror og mener, og ut fra disse slutningene kan du fritt anklage og dømme Høyre uten dokumentasjon på at dine slutninger er riktige.

hvis du håper eller tror at leserne her er under middels intelligente så kan det ha noe for seg å fortsette kveruleringen

DenSisteBohem

Innlegg: 63919
DenSisteBohem
08.04.21 20:03
ulefos: det er Høyre som har ressurser til slik virksomhet

Så det er bare Høyre som har det? Det vet du da virkelig ingenting om.

Men når skal du dokumentere for oss at disse personene skal gå etter enkeltpolitikere for å ta de på personlige saker slik du påstår i trådstarten?

DenSisteBohem

Innlegg: 63919
DenSisteBohem
08.04.21 20:04
ulefos: ehm...

Hva var det du ikke forsto?

DenSisteBohem

Innlegg: 63919
DenSisteBohem
08.04.21 20:05
ulefos: hvis du håper eller tror at leserne her er under middels intelligente så kan det ha noe for seg å fortsette kveruleringen

Nå har du malt deg selv inn i et hjørne igjen, og da er alle som ikke er enige med deg kverulanter. Intet nytt under solen med andre ord.

Du fremmer en rekke usanne, spekulative påstander i trådstarten. Ikke en eneste av disse har du klart å dokumentere, du fortsetter kun med å komme med fake news.

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 20:12
DenSisteBohem: Du fremmer en rekke usanne, spekulative påstander i trådstarten

er de samtidig både usanne og spekulative?

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 20:13
DenSisteBohem: Hva var det du ikke forsto?

DenSisteBohem: Det var ikke et horehus, det var en massasjesalong

ulefos

Innlegg: 121305
ulefos
08.04.21 21:07
DenSisteBohem: Så det er bare Høyre som har det? Det vet du da virkelig ingenting om.

Høyre har motiv, finansielle ressurser og kontakter i pressen, hvem andre har det?

Homo_Erectus

Innlegg: 26752
Homo_Erectus
08.04.21 21:31
ulefos: hvis du håper eller tror at leserne her er under middels intelligente så kan det ha noe for seg å fortsette kveruleringen

Javel, du mener det er kverulering når motdebattanter setter deg fast og du ikke greier å svare for deg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg